Spice vs. Britney

Haha, hur trist kan man egentligen ha det? Jag sitter här, en fredagskväll, och laddar ner gamla Spice Girlslåtar. Fattar inte riktigt att jag tyckte att de var så fantastiska när jag var yngre. Men jag ska väl säga att min musiksmak har ändrats något. Den har ändrats en hel del bara på sista tiden också. I och för sig är det ganska kul att  lyssna på lite gammal musik. Ska jag erkänna blev det några Britneylåtar också. Hennes låtar är bättre än Spice Girls i alla fall.
   Funderar på om jag ska sätta på en film istället för att sitta här framför dator. Vet bara inte vilken film jag ska titta på. Inte för att vi har något större utbud här hemma. Tror att det blir någon Sagan om Ringenfilm. Enkelt att titta på eftersom att jag kan dem utantill typ. Fast samtidigt så funderar jag på om jag ska se Save the Last Dance. Såg liksom inte hela när jag tittade på den senaste gången. Den gången såg jag typ en åttondel eller något.
   Det är ganska skönt att ha en helt lugn kväll. Är trött och förkyld. Som tur är har mitt halsont gått över. Tror inte atr jag har nämnt det, men jag har haft sjukt ont i halsen. Men nu känns det mycket bättre.

En vecka kvar...

PUSSKRAM

FBK-DIF

Tittade precis på klockan, 23.23... Det är lite läskigt att jag hela tiden lyckas titta på klockan vid den tiden. Är sjukt trött, men jag orkar inte gå över till badrummet (vadå lat?). Istället drar jag ut på tiden ännu mer och chattar lite och skriver lite blogg. Måste erkänna att jag har väldigt dåligt samvete över att jag inte går och lägger mig, kommer att vara tröttare än tröttast imorgon.

Idag har det flutit på riktigt bra på PRAOen. Men jag förstår inte hur jag ska orka en vecka till. Det börjar bli väldigt långtråkigt att göra samma sak hela tiden. Får väl göra det bästa av saken och tänka positivt. Slipper ju kassan en hel helg efter imorgon. På söndag ska jag dessutom gå på stan med mamma. Äntligen lite nya kläder alltså.
   Nu på kvällen hade jag först gitarr. Fick gå tidigare från den eftersom att jag skulle på hockeymatch med Mattias och några av hans kompisar. Vi hade stora problem med att få tag på biljetter. Fick tyvärr inte tag på några biljetter till FBK-klacken. Istället fick vi köpa biljetter till studentpris och sitta på neutrala platser. Även jag gick för student... Fast Mattias höll nästan på att avslöja mig. Så Mattias är här med idiotförklarad.
   Platserna vi fick istället var också helt okej. Men till sista perioden flyttade jag och Mattias lite diskret så att vi hamnade direkt under  FBK-klacken ändå. Hade ett väldigt intressant samtal med honom också. Lite om saker och ting som hände i somras och så. Kändes bra. 

FBK vann såklart. Att DIF skulle vinna fanns inte i min hjärna. DIF vinner inte, de är förlorare.

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM

Förkyld

Fanhelvetesjävlaskit... Jag har börjat hosta igen. Bara det inte blir som förra gången. Sedan vårterminens hosta vill jag aldrig mer hosta. Jag kunde ju inte göra någonting under den perioden utan att börja hosta. Alla som hörde min hosta förstår nog vad jag pratar om. Den var inte normal... Och nu har jag börjat hosta igen. Ni kanske förstår min skräck för att få tillbaka min gamla hosta. Fast jag tror att risken är ganska liten. Har ju inte varit på SBG när jag fått den här slängen av hosta.
   Är allmänt förkyld i övrigt också. Usch, inte roligt. Känns dumt att gå om kring och vara förkyld när jag PRAOar på en restaurang dessutom. Som tur är står jag mest i kassan och fixar inte med maten så mycket. Tur för alla som äter där. 
   Har haft PRAO i tre dagar nu. Jag har nästan lyckats lära mig kassamaskinen. Gjorde nästan inga fel idag! Dessutom har jag övervunnit min blyghet lite och vågar prata lite med de som ska ha mat. Känns bra faktiskt. De som jobbar på restaurangen är snälla också. Eva, min handledare, pratar jättemycket. Så jag behöver inte säga så mycket, hon pratar ändå.

