Sego nummer 1

Det är helt sjukt vad jag segar. Imorse klev jag upp sent fast jag hade tänkt kliva upp klockan nio och duscha en lååång dusch. Men jag stängde så klart av väckarklockan när den ringde och sov tills mamma ringde och väckte mig igen. Sedan åt jag frukost och läste min spännande bok (har precis läst ut den). Kände för att vara lite onyttig och åt nuttelamackor... Usch, känner mig som en liten tjockis. Efter frukosten seeeeeegafde jag med min bok, så spännande. Fick ett ryck helt plötsligt och städade undan sängen som Erica sov i när hon var här och plockade undan lite annat som jag hade lagt lite överallt. Efter rycket åt jag lunch och sedan kom mamma hem och fick mig att spela piano. Jag är väldigt slö med pianospelandet under loven.
   När pappa kom hem fixade han min cykel och sedan åkte han och jag och hyrde film. Jag har nämligen varit ensam hemma hela kvällen. Eftersom att jag är så lat orkade jag inte heller ringa till Hanna. Hyrde Säg att du älskar mig. Fyy vad hemskt, när allt bara går så fel. 
image78

Blev dock avbruten en stund när Tess ringde. Jag och Tess pratade en stund, det är inte långt kvar tills vi ses nu... Bara lördag och söndag... Sedan är det måndag och jag får träffa alla urgulliga DK:s. Saknar er jättemycket, kände hur mycket jag längtade efter er när jag träffade Elin och nu när jag pratade med Tess. Men... Får ändå lite ångest, vill inte åka, vill åka... Inget blev riktigt som jag ville, fast jag hela tiden visste att det skulle sluta på det här sättet. Det var för mycket att hoppas att allt skulle vara smärtfritt till lägret, jag har inte sådan tur...

Har funderat på att sticka ut och springa i flera dagar nu. Men lat som jag är har jag inte orkat... Kommer att bli en riktig lite latmask under det här lovet. Får ta tag i springandet efter SBG...

PUSSKRAM

Äntligen klarade vi det

Idag lyckades vi. Jag och Elin har nämligen lyckats träffas efter att gång på gång ha sagt att "i helgen kan vi ju ses". Men det har aldrig blivit av. Antingen har vi glömt bort det eller så har någon eller båda av oss fått förhinder. Men nu har vi som sagt äntligen lyckats träffas. Vi tog en tur på stan och Elin köpte grejer inför SBG. Jag började längta asmycket efter SBG när jag var med Elin. Att få träffa alla igen, eller jag nörjade längta efter att få träffa de flesta. Sedan finns det ju tyvärr undantag... Ärligt talat är jag lite orolig inför att träffa vissa.

Rosa - the movie

Jag, Hanna och Erica har precis tittat på Rosa - the movie. Vilken fantastisk pojkvän den där Ville var!! Jag vill också ha en pojkvän som åker hur långt som helst för att träffa mig. Och rosorna som han hade med sig... Från att han köpte dem till slutet så finns rosorna hela tiden med. Dock var det bara en ros kvar när han äntligen träffad Rosa. Det lite roligt med rosorna eftersom att hon heter Rosa... Fast jag tror nog att det var uttänkt, hmm.
   Men det var en bra film, man blev lite hysterisk när det höll på att gå helt fel. Från början till slutet satt vi och sa aaaaaaaaaw.

Men som sagt, ge mig en pojkvän som beter sig som Ville gjorde när han åkte hela vägen till Gotland.

Minnet

Jag kommer ihåg för länge.

Jag glömmer försent.

Gårdagen

...började bra. Vaknade av den jävla väckarklockan som snabbt stängdes av. Somnade om nästan direkt och vaknade en timme senare av att pappa ringde. Klev då upp och duschade. En stund senare ringde Hanna och sa att vi skulle ut på stan idag. Jag åt en hastig frukost och gjorde mig iordning lite snabbt. Sedan kom Hanna och ockuperade min dator en stund innan vi kom iväg med bussen mot Ropsten. Från Ropsten åkte vi till T-centralen och styrde mot Gallerian, där vi gick in på Twilfit och kände oss väldigt tantiga. Jag hittade i alla fall det jag skulle ha. Sedan styrde vi stegen mot stora H&M. Där blev det ett nytt solpuder och en rakhyvel (jag ska inte leka emo).
   Efter H&M kom den stora höjdpunkten, Donken. Jag och Hanna fastnade där inne hur länge som helst. men jag fastnar alltid när jag är på den Donken som vi var på. Det är väldigt kul att titta på alla som är på Donken. Som de två killarna som kom ner med två BigMac och varsin mindre hamburgare. Alltså, jag skulle aldrig kunna få i mig så mycket mat. Sedan så var det en liten kille som kom och tiggde pengar, han gick från bord till bord och tiggde, så himla sorgligt!!

