Singing on the gård

Idag när jag klev av bussen kände jag lukten av sommar. Det luktade grönska, lite torrt och bilväg. Synd att det inte är sommar riktigt än.
   Idag sjöng vi in våren på skolgården. Bosse höll tal, AFFF's ordförande höll tal och rektorn höll tal. Efter mina år på AF kan jag nästan rektorns tal uttantill. Det varierar sig (inte) så mycket från år till år. Kungsholmen var och sjöng med oss också och jag hittade Andrea i vimlet. Pratade med henne en stund. Manskören sjöng och det var BÄST. De sjöng sina vanliga sånger, en ny hurrasång och killarna i nian fick falla på knä när de sjöng en serenad till tjejerna i nian. Så romantiskt av dem... Och jag blev glad så som fågeln (öhh) av att sjunga härliga vårsånger.


Tänkte gå ut och springa i finvädret. Sen ska jag äta något och sätta mig på baksidan och sola med lilla kaninen. Ska bli nice!


Babbel

Det suger att ha träningsvärk... Hela min rygg gör ont, mina ben... axlar. Inte kul. Gaah, fast då blir det i och för sig nya muskler. Det är alltid trevligt. Måste ha muskler så att jag kan bli SuperSnällaSilverBecka som kan rädda Hannie när hon har tråkiga läxor. Frågan är varför jag måste ha muskler när jag ska rädda någon från läxor... Låter bättre med ett allvetande uppslagsverk i huvudet. Då får jag ett huvudverk!

Sommarlovstankar

Jag blir inte av med den där känslan av att det snart är sommarlov. Jag tror att alla i min klass har den känslan. Det kan bero på att lärarna låter oss sitta ute, det finns lite att göra i skolan, vi har inga läxor och det är supervarmt ute.
   Härligt? Joo, helt klart. Tyvärr är det ju ungefär sex veckor kvar till sommarlovet och jag får nöja mig med en halvdag imorgon och en långhelg. 

image133

Jag och Ellen gjorde snyggaste grejjen på skolgården idag. Ellen gick baklänges framför mig och jag tyckte att det var fint när hennes hår blåste. Det blåste på det där sättet som hår brukar göra i filmer, på rätt sätt liksom. I alla fall så stannade vi helt plötsligt och ställde oss och posade. Ingen tittade på oss och ingen hade en kamera, men vi ställde oss i alla fall och posade. Sedan brast vi ut i skratt (oj så ovanligt, vi skrattar aldrig (man ska inte ljuga, så var det)). Olle idiotförklarade oss för säkert hundrade gången och tyckte att det var tur att han hade missat våra fina poser...


Måste bara säga att jag har väldigt fina vänner. De står ut med att jag är helkorkad och elak och de får mig att skratta. En hade psykologsamtal med mig idag och alla de andra gjorde mig glad. Det är fint att ha så bra vänner, så länge de inte sviker i alla fall. Vilket en gjorde...

Nu ska jag sussa.
Ska bli hur skönt som helst.
Hoppas att ni drömmer söta drömmar,
Det kommer jag att göra!

