Blixtar och dunder

Började med kör första lektionen. Lika tråkigt som vanligt. Jag vet inte vad det är, men av någon anledning ör det väldigt tråkigt att ha kör, men musik är däremot jättekul. Vi sjög i alla fall lite sånger inför Montenegroresan. Vi åker nästa vecka!! Jag kan faktiskt inte förstår det. Efter kören hade vi engelska, lika segt som vanligt. Libban är astråkig ochvi önskar oss bort. Jag, Bisse och Issan har i alla fall lovat varandra att vi ska plugga ordentligt på engelskan i år.
   Låååång lunch. Vi har en och en halv timmes lunch på tisdagar. Så jag och Erica bestämde oss för att åka till Danscenter där hon trodde att hon glömde sin skåpnyckel igår. Det var lite kul att hon glömde den idag, för igor så var det jag som glömde nyckeln och då lånade jag hennes skåp (ska tillägga att jag hade tagit med att mina skolböcker igår). Så idag var det istället Erica som fick ha sina grejer i mitt skåp. Tyvärr kom Erica på när vi var på T-cetralen att hon nog hade glömt nyckeln hos Maria och vi fick inte tag på Maria. Istället gick vi till Donken. Ett smart drag, vi skulle ha fått fick i skolan...
   Hanna kom dessutom till AF idag. Jag var och hälsade på henne på EG igår. Hon fick se min lite speciella klass. Hon garvade som fan när hon fick se klassens snömonster. Innan hade hon sagt att hon ville börja på AF, men hon ångrade sig när hon såg min klass.
   Efter lunchen var det en timmes språk. Döda mig långsamt, jag hatar spanska. Och efter spanskan var det fysik. Inte så farligt. Jag och Erica förstod nästan vad Hynge pratade om, men bara nästan. I och för sig var Hynge lite småförvirrade (som vanligt). Sista lektionen för dagen ar matte. Utanför fönstret var det spöregn och åska. Varje gång det blixtra var det någon som skrek "en blixt". Koncetrationen var stor, inte.
   På väg hem lyckades jag dissa David. Han såg lite besviken ut när jag pratade med Hanna från gamla innebandylaget hela tågresan. Väl hemma gjorde jag spanskan och spelade lite piano, har första lektionen för terminen imorgon. 
   Kom hem för en stund sedan efter att ha varit och grattat min kusin Emil. Hemma hos familjen Hannar blev vi bjudna på te, kakor, tårta och godis, mumsigt värre. Vi tittade på Idol också. En kille som familjen Hannar känner och jag har träffat var med. Han blev utpekad som byfåne, haha. Elsas pojkän Viktor (han var också hon familjen Hannar) pratade med Mårten sedan. Mårten hade varit helt förkrossad...

http://isil.bilddagboken.se (kolla in så finns det bilder från dagen)

PUSSKRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0