Skräck

Jag och Julia såg 1408. Den är faktiskt väldigt läskig. Läskigare än House of Wax. House of Wax är äckligare och 1408 är mer... psykiskt skrämmande. Åhh, alla är så dumma i skräckfilmer!

Sista... konserten

Igår hade vi vår sista konsert på AF. Brorsan skulle filma... Det slutade med att han filmade en en timme lång film och missade att filma en tredjedel av konserten eftersom batterierna tog slut. Upptäckte nu att han hade filmat massa annat innan. Jag raderade filmen. Hallå, vad ska jag med en film som mest innehåller insomningar på folk och brorsan och typ läkerolaskar vara bra för? Fan för honom, jag ville verkligen ha den där filmen.
   Det var i alla fall väldigt snyftigt i slutet på konserten. Nör vi sjöng sista raden på Sommarpsalm "blott herrens ord förbliver" blev det extremt sorgligt. Vi ska skiljas från AF och alla konserter och ingeting av det kommer att finnas kvar. Tilda bröt ihop totalt och fick Ellen att bryta ihop. Sedan fick Tilda massa andra att bryta ihop och sedan började Hanna gråta. Jaa, så var det.
   Idag hade vi inte sovmorgon, men det trodde jag. Blev osäker och SMS:ade Ellen som sa att vi inte hade det. Jag skyndade mig som tusan och kom försent till skolan. Fast vi hade ju då ingen lektion eftersom läraren trodde att vi hade sovmorgon, fast vi skulle ha lektion. Blää. På spanska gjorde jag ingenting. Två lektioner helt i onödan.
   På SOn höll folk föredrag och jag somnade under ett. Fast jag hörde vad de sa, så ja trodde att jag inte sov, skumt. Julia petade på mig och jag hoppas högt, hehe.
   Efter det var det lunch och då hände det inget särskilt. På gympan dansade vi och min grupp var bäst. Vi blev utnämnda till gruppen som gjorde minst fel två gånger (fast vi gjorde massa fel, hihi). Aja, vi blev ju ganska stolta i alla fall. Sista lektionen hade vi klassråd och Gretel gick igenom vett och etikett till balen. Det var kul. Sedan skulle Ellen presentera sitt förslag till bordsplacering och det slutade i katastrof för några. Väldigt mycket ilska för samma personer också.
   Efter skolan gick jag och Hanna och köpte glass. Jag åt 7elevens yougurhtglass. Den är faktiskt väldigt god. Sedan gick jag och Bisse till Odenplan. Där skilldes vi åt och jag åkte hem. När jag kom hem la jag mig ute och solade. Skönt, läste min braiga bok också. Måste verkligen rekommendera den och en annan bok som författaren skrivit. Den ena är ganska känd och det är Flyga Drake, sjukt sorglig. Den som jag läser nu heter Tusen Strålande Solar och är inte riktigt lika sorglig, men ändå sjult bra. Författaren heter Khaled Hosseini.
   Fick hjälpa mamma med att klippa gräset och städa lite i mitt rum. Sedan spelade jag piano och gick ut och sprang. Snart ska vi äta och jag är hungrig. Klockan är liksom halv nio och min lunch bestod av madda Keso. Haha, jag är älskar när det är Keso i skolan...

Aja, nu ska jag sluta plåga er.

Puss o kram

Måste

Nu har jag sprungit. Ska bara göra lite styrka, sedan är jag nöjd. Måste jag bli nöjd. Hur ska jag annars kunna bli nöjd om jag inte blir nöjd utav en springtur och lite styrka? Ska jag kanske springa ett varv till? Jag som knappt ville springa det första varvet.
   Jag är så trött på alla mina måsten. På att jag måste höja mig i flera ämnen, att jag måste springa, att jag måste vara nyttig, att jag måstemåstemåste. Man kan ju bli galan över mindre. Alla måste något och jag tror att alla har ångest över i varje fall en sak de måste. Som sådana där listor "x antal saker jag måste göra innan jag dör". Måste, hela världen är ett enda jävla måste.
   Nu sitter jag här och har ångest och tänker att jag måste göra några sit-ups, armhävningar, utfall. Måste göra det innan jag går och lägger mig också. 

Äsch, nu får jag bara ännu mer ångest.

Hav a godd ivning
  


Dåligt samvete

Ahh, jag hatar det här... Mitt dåliga samvete. Varför gå jag inte bara ut och springer? Det klarar jag ju för tusan. Måste springa, typ nu. Annars blir det försent.

Ursäkter
Det är för varmt
Jag ska bara läsa en sida till
Bara kolla datorn
Fixa i mitt rum
Jag är för trött

Jag blir så arg på mig själv. Det är inte särskilt svårt att gå ut och springa. Bara på med shorts och t-shirt sedan skorna. Plugga in iPoden i öronen och sedan ut genom dörren och springa. Det är väl inte så svårt? Dåliga jag.

Bra springmusik
GoGoGo - AnCafe
P.S I Love You - The All-American Rejects
Top of the World - The All-American Rejects
Snow Scene - AnCafe
Entrance - Asian Kung-Fu Generation
Mr Brightside - The Killers
Somebody Told Me - The Killers
What If - Takida

Det finns mer bra, men det här är mina favoriter. Lite blandat sådär, but I like it.

NU ska jag springa, inte ta upp tiden med att sitta och skriva blogg, hehe. Får tänka på hur skönt det kommer att vara efteråt, hur bra samvete jag kommer att ha (kan ju alltid låtsas att jag får bra samvete av att springa).