Snart ska jag sussa, inte riktigt i tid idag... Men jag har faktiskt varit duktig den här veckan. Anledningen idag var att Heroes slutar vid tio och jag är seg på att gå upp. Slutsats, jag kommer sent i säng.

http://isil.bilddagboken.se

God Natt

PUSSKRAM

Speciell special

Jag bara måste säga att Victoria Beckham Special var bland det roligaste jag har sett på länge. Nu låter jag urtöntig. Men seriöst, det var skitkul. Man såg att Victoria spelade så himla mycket och hon drev med ALLT skvallerpressen säger om henne. Det var faktiskt värt att se på grund av skrattfaktorn i det hela. Jag brukar aldrig uppskatta program om kändisar och liknande, men det här var kul. Ska jag vara ärlig tycker jag att det var värt att jag missade CSI för det.

Oavgjort i AIK-DIF... Skulle ha varit bättre om AIK vunnit, men man kan ju inte få allt här i livet.

Nu ska jag sussa (23.01, jag är stolt).

Sov gott allesammans

PUSSKRAM

Första dagen

Jag vaknade helt klart på fel sida imorse. Var skitsur på att mina jeans var fula och smällde igen alla dörrar på grund av att jag hade fått massor med teblad i mitt te. Mamma försökte prata med mig men jag vägrade. Humöret blev dock bättre när jag började färden mot min PRAOplats. En ganska lång väg måste jag säga. Det tog ungefär en timme att ta sig dit ut. När jag kom dit fick jag göra lite olika saker. Men det jag har gjort mest idag är att stå i kassan. Har klantat till det okänt antal gånger. Slog fel och jag vet inte vad... men det blir nog bättre ju fler dagar som går. 
   När jag hade slutat åkte jag in till T-centralen och mötte upp Erica. Köpte dessutom en chai latte. Mums! Tyvärr fick jag inte ha den ifred från Erica... Vi åkte till dansen. Var allmänt TRÖTTA på dansen. Och jag ska inte tala om väge dit. Erica hade ont i sitt högra ben och kom fram till att det var västvärk...
"Mitt lår växer, Becka"
Shit vad vi skrattade åt det.
   Efter dansen köpte vi varsin hamburgare på Donken och sedan åkte jag hem.

Nu sitter jag och pratar med Tess i telefon. Hon suktade mig för en stund sedan med att hon åt kakor.

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM

Framsteg

Någonting fantastiskt har inträffat!! Jag , Rebecka Ericson, är klar för natten klockan 22.20. Det är helt otroligt. Har inte varit klar innan elva på hur länge som helst. Känns som ett framsteg...

PRAO

Tänkte bara nämna att jag kommande veckan har PRAO. Det ska bli kul. Dessutom är det ju skönt att få slippa skolan i två veckor. Tyvärr håller inte våra lärare med. De har gett oss massor att göra under PRAOen.

Trevligt för mig va??

PUSSKRAM

Sammandrag

Har inte skrivit på ett tag nu (i alla fall inte något längre). Tänkte alltså att jag skulle sammanfatta vad som har hänt.

Klassresan var över alla mina förväntningar. Vi hade riktigt kul och det kom fram massor om flera stycken i klassen. Dessutom fick vi ett par i klassen... Alex och Antonia. Veckans två dagar i skolan har varit trötta. De flesta har suttit och halvsovit på lektionerna. Jag somnade på svenskan dessutom.
   Igår fikade jag med Erica efter skolan. Vi var på Espresso House och drack Chai Latte, käkade scones och brownies. Sedan hängde Erica med hem till mig och vi hyrde film, Hot Chicks. Ganska kul film och en tjej som förvandlas till kille. Egentligen hade vi tänkt gå ut men vi var alldeles för trötta.
   Efter filmen somnade jag och Erica i Gustafs rum (han har Playstationet). Klockan var ungefär elva då. Gustaf spelade TV-spel och efter en stund vaknade jag och Erica igen och gick och la oss. Klockan var då ungefär tolv. Det blev en tidigt kväll alltså, men det kanske var bra.
   Vaknade vid halv tolv på dagen och steg upp och åt frukost. Satt och nördade oss framför datorn och jag läste lite. Sedan kom mamma hem och sa åt mig att jag var tvungen att städa Deyas bur. Alltså tog jag mig till Centrum (Erica åkte hem). I Centrum lämnade jag tillbaks filmen och köpte strö. Städade buren när jag kom hem och sedan följde jag med pappa ut till farmor och farfar.

