Det politiker säger kan faktiskt vara sant

Jag fattar inte hur jag ska hinna leva den här veckan. Imorgon är det onsdag och då ska jag plugga geografi till provet på torsdag. Dessutom ska jag hinna köpa ett par hörlurar, spela piano och gärna hinna gå ut och springa. Lägg till att vi slutar tio över fyra på onsdagar.
   På torsdag kommer vi på samhällen att få veta hur man skriver en motion och den motionen ska vi lämna in nästa tisdag. Efter skolan på torsdag har jag piano. När jag kommer hem måste jag springa, packa och försöka fixa något att ha till fika nästa måndag då vi ska titta på film på svenskan.
   Fredag borde ha varit chill, men inte. Vi brukar sluta 12.40 och det hade varit perfekt eftersom tåget mot Falun går 13.44. Istället ska vi sluta klockan 15.30. Jag kommer att gå tidigare men måste ta ett senare tåg vilkat innebär att jag inte vet hur jag ska ta mig till SBG från Falun. Hallelujah.
   Det  bästa av allt är att jag skulle behöva skriva den där motionen och plugga svenska i helgen, men eftersom jag ska vara på SBG (i och för sig ska det bli kul som tur är) så hinner jag inte det. Istället måste jag släpa med datorn, en tung svenskabok och massa samhällspapper med upp till gården. Åhh, vad kul. När jag sedan kommer hem från SBG ska jag direkt till Globen för att titta på hockey. Att jag har en så fullspäckad helg som antagligen kommer att innehålla väldigt lite sömn så kommer jag att vara död nästa vecka också och då kommer jag att få ännu mer panik.
   Och ikväll hade jag inte tänkt vara online på datorn så länge, men så kul ska jag inte få ha det för nu skriver folk till mig på msn och jag vill sova och duscha och gaaaah. Haha, jag är hysterisk. Hur ska jag klara tre år av det här?!
   Aja, nu ska jag fösöka vara trevlig mot alla som skriver till mig.

Förresten intervjuade vi politiker på samhällen idag. Alla sa att den största anledningen till ökad ohälsa bland skolungdomar beror på stress... Dra en slutsats av det.

Höres.

Och så kom du alldeles för nära

Det är så härligt
Att vara fri
Trots att du fortfarande
Håller mig bunden

Jag flyger som en fågel
Högt över alla moln
Ändå sträcker du dig
Efter mig

Flyr jag
Så följer du efter
Stannar jag
Lämnar du mig kvar

Därför är jag fri
För i friheten är du nära
Alldeles för nära
Och då flyr jag

Röda och gula med lite fint väder

Okej, förlåt, jag bloggade inte igår. Istället tittade jag på Underbar och Älskad av alla. Snacka om ångest. Jag har aldrig varit med om att få så mycket ångest av något som jag själv inte har upplevt. Mamma klarade inte ens av att titta på filmen för att hon fick så mycket ångest.
   I vilket fall som helst... I fredags var jag hemma och gjorde typ ingenting. Precis efter skolan var jag och fikade med Bisse och Lisa. Vi hittade ett trevligt café runt hörnet på skolan. Efter det åkte jag hem och softade. Tittade på film, drack te och åt glass. Härligt att bara få ta det lugnt. Var ute och sprang någon gång också.
   På lördagen var jag ute och fotade fina höstblad. Alla blad håller på att bli fint röda och gula, det tycker jag om. I alla fall de gånger då det är fint väder. Efter min lilla fotosession städade jag åt kaninen samt dammsög hela vardgasrummet. När mamma och pappa kom hem åt vi och sedan åkte jag och pappa iväg till Alpingaraget och där köpte vi skidor. Nu vill jag åka till fjällen och testa dem.
   Pappa skjutsade mig till Julia och där var det kalas. Ellen, Hanna, Elli, Moa och jag var gäster på Julias lilla kalas och vi gjorde fina tårtor med massa godis och grädde, spelade spel, tittade på dålig film och hade allmänt roligt. Har saknat allihopa. Det var verkligen jättemysigt med en reunion.
   I söndags var jag och mamma och shoppade. En stor stickad tunika från Monki, en svart tjocktröja från Monki, två klänningar från Gina Tricot och tights resulterade det i. Nu ska jag bara hitta en fin halsduk (eller flera, man kan aldrig ha för många) och ett par ljusbruna stövlar, sedan är jag rustad för vintern. Skulle gärna ha den fina fjällrävenjackan som såg väldigt mysig ut och fanns på Sthlm Standard... Men den var dyr och jag har redan en väldans massa vinterjackor, synd.
   Efter staden pluggade jag geografi och sedan läste jag lite innan jag gick ut och sprang. Hittade en rejäl backsedan som tog ordentligt på krafterna.
   Idag har jag varit i skolan och där hände det inte så mycket. Efter skolan var jag och Bisse på spinning.