Hej så länge

Glad

Det är varmt ute. Vi slutade nästan en timme tidigt. Jag ska ut och springa. Inga läxor. Sommarlov snart. Konsert imorgon. Jag är klar med el diario. Snart slut på pianot. Har en balklänning + skor. Jag har fina vänner.

None
Bara för att Elin <3 påminde mig om hur mycket jag saknar gården!


Sång 52

Alla har vi någon dröm nånstans om att en gång segla ut
Mot ett långt i fjärran lyckligt land och att finna det där till slut
Bara finna det vi saknar här inte sakna mera sen
Aldrig mista den som man har kär aldrig svika en egen vän

Någon dag någon vacker dag
Ska vi vara där du och jag
Någon dag någon vacker dag
Ska vi vara där du och jag

Där är kankse inte paradis men en annan värld ändå
Den är gjord för alla oss som drömmer om en himmel att lita på
Där är luften klar och rymden fri himlen hotar inte mer
Där ska inga städer blåsas ut av raketer som faller ner

Någon dag någon vacker dag
Ska vi vara där du och jag
Någon dag någon vacker dag
Ska vi vara där du och jag

Och om också denna världen finns och om allt är bättre där
Vill vi knappast lämna någonting alla vill vi nog stanna här
För det blir nog för besvärligt om allihop ska åka dit
Det är bättre om den bättre världen kan lockas att komma hit

Någon dag någon vacker dag
Ska vi vara där du och jag
Någon dag någon vacker dag
Ska vi vara där du och jag

Någon dag någon vacker dag...

Schweden

Okej, jag ska aldrig mer titta på Eurovision Song Contest (visst nu ljuger jag för jag kommer att titta igen). Hallå, hur kunde Rysslands låt vinna? Jag tycker att det är helt stört. Alla de sämsta låtarna hamnade högst upp... Usch säger jag bara. Det enda som var bra på hela kvällen var Björn Gustafsson. Någon svensk som inte skrattade? Skulle inte tro det. Alltså "and twelve points goes to Schweden. Oh, you can't wote on your own countri". Han är oslagbar. Hans engelska, hans ehh... Jag garvade typ asmycket. Haha, jag och resten av alla som tittade.
   Idag tänkte jag kliva upp tidigt (nio är tidigt en söndag) och göra frukost åt mamma eftersom det är morsdag, men hon hade redan klivit upp. Hjälpte henne att städa i alla fall. Och så har jag köpt en bok åt henne. Vill också läsa den boken så det gjorde inte mig något.
   Annars har jag träffat Erica och vi var och fikade på Espresso House. Känner mig lite som en... som har ätit alldeles för mycket. Det känns lite som att jag har en sten i magen. Trevlans. Ska ut och springa så fort jag orkar. Är bara liiite för lat för att orka, hehe. Måste dessutom skriva klart El diario. Odio español.

Nää, nu måste jag göra något bra.

Hejdå


Skön lördag

Den här lördagen har varit asskön. Var ute och sprang. Det var varmt, men va fan, måste ju springa eftersom jag inte kan låta bli att vara onyttig på kvällarna. Dessutom ska vi ju bort ikväll och då kommer jag ju verkligen att vara onyttig.
   I övrigt har jag inte gjort så mycket idag. Har läst ut en bok och börjat på en ny. Och så har jag provat massa sommarklänningar. Jag älskar alla mina söta små klänningar. Har en skitsnygg blå från Diesel som jag har kunnat ha jag vet inte hur länge, en fin utan axelband som jag köpte förra året och hade på avslutningen. Äh, jag ska inte räkna upp alla klänningar nu. Men ni fattar. Jag älskar alla mina sommarklänningar.


Glad. Jag älskar helgen.

Det luktar sommar ute. Nyklippt gräs, syrén, varm asfalt, skog... Så himla fint.

Pusshej

Lite så

Strålande sol utanför fönstret och jag ska snart ut och springa. Det kommer att bli varmt, men jag får ta och vänja mig eftersom det kommer att vara varmt i sommar när jag springer. Känner mig lite som när jag tränade innebandy, har på mig samma kläder.
   Egentligen borde jag inte sitta vid datorn just nu. Alldeles för fin dag för att slösas bort. Usch vad dålig jag känner mig. Ska bara... göra lite saker, sedan går jag ut.

Ikväll ska vi till familjen Appelbom och titta på Eurovision Song Contest. Vi brukar göra det. Förra året sett jag mest med mobilen, ojdå. Aja. Nu ska jag inte sitta här längre.

Ha en bra dag

Klänning

Jag har köpt en ny balklänning idag. Även den här är vit. Den är knälång och väldigt söt. Usch det är så svårt att förklara hur saker ser ut.

Nu har jag ingen lust att skriva mer... Känner inte för det.

Trevlig kväll

Älskad

Jag har precis pratat med världens bästa Linnea. Det är alltid lika kul att prata med henne. Vi kom på ett motto också: "Skrattar man åt lite har man mycket att skratta åt"

Jag saknar henne. Skrev det i ett inlägg precis, men det kan inte sägas för många gånger. Hon fyller år idag också. Grattis till henne alltså. Nu ska jag läsa en bok för jag orkar inte göra något ansträngande. Egentligen borde jag väl springa... men jag är verkligen inte på springhumör.

 
Kärlek


Bla

Palla anonyma kommentarer...