50 saker som förgyller livet

1. Att  bli  förälskad.

2.  Att skratta så mycket att det gör ont i magen.

3.  Ett varmt bad.

4. Ingen kö i affären.

5. En speciell blick.

6. Att få ett e-mail. 

7. Att köra en tur efter en fin väg. 

8.  Att höra sin älsklingssång i radion.   

9.  Att ligga i sin säng och lyssna  till regnet utanför. 

10.  Varma handdukar.

11. Att finna tröjan som du gärna vill ha, på  rea.

12.  Choklad milkshake, eller vanilj, eller jordgubb.

13.  Ett entimmes långt telefonsamtal. 

14.  Ett bubbelbad.

15. Att fnissa.

16. Ett gott samtal.

17. Stranden.

18. Att finna pengar i en gammal  jacka.

19.  Att skratta av dig  själv.

20. Midnatts-telefonsamtal som varar i flera  timmar.

21.  Att springa igenom en  vattenspridare.

22.  Att skratta utan någon som helst anledning.

23.  Att ha någon som talar om för dig att du är            underbar. 

24.  Att le inombords åt en gammal  historia.

25.  Vänner.

26. Att råka  höra någon tala gott om dig.

27.  Att vakna upp och inse att du får sova länge.

28.  Din första kyss.

29. Att få nya vänner, eller att vara  tillsammans med de gamla

30.  Att leka med sitt keldjur.

31. Att någon smeker dig i håret.

32. Söta  drömmar.

33. Varm choklad.

34. Utflykt med goda  vänner.

35. Att gunga  riktigt högt.

36. Att slå in paket och lägga under  julgranen.

37.  Att sjunga riktigt högt, när du är helt ensam, utan att känna sig  dum.

38.  Att lyssna på en riktigt bra  konsert.

39.  Att få ögonkontakt med en  främling.

40.  Att vinna ett riktigt svårt  spel.

41.  Att baka småkakor.

42.  Att få hembakta kakor av en  vän.

43.  Att vara tillsammans med goda  vänner.

44.  Att se sina vänner le och  skratta.

45.  Att hålla hand med någon du håller av.

46.  Att möta en gammal vän och inse att vissa saker ändrar sig aldrig

47.  Att åka rutschkana om och om  igen.

48.  Att se uttrycket i någons ansikte när de öppnar en gåva från dig.

49.  Att se solen stiga  upp.

50. Att kliva upp  ur  sängen varje morgon och vara tacksam för ännu en underbar  dag.


Inte jag som har skrivit alla, men jag tyckte att de stämde väldigt bra!

Måndag är Fåndag

Jag hatar måndagar. Allt är dåligt måndagar. Bara det faktum att helgen är slut suger. Att vi dessutom har en massa tråkiga lektioner förvärrar bara saken.
   Först hade engelska och jag var sen. Sedan SO och då hade vi prov, hoppas att det gick bra. Kunde typ nada! Efter det hade vi musik och stämrep. Sopranos och altos med Helen i 501. Jag och Ellen flummade, som vanligt och jag misstänker att Ellen var full. Fast hon förnekade det, suck... Sedan var det lunch och det var tråkigt för vi hann bara äta.

image132
Saknar er en massa! Kan ni inte vara här och pigga upp min vardag?

   På slöjden gick allt åt helvete och jag kunde ingenting. Snart börjar jag skolka från slöjden, det blir ju bara värre och värre för varje gång! Sista lektionen var teknik. Det var däremot kul. Enda lektionen idag som var rolig. Först höll Martin föredrag och det gick väl sådär. Det var intressant i alla fall. Sedan arbetade jag på min metronom. Förstörde fingrarna när jag klippte i ett nät. buhu.

Om en timme och x antal minuter ska jag åka iväg och träna. Ska på box och ha det jobbigt. Behöver det. Kommer nog inte att hinna träna så mycket den här veckan... Eller det kanske jag visst kommer. Idag ska jag träna, imorgon är det balett och på onsdag ska jag springa. Sedan kanske jag och Tess ska träna någon dag också. Jag har kuponger så att jag kan ta med en kompis på Friskis. Härliga tider och jag kommer att hinna träna.

Längtar som fan till onsdag. Till att börja med har vi halvdag och på kvällen är det brasa och det är mys. Sedan ska jag åka och hämta Tessissen.

Ha det super


Blå himmel

Kom hem för någon stund sedan. Har varit inne i stan och träffat Elli. Vi var först och tränade och var duktiga, sedan gick vi till Café 60 och åt goda focaccior (stavas?). Där satt vi i några timmar och myste. Enda molnet på den blåa himlen är att jag har ont i halsen. Bara jag inte är sjuk på måndag. Det har jag inte tid med. Hoppas att jag blir sjuk på tisdag istället och så blir jag frisk till onsdag. 

Haha, jag pratade med mormor idag. Hon är så himla rolig. Jag berättade för henne att mamma och pappa avskyr när jag lägger saker, speciellt kläder, på golvet. Då sa hon att jag skulle ta en gammal väska och stoppa alla kläder i den. Ibland undrar jag vad mormor tänker med alltså. Fast jag tycker om henne.

Påminn mig om att jag ska förstöra alla Gustafs tv-spel också!