 Både Hannas och min kamera åkte fram när vi såg det här, hehe...

  Hanna dumpade mig vid Lidingö Centrum och jag åkte hemåt själv. I brevlådan hittade jag två saker till mig, ett vykort och ett brev. Brevet innehöll mitt nya bankkort, ska bli skönt att kunna använda pengarna jag tjänade ihop när jag jobbade. Vykortet var från en viss kille som jag inte tänker nämna vid namn. Gjorde inte så mycket när jag kom hem, spelade lite piano och så typ... Middagen började prima med god mat och lite stillsam diskussion. Slutet av middagen blev däremot inte lika kul, fick nämligen ett SMS som jag har vetat att jag ska få hur länge som helst, men som jag har önskat att jag bara har inbillat mig ska komma. Men det kom och nu vet jag inte riktigt vad jag känner...
   Efter middagen och SMS:et gick jag hemm till Hanna och vi tittade på film. Det var en "gymnastikfilm". Den var ganska bra. När filmen var slut bänkade jag och Hanna framför en dator och spelade Sealhunter. Det gick inte så bra idag, vi satt och tänkte på annat. Men till och med Sealhunter blir tråkigt efter ett tag, så vi gick upp till Hannas rum och jag kollade igenom hennes mobilkontakter och så satt vi och läste KP. Det är askul att läsa KP, alla frågor som skickas in till Kropp & Knopp är så ävla patetiska, haha.

Snart ska jag gå och sova, ska bara nörda mig en stund till här framför datorn...

PUSSKRAM

Motion!!!!!

Stolta som fan är vi Hanna!! Vi gick en mil, helt på eget bevåg. Det är inte ofta jag och Hanna rör på oss och MOTIONERAR. Vi såg flera olika sorters djur under vår promenix. Vi såg hästar, grodor, en död mus, får och lamm, en fågel med skadad vinge och ett rådjur. Det är så fruktansvärt intressant att vara ute i naturen och promenera, haha. Vi hade mycket att prata om eftersom att Hanna kom hem från Italien igår, så nu var det mycket som var tvunget att vändas och vridas på för att vi skulle få fram en lösning på världsproblemen (killar och fester, väldigt viktigt).
   När vi kom hem igen efter den mycket uttröttande promenaden, satte vi oss framför datorn med varsin Loka och började spela Sealhunter. Det gick lite sådär, jag har inte spelat det så mycket på sista tiden. Men ändå, vi fastnade där ett tag. Sedan tryckte vi i oss några mackor för att inte dö av hunger. Efter maten var det dags för efterrätt, glass för mig, mini tiptop, och läsk för Hanna. Efterrätten intogs framför TVn, sedan skulle Hanna hem.

PUSSKRAM


!!

Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan, jag hatar mig själv

Funderingar

Först såg jag fram emot det.

Sedan såg jag fram emot det ännu mer.

Men nu vet jag inte om jag ens vill åka...

Städryck

Denna gråa och trista dag har jag städat. Tro det eller ej, men ja städade från klockan 12.30 till klockan 18.00 ungefär. Det började med att mamma tyckte att jag skulle städa på mitt skrivbord för att datorn ska kunna stå där. Sedan fortsatte jag och städade alla lådor under sängen. Efter lådorna var det garderobens och nattduksbordets tur. Även smyckesskrinet har blivit rensat. Till sist dammtorkade och dammsög jag hela mitt rum.

Ni kan inte ana hur mycket konstiga grejer som jag har sparat och som jag har hittat i mitt rum. Men nu har jag slängt hur mycket av det som helst, så nu är hela mitt rum tomt typ. Det känns i alla fall så. Dessutom har jag nästan inga grejer uppe på skrivbordet heller.

Jag är riktigt stolt över mitt städryck, jag hatar egentligen att städa, men ibland så...

Midsommarafton

Midsommar är nog den mest överskattade helgdagarna som Sverige har. Nöjet försvann liksom samtidigt som man ledsnade på att dansa runt midsommarstången. Okej, jag kan erkänna att det kan vara lite småkul att larva sig runt under en sång eller någet med en polare. Men sedan är det bara trist. Och nu när jag inte längre gillar att dansa runt midsommarstången, vad är då midsommarafton värt?? Ingenting typ...