Tobbe vet skumma saker...

Sadistisk undersökning

"Hej, vill du vara med i en sadistisk undersökning? Nej jag menar statistisk..."

Nu är jag klar med statestikundersökningen i matte. Äntligen, efter att ha skjutit upp den hela kvällen. Först när jag kom hem pratade jag med mamma och efter det satte jag mig vid datorn och låtsades göra den. Gick ut med kaninen. Sprang. Åt middag. Efter det gjorde jag klart allting. Har ritat väldigt snygga cirkeldiagram. Hade glömt bort hur man gör så min käre bror fick hjälpa mig, pinigt.
   Annars så kom jag extremt mycket försent imorse. Missade 07.38 bussen och fick ta 07.48 bussen. Tova hade också missat bussen så jag fick sällskap. Geografin var tråkig och jag pluggade till mitt SO-föredrag. Spanskan var också tråkig och jag pratade mest med Bisse. På svenskan gjorde vi någon läsförståelse som var väldigt enkel. Jag lämnade in först, som vanligt. SO-föredraget blev väldigt långt. Jag tror att det blev 20 minuter fast det max fick vara tio. Gretel sa efteråt att det var bra trots att det var långt.
   Till lunch var det soppa och gott bröd. Vi käkade massa bröd och diskuterade bariesar. Jag kommer fortfarande ihåg när jag och Evelina lekte med barbiesar och vi skrämde upp oss själva... Det var goda tider det också. Tänk om man fick vara fem år igen.
   Efter lunhen var det gympa. Petra och Fanny hade lektion och vi kom försent. Vi spelade fotboll och det var en ganska kul lektion. Enda tråkiga var att jag avskyr fotbollar, så om bollen kommer flygandes mot mig skriker jag och kurar ihop mig. Jag är sjukt bollrädd. Det enda undantaget är innebandybollar, trots att man får skitsnygga röda märken av dem om man blir träffade.
   Sista lektionen var det klassråd och alla satt och skrek. Vi kom fram till att vi inte ska träffa våra fadderbarn. Jag och Julia tycker att det är tråkigt. Mitt fadderbarn, Klara är jättegulligt. Hon undrade om jag skulle komma på deras soaré tidigare den här terminen.
   Efter skolan gick jag, Erica och Lotta och fikade. Vi var på Espresso House och drack Chai Latte och åt scones. Mums. När vi varit på Espresso House ett tag gick vi och tittade på örhängen.

Snart måste jag duscha och sedan är det HOPP ner i sängen!

Puss o kram


Pussycat Dolls memories

Hahaha, minnen
Pussycat Dolls present: Girlicious

Var det inte det vi tittade på förra året? Det liknar i alla fall det programmet. Så sjukt patetiskt. Det var goda tider det. Varför inte tillverka en tidsmaskin som kan ta mig till då?

Jag kommer inte kunna träffa min Linneis på lääänge. Det är inte rättvist jag saknar ju henne. Ska försöka träffa Maria i alla fall. Henne saknar jag ju också. Så himla bra ni båda är! Buhu, varför bor alla så långt bort och varför är alla så upptagna?

Kram och kyss och hjärtligt tack sen, men nu ska jag läsa om Kinas historia efter 1945 (och innan)
Ska läsas med melodin på sista raden i Brevet från Kolonin

Sista provet i nian

Hemmaaaaa och vi har haft vårt sista prov, härligthärligt (vi kan ju strunta i det faktum att vi ha en SO-redovisning, ett fysikprojekt, en matteredovisning, en spanska dagbok och en konsert kvar).
   Dagen efter matten var ganska chill. Gympan var kul och jag har kommit fram till att jag suger på badminton. Trots att jag tycker att det är kul kan jag inte vara bra på det. Innabandy är den enda bollsporten som jag tycker är kul och är någotlunda bra på. Jag skulle aldrig ha slutat... saknar innebandyn sjukt mycket just nu. Efter gympan hade vi lunch och jag och Ellen hoppade lunchen för att skriva en grej till avslutningskonserten. Skrev den och sedan var det musik. Första sopranerna var uppe och skrålade på D3. Haha, jag och Ellen hade skitkul. Fast jag hatar den låt där vi måste sjunga det. Den måste vara en av de tråkigaste sångerna vi sjungit. På spanskan pluggade jag biologi och skrev i El diario. Måste göra en fin dagbok att lämna in snart. Efter spanskan var det svenska och vi lyssnade på föredrag. Några duktiga föredragsghållare och några som inte var lika duktiga.
   Sista lektionen hade vi prov. Jag hoppas att det gick bra. Fick skrivkramp eftersom det var så mycket att skriva. Lite skumt prov, men det är sådant man får ta.

Efter skolan åkte jag till pianot och spelade. Nu när jag äntligen är hemma ska jag slå in Linneas födelsedagspresent (sötnosen fyller år på fredag). Sedan ska jag kolla igenom min del av Kinapowerpointen och skicka den till Hanna.

Se ya

BB
Ellen om du läser... fattar du?