Drömmar

Äntligen lördag! Sitter på mitt rum och ska snart gå och öva lite piano. Har varit så dålig på att öva senaste tiden, men jag har inte haft tid. Får lite dåligt samvete av att jag spelar så lite. Men man måste ju låta plugget gå före allt, suck.
   Vaknade ganska sent idag och somnade om och sov lite till. Det var så skönt att sova och jag ville veta hur min dröm slutade, haha. Drömde typ om House of Wax, fast jag och massa kompisar var med. Fast de flesta visste inte att det var House och Wax, utan alla trodde att det var ett normalt ställe. Drömmen var skitkonstig. Precis som drömmar brukar vara. Ville i alla fall veta om alla skulle överleva... Jag lyckades rymma i alla fall.
   När jag väl klivit upp åt jag frukost i en evighet. Jag älskar att äta frukost när jag har mycket tid. Det är så mysigt att sitta länge och dricka te och så. Te är allt man behöver! Eller inte, men det är väldigt gott.

Om en stund ska jag åka iväg och träna med Elli. Sedan ska vi sätta oss ute någonstans och mysa.

Pusspuss

Nästan

Nu har jag sprungit. Känner mig nästan duktig!

Hohojaja

Ännu en dag med strålande solsken och sommarkänslor. Hoppas att det är lika fint väder imorgon så att jag kan vara ute och sola hela dagen. Kanske ska träna med Elli också i och för sig, men hon och jag kan ju alltid sätta oss i solen efter det.
   Idag har skolan varit väldigt jobbig eftersom jag var trött. På kören sjöng vi (surprise), på matten räknade vi och pratade och på SOn var det genomgång och nutidskryss. Jag fick värsta bra resultatet på nutidskrysset, fett bäst jag är, haha.
   Lunchen gick alldeles för snabbt och plötsligt var det svenska. Mattanterna skällde ut mig och Fia för att vi tog för mycket kyckling (vi tog en kycklingbit var).
   Svenskan var intressant och vi pratade om språkhistoria. Jag var dock för trött för att hålla ögonen öppna och blev väckt ur min skönhetssömn av Gretel som hojtade över klassrummet att jag skulle vara vaken, inte sova. Musiken var flummig som fan. Ellen och jag satt och garvade hela lektionen, Alex bläddrade i sina noter och halva klassen låg över bänkarna och sov. Så tända på att sjunga alltså.

image131
Urgammal bild, men den var så somrig!

   På fysiken hade vi prov och jag tror att det gick bra. Vet att jag har ett fel. Har säkert fler fel, men jag vet ju bara om ett... Så jag kan ju alltid hoppas. Sista lektionen var engelska och vi var flum. Min klass äger på att fuska på engelska glosförhör. Fick alla rätt på förhöret, haha. Lektionen slutade en kvart tidigt och jag älskar min engelskalärare för det.
   Väntade på lite folk vars engelska inte slutat. Knallade ner till en busshållplats med dem och åkte sedan buss till Centralen. Där skildes jag från dem och åkte till Östermalmstorg för att möta upp min älskade kines. Jag och Elin köpte gottis på Kofi och drog vidare till Kugsan där vi åt upp allt gott vi köpt. Sedan satt vi i värmen och schtekte.

Nu är jag hemma och funderar på att ta en springtur. Jag är knäpp, I know. Men det är så skönt och jag har varit läskigt onyttig idag. Inte bra. Jag skulle ju vara nyttig den här veckan. Nästa vecka kommer jag inte att vara det eftersom Tess kommer. Så jag hade tänkt passa på den här veckan, men nej.

Åt hemmagrillade hamburgare till middag idag. Första gången i år som vi plockar fram grillen!

Aja, ha det så bra allihopa! Ikväll är det Notting Hill på tv och jag funderar på att se den. Undrar hur många gånger jag har sett den filmen... Fast den är typ lika bra VARJE gång!

