Många dagar och Jovis flirtkurs

Den här veckan har gått fort och vi har haft många slöa timmar. Det känns som att det ska vara sommarlov snart, synd att det är typ sex veckor eller något sådant kvar...
   I tisdags hade vi konsert och det gick bra. Innan det satt jag, Hannie, Ellen, Julia, Elli, Bisse, Moa och Anton (många namn) i Kungsan. Hannis ville dit och titta på körsbärsträden som blommar. De var hur fina som helst. Rosa. Tog tjusiga bilder på dem, haha. Jag <3 min kamera. Konserten gick bra och vi sjöng fint. Alla våra gånger filmades av mina pappa (och han har lyckats filma också!).
   Igår hade vi sovmorgon. Sedan hade vi massa tråkiga lektioner. Kanske inte så kul. På eftermiddagen hade vi ingen spanska, vilket innebar att jag och Jovis satt tillsammans med Lotta och Erica ute på skolgården och chillade.
   Idag började vi med nationellt prov i matte. Jag hoppashoppashoppas att det gick bra. Mitt betyg hänger på att jag får MVG. Annars kommer jag antagligen att få ha kvar mitt gamla betyg, skit. Efter det hade vi en lång rast och sedan SO. Gnuggade innför provet på måndag. Palla att vi har prov på en måndag... Sedan skulle vi ha SO igen, men eftersom killarna var på manskör så satt vi och pratade böcker med vår lärare, haha. Hon kan seriöst inte vara tyst. Men det var kul.
   Lunchen var som vanligt. På gympan dansade vi munkdansen. Efter alla dessa år som jag har längtat till den... Min grupp var sämst. Haha. Vi gjorde allt fel typ...
   Efter gympan var det klassråd, men ingen var seriös där heller. Vi pratade lite. Sedan kollade Gretel in Julias stickning... Sedan slutade vi!
   Åkte hem och satte vi på baksidan tillsammans med ninen. Hanna kom hem och jag kilade över till henne. Vi satt och pluggade i det strålande solskenet. Härligthärligt. Har fått liiiiite färg på armarna. Efter ett tag tyckte Hanna att det blev för kallt, så vi gick in. Fortsatte att plugga inne hos henne. Har fysikprov imorgon. Tråååkigt. Men jag tror att jag kan allt! Hanna hade mycket att göra och jag tröttnade på fysiken... så jag spelade QuadraPop istället. Nördig jag är alltså. Vi SMS:ade med Teo också. Han var tråk.

Spanskan i tisdags (bästa flirtknepen från Jovis):
Jovis: Vilket stjärntecken är du?
Jag: Tvilling
Jovis: Då passar vi bra ihop *blink*

Jovis:  Jag är lejon. Fast jag är inte som ett lejon, bara i sängen...

Och jag har så mycket bra musik nu. Måste tacka Gustaf för att han har spelat j-musik för mig. Haha, inte medvetet kanske, men ändå.

Nu ska jag skriva ut mitt svenskaarbete om Marianne Fredriksson och min bokrecension om Den som vandrar om natten... Sedan ska jag nog läsa fysiken en gång till.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0