   I år fick jag stå ut med att sitta och prata med några grannungar som är typ tio och sju år. Dessutom har ag aldrig gillat dem. Det enda de tjatade om var att jag och Gustaf skulle äta upp så att vi skulle kunna gå hem till oss och spela EyeToy. Det hade då jag och Gustaf ingen lust att göra så vi segade vid lunchen så länge som möjligt. När i faktiskt hade blivit klara var det dags för dem att åka till en midsommarstång, och vi slappt dem. 
   Men ändå, midsommarafton känns helt enkelt trist nu för tiden. Inte heller kan jag glömma bort när jag var liten och inte kunde ha något kalas eftersom att alla åkte bort runt midsommar, jag fyller ju år precis vid midsommar liksom.

Min slutsats är alltså att midsommar är ganska tråkigt om man varken kan sitta och sjunga snapsvisor under silllunchen eller dansa runt en midsommarstång. Vilket jag inte kan eller vill...

Men jag kan också erkänna att det finns ett visst kulturvärde hos midsommarafton, det är lite speciellt med midsommarstången och så vidare ändå...

Arbetslös igen

Igår jobbade jag sista dagen för det här sommarlovet (tror jag). Det har varit väldigt segt och inte så kul. Eller det var lite trevligt att träffa kusinerna lite grand, det är inte ofta jag träffar dem. Men största fördelen med att jag har jobbat nu är ju att jag har tjänat in lite pengar till min allt tunnare plånbok!! Det känns bra, vet dock inte hur mycket jag har tjänat...

Lite bilder från veckan:

   

1. Elsa sågar ner ett träd 2. Bästa firmabilen 3. Emil rensar en äcklig ackunåntingränna 4. Elsa gör fint

    

5. Vi målade parkeringsrutor 6. Elsa målade fel!! 7. Hårt och äckligt arbetet på taket också 8. Från taket 9. Jag målar golv 

Fick en dator i födelsedagspresent igår, den funkar alldels utmärkt. Dessutom fick jag ett läppglans och hudlotion av mamma. Fick inte så mycket eftersom att en dator är relativt dyr, men nu slipper jag slåss med Gustaf om datorn i alla fall...

   Nya datorn - min bara min


Såå...

blev man 15 år. Ett år äldre, ett år klokare (?)

Jag vill ha en egen måne

Lite då och då känner jag att jag har ett stort behov av att ha en egen måne där jag kan sitta och där jag inte kan komma ihåg något av vad som händer i mitt liv.

Ibland, som nu, känner jag det behovet väldigt starkt. Om jag bara skulle få komma bort från allt ett tag. När jag sedan kom tillbaka skulle det vara trevligt att allt det som jag ville fly ifrån hade löst sig, så att jag slapp återvända till månen.

Tyvärr har jag ingen egen måne. Alltså måst jag stå ut med att leva med vissa saker som jag gärna hade velat slippa.

Men jag känner att jag inte skulle vara i lika stort behov av en egen måne om folk bara ville berätta för mig att det är ågot som är fel, så att jag slipper gå runt och försöka komma på vad det är som egentligen är fel.


image62







 Jag vill ha en egen måne, jag kan åka till
 Där jag kan glömma att du lämnat mig
 Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill
 Där stannar jag tills allting ordnat sig.

Staden med farmor

Årets fördelsedagsshopping med farmor är nu avverkad. Det var lika mysigt som vanligt och vi hittade lite olika saker. Dessutom åt vi sushi!! Sushi och annan japanska mat är nog bland det godaste man kan äta. Dessutom blir man sjukt mätt av att äta det (fast det är väl positivt att man blir mätt när man äter...).
   Annars har det här varit en allmänt lat dag. Klev upp vid tio, vilket var välbehövligt eftersom att jag somnade i soffan vid elvatiden igår kväll. Jag som aldrig brukar somna i soffan förrän vid tvåtiden. Efter shopping åkte jag hem och la mig ute på baksidan och solade, ska ju inte utomlands i år så det gäller att passa på.