Matte

Just nu har jag matte och håller på med en statisk undersökning. Ellen har matte nationella så jag håller på med diagram eftersom det är så pinsamt att gå runt och fråga frågor själv. Killarna diskuterar om de ska strunta i gympan och gå och spela dator istället. Nördar alltså.
   Om ett tag är det gympa. Erica och Maria ska ha lektion och vi ska spela badminton. Det blir säkert kul. Tilda säger att det kommer att vara en jobbig uppvärmning, hmm. Aja, jag är inte så taggad på att ha gympa idag. Skulle helst vilja vara hemma och slöa.
   Har ingen lust att ha prov idag heller. Känns inte som att jag kan det jag borde. Eller det känns snarare som att jag inte har pluggat tillräckligt mycket.
   Och det här tagnetbordet suger. Jag skriver fel hela tiden. Mitt hemma är mycket bättre. Alla tagnetbord i skolan suger... Aja, jag får helt enkelt stå ut. Det är såååå synd om mig (not).
   Helen var på bra humör imorse på musiken. Det är kul när hon är på bra humör. Och jag kan forfarande inte Va Pensiero. Vi har liksom konsert nästa onsdag.

Nu måste jag gå för gympan börjar snart.

Tilda håller på med ett diagram. Diagrammet över killarna håller hon på att göra rosa, väldigt fint. Nu låter jag väldigt fördomsfull...

Jag har glömt mina pianonoter, helvete.

Ha en bra dag

El diario

Jag var i tid till kören! Kändes så sjukt skönt att inte behöva springa upp för alla trappor och komma in andfådd och så. Jag fattar inte, som de flesta vet i tränar jag en hel del ändå är det lika jobbigt att springa upp för alla dessa trappot i skolan. Vad är alla denna träning värd egentligen? Inte får jag bättre kondis och inte blir jag smalare, buhu.
   Aja, engelskan var slö. Satt och läste min bok, Princess i love. Jag älskar den serien. Hon är så sjukt rolig och gör så mycket dumma saker. Sitter och skrattar tyst för mig själv hela tiden. Efter engelskan var det lunch och jag, Hannie och Julia hittade ett jättefint bord som gungade, vilket vi hade väldigt kul åt. I alla fall jag och Julia. Resten av rasten tänkte vi plugga biologi, men det slutade med att vi lyssnade på musik.
   När lunchen var slut var det spanska och det var också slött. Skrev på "El diario": Det är någon himla dagbok vi ska skriva på spanska. Valde den eftersom jag slipper presentera den muntligt. Efter det så hade vi fysik och vi började med ett nytt arbete. Vi ska låtsas att vi ska åka med något skumt rymdskepp. Plötsligt kom Axel in och sa:
"Om man söker på "jag hatar klassråd" kommer din blogg upp högst upp"
Öhm, det är faktiskt sant... Jag undrar vem som hade fått för sig att söka på jag hatar klassråd, haha.
   Efter fysiken slutade vi och jag åkte hem. Pluggade länge. Sedan kom pappa hem och började skoja med mig så då kunde jag inte plugga längre. Efter det var det dags för mat. Sedan spelade jag piano och efter det sprang jag. Skönt att träna. Tillsist pluggade jag lite till innan jag slog på datorn. Msn krånglade, men nu funkar den igen.

Sov gott

Koftan

Mamma hittade min försvunna svarta kofta... i min garderob. Jag är verkligen sämst på att leta efter saker. Hur kan jag hra missat att koftan hängde i graderoben hela tiden? Pinsamt, haha.

I skolan

Nu sitter jag i skolan och ska egentligen redigera bilder. Det går inte så bra eftersom jag inte vill förstöra ljuset i bilderna, men ändå måste redigera något. Bisse sitter och tittar på fula bilder som hon har tagit på mig. Är hungrig dessutom.
   Snart är det dags för att sluta, bara 25 minuter kvar. Jag funderar på vad jag ska göra efter skolan. Planerna är att åka hem och plugga biologi och sedan åka iväg och träna. Ska hinna spela piano också...

Nu ska jag fortsätta med den roliga redigeringen. Bildläraren uppskattade min första redigerade bild...

Pusshej

Trökigt

Jag tycker inte om söndagar särskilt mycket. Först sover jag alldeles för länge, vilket leder till att jag är seg hela dagen. Sedan äter jag frukost i en hel evighet. Sedan pluggar jag. Allt detta plugg... Jag trodde att det var sommarlov snart. Fast det märks i och för sig inte på vädret längre. Iskallt idag och grå himmel med lite regn emellanåt, skitkul liksom.
   Aja, idag har jag sovit och sedan pluggat, som alla andra söndagar. Har arbetat på mitt och Hannas Kinaarbete. Så lagomt kul. Är ärligt talat väldigt trött på det. Skrivit en massa och gjort lite ful PowerPoint. Hanna tyckte att vi skulle ha en även om Gretel tyckte att det var onödigt arbete. Har valt vilka bilder jag ska ha till arbetet också. Ska ha några när det nästan ser ut som om Hanna smyger fram till en sten. Tror att det ska bli bra.


Vart tog våren/sommaren vägen?

   Vid tre idag åkte jag och pappa iväg och kollade på ett skumt hus. På hemvägen köpte pappa Jason Mraz senaste skiva. Den är faktiskt bra. Min pappa köper skivor hela tiden. Han är nog den som gör att det fortfarande är värt att göra skivor, haha. När vi kom hem pluggade jag, gick ut med kaninen och spelade piano innan pappa skjutsade mig till träningen. Tränade och åkte hem och gjorde klart plugget innan maten.
   Nu ska jag strax stänga av datorn eftersom jag inte vill att den ska göra så att jag sitter uppe efter filmen jag ska se ikväll. Tänkte, som alltid, att jag ska gå och lägga mig i tid ikväll. Hoppas på att jag faktiskt ska lyckas med det för en gång skull. Har liksom duschat och så. Om jag stänger av datorn kommer det alltså inte alls ta lång tid innan jag ligger i min säng och deppar över att det är skola imorgon.