Puss och kram vi ses på stan

Många dagar och Jovis flirtkurs

Den här veckan har gått fort och vi har haft många slöa timmar. Det känns som att det ska vara sommarlov snart, synd att det är typ sex veckor eller något sådant kvar...
   I tisdags hade vi konsert och det gick bra. Innan det satt jag, Hannie, Ellen, Julia, Elli, Bisse, Moa och Anton (många namn) i Kungsan. Hannis ville dit och titta på körsbärsträden som blommar. De var hur fina som helst. Rosa. Tog tjusiga bilder på dem, haha. Jag <3 min kamera. Konserten gick bra och vi sjöng fint. Alla våra gånger filmades av mina pappa (och han har lyckats filma också!).
   Igår hade vi sovmorgon. Sedan hade vi massa tråkiga lektioner. Kanske inte så kul. På eftermiddagen hade vi ingen spanska, vilket innebar att jag och Jovis satt tillsammans med Lotta och Erica ute på skolgården och chillade.
   Idag började vi med nationellt prov i matte. Jag hoppashoppashoppas att det gick bra. Mitt betyg hänger på att jag får MVG. Annars kommer jag antagligen att få ha kvar mitt gamla betyg, skit. Efter det hade vi en lång rast och sedan SO. Gnuggade innför provet på måndag. Palla att vi har prov på en måndag... Sedan skulle vi ha SO igen, men eftersom killarna var på manskör så satt vi och pratade böcker med vår lärare, haha. Hon kan seriöst inte vara tyst. Men det var kul.
   Lunchen var som vanligt. På gympan dansade vi munkdansen. Efter alla dessa år som jag har längtat till den... Min grupp var sämst. Haha. Vi gjorde allt fel typ...
   Efter gympan var det klassråd, men ingen var seriös där heller. Vi pratade lite. Sedan kollade Gretel in Julias stickning... Sedan slutade vi!
   Åkte hem och satte vi på baksidan tillsammans med ninen. Hanna kom hem och jag kilade över till henne. Vi satt och pluggade i det strålande solskenet. Härligthärligt. Har fått liiiiite färg på armarna. Efter ett tag tyckte Hanna att det blev för kallt, så vi gick in. Fortsatte att plugga inne hos henne. Har fysikprov imorgon. Tråååkigt. Men jag tror att jag kan allt! Hanna hade mycket att göra och jag tröttnade på fysiken... så jag spelade QuadraPop istället. Nördig jag är alltså. Vi SMS:ade med Teo också. Han var tråk.

Spanskan i tisdags (bästa flirtknepen från Jovis):
Jovis: Vilket stjärntecken är du?
Jag: Tvilling
Jovis: Då passar vi bra ihop *blink*

Jovis:  Jag är lejon. Fast jag är inte som ett lejon, bara i sängen...

Och jag har så mycket bra musik nu. Måste tacka Gustaf för att han har spelat j-musik för mig. Haha, inte medvetet kanske, men ändå.

Nu ska jag skriva ut mitt svenskaarbete om Marianne Fredriksson och min bokrecension om Den som vandrar om natten... Sedan ska jag nog läsa fysiken en gång till.

PUSS

Härlig dag igen

Sitter nere i källaren och lyssnar på fågelsången som hörs in. Kaninen är ute och skuttar på baksidan och solen skiner. Det börjar dock bli kallt ute nu, så jag har ingen lust att sitta ute.
   Dagen har varit ganska chill. Först engelska... Sedan SO, som var tråkig. Vi fick tillbaka religionsprovet. Det hade gått super! Sista lektionen innan lunch var musik. Det kändes ganska bra. Vi har konsert imorgon och i alla fall min klass kan sångerna.
   Lunchen var som vanligt. Äcklig mat och stressig.


image130

   På slöjden gick det sådär. Började på en ny grej. Jag orkar ärligt talat inte med slöjden just nu. Sista lektionen var bild. Gjorde klart mitt bokmärke och resten av lektionen gjorde jag typ ingenting. Det roligaste som hände på bilden var när jag och Fanny skulle kopiera. Snacka om att vi inte visste hur man gör med en kopieringsapparat...
   Nu på eftermiddagen har jag spelat piano och varit ute. Härliga tider.

Imorgon är det konsert och vi har bara två lektioner!


Mycket sol!


Tjohej

Nu orkar jag inte skriva mer om Marianne Fredriksson! Tänker sticka ut och springa istället så att den lilla envisa rösten i mitt huvud slutar tjata om det...

Och nej, jag är inte galen... Jag har bara överenergi och är trött på datorn!