Gustaf snaggade sig igår förresten. Ericas och mina farhågor besannades. Det är kanske inte jättefult... Men jag föredrar en lillebror med längre hår.

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM


Så länge sedan, ändå så kort

Kan man glömma något som redan är glömt?

Montenegro imorgon

Ganska trött dag. Träffade Hanna på tåget och sedan träffade jag Arina när jag väntade på bussen. Kom så klart sent till kören eftersom att den är på femman (våning fem) och vi har skåp på ettan. Efter kören var det matte och jag räknade på. SO, Gretel blev skitsur för att vi kom försent. Shit tänkte hela klassen och försökte skärpa sig. Vi hade läxförhör (miniprov) på hinduismen. Det gick bra... typ. Värsta konstiga frågorna, men jag tror att jag svarade okej. Lunch, inte helt ätbar, men tillräckligt.
   Efter lunchen hade vi svenska och tittade på Romeo och Julia (på film). Alla tjejer tyckte att killskådespelarna var skitsöta. Gretel stängde av filmen när det var superspännande och alla blev förtvivlade. Musik, vi sjöng BRA. Det har blivit jättekul att sjunga. På NO:n lekte vi med olika prismor. Hynge var överlycklig och gjorde en "lasershow" på whitboarden. Vi elever uppskattade det också och fick leka med lasern sedan också. Sista lektionen var engelska och vi hade checkpoint. Den var hur enkel som helst. Jag fick sluta en kvart tidigare och tog mig snabbt hem.
   Hemma packade jag det sista inför resan imorgon. När jag hade packat klart fick jag skjuts av mamma till Ropsten och åkte sedan in till Centralen för att träffa Linnea. På Centralen mötte jag också upp Martin och Mattias. Tillsammans med dem mötte vi Linnea när hon kom. Jag och Linnea började skratta så fort vi såg varandra. Älskar dig och ditt skratt Linnea. Flummade runt med Linnea. Martin och Mattias idiotförklrade oss, men vad spelar det för roll? Vi är ju bäst.
   Snart är det middag. Vi ska äta raclette för första gången den här hösten. Ska bli hur gott som helst. Dessutom kommer Erica snart som ska sova här.

Jag tror inte att jag har nämnt det så mycket i bloggen, men imorgon ska klassen sticka iväg till Montenegro på klassresa. Kommer nog att bli kul. Vi ska ha lite konserter, besöka en skola och vara i solen.

Ha det bäst!!

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM

Tanke

Här är en tanke som slog mig och Maria idag.

Man sover sammanlagt ungefär hälften av sitt liv. Så om man blir åttio år så sover man fyrtio år av de åttio åren.


Shrek

Okej, min blogg är helt störd. Förut så försvann hela mitt inlägg och nu segar den hur mycket som helst. Men jag ska göra ett försök till att skriva.