Nu ska jag dricka te och ha ångest över att min grupp på samhällen inte har några frågor att ställa till de politiker som kommer att besöka klassen imorgon.

Trevlig kväll.

GRATTIS JULIA 16 ÅR NU!! <3<3


Hej

Jag har varit sämst på att blogga senaste dagarna. Lovar att blogga ikväll, måste berätta om min helg. Då blir det även uppdatering om mitt och mammas besök i staden.

Jag orkar verkligen inte

Jag undrar varför jag inte pluggar matte eller spelar piano just nu för jag borde verkligen göra det.

Vem är Tanten? Tacksam för svar!

Hannamannen... Åhh, vilken härlig dag <3

Spinning med Bisse idag, vi är bra.

Dagens bekännselse

Okej... dagens bekännelse. Jag åt precis en stor tallrik med Ben & Jerryglass. Inte okej alltså. Pappa och Gustaf shoppade loss idag när de var och handlade. Två burkar B & J, två påsar chips och Kalaspuffar. Seriöst, hur kan de?! Jag som inte vill bli frestad till att äta sötsaker. Det tjänar nämligen min allt tunnare plånbok på. Aja, dagens synd är bekänd...

Dröm sött.

Höstmysig

På lördag ska jag gå på stan med mamma och köpa kläder. Efter mitt och Julias besök i staden kändes behovet oändligt och nu är det dags att köra hårt. Jag vill ha nya mysiga höstkläder. Sådana där som man bara kan dra på sig och känna sig både snygg och mysig i. Typ stor lång tröja och tights. Låter som hen härlig kombination enligt mig och jag kanske ha hittat min blivande stora tröja. Monki är liksom affären för mig och där har jag nog hittat min dröm. Lägg till en härlig sjal i någon fin färg (brunoranget är målet) så kommer jag att känna mig som en riktigt höstmysig tjej.
   Idag hade vi skolfoto och jag hoppas att det blev bra. Inget kan slå det hemska skolfotona från sexan och sjuan. De är skandal. Efter skolfotot hade vi i alla fall musik och vi sjöng sångerna till konserten. Sedan var det lunch.
   På geografin var jag och Cissi the champions och vi klarade alla uppgifter med bravur. Vi hann dock inte ha så mycket lektion eftersom vi skulle ha någon sorts aktivitetsgrej med S2a och S3a. Det var väl okej. Jag deltog inte så helhjärtat om man säger så.
   Efter skolan var jag på ett gympapass. Fick hoppas över spinningen eftersom jag skulle ha behövt vänta i två och en halv timme innan det var dags.

Nu ska jag göra något annat än att sitta framför datorn. Jag har verkligen blivit bättre på att inte sitta alltför länge och alltför sent framför min lilla älskling, haha.

So long.

Random

Jag saknar
Saknar
Längtar
Efter
Dig

Nu när
Du
Inte
Längre
Betyder
Något

Önskar att
Vi
Inte
Hade
Träffats
Och
Blivit vänner

Drömmar

When you're down and troubled and you need a helping hand...