Härlig dag

Började dagen med att inte göra något särskilt, typ sitta ute på baksidan med kaninen. Var hur fint som helst! Det kändes nästan som att sommaren hade kommit. Vid halv två åkte jag in till stan för att jag trodde att jag skulle träffa Elin och Isak. Det blev dock ändrade planer och jag knallade runt själv på stan i två timmar. Började kolla efter en sjal (ja, jag är besatt). Sedan kollade jag in vad Diesel hade att erbjuda. Som vanligt ville jag ha typ halva affären, haha. 
   På Indiska hittade jag ett fint ljus som jag köpte. Köpte yogi te också. Drack det hos Elli i fredags och det var så gott så jag var bara tvungen att köpa det. Knallade vidare och på Glitter hittade jag tre guldfärgade armband och tre par örhängen. Nästa stopp blev H&M. Hittade ett par solglasögon som jag gillade, men jag köpte dem inte. Behöver någon som smakråd innan jag köper solglasögon. Köpte i alla fall ett halsband på H&M och tofsar. Har haft tofsbrist hur länge som helst, ha.

image128image129


   Tittade i massa andra affärer också, men hittade inte så mycket mer. Kom i och för sig på vad jag ska ge till Tess i present. Men det tänker jag inte skriva, ifall hon skulle läsa...

Får se vad jag gör ikväll, kanske blir en springtur... Eller så tar jag det bara lugnt.


Glad Vår


Shopping

Gårdagskvällen tillbringades hemma hos Elli. Mysigt och väldigt roligt. Skrattade så att jag fick ont i magen...
   Hade tur när jag skulle hem. Först kom fyran efter två minuter, sen kom tunnelbanan efter två minuter. När jag bytte på T-centralen behövde jag bara vänta tre minuter och på Ropsten i två. Fatta tur jag hade. Tänk om jag hade missat bussen från Ropsten eller något.
   Måste säga att det är väldigt mysigt att åka kommunalt hem på natten. Vet inte riktigt varför jag tycker det, men det tycker jag i alla fall.

Idag började jag dagen med att städa. Var seeeg och blev aldrig klar... När mamma kom hem åkte vi iväg till Täby Centrum. Kom precis hem därifrån. Det blev en svart vårjacka, en svart kavaj, ett par vita chinos (typ), ett ljuslila linne och en ljusblå tunika. Tunikan ska jag ha på konserten på tisdag. Vi har fått order om pastell- och vårfärger. Önskar att vi kunde ha svartvitt, det är mycket enklare.
   Letar efter en sjal förresten. Hittar ingen jag tycker om. Den ska vara röd, rosa eller liknande. Det är i och för sig ganska höstigt, men det är det jag vill ha. Skitsvårt att hitta. Har kollat i alla "vanliga" affärer, som typ H&M, Indiska och Åhléns. Vet inte riktigt vart jag ska leta för att hitta en snygg sjal.

Om en stund ska jag ut och springa. Behöver verkligen det. Har ätit som jag vet inte vad igår och idag. Har jättedåligt samvete. Men det kan inte hjälpas... Efter en springtur brukar det kännas bättre!

En hyllning till solen som riktigt strålar utanför mitt fönster, det tycker jag om!

Ha det bra

Hej

Nu vet jag att jag i alla fall i den preliminära intagningen kommer in på mitt första hands val till gymnasiet. Skönt att veta, men man måste ju fortsätta kämpa. Gränserna brukar ju höjas till den "riktiga" intagningen.