Av farmor fick jag:

  • Ett svart linne med små färglada rosetter som mönster från Urban Outfitters
  • Ett ljusrosa nagellack från L'oreal
  • Ögonfransfärgning (bra att ha nu på sommaren) från Depend
  • Tre böcker: Systrar i jeans fjärde sommaren, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes

  • PUSSKRAM


    Wiiiiiiiiiiiiiii

    Så var första veckan på sommarjobbet över, äntligen. Nu har jag en hel helg som jag kan sova bort för att få krafter till nästa veckas jobb i djungeln. Är riktigtriktigt trött nu efter att ha klivit upp vid sex varje morgon och sedan slitit ute i rabatterna i åtta timmar, från sju till fyra ungefär...


        
       

    1. Emil skymtas och skottkärran står framme 2. Det fina hålet i mina arbetsbyxor 3. Där satt jag och rensade...
    4. Min sko bland buskarna 5. Emil vilar lite 6. Elsas favorit 7. Elsa har sitt hår väldigt fint uppsatt, men det syns inte så mycket

    I helgen ska jag ut på stan med farmor, det är ju snart dags för min födelsedag. Så nu ska vi ut och köpa presenter. Något annat vet jag inte att jag ska göra, förutom att sova och inte ens tänka på att göra något som har med trädgårdsarbete att göra!!

    PUSSKRAM


    Rabatter in my heart

    Idag var det andra dagen på sommarens jobb. Jag och Elsa har rensat rabatter och planterat blommor hela dagen. Dagen började klockan sex då pappa väckte mig. Jag kunde som vanligt inte kliva upp på en gång och pappa blev lite sur. Precis när jag hae blivit klar kom Fredrik (Elsas pappa) och hämtade mig för att skjutsa ut mig och Elsa. det första vi fick göra imorse var att plantera blommor, ljusrosa och mörkrosa pelargonior. Det blev fint, men det räckte inte med blommor, så senare fick vi följa med och köpa fler.
       När vi var klara med planteringen började vi rensa bland buskarna. Det var sjukt mycket maskrosor och annat ogräs bland buskrna, som en djungel typ. Vi fick krypa in under buskarna för att kunna rensa ut allt. Jag hittade dessutom en massa äckliga småkryp... Usch för dem!! När djungeln var utrensad tog vi lunch, det är helt okej mat där vi äter. Mycket bättre än skolmaten (som tur är). Efter lunchen började vi arbeta igen. Vi planterade fler
    blommor.

      Vi byggde fina små kullar till miniträden (eller vad det nu var)

    Det har blivit väldigt fint nu när vi har planterat massor av blommor överallt.
       När vi hade planterat alla blommor börade jag vattna och Elsa började rensa i nästa djungel. Vattningen tog inte så jättelång tid, så jag joinade Elsa bland buskarna och maskrosorna. Vi hittade en del intressanta växter bland buskarna. Bland annat två giganstiska tistlar och flera små träd...

     Tistlarna och Elsa...

    PUSSKRAM


    Jag är Stig Helmer (sommarlov)

    I fredags började det, det efterlängtade sommarlovet!! Äntligen vet man att alla läxor för det här läsåret är slut, alla prov är gjorda och man vet vad man fick för betyg. Blev... ganska nörjde med mina betyg. Sedan finns det ju vissa som har sjukt bra betyg också!!

     Läsårets almanackas framsida, nu kommer den inte att användas mer!!

    När hela högstadiet samlades på Norra Latins skolgård blev jag lite chockade över hur finklädda alla var. Alla tjejer hade liksom fina klänningar och i alla fall de flesta killarna i nian hade ansträngt sig lite extra med kläderna. De som hade tagit kostymen ångrade sig nog dock eftersom att värmen var outhärdlig även om man hade klänning. Under avslutningen i kyrkan sjöng vi såå fint. Jag fattade inte ett ord av rektorns tal (hur kommer det sig att jag alltid somnar under rektorns tal och när präster predikar??). Efter kyrkan tog vi oss till Försvarshögskolan en sista gång för att säga hejdå till våra kära mentorer och få vår betyg.
       När jag åkte hem från skolan träffade jag Hanna på bussen. Hon och jag lekte lite under eftermiddagen. Sedan skulle jag och resten av familjen iväg till Elsas (kusinens) studentmottagning. Hanna sminkade och fixade mitt hår...
     
      Så såg jag ut efter Hannas styling. En allvarlig och en lite gladare bild...

    De kändes som att jag såg ut som en student. De enda som skiljde mig från studenterna var att jag var nykter och inte hade någon mössa. Hade allmänt tråkigt hos Elsa. Satt med de vuxna.De yngre hade tydligen inte någon lust att hälsa på en liten knatte som mig. 