Jag har just kommit på att jag inte tycker om att vara inne på datorn på kvällen. Av någon konstig anledning blir jag väldigt deprimerad av det. Inte helt normalt måste jag säga. Jag menar, varför blir jag deppad av det? Datorer om natten kan knappast förknippas med något deprimerande, om man räknar bort alla deppade dikter jag har skrivit om natten. Äsch och fy... Det är mycket bättre att dricka te istället. Eller att inte vara hemma. Vad som helst, bara jag inte sitter vid en dator på kvällen/natten. Ibland undrar jag vad som har gått snett i min hjärna. Kanske ungefär som han i Sällskapsresan som försöker starta sin båt och så lyckas han inte. Hmm...


Jag önskar... på riktigt

Jag vet inte varför, men ibland önskar jag att det sa pling och att det var från dig.

Åhh vilken härlig dag

Igår var jag hos Julia. Först hämtade jag henne på hennes skola och sedan hyrde vi film, Chocolat. Därefter åkte vi och handlade middag och annat smask att äta medan vi tittade på film. När vi kom hem till henne började vi laga mat och duka och det såg ut som att vi var en riktigt romantiskt par som skulle ha middag. Vi hade gjort så tjusigt så.
   Maten var god och vi satt och pratade länge innan vi kom på att vi var tvugna att titta på när min kompis Mattias spelade TV-pucken. Medan hockeymatchen var på sprang vi runt och fixade madrasser och liknande som vi kunde ligga på när vi skulle titta på film. Efter första perioden började vi titta på film istället.
   Filmen var bra och gullig och gjorde oss sötsugna så vi tryckte i oss kakor och chips samt en massa sodastreamat vatten. Vi började så småning om utveckla ett smått bollliknande utseende (i alla fall jag).
   När filmen var slut tittade vi på lite olika program och pratade lite innan vi startade Titanic. Den tittade vi på en srund sedan somnade vi och vaknade efter ungefär en timme och spolade fram till den gulliga delen där Jack och Rose står längst fram i fören och är så gulliga att man blir jätteavundsjuk. Sedan tyckte vi att vi borde sova så vi började fixa och tittade lite på Titanica mellan varven. Julia blev te-sugen så vi kokade te och såg klart filmen och satt och suktade efter Leo DiCaprio. Han är bara för snygg i den filmen, haha.
   Titanic tog slut och vi skulle sova. Innan vi somnade pratde vi en stund och sedan god natt.
   Idag klev vi upp runt tolv och åt frukost. Sedan lyssnade vi på låtar som vi sjungit genom åren på AF. Till slut gav vi oss ut på stan och ögonshoppade. Vi hittade en massa villha-saker, men köpte inget. Var lite smått deppade när vi gick ut från Monki.
   På tunnelbanan hem träffade jag Carolina i min parallellklass och vi hade sällskap ända till tågstationen. Sedan knallde jag sista biten hem själv och nu är jag hemma. Jag har haft en mucho bra kväll och dag med Julia och nästa vecka är det dags att fira hennes födelsedag!

Hejdå.

Sevärd!

Från Sagan om Änd-ringen

Frodo "Åhh vilken härlig dag"
Sam "Tyst"
F "Jaja"
F "Åhh vilken härlig dag"

"Raaaaauwwwr" (djurvrål)
F "Hörde du Sam?"
S "Va?"
F "En uggla"

F "Så ståtlig den är när den badar"
F "Fjädrar"

S "Jag mördade hela min släkt i sömnen"
F "Tyst Sam jag försöker faktiskt sova här"
S "Men det var en präktig uggla vi såg idag"
F "Fjädrar"


http://www.youtube.com/watch?v=KopOIxqG7sQ (sedan finns det ju några till, men börja från ett och fortsätt framåt)

Efter att jag hade sagt hejdå till Hanna vid tåget igår kunde jag inte sluta le. Hon gör mig så glad!

