Höstmysig

På lördag ska jag gå på stan med mamma och köpa kläder. Efter mitt och Julias besök i staden kändes behovet oändligt och nu är det dags att köra hårt. Jag vill ha nya mysiga höstkläder. Sådana där som man bara kan dra på sig och känna sig både snygg och mysig i. Typ stor lång tröja och tights. Låter som hen härlig kombination enligt mig och jag kanske ha hittat min blivande stora tröja. Monki är liksom affären för mig och där har jag nog hittat min dröm. Lägg till en härlig sjal i någon fin färg (brunoranget är målet) så kommer jag att känna mig som en riktigt höstmysig tjej.
   Idag hade vi skolfoto och jag hoppas att det blev bra. Inget kan slå det hemska skolfotona från sexan och sjuan. De är skandal. Efter skolfotot hade vi i alla fall musik och vi sjöng sångerna till konserten. Sedan var det lunch.
   På geografin var jag och Cissi the champions och vi klarade alla uppgifter med bravur. Vi hann dock inte ha så mycket lektion eftersom vi skulle ha någon sorts aktivitetsgrej med S2a och S3a. Det var väl okej. Jag deltog inte så helhjärtat om man säger så.
   Efter skolan var jag på ett gympapass. Fick hoppas över spinningen eftersom jag skulle ha behövt vänta i två och en halv timme innan det var dags.

Nu ska jag göra något annat än att sitta framför datorn. Jag har verkligen blivit bättre på att inte sitta alltför länge och alltför sent framför min lilla älskling, haha.

So long.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0