    Igår (lördag) började dagen med att mamma sa åt mig att städa kaniburen. Sagt och gjort, jag städade i den där himla buren. Jag fattar inte hur det kan bli så smutsigt, Deya är ju ändå bara en kanin. Det blev i alla fall väldigt fint i buren när jag var klar. Men det börjar redan se stökigt ut igen. Sedan åkte jag, pappa och Gustaf (brorsan... Måste alla heta Gustaf??) ut med båten. Gustaf åkte ring och jag badade för första gången i år. Är typ lite efter alla andra med badandet, med det kan inte hjälpas. Det var i varje fall väldigt kallt i vattnet. När vi åkte hem försökte jag också lära mig att parkera båten, men det gick inte så bra...
       På kvällen gick jag och Gustaf och såg sista Pirates filmen. Jag vet faktiskt inte vad jag tyckte om den. Alla bara bytte sida hela tiden och lurade varandra. Ganska kaotiskt om man säger så. När vi kom hem åt vi middag och sedan tittade jag, mamma och Gustaf på The Village. Om det var en skräckfilm kan jag faktiskt inte förstå vad som var så läskigt med den. Den var typ tråkig och det läskigaste som hände var att man fick se lite döda djur. Jag rekommenderar alltså inte den filmen. Efter The Village började jag och mamma titta på Wyatt Earp (Gustaf tittade på Naruto på datorn). Wyatt Earp är en värsternfilm. Kanske inte min favoritsort av filmer. Men den fick duga. Somnade såklart i soffan och gick och la mig vid halv tre.

    Idag har hela familjen varit ute med båten typ. Det var som vanligt jättesegt. Det enda som är kul är att åka i båten, att sitta på en ö och bara ta det lugnt är riktigt tråkigt om det bara är familjen som är med. Jag somnade och brände mig rejält, andra gången den här veckan. Är ganska röd i ansiktet. När jag kom hem satte jag mig i skuggan på baksidan och läste. Hanna kom ut och jag gick in till henne och tittade på lite bilder från när hon var ute i fredags och lite annat. Hennes lillasyter hade kalas, maskerad. När Hanna mamma kom ner undrade hon vem jag var utklädd till (temat var kändisar). Jag svarade att jag var Stig Helmer. Vet faktiskt inte vad det fanns för likheter mellan honom och mig, men ändå. Sedan skulle Hanna äta och jag gick hem. Hjälpte till med lite olika saker här hemma och sedan skulle vi äta.
       Nu sitter jag här framför datorn och funderar på om jag ska spela lite Sealhunter...

    PUSSKRAM 

    Sommarshopping

      Supersöta skor från Esprit. Fick till och med ner min Kalle Ankafot i dem.

      Vit klänning från Urban Outfitters. Ganska djup rigning bak.

     Vit klänning från Bik Bok. Inte direkt dagens bästa fynd, men vi trodde inte att vi skulle hitta något annat.

     Jag är kär!! Svart klänning med röda och vita blommor från Urban Outfitters.

    ...

    Åt helvete med allt!! Snart orkar jag inte mer...

    Mitt liv som trött

    Plågsam morgon, hade sovmorgon men vaknade tidigt. Sedan ville jag kliva upp, men när det väl var dags ville jag bara ligga kvar i sängen. Hade inte alls lust att göra något den här dagen, samtidigt som jag bara ville göra tusen grejer... Vadå blandade känslor?? Klev upp till slut i varje fall och sprang runt lite hemma. Sedan tog jag bussen till skolan. Första lektionen skulle vi lösa ett suduko som hade blomsterbilder istället för siffror. Jag och Olle var ganska snabba så resten av lektionen läste vi tråkiga engelska tidningar. Lektionen efter det diskuterade vi 1700-talet med Gretel. Inte vad man kan kalla ansträngande direkt. Vi satt mest och lyssnade på Gretels svammel och la in lite fakta som kändes nödvändig.
       Lunchen intog jag, Erica och Issan på donken i Fältöversten. Vilket var tur när vi fick höra vad det var till lunch i skolan idag. Vi försöke dessutom vara lite nyttiga och drack vatten istället för läsk till hamburgarna. Träffade en av killarna från i lördags också. Kunde inte komma på var jag hade träffat honom först, sedan kom jag på vem det var. Pratade lite med honom och hans brat kompis (hans kompis hade kostym och det var +20º ute).
       Efter lunchen var vi i bildsalen och ritade blommor. Min blomma blev inte fin alls. Jag är verkligen urkass på att rita. På rasten mellan bilden och lektionen som vi skulle vara i infoteket på hämtade jag min svepask från slöjden. Jag  är helt klart inte nöjd med den, vad än folk säger. Det enda som är bra är mönstret på locket.  Krävde en hel del jobb, men det var det värt eftersom att det är det enda som inte är katastrof med asken.
       I infoteket gjorde vi plancher om Linné. Min blev lite skum, men orka bry sig om en liten planch. Istället satt alla och spelade Sealhunter eller något annat spel. Så får man tiden i infoteket att gå.
       Mer än hälften av klassen skolkade från skolan idag. Önskar att jag hade följt deras exempel så hade jag sluppit låtsas hela dagen. Men eftersom att jag har ett samvete som inte tillåter mig att göra sådant så var jag i skolan. Samtidigt kanske det var bra att jag int fick vara hemma och grubbla...