Snart ska jag åka och hämta Julia på hennes skola och sedan ska vi ha myskväll och titta på film och sånt. Härligt slut på skolveckan. Jag slipper som vanligt middagen hos Lindholms som resten av familjen ska på ikväll. Lycka kallas det.

And so it goes - Billy Joel

Puss.


Ledig is the shiat

Om en liten, liten stund ska jag åka in till stan för att leta efter en svart knälång kjol och gärna en blå tröja som måste nå till minst under armbågen. Grattis mig. Jag känner att det kommer att bli en fruktlös jakt då min kära mor inte är med och kan styra upp vilka affärer jag går i och vilka plagg jag tittar på. Om jag ska vara ärlig har jag väldigt svårt för att köpa "rätt" saker när mamma inte är med.
   När jag har (eller inte har) hittat i alla fall en kjol så ska jag möta upp Hannipanni på hennes skola och så ska vi fika. Det ser jag fram emot. 

Jag tycker väldigt mycket om att vara ledig. Det är mycket skönare än att ha skola. Dagens bästa är dock att jag lyckades kliva upp innan tio så jag har hunnit göra allt jag tänkt innan jag ska in till stan. Har nästan lärt mig sångerna till torsdagens konsert.

"Miljöfarlig mentalhälsofara"

Puss.

Wawawiiwah

Jag är glad, för imorgon har vi ledigt hela dagen och sedan är det fredag och då har vi, som jag säkert nämnt, bara tre lektioner. Härlig framtid väntar mig. Och på måndag har vi skolfoto. Sedan är det slut på det roliga... Jag ser med skräck fram emot konserten vi ska ha nästa torsdag och som jag inte kan låtarna till. Inte, inte, inte bra, jag säger bara det.
   Idag har livet varit ganska normalt. Bisse har återigen lyckats hitta låtar på min iPod som hon vill ha. Sedan så har jag utnyttjat min andra rabattkupong på 7eleven. Detta gjordes under vår 80 sega minters håltimme. Jag vill döda den. Eller något sådant.
   Imorgon ska jag softa och träffa Hanna. Ska vi skönt och kul. Vill dock försöka att inte sova alltför länge så att jag hinner göra lite under dagen. Hade tänkt öva sånger, springa och spela piano. Jag vet, jag är en nörd som sysselsätter mig med sådant den dag då vi har ledigt.



Ikväll är det Heroes! Äntligen ska jag få veta vad som händer...

So long.

Genomskinligt

Det går inte att gömma sig bakom väggar av glas.


Ironisk lycka

Slut på helgen.
Tillbaka till verkligheten.
Skit också.

Åhh vad jag tycker att vi är roliga.

Söndag = frukost

Halloj. Idag har jag fått sova ganska länge, eller i alla fall länge för att vara i min familj. Min elake och allmänt irriterande bror drog dock på Kayne West innan han drog till sin hockeyträning efter att ha varit inne och väckt mig för att få låna mitt bredband. Inte snällt.
   I vilket fall som helst fick jag sova en stund till innan mamma kom in och väckte mig. Jag klev upp och ägnade mig åt det bästa som finns en söndagsmorgon, nämligen frukost. Sedan har jag inte gjort så mycket eftersom jag har bestämt mig för att inte göra så mycket idag. Det enda jag vet att jag ska göra idag är att hoppa runt  på ett Friskispass för att kunna säga att jag är hurtig.


Hanna, jag har alldtid vetat att det bor en fjortis inom dig <3

Tick tack är min bäst vän och värsta fiende

Jag har ingenting kul att skriva ändå skriver jag...

Vad gör man när man missar filmen som man har tänkt se och inte orkar koka te (och ja, lösningen på det mesta är att koka te).

Jag bryr mig inte om vad du säger, bara att du inte säger det till mig.

Sexton år, två månader, tjugofyra dagar, tjugo timmar och två minuter.

