Normalt liv

Dagarna bara flyger iväg. Det händer inte så mycket, i alla fall inget spännande, trots att jag har dagarna fulla. Har jobbat ganska mycket senaste tiden. Förra veckan blev det jobb måndag till fredag, lite pengar blir det väl i alla fall. Fast jag har kommit fram till att det mesta av det jag tjänar kommer att försvinna i skatt. Fan, jag har ett galet dåligt betalt jobb. Måste jobba måååånga många timmar för att tjäna ihop alldeles för lite pengar. Och jag måste tacka ja till alla timmar jag kan få, ingen lathet här inte!
 
Vad annars? Övningskört lite mer, ridning idag, hälsat på farmor på sjukhuset, träffade Erica innan hon åkte till Berlin (och jag saknar henne redan), varit med pojken min och träffat Hanna. Har säkert gjort något annat också, men kommer mest ihåg att jag varit trött eftersom jag blir trött av jobbet. 
 
I helgen har jag varit hos Leo. Blev en planerat lugn kväll i fredags, nachos i ugnen med texmexkryddad köttfärs, salsa, oliver och ost till middag och godis till fredagsmys. På lördagen var Leo sjukling och jag åkte in till stan ensam för att uträtta lite ärenden. Vi hade tänkt åka till stan tillsammans och tyckte verkligen att det var trist att Leo inte var med. Njöt av solen under en promenad också och på kvällen lagade jag en supergod (enligt mig, skrytmåns) fisk- och skaldjursgryta. På söndagen mådde pojken bättre och vi njöt av solen tillsammans. Tog det bara lugnt resten av dagen och på kvällen lagade jag till min egenkomponderade rätt med marinerade lövbiff, nudlar och grönsaker. Har sett till så att Leo har mat några dagar den här veckan också, haha.
 
Och idag har det varit jobb. Jobbade kort dag idag, 9.30-15.00. Kändes jättekonstigt att jobba så kort efter att ha jobbat 8-16.30 och liknande tider i en hel vecka. När man jobbar i förskolan har man "bara" en halvtimmes rast, vilket gör att 8-16.30 är en åtta timmars arbetsdag.
 
Nyss var jag ute med vovisen och så har jag pratade med Leo i telefon. Nu ska jag gå ner till mamma och tigga lite massage, hihi. Imorgon är jag ledig och ska till min behandlare. Vill inte till SCÄ, men det sjuka vill ställa sig på vågen... Blä, jag hatar allt det där.

RSS 2.0