Den här dagen började i katastrof. Vi fick nämligen tillbaka våra geografiarbeten. Jag fick dålig kritik på min har har precis kollat igenom det och upptäckt att det är mycket som inte stämmer. Efter geografin var det spanska och vi redovisade ett projekt vi har hållit på med. Tråkigt? Självklart.
   På SO:n pysslade vi med ekonomi. Samhällskunskap är tråkigt, det är mycket roligare med historia och religion. Efter det hade vi svenska. Vi gjorde ingenting eftersom killarna var på manskör. Det innebar att jag, Hannie och Moa satt och babblade. Julia sökte fakta om sin författare och Elli gjorde inget särskilt. 
   Gulashsoppa till lunch. Sket i den och åt lite fil istället. Jag önskar att vi hade normal potatis- och purjolökssoppa (vegetariska rätten). Den vi har i skolan är typ röd och konstig...
   På gympan lekte vi en skojig lek. Den var ungefär som spökboll, fast mycket mer avancerad med mer att göra. Jag tror att alla uppskattade leken. Apropå gympa så spelade vi volleyboll igår. Åhh, vilka minnen... Sista lektionen var klassråd och det var som vanligt. Vi disskuterade vår himla klasströja, som inte kommer att bli av.
   Efter skolan gick jag, Hannie, Olle och Moa och fikade på Café 60. Gott, men fett. Usch, jag låter som att jag har ätstörningar eller något. Menmen. Olle kom på att man kunde läsa SMS med smilisar. Det innebar att man gjorde smilisarna på olika sätt. Fick ont i magen för att jag skrattade så mycket. Han läste mina och sedan läste jag hans. Haha. Lipande smilien var bäst... Fast "hahahaha lol" var bra också.
   Hade tänkt träna, men hoppade över det (ska träna imorgon med Elli och Hannie i alla fall). När jag kom hem kollade jag igenom geografin och sedan var det dags för middag. Efter den har jag läst lite samhälle.
   Det var min skojjiga dag... Snart helg! Ska bli såå skönt. Hoppas på att det blir bra väder så att jag kan vara ute i solen. Kanske te en promenix med Hanna eller något. Skulle vara trevlans faktiskt.

Om en stund tänker jag gå och duscha (gå och lägga mig i tid och vara pigg imorgon). Först ska jag plugga lite till och dricka te. Jag känner mig som en stor fet pluggis, men det kan inte hjälpas. Sista terminen i nian... Gymnasiet here I come!

Pösspöss

Om igen

Som att det skulle bli bättre... Det kan jag ju bara drömma om.


Ser ner
Får svindel

Hoppar
Susar i magen

Landar hårt
En gång till

Gå och sov

Jag är väldigt avundsjuk på folk som går och lägger sig i tid. Varför kan inte jag göra det? Tänker ju att jag ska göra det varenda kväll. Ändå sitter jag här, alldeles försent. Några tips?

Sov Gott, för nu ska jag försöka komma i säng...

Jättepizza

Jag är så sjukt trött på skolan just nu. Snart orkar jag inte mer. Det enda jag gör är typ att plugga och träna. Hela dagarna i skolan sitter jag och planerar hur jag ska hinna med allt plugg innan jag ska iväg och träna. Vad är det för liv liksom? Nää, jag måste ta det lite lugnare, eller något. Eller inte. Ordet betyg ekar konstant i mina öron och på torsdag kommer gymnasiebeskeden... Det preleminära i alla fall. Inget jag ser fram emot, visserligen tror jag att jag kommer in. Men ändå.
   Idag har vi haft kör med små femmor. Vi har konsert nästa vecka. Ska bli kul faktiskt, fast lite sorgligt, det blir näst sista konserten med klassen. Efter kören hade vi engelska och vår engelskalärare delade ut choklad till hela klassen. Mitt godisförbud hindrade mig från att äta den, men det var en fin tanke.
   Engelskan var sista lektionen innan lunch. På rasten gjorde vi inget särskilt. Tisdagsrasten är alldeles för lång. Vi har en och en halv timmes rast! Jag skulle mycket hellre sluta minst en halvtimme tidigare än att ha värsta långa rasten.
   Efter lunchen var det spanska och vi skrev ut bilder till ett arbete vi håller på med. Sedan var det fysik och jag somnade. Blev extremt trött under fysiken och vi tittade på film, inte en så bra kombination. Sista lektionen som var matte var jag lika trött. Det var dock lättare att hålla sig vaken eftersom vi övade inför nationella som  vi har nästa vecka. Usch och fy.
   När skolan var slut åkte jag hem. Väl hemma får jag veta att Gustaf och Alex har beställt pizza. När pizzan kom fick vi alla tre en lite chock... De hade beställt en familjepizza och den var gigantisk. Hmm, mamma kom hem precis efter att pizzan kommit. Hon höll på att dö av skratt. Fatta vilken idé att beställa en hel pizza till mellis! Kanske inte skulle vara min första tanke. Jag funderar snarare på om jag kan orka plugga fram till middagen utan att äta något, haha.
   Spelade piano en stund innan jag åkte iväg till baletten. Erica var inte där och vi gjorde någon monsterstrech. Efter den kändes mina ben som spaggethi (stavning?). Fick beröm för mina magmuskler också, äntligen lönar det sig att träna...
   Pratade med Tess för en stund sedan. Hon ska komma till Stockholm första majhelgen. Ska bli kuligt! Så, alla SBG-människor, se till att vara i Stockholm då...