Intressant fakta om vår dörrklocka

Just nu sitter min pappa och sjunger "En sockerbagare" hm...

Ellen var här i några timmar och vi var konstiga, som vanligt. Hon har det skoj på sin nya skola, men jag saknar ändå (och jag tror att hon också gör det) alla flummiga saker vi gjorde på lektionerna. Smöra för Gretel till exempel.
   I vilket fall som helst (okej, fel ordval) så får jag inte gå ut och springa för mamma. Hon  tycker att jag är för förkyld. Fanfanfan, jag behöver springa. Jag som åt väldigt många chips igår bland annat. Äsch, jag gick ju faktiskt de där nio kilometrarna i onsdags.
   Nu ska jag forsätta läsa, tror jag. Och jag vet att jag är en liten bokmal, men va fan. Det är kul att läsa och givande. Böcker is the shit liksom. Vägen till bra betyg går genom böckerna så att säga. Fast jag tror att de går genom läroböckerna egentligen och de är inte särskilt roliga att läsa. Död till vår nya samhällsbok.

Visste ni att vår nya dörrklocka har hela femtiosex olika signaler och att alla är lika dålig. Det tycker jag är ganska coolt.

Adjö, adjö, korv med brö'.
Jag vet, jag måste sluta använda Berts hejdåfraser, men Bertböckerna är så bra. Ett gott skratt förlänger livet vet ni och Bert förlänger mitt liv. Han är så... dum. Haha. Bert och Bacillerna är helt klart bäst. Hur dum får man bli? Och tro inte att jag läser Bert hela tiden, för det gör jag inte. Jag lovar!

Alla mina bitchar

Någon som har lust att ta en fika på Café 60 inom en snar framtid så är det bara att höra av sig. Mobilen, facebook, bilddagboken eller här på bloggen spelar ingen roll, men jag saknar de stora mysiga fåtöljerna och det röda chai teet. Te är grejjen vet ni, kaffe kan slänga sig i väggen för det tycker jag inte om.
   Imorgon är det lördag och då ska Ellen komma och spana in "bordellhuset" som hon kallar det. Jag tror att det är speglarna i taket i spaavdelningen som har gett Ellen idén om husets namn. Har inte träffat min Biatch på en hel evighet (varför lyckas jag alltid döpa folk till bitch? Ellen är Biatch, Elin.H är Bitchen, Linnea är min bitch och sedan finns det ju bitchbitchbitch också... remember Linnea?).
   Egentligen har jag stor lust att gå och lägga mig nu, men det känns alldeles för tidigt. Ska nog koka te istället.

Klart slut varulvstjut.
Bert är bäst!


Fridag (fredag)

Goddagens alla glada (och alla andra också!). Idag är det fredag (fridag) och det gör mig lycklig. Ännu en skolvecka har gått och fredagar är vår grymmaste dag, endast tre lektioner och vi slutar 12.40. Jag har inte slutat så tidigt sedan jag gick i sexan. Tyvärr är det ju några dagar som är desto längre.
   Egentligen har jag ingenting roligt att skriva just nu men jag kan upplysa om att jag har fått ett svart överkast till min säng, mycket tjusigt. Dessutom kan jag upplysa om att vi har studiedag nästa torsdag. Vi slipper vår näst längsta dag alltså.
   Nu ska jag stäga av datorn I think och läsa en bok istället. Jag ska försöka bli smartare än vad jag redan är (det är jag som gör att blondinskämten inte stämmer ihop med verkligheten). Och just nu undrar jag vart allt mitt fantastiska självförtroende kommer ifrån. Det är något helt nytt som ploppade upp för ungefär en halv minut sedan och som snart kommer att försvinna.
   Juste, idag fick jag en rabattkupong på Sleven på en bulle och en liten latte. Eller det var snarare så att större delen av skolan fick en sådan, menmen. Det är kul att få rabatt på saker. Som min musiklärare Helene sa idag "gratis (billigt i det här fallet) är alltid gott".