    Efter skolan åkte jag hem och bröjade titta på TV. Somnade i reklampauserna. Jag som inte ens gick och la mig sent igår...

    PUSSKRAM

    Snigel chang

    Idag har jag träffat min kära vän Astrid. Vi har flummat runt hela dagen, kan seriöst inte vara normal när jag är med henne (undra om någon kan det). Till att börja med promenerade vi till Centrum och köpte en present till hennes kompis. Det blev en bok och en bukett. När vi köpte buketten var Gunilla Pontén (en känd designer) där inne och köpte blommor. Astrid blev alltså helt chockad och det var då flummet började. Sedan gick vi hem till henne och började slå in boken. Tyvärr hade de inga paketsnören hemma hos Astrid, så vi besukade oss för att göra ett fint (?!) snöra. Det blev faktiskt allt annat än fint... Dessutom fick jag kramp i lillfingret när jag gjorde det, haha. Efter det åt vi lunch, tortellini och creme fraiche franska örter. Lite speciell blandning om man säger så. Dessutom åt vi med ätpinnar.
       När vi hade ätit klart blev Astrid sugen på glass, så hon och jag tog varsin glass och gick ut i solen. Där hittade vi hennes lillebrorsas skateboard. Vilket ledde till att jag var tvungen att åka lite. Sedan åt jag upp min glass och jag och Astrid blev väldigt farscinerade av en snigel. Vi kom fram till att den faktiskt kröp riktigt fort. Fast i jämförelse med annat kröp den lååångsamt. Sedan kom vi på att den kanske inte mådde så bra i solen, så vi tänkte att vi skulle flytta den. Då började den krypa på Astrids hand, modig snigel måste jag säga. Samtidigt försöke Astrid lära mig att säga hej på japanska. Det gick... inte så bra eftersom att jag blandar ihop det med ett annat ord. Vi räddade i vilket fall som helst snigeln sedan.


    PUSSKRAM


    Blåsväder

    Imorse hade vi sovmorgon till 10.00. Jag älskar sista dagarna i skolan, man gör inte särskilt mycket. Det är egentligen ganska onödigt att man går till skolan nu i slutet av terminen. Men man kan ju alltid gå bara för att. Dessutom så hade vi lite sovmorgon ju. Sovmorgonen tillsammans med att ingen hade ätit upp min macka den här gången gjorde att det blev en lyckad morgon tills jag kom till Slussen. Till att börja med frågade två personer om vägen till ställen som jag inte vet var de ligger. Den ena pratade dessutom engelska och fattade inte att jag inte visste var stället som har skulle till ligger. När jag sedan kom dit klassen skulle träffas så visade det sig att det blåste som *piip*. Det betydde att mitt hår såg ut som ett skatbo och att jag fick hår i munnen konstant. Dessutom blev det kallt av all vind. Trots vind och kyla började vi promenera den himla stadvandring som vi skulle gå. Det var ganska tråkigt och alla blev hungriga på en gång typ. Lunchen åt vi ett tag senare uppe på det ännu blåsigare Åsöberget, sittandes på marken. Efter lunchen traskade jag och Hanna.S tillsammans med Gretel till en tunnelbanestation. Därifrån åkte vi till skolan och jag gjorde klart min svepask på slöjden.
    JAG HANN GÖRA KLART DEN!!

    Efter skolan åkte jag hem (lyckades sluta tidigare också). Fick sitta på Ropsten i en hel evighet innan bussen kom eftersom att jag missade bussen precis. Väl hemma läste jag en stund innan pappa kom hem och öppnade min mobilräkningen. Jag ska inte kommentera den...

    PUSSKRAM

    RSS 2.0