Hejsvejs


Jag har...

väldigt fina vänner.


Klänning och Photoshoot

Idag har jag hittat en balklänning. Det blev inte alls den jag trodde att det skulle bli. Istället blev det en från... Indiska. Just nu ser den inte riktigt ut som den kommer att göra eftersom jag och mamma ska göra om den så att kjolen blir en ballongkjol. Svårt att förklara, men jag tror att det kommer att bli fint. Har köpt ett par silvriga högklackade skor också. Mycket tjusiga.
   I övrigt började dagen ganska tidigt eftersom jag skulle var i skolan vid tio för att hjälpa till på Vårfesten. Var där i en och en halv timme och ritade, bitchade med Ellen och frös. När vi varit där tillräckligt länge åkte jag och Hannie till Odenplan för att möta upp mamma. Vi gick runt på stan och tittade på klänning åt mig. När vi hittat en klänning och skor åkte vi hem och jag och Hannie tänkte jobba med vårt Kinaprojekt. Det blev inte riktigt så och istället satt vi och babblade om allt utom Kina. Sedan kokade vi te och skummade mjölk. Åt chokladbeskvier. När det var gjort började vi lite smått. Satt ett tag innan vi ledsnade och gick ut och började fota Hannie till bildprojektet. Det blev mycket tjusiga bilder.



   När vi kom hem igen fortsatte vi med Kina. Sedan tittade vi igenom så många foton som möjligt innan det var dags för middag. Åt och pratade med min kära familj. Jag skämde ut mig och Hannie skämde ut sig. Tittade på resten av bilderna och kollade runt på internet innan Hannie gick.

Nu ska jag titta på hockey, Finland - Sverige. Det är match om tredje- och fjärdeplats. Ska kolla igenom fotona på Hanna och välja ut de bästa också.

Ha det bra ikväll

Tråk

Jag låtsas att allt kan lösa sig genom att man pratar om det. Tyvärr säger jag aldrig vad jag vill ska lösas. Därför löser sig aldrig mina problem.


Jag är så sjukt tråkig just nu...

Förvirrande

Pratarpratarpratarpratar

Inte mitt fel
Igen och omigen
Dumt
Det får räcka
Ljuga
Felfel
Dubbelt fel
Poängavdrag
Haha
Bleka tårar
Anklaga
Falsk identitet
Känslosamt
Sömngångare

Sthlm

Jag är så sjukt trött. Den här veckan har inte varit någon bra gå-och-lägga-sig-vecka. Igår släckte jag lampan vid halv ett och lyssnade sedan en stund på musik. Jag älskar att lyssna på musik innan jag ska somna. Tyvärr somnar jag ofta med musiken på och då får jag ont i öronen av hörlurarna. Någon gång på den tidiga morgonkvisten vaknade jag och min arm sov. Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra, men jag viftade till med och utan styrsel som den var så välte den nästan ett vattenglas. Tur att det inte välte helt...
   Klev upp försent idag igen och fick skynda mig som tusan. Missade bussen ändå eftersom jag trodde att den gick senare än vad den gjorde. Kom i tid till skolan trots det och första lektionen hade vi geografiprov. Det kändes som att det var ganska enkelt. Hoppas att det var så enkelt som det kändes.
   Efter geografin hade vi spanska och jag fick tillbaka spanskaprovet. MVG. Inte särskilt oväntat. Blev dock väldigt sur när min spanskalärare uppmuntrande sa till mig "det gick ju bra, vad roligt för dig". Tack, men jag förvätade mig inte något annat än ett MVG.
   När spanskan nästan var slut fick vi sluta eftersom vi skulle till Naturhistoriska. Där gick vi runt på lite olika utsällningar och svarade på konstiga frågor. Inte direkt ansträngande, men ganska tråkigt. När alla frågor var svarade på åkte vi tillbaka till skolan för att äta lunch. Åt och sedan hade vi gympa. Tilda hade lektion och det gjorde hon bra. Det har varit kul nu när alla har gjort egna lektioner. Vi har fått prova på alla möjliga saker. Dessutom koncentrerar sig alla mer när det är någon klasskompis som har lektion.
   Sista lektionen skulle ha varit klassråd men istället blev det balinformation. Inte särskil spännande och alla klagade högt över att vi måste bli hämtade efter. Deras anledning var roligast "ni är så små och det är farligt att åka hem från Djurgården under vårkvällarna". Öh va? Någon av dem som var med på mötet som inte någon gång har åkte sent hem från Grönan. Eller i alla fall någon som inte har åkt hem själv sent på kvällen. Jag vet att jag inte verkar bry mig/veta om att det kan hända saker är man åker hem själv sent på kvällarna. Grejen är att jag tror inte att man får någon riktigt respekt för att det kan hända något förrän man har blivit utsatt för något. Trist men sant. Det är svårt att vara rädd för något man aldrig har varit med om.
   När skolan slutat satt jag, Erica, Lotta och några andra och pratade i korridoren. Vi pratade om balen. Alla är hysteriska över dessa klänningar som man ska ha och ingen är säker på om klänningen de köpt duger. Jag, Lotta och Erica skulle i alla fall och kolla på klänning. På bussen fick vi en utskällning av en tant som tyckte att vi var för högljudda. Ledsen damen... Jag hittade en klänning jag gillade från Odd Molly. Ska kolla på den tillsammans med mamma också. Hon är ju mitt smakråd, jag kan inte köpa snygga grejer utan henne. Det är nästan pinsamt, haha. Erica hittade också en klänning. Egentligen hittade hon två, men den ena var så dyr. Fast den var i och för sig fin också. Den andra hon hittade var typ lika fin och kostade hälften så mycket. Bättre köp tyckte både jag och Lotta eftersom den skulle bli lättare att använda igen. Skönt att ha hittat sin balklänning...
   På kvällen har jag varit med familjen på restaurang och ätit god ceasarsallad. Tycker dock att mammas ceasarsallad är godast. För den är verkligen sjukt god!