Read My Mind - The Killers
Bästa låten just nu.

Hejdå.

Filosofi

Lite filosofi: Träning handlar bara om vilja. Vill man inte träna tränar man inte. Sviktar viljan gör man ingenting helhjärtat medan man tränar vilket innebär att det blir så mycket enklare. Eller så tränar du helt enkelt inte alls om man inte vill.

Woho, jag peppar mig själv för att orkar träna. Det är mycket jobbigare att komma ut och springa eller gå på Friskis när man har skolan att tänka på.


Läskiga film... Hihi, Julia vi måste se Mirrors när den har premiär också!

Nu är det Heroes och ikväll ska jag inte missa det. Elli, Heroeskväll snart?

Puss.

Hej igen!

Min snälla, snälla pappa har beställt ett mobilt bredband till mig, så nu sitter jag här i nya huset och har internet. Äntligen, efter tre veckors internetuppehåll är det väldigt skönt att ha internet igen. Kan upplysa om att det var en hel del att kolla igenom (jag har inte lyckats kolla på allt jag vill än...). Menmen, jag måste sova nu. Det är en dag imorgon (tyvärr).
   Igår hade vi insparksfest och jag hade blivit jätteglad om jag hade lyckats få tag på Erica innan jag köpte en biljett till insparken för då hade det nästan kunnat bli som på den gamla goda tiden (7/4 for life, eller hur?). Insparken ledde i alla fall till att jag kom hem ganska sent och gick och la mig ännu senare. Drack te när jag kom hem, I know, jag är beroende.
   Imorse var det väldigt tungt att kliva upp. Ute regnade det och dagens största händelse (eller inte) var den blivande promenaden på nio kilometer runt Kungsholmen. Visserligen är det trevlans att promenera, i rätt sällskap. Shit vad jag önskar att jag kunde ha varit med er istället. Saknar er fem och ni är underbart underbara, bara så att ni vet liksom.
   Åkte hem en stund efteråt (efter att ha råkat åka till Alvik istället, suck). Åt nudlar och stressade innan jag skyndade ner till tågstationen för att återvända till skolan för mitt introsamtal med mentor Mary-Ann som jag tydligen ska ha förväntningar på. Äsch. På väg dit satt jag och sov på tåget, tänk om jag hade blivit rånad, hehe.
   Hemma igen så duschade jag en härligt varm dusch. Sedan läste jag min bok och drack te med väldigt mycket skummad mjölk. Fixade sedan till mig lite och sprang iväg till tåget igen för att kunna hämta Julia när hon slutade för dagen. Vi åkte sedan och köpte biljetter till Barnhemmet. Därefter åt vi och sedan köpte vi popcorn som vi åt upp väldigt snabbt.
   Filmen var väldigt läskig och jag lyckades hoppa till väldigt många gånger. Jag och Julia kom även på den bariga "hållahändernaförögonenlitehalvt-metoden". Den fungerar utmärkt om man vill se allting lite sämre.
   Slutet av filmen fattade vi nada av, tror jag. Det var väldigt virrigt, men påminde faktiskt om den förra filmen som regissören (eller vad han nu är) gjorde. Även den filmen var läskigt, och bra.
   Vi åkte hem och det var tråkigt, träffas igen snart Julia? Jag fick för mig att det läskiga barnet med påse på huvudet förföljde mig när jag gick från tåget upp till huset. Ahhh. Julia gav mig rådet att sjunga Pippi Långstrump. Jag lovar, det hjälper! Sedan lyckades jag komma innanför dörren och joinade mamma som satt och tittade på Heroes. Imorgon är det också ett avsnitt!!

Nää, nu MÅSTE jag sova. Jag kommer att döööööö av trötthet imorgon, vilken lycka... Haha. Fast egentligen vill jag dricka te nu.

Sussa sött

Och nej, det är du som har problem, inte jag. Det är att inse lilla du.

Åhh

Jag har fått vara inne på en dator!

RSS 2.0