Struntade i frukosten imorse och köpte en Chai Latte på T-centralen istället (ibland kan man ju lyxa till det). Träffade Erica och Maria vid bussen men vi kom ju såklart inte med bussen och fick gå i rask takt upp till AF. Vi hade kör första lektionen, men som tur var blev Helen inte arg över att vi kom försent. Uppdelag kör idag, sopraner och altar tillsammans och tenorer och basar tillsammans. Vi började på två nya sånger, en japansk sjömansvisa men skojig översättning och en... jag vet inte riktigt. Efter kören hade vi engelska, tråkigt som vanligt.
   Jag, Erica och Maria hoppade över lunchen i skolan idag och tog oss ner till Donken på Vasagatan. Mycket godare där än den panerade fisk vi skulle ha fått i skolan. Jag kom dessutom på något så kul som att det finns en kod på muggarna som man ska skicka iväg om man vill ha Shrekgrejer till mobilen. Kunde såklart inte låta bli att testa. Fick ett fint (*host*) Shrektema och en animation med Mästerkatten.
   Spanskan var boring och jag kom fram till att jag ska börja sitta med killarna, arbetar mycket bättre då. På fysiken misslyckades Hynge än en gång med sina mystiska experiment. Jag tror att hon till och med misslyckades mer än vanligt... Till följd av det och det faktum att jag var trött så förstod jag precis ingenting. På matten gick det bättre och jag förstod allt. Jag tycker att det är mycket roligare med matte den här terminen. Men det kanske är för att vi inte har börjat med något svårt än... Det var i alla fall ganska skönt att bara sitta och räkna på med musiken i öronen.
   Efter skolan lyckades jag komma med bussen, men bara nätt och jämnt. Kom till T-centralen och upptäckte att det var sjukt mycket folk som skulle med tåget. Det visade sig vara på grund av ett tidigare stopp.. När jag kom ner tillt tågen stod det att det var 35 minuter till nästa Ropstentåg. Som tur var minskade den tiden. Träffade David, Frida och Arina vid tåget också. Arina smet på ett Mörbytåg och försvann medan jag, David och Frida stod kvar. Tåget kom tillsist. På Ropsten träffade jag Tova och så fick jag sällskap hela vägen hem.

http://isil.bilddagboken.se


PUSSKRAM


Sömntåget

Måndag, kan man inte få skonas från måndagar?? Visst vi har sovmorgon, men den är inte särskilt lång... Dessutom kom jag försent imorse. Så jag kom inspringandes på engelskan och började arbeta. Libban (vår engelskalärare) sa en sak som jag tyckte var lite kul till en av mina klasskompisar som sa att hon inte kunde sova:

"Jag kan inte sova, jag sover typ en timme per natt." Jenny
"Det är för att ditt sömntåg inte är rätt inställt. Du måste liksom skapa en tidtabell åt sömntåget." Libban

Det skulle jag nog också behöva...
    Efter engelskan hade vi SO med läxförhör. Fast det kändes mer som att det var uppsatsskrivning. Vi fick en fråga som vi skulle skriva lite om. Men jag tror att alla skrev lite mer än vad Gretel hade tänkt sig. Lunch...
   Vi har überkort lunchrast på måndagar, bara en halv timme. Men på tisdagar har vi däremot en och en halv timme (det känns som att jag har nämnt det här förut). Så vi kastade i oss lunchen. Inte särsklit god, men det är väl inte direkt ovanligt. Efter lunchen skulle vi som har träslöjd träffat SYV (eller vad man nu ska kalla henne, det ändras hela tiden). Men hon var tydligen på semster, så vi fick håltimme. Satt tillsammans med lite killar från klassen och Antonia. Killarna sköt mig (?) och hävdade att konfan hade hjärntvättat mig. Dessutom satt de och tolkade det jag hade skrivit i min kalender. Slutsats, jag skulle spränga allting eller något. 
   Efter en lååång håltimme var det dags för teknik. Eftersom att tekniksalen inte är klar fick vi vara i en annan sal och titta på En Obekväm Sanning. Lite trist eftersom att vi såg de på NO:n innan sommaren. Och nu ska vi dessutom skriva lite om vad vi känner för klimatförändringen.
   När vi hade slutat mötte jag upp Erica på skolgården och vi åkte hem till henne för att hon skulle försöka hitta sina mjukisbyxor. Men det visade sig att byxorna var hos Petra. Så vi skyndade oss till Danscenter, men kom såklart sent. Vi kom försent förra gången också. Jag tror inte att jag i år dansar Bollywood, haha. Det är faktiskt riktigt kul. Men jag saknar baletten. Tyvärr slutade vår braiga lärare från förra året.

PUSSKRAM

Regn

Och med hösten kom regnet. Fast jag tycker att det är ganska mysigt med regn, bara det inte regnar för länge.