Nu ska jag sega framför datorn en stund till och sedan SKA jag gå och lägga mig!

Hare bra

Fan att jag inte orkade/hann gå ut och springa...

Dikt

Min dikt... Kände för att lägga ute den. Plus att Bisse har bett om fler dikter, haha.

Ensammast i världen
Ingen annan som ser
Utan hjälp
Inget skydd mot kylan

Vågar inte visa
Kan inte vara svag
Skulle bli så svårt
Varför ser ingen?

Du som ser
Hjälp utan att tveka
Fråga inte innan
Bara gör

Var inte så noggrann
Även en främling behöver hjälp
Den som inte har någon annan
Behöver den allra mest

Är det så svårt
Att hjälpa en ensam
Som inte kan annat
Än att krama sig själv

Så, sträck ut en hand
Laga det trasiga
Sudda ut det som är svårt
Ignorera ensamheten

Var glad för det lilla
Bara en kram från någon annan
Kan hjälpa så mycket
Om man bara har kramat sig själv innan

Sjung vackert

Okej, det är inte smart att gå och lägga sig klockan halv ett på vardagar. Jag missade liksom massa sömn och idag har jag varit tröttare än tröttast. Klev upp tjugo minuter innan bussen skulle gå och missade precis min buss. Det innebar att jag kom försent till musiken och eftersom Helen just nu är väldigt arg på alla som kommer försent så kändes det inte särsklit bra. Fick springa upp för alla trapporna och kom flåsandes in i musiksalen liksom. Vi sjöng i alla fall och efter musiken hade vi matte. Jag och Ellen frågade massa fyror och några nior om de var nöjda med sig själva. Vi har fått många nya beundrare hos fyrorna, haha. Efter matten skulle vi egentligen haft gympa, men den var inställd så tjejerna hade möte med SYV för att sammanfatta "resan fram till gymnasievalet". Gansk segt. Efter det var det i alla fall lunch och jag och Ellen satt ensamma vid ett väldigt stort bord. Största delen av rasten ägnade vi åt att försöka skriva en grej till programmet till avslutningskonserten. Jag kom på det fantastiska ordet poetik. Tyvärr vet jag inte vad det betyder.
   När rasten var slut hade vi i alla fall musik i halvklass och vi sjöng. Jag och Ellen gick igång i början och roade oss med att sjunga gamla sånger. Bäst sjöng vi Kungssången, eller inte. Efter musiken hade vi spanska och större delen av lektionen diskuterade vi balklänningar. Jag måste hitta en snart, börjar bli lite orolig. Vet dock två som jag har sett och som jag har tyckt om. Hoppas bara att någon av dem gör att jag inte ser ut som den tjockis jag är.
   Näst sista lektionen var svenska halvklass och vi lyssnade på föredrag om författare. Sedan fick vi tillbaka våra etikarbeten och jag fick högsta betyg (surprise, haha). Gretel tyckte att min dikt var tänkvärd. Funderar på att lägga ut den här... Den är skriven utifrån en bild och handlar INTE om mig.
   Sista lektionen var fysik och vi lekte med vagnar räknade lite tråkig matte. Jag och Olle var ett bra team på fysiken.
   Efter skolan hann jag i väldigt god tid till pianot för en gångs skull. Dessutom gick det riktigt bra. Det var längesedan Artemis sa att jag spelade bra. Fast det kan bero på att jag har varit väldigt lat på senaste tiden. Plus att jag har haft mycket annat att göra.
   När jag kom hem pluggade jag geografi och för en stund sedan förhörde mamma mig och det gick bra.

Ska prata en stund till med en kär vän (jag jag är ironisk). Den kära vännen hävdar dessutom att jag är emo. Ändrad åsikt?

Trevlig kväll

Have a good...