Puss och Kram

Rättvisa

I stort behov av te

Det är inte rättvist att det alltid ska vara jag som har fel.

Dagens...

Dagens bästa: Att komma hem
Dagens sämsta: Proooov
Dagens godaste: Glass med strössel, kolasås och chokladsås (vad äcklig jag är :/)
Dagens låt: I'm Waiting - The All American Rejects
Dagens klädsel: Svarta jeans, linne, vit t-shirt med svart tryck, sjal och converse
Dagens smink: Mascara, solpuder
Dagens saknad: Eliiiiin (och massa andra)
Dagens humör: Ovanligt pigg
Dagens tråkigaste: Pyssla med teknikföredraget 
Dagens mysigaste: Massage på gympan 
Dagens jobbigaste: Provet kanske... eller teknikgrejen

Dagens vill ha: Träning

Dagens frisyr: Något fult

Dagens planer: Skola och plugga (kul liv)

Dagens drog: Droga plugg

Dagens köp: Inget tror jag

Jag har så roligt... Funderar på att stänga av datorn, men jag vet inte vad jag ska göra. Trist.


Räkna

Mattelektion. Vi hade genomgång under lektionen och vår lärare sa åt oss att räkna ut tal som hon skrev på tavlan. Jag räknade, alla räknade. Fyllde ett uppslag i räknehäftet med massa siffror och bokstäver. Efter lektionen tittade jag på alla uträkningarna och kom fram till att jag blev deprimerad av att jag kunde räkna ut allt. Tänk när man var liten och tyckte att det var häftigt att kunna multiplicera och dividera tal. Vad enkelt allt var då.

Som jag brukar säga: Det var bättre förr...

Haha, gamla farfar = Jag

Sova gott


7/4

Haha, alltiiid <3

image122
(Bilden har inget med texten att göra, är bara en bild from "that time")

Den kvällen... Kommer aldrig att glömma hur kul vi hade Erica!

"And I'm on tonight
You know my hips don't lie
And I'm starting to feel it's right
All the attraction, the tension
Don't you see baby, this is perfection"

Skräckis

Hade filmkväll med Julia igår. Haha. Vi tittade på House och Wax. Vad jag skrek ibland. Eftersom Erica och Hanna har berättat större delen av handlingen visste jag ungefär vad som skulle hända. Men den var ändå läskig, och äcklig. När det blev för läskig tryckte jag och Julia i oss mat. Vi lyckades få i oss varsin pizza, ett pringlesrör och nästan ett helt glasspaket. Men maten hjälpte mot det läskiga...
   Efter filmen tittade vi på körslaget. Jag undrar vilka som ringer och röstar på de olika körerna. Alla är ju dååååliga! Kan inte någon klass från skolan ställa upp så att folk förstår hur en kör ska låta? Usch. Vi varvade körslaget med att titta på Singalong (stavning?). Det var ju lika illa det, men det fanns inget annat kul på TV.
   Till slut började vi titta på sista Piratesfilmen. Eftersom Julia kan den utantill bläddrade vi förbi alla tråkiga delar. Sedan tröttnade vi på den filmen och försökte titta på När Lammen Tystnar. Men vi förstod inget och den var inte lika läskig som House of Wax, så vi struntade i filmen.
   Jag åkte hem vid tolv och kom hem fyrtio minuter senare! Det är ungefär så lång tid det tar att ta sig hem i rusningstid, så jag hade värsta turen. Det "läskigaste" som hände var att en killa började prata med mig. Alltså, det är svårt att vara rädd för att åka kommunalt hem själv när man aldrig har varit med om något obehagligt. Det är lite dumt egentligen, eftersom jag vet att det akn hända något.

Idag har jag pluggat. Har religionsprov på torsdag på buddhismen. Det är den svåraste religionen hittills. Det är så svårt att förstå allting...

TJINGTJONG

I fredags var det ett år sedan "min" DK-påsk på SBG! Tiden går alldeles för fort... Eller så skulle jag kunna säga att jag väldigt gärna vill att den i ska ha varit än.

RSS 2.0