Höst

Nu känns det att det börjar bli höst här hemma. Pappa hade tänt massor av ljus till middagen och vi lyssnade på mysig musik när vi åt. Kan det bli mysigare en hemmakväll?? Jag tror faktsikt inte det. Det är så himla mysigt att få slappna av lite och bara... ahh.
   Kvällens bästa var när pappa lyckades leta reda på Robban Brobergskivan. Jag vet inte hur många gånger jag har hört den och äntligen, ÄNTLIGEN fattar jag varför texterna är så himla roliga. När vi lyssnade på skivan som mest var jag inte så gammal, så jag förstod inte alla skämt. Men nu, ohh så mycket mer jag förstår. 

Måste kommentera över det lite mer negativa just nu också. Jag har precis bråkat med en klasskompis och om en vecka ska i åka till Montenegro. Kanske inte sådär jättebra att vara ovän med någon som man kommer att träffa dygnet runt...

PUSSKRAM

http://isil.bilddagboken.se

Sömnigt

Dålig dag!! Jag har varit trött och irriterad. Bråkade med en "kompis", fast jag har i och för sig bara väntat på att vi ska börja bråka. Det enda som är synd är att hon är med många som jag också är med. Så jag fick vara med Hannie och Ellen istället. Det är inte så farligt det heller. 
   På musiken idag somnade jag nästan vid upprepade tillfällen, jag var så sjukt trött. Tilda sa att jag hela tiden hade ryckt till när jag vaknade upp från min halvslummer. Men det var ju så segt på musiken idag. Vi sjöng samma sång hela tiden och den gjorde en trött. Nää, det var inte roligt, det säger jag bara. För att bli piggare gick jag efter musiken (som var vår sista lektion) ner till Abbes och köpte godis. Haha, jag tänker varje dag " inga godisköp idag", ändå lyckas jag alltid köpa godis. Jag får så dåligt samvete. Men idag hade vi i alla fall sprungit på gympan, så ag var faktiskt nästan värd det där godiset.
   Apropå gympan, jag är grymt stolt över min prestation idag. Det gick riktigt bra. Kunde kanske ha ansträngt mig lite mer... Men jag kände ändå att jag sprang på riktigt bra!!

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM

Seriestart

Dagen började bra. Behövde inte springa till bussen, träffade Hannsipannsi på bussen och fick sällskap ända till EG där vi skildes åt. Gick sista biten till AF själv. Kom tyvärr lite sent till musiken, men jag missade bara lite av uppsjugningen. Vi fick nya noter idag också. Låtarna var på massor av olika språk. Efter musiken matte och då hände inget särskilt. Och efter matten hade vi vår första gympalektion. Fast vi hade inte gympa, vi träffade bara vår nya lärare.
   Under lunchen var jag med Antonia och vi gjorde inget särskilt. Äcklig mat idag, spagetti med köttfärssås. Shit vad jag önskar att vi hade lika bra skolmat som EG.
   Första lektionen efter lunchen hade vi musik igen, halvklass. Vi började med treklanger, hur lätt som helst. Jag var dock lite förvirrade och sa massa konstiga saker. Språk, tänker jag inte kommentera utom att jag inte tål henne. Svenska med Gretel, vi fick finfina AFkalendrar. Men jag har ju min chica guldkalender, föredrar den, något snyggare om man säger så. Det enda som var bra med AFkalendrarna var att det stod lite "bra att veta saker" i den. Sista lektionen hade vi biologi. Vi har en vikarie erftersom att Friedrich är sjukskriven. Han var asrolig, men lite hmm... överentusiastik. Vi hade i alla fall kul på lektionen.
   På tåget hem träffade jag Jojo. Skrämde slag på henne när jag kom bakom henne på T-centralen. Började berätta en lite intressant historia för henne. Jag lovar att du ska få höra slutet Jojo.
   Kom försent till första pianolektionen. Jag tror att Artemis var lite arg på mig för det, för hon tyckte att inget jag spelade var bra. Ändå så har jag tyckt att jag har spelat riktigt bra på senaste tiden. När jag kom hem gjorde jag inget särsklit och för en liten stund sedan har jag tittat på seriestarten av Heroes. Jäkligt spännande måste jag erkänna. Fast jag visste typ vad som skulle hända i hela första avsnittet eftersom att jag redan har sett det. Men av någon anledning hade jag missat massor, ändå är jag helt säker på att jag såg hela förra gången jag tittade på det avsnittet. Det bästa var att avsnitt nummer två kom direkt efter första avsnittet, så min slapp sitta och undra.