Tisdagar brukar vara riktigt tråkiga, men den här har faktiskt varit helt okej. På kören sjöng vi gamla sånger som alla kan någotsånär. På engelskan hade jag, Issan och Bisse muntligt nationellt och det var kul. Libban tyckte att vi pratade alldeles för mycket och försökte få oss att sluta diskutera, hon kan inte säga att vi var tysta i alla fall. Efter engelskan var det lunch och då gjorde vi inget särskilt. Ett tag kunde jag inte prata svenska utan pratade engelska istället. Julia stylade mitt hår... Sedan skulle hon och jag skriva ut en sak från datorn och då spårade allting och vi fick väldigt många meningslösa papper.
   När lunchen var slut hade vi spanska och jag var nästan sen. Vi gjorde inte så mycket, jag sov mest. Heh. Inte fick vi tillbaka proven heller. Efter spanskan hade vi fysik och jag var mer vaken på den för ovanlighetens skull. Sista lektionen var matte och jag, Erica, Tilda och Anton hade muntluga nationella. Det var också roligt, men det var jobbigt att vi typ inte fick veta rätt svar på frågorna. Jag och Anton lyckades klura ut en som Hynge faktiskt sa att vi hade rätt på.
   Efter skolan gick jag, Erica och Anton till Odenplan där vi väntade på Tobbe. Jag träffade en stressad Andrea och sedan kom Tobbe och Anton skojjade med honom. Erica såg Tobbe i alla som hade vita kläder och vi skrattade mycket. Erica åkte därefter hem till mig och vi skummade O'boy och åt mackor. Jag masserade Erica och sedan var det dags att åka till klassfikan. Den var seg, fast ganska mysig. Många elever saknades och missade några skojiga bilder som Julia hade med sig.
   När jag kom hem för andra gången åt jag, pappa och Gustaf och sedan tittade jag på House och House var fjollig. Nu har jag jättedåligt samvete över att jag inte har gjort biologin eller pluggat något till geografiprovet som är på torsdag. Tänker alltså göra det nu...

Varför gör det så jävla ont när jag vet att det inte är någon idé att jag bryr mig? Varför bryr jag mig överhuvudtaget? Det är jävligt onödigt...

Have a good night

Självförtroende?

Försökte redigera lite i designen på bloggen tidigare, men misslyckades. Min dator ville inte koppla upp eller något sådant. Bara ifall någon undrar över det rosa...

Idag har jag fått klagomål på grund av mitt självförtroende, eller snarare min brist på självförtroende. Jag nedvärderar mig själv och jag vet det, men försöker jag vara snäll mot mig själv så tänker jag bara att jag är patetisk som gör mig själv bättre än vad jag är.
   Anledningen till varför jag tar upp det här var att vi fick en uppgift på tekniken. Uppgiften var "sätt ett betyg som du tycker att du är värd på dig själv". Helvete tänkte jag eftersom jag vet hur det slutar. Jag tänker först "ett VG är jag värd", men ändrar mig sedan till G... För vad har jag presterat tänker jag. Inget typ. Allt jag har gjort tycker jag är skit, så då kan jag inte sätta ett högre betyg. Seriöst, jag klarar inte av att värdera mig själv. Tänker jag något positivt måste jag göra det negativt. Kul jag är alltså.
   Vad gör man för att få bättre självförtroende? Det är så enkelt att säga till någon annan att den är bra, men att säga det till sig själv. Jag är en katastrof. Och nu är jag negativ mot mig själv, hm. Shit alltså.
   En bra början på vägen mot bättre självförtroende är kanske att tycka om något hos sig själv, utan att göra det negativt. Jag har mycket att jobba med. Ähh, jag blir bara ledsen av att hålla på så här.

Ska duscha snart, jag lovar.

Sussi Natti

Radhus

Radhus. Det låter tråkigt och engelsk, men är faktiskt mysigt. Just nu känner jag lukten av någon grannes grill in genom mitt öppna fönster och jag hör hur några småbarn hoppar studsmatta. Sommriga ljud.
   Igår var det städdag för hela längan och alla de vuxna var ute och städade. Mitt på dagen hade de fika med gigantiska nybakta bullar. Jag kunde ju inte direkt tacka nej till något sådant och tryckte i mig en samtidigt som jag satt på Hannas studsmatta tillsammans med henne och Teo. 
   Senare på kvällen var det middag med lite grannar och de vuxna var glada. Jag och brush tittade ju på hockey och fick senare sällskap av pappa och Sven-Åke. Också det var typiskt för vår mysiga lilla radhuslänga. Varma sommar/vårkvällar med middag och TV-tittande.
   Idag har jag legat ute på gräsmattan och pratat med diverse grannar över staketen. När jag har varit inne har jag hört familjen Zacharias spela musik, som vanligt. De hör oss och vi hör dem. Roligaste är att ringa hem till dem och höra hur de springer runt efter telefonerna.
   Trevlans med radhus. Kanske lite trångt i vissa lägen och ibland är det inte lika kul att ha grannarna precis in på knuten. Men nu under sommaren är det fint. Och glatt.

image139


Hockeyhockey

Satt uppe i natt och tittade på hockey-VM, Sverige-Ryssland. Sverige gjorde sin bästa match hittills i VM. Trots att två backar fick matchstraff och de bara hade fyra backar kvar efter det. Dåligt att det fick matchstraff. Ingen av sakerna de gjorde var värda ett matchstraff.
   Tyvärr så gick det inte riktigt som jag hade hoppats och Ryssland vann med 3-2. Lunkan spelade lysande och var grymt besviken när han släppte in både andra och tredje målet. Problemet var att även Rysslands målvakt Nabukov (tror jag att han hette) spelade lika bra som Lunkan. Usch.

Ja, jag älskar att titta på hockey. Det är så himla mycket fart och det händer saker hela tiden. Blir det inte mål så blir det en kontring eller en målchans eller så börjar spelarna tacklas och slåss. Skön sport. Gårdagens match var dessutom en riktigt bra match. Båda lagen spelade lysande om man kunde höra hur hela publiken var med så fort det hände något.

Haha, nu ska jag i alla fall gå ut i solen och senare idag så ska jag iväg och träna. Ska försöka plugga lite också...

Ha en bra dag

<3

Jag älskar rosa nagellack!