Måste förresten tillägga att jag har tittat på datorns klocka  klockan 23.23 tre dagar i rad nu, lite scarry fakiskt.

PUSSKRAM


Tänka

Att tänka på andra är aldrig fel och det vet du.
Varför tänker du då inte på andra än dig själv??


Blixtar och dunder

Började med kör första lektionen. Lika tråkigt som vanligt. Jag vet inte vad det är, men av någon anledning ör det väldigt tråkigt att ha kör, men musik är däremot jättekul. Vi sjög i alla fall lite sånger inför Montenegroresan. Vi åker nästa vecka!! Jag kan faktiskt inte förstår det. Efter kören hade vi engelska, lika segt som vanligt. Libban är astråkig ochvi önskar oss bort. Jag, Bisse och Issan har i alla fall lovat varandra att vi ska plugga ordentligt på engelskan i år.
   Låååång lunch. Vi har en och en halv timmes lunch på tisdagar. Så jag och Erica bestämde oss för att åka till Danscenter där hon trodde att hon glömde sin skåpnyckel igår. Det var lite kul att hon glömde den idag, för igor så var det jag som glömde nyckeln och då lånade jag hennes skåp (ska tillägga att jag hade tagit med att mina skolböcker igår). Så idag var det istället Erica som fick ha sina grejer i mitt skåp. Tyvärr kom Erica på när vi var på T-cetralen att hon nog hade glömt nyckeln hos Maria och vi fick inte tag på Maria. Istället gick vi till Donken. Ett smart drag, vi skulle ha fått fick i skolan...
   Hanna kom dessutom till AF idag. Jag var och hälsade på henne på EG igår. Hon fick se min lite speciella klass. Hon garvade som fan när hon fick se klassens snömonster. Innan hade hon sagt att hon ville börja på AF, men hon ångrade sig när hon såg min klass.
   Efter lunchen var det en timmes språk. Döda mig långsamt, jag hatar spanska. Och efter spanskan var det fysik. Inte så farligt. Jag och Erica förstod nästan vad Hynge pratade om, men bara nästan. I och för sig var Hynge lite småförvirrade (som vanligt). Sista lektionen för dagen ar matte. Utanför fönstret var det spöregn och åska. Varje gång det blixtra var det någon som skrek "en blixt". Koncetrationen var stor, inte.
   På väg hem lyckades jag dissa David. Han såg lite besviken ut när jag pratade med Hanna från gamla innebandylaget hela tågresan. Väl hemma gjorde jag spanskan och spelade lite piano, har första lektionen för terminen imorgon. 
   Kom hem för en stund sedan efter att ha varit och grattat min kusin Emil. Hemma hos familjen Hannar blev vi bjudna på te, kakor, tårta och godis, mumsigt värre. Vi tittade på Idol också. En kille som familjen Hannar känner och jag har träffat var med. Han blev utpekad som byfåne, haha. Elsas pojkän Viktor (han var också hon familjen Hannar) pratade med Mårten sedan. Mårten hade varit helt förkrossad...

http://isil.bilddagboken.se (kolla in så finns det bilder från dagen)

PUSSKRAM


Rock for Moc

Hemma igen efter Rock for Moc. Det var hur kul som helst där. På tåget dit blev det många skratt och Elin fick spela det fantastiska spelet QuadraPop. Väl framme i Västerås mötte vi upp flera andra och det blev många mysiga kramar. Tillsammans med de andra promenerade vi till Domkyrkan. Från Domkyrkan bar det av med buss ut till Rock for Moc och det roliga kunde börja.
   Vi fick börja med att sätta upp tälten. Stadstjejer som jag och Elin är så kunde vi ju såklart inget om att sätta upp tält. Men vi försökte så gott vi kunde och det är ju bättre än inget. Tälten kom upp och hungriga som vi var styrde vi stegen mot matsalen. Det fanns mat i mängder och jag skulle tro att alla blev mätta. Virrade därefter runt på området och gjorde inget särskilt. Jag tror att vi fikade lite sedan "försvann" jag... Spanade in lite olika saker och kröp ihop på en bänk där några från SBG hittade mig och övertalade mig till att gå och fika. "Försvann" ävan från fikan den här gången och gick runt och frös en lång stund innan Linnea hittade mig och vi tog en liten promenad tillsammans.
   Senare på kvällen var det disco och jag dansade runt som tusan. Har inte dansat på jättelänge, det var hur kul som helst. Försökte lära Axel att dansa också, jag vet inte riktigt om jag lyckades. Men det blev lite bättre i alla fall. Efter discot var det mysig mässa i mörkret och vi fick nattvard.
   Sov inte mycket den natten, det var sjukt kallt. Låg mest och darrade och hackade tänder.

Under lördagen blev det fint väder och vi låg ute och softade i solen. Några stycken hade pinnkrig, men jag orkade inte delta särsklit helhjärtat. Sedan vet jag inte riktigt vad vi gjorde men plötsligt hamnade jag och Lovisa i tältet där man kunde vara med i en "designa din egen tröja-tävling". Oskar övertalade oss att bidra med ett förslag. Vår tröja blev typ finast ever. Dessutom hade vi ett bra kristet budskap (det skulle typ vara ett på tröjan, i alla fall enligt G eller Oskar). Vårt (eller våra) kristna budskap var: "Gode Gud är gay", "Jesus är grön", "Guds mössa är fin" och lite annat. Vi fick Oskar att skriva in Hannas adress också, haha.
   Efter en lång stund (cirka tre timmar) lämnade vi tältet glada i hågen. Jag vet inte riktigt vad vi hittade på, men något gjorde vi antagligen. Middagen bestod av fiskpanetter, blääääääääääää. Skulle tro att vi efter middagen tittade runt lite. Jag hade en blind date för att stödja Mocambique. Elin, jag och Linnea spanade in snygga killar i kareoketältet. Guuud så snygga/söta killar det fanns. Dessutom fick vi lyssna till Bella & compani x antal gånger. Usch på dem!!
   Sedan tänkte vi ta en powernap, men jag hade ingen lust att sova så jag gick ner till kareoketältet igen och hittade alla som inte tänkte sova. Fick höra Bella & compani igen... Och sedan gick vi ner till Cirkus där vi hoppade till musik i en timme. Var riktigt slut efter det. I slutet av hoppandet kom dessutom alla som sovit ner.
   Vila en stund. Pratade med Elin som inte mådde bra. Efter vilan blev det disco. Dansadansadansa, det säger jag bara. Askul på discot, men det var lite jobbigt i slutet. Efter discot var det tandborstning och sedan somnade jag och Elin i vårt tält. Det var mycket varmare den här natten. Och jag hade ännu mer kläder (långkalsonger, mjukisbyxor, dubbla strumpor, t-shirt, fleece, vantar och mössa).

Söndagsmorgonen började trött. Jag följde med Maria ner till sjön där hon tvättade håret. Det var riktigt kul att se på. Sedan plockades tälten ner. Även den här gången visste jag och Elin ingenting om hur man gör med ett tält. Men tälten blev ihoppackade och vi gick ner till frukosten. Fick inte ner en enda bit. Symptomen för att jag inte var på bra humör visade sig. Blev på bättre humör under bussresan till Västerås. Väl framme i Västerås fick vi säga hejdå till flera västeråsare, lite trist. Och till råga på allt började det att spöregna. Men vi som var kvar kämpade oss till en thairestaurang där de sista av mina kraftreserver tog slut eftersom att jag och Linnea skrattade "lite".
   På tåget hem somnade jag, vilket dokumenterades. Inte fina bilder, det säger jag bara. Väl hemma kom Hannsipannsi över. Så vi satt och pratade och sedan chattade jag med hannes kontakter.
   Senare på kvällen skrev bch. Försökte skriva det här inlägget också... Men mamma blev skitsur och jag var tvungen att logga ut.

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM


RSS 2.0