Mr Brightside - The Killers

I'm coming out of my cage
And I've been doing just fine
Gotta gotta gotta be down
Because I want it all
It started out with a kiss
How did it end up like this
It was only a kiss, it was only a kiss
Now I'm falling asleep
And she's calling a cab
While he's having a smoke
And she's taking a drag
Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his chest
Now, he takes off her dress
Now, let me go


I just can't look its killing me
And taking control
Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr Brightside

I never

Bra låt!


Bio

Härligt med fredag. Ännu härligare att det är helg i två dagar nu innan skolan börjar igen. Dessutom har det varit en ganska soft fredag. Första lektionen var dock inte så soft eftersom Helen var arg. Otrevlig stämning hela kören alltså. Efter det så hade vi matte och vi började med ett nytt projekt. Vi ska göra en undersökning som vi sedan ska redovisa. Min och Ellens fråga är "Är du nöjd med dig själv?". Vi ska jämföra nior och fyror samt tjejer och killar. Jag tror att jag vet ungefär vad svaret kommer att bli...
   Sista lektionen innan lunch hade vi SO och vi arbetade med vårt nya SO-projekt. På lunchen hände det inget särskilt. Vi slevade i oss mat och gick sedan till svenskan. Större delen av svenskan hade Marianne information och den återstånde delen tittade vi på den fantastiska filmen som vi började titta på igår. Efter svenskan hade vi musik och Helen var fortfarande på dåligt humör. Vi sjöng mest gamla låtar eftersom vi måste välja vilka vi ska sjunga till avslutningskonserten. Näst sista lektionen var det NO. Vi diskuterade teatern vi såg i onsdags och så diskuterade vi alkohol och droger (mest alkohol). Sista lektionen hade vi engelska och checkpoint. Jag tror att det gick bra. Efter checkpointen slutade vi och jag och Hannie åkte och tränade.
    Efter träningen gick vi in i lite olika butiker och letade efter en balklänning åt mig. Eftersom ingen av oss hade någon riktig lust att åka hem gick vi på bio istället. Vi såg What happens in Vegas. Den var amerikansk och jag skrattade och grät (nästan) på de rätta ställena. Amerikanska romantiska komedier är alltid lika roliga, sorgliga och förutsägbara, haha. Men det är just därför jag älskar dem. Vi hade värsta bra platserna också. Vi satt längst ut på en balkong. Vi hade liksom ett helt eget hörn. Det var super eftersom jag inte kan hålla käft när jag tittar på film...
   När bion var slut blev vi flirtade med av en som jobbade på biografen. Eller vi tror att han flirtade. Sedan gick vi bort till tunnelbanan och stod och pratade jättelänge. Större delen av samtalet var på engelska, så det var öhh... givande. 
   På Ropsten fick jag känslan av att klockan var mycket mindre än vad den var, trots att det var ganska sent. När jag kom hem visade det sig att några grannar var på besök. Jag struntade i dem och gjorde lite annat.

Nu tror jag att jag ska sova för jag tänker gå och lägga mig i tid!

Drömma sött, sova trött


Filmer och sånt

Jag upptäkte lite tidigare idag att pappa har Spiderman 3 på mobilen (filmen alltså). Såg ungefär en halvtimme innan maten. Jag tycker om att se om filmer. Vet inte riktigt varför. Kanske är det för att jag alltid upptäcker nya saker för varje gång jag ser filmen. I till exempel Sagan om Konungens Återkomst upptäckte jag och Astrid när vi såg den för femtioelfte gången att någon grymtar under slaget vid Osgiliath. Väldigt roligt tyckte vi och såg om det stället väldigt många gånger.
   Första gången jag ser en film tänker jag på de viktigaste händelserna. Gången efter tänker jag på dem och lite annat. Tredje gången är själva storyn inte så viktig längre. Då är det mer spännande med småsaker. Gångerna efter det är huvudscenerna för det mesta ganska tråkiga att se, medan sådant som inte är lika viktigt, som konstiga ljud och roligt skådespel är det jag koncentrerar mig på.

Haha, min brorsa är så knäpp. Han berättade om en uppsats som han hade skrivit. Den skulle handla om Jesus och hans liv. När han skulle skriva varför det skulle skriva en uppsats skrev han "för att min gudomliga lärare Agneta vill det". Hmm... Sedan hade han skrivit om stallet där Jesus föddes "de tog in på ett hotell med minus fem stjärnor där det bodde djur". Alltså, det var ju roligt, men ändå... Jag undrar vad Gretel skulle säga om någon skrev så i en uppsats.

Nu ska jag duscha efter min lilla springtur. Mötte en massa folk som var ute och njöt av vårkvällen, pinsamt. Fast kvällen var verkligen något att njuta av. Det luktade sommar och himlen var sådär fint rosaskiftande.

Trevlig kväll

Español

Hace sol y calor.
No hace frío y no esta nublado.

Mañana empieza el fin de semana.


Pallaskola

Geografi första lektionen. Var tråkigt och allmänt ointressant. Jag gillade geografi förut, men nu avskyr jag det tack vare vår nya lärare. Han hade i alla fall höjt betyget på mitt geografiarbete. Efter geografin var det spanska och då hade vi prov. Jag tror att det gick bra för mig. Blev klar väldigt snabbt och det var läskigt. Jag tycker inte om att bli klar för fort när jag har prov. Lektionen efter det hade vi svenska. Vi tittade på en film som var på isländska. Det var väldigt många som dog. Den spännande fortsättningen kommer imorgon, haha.
   Sista lektionen innan lunch (som även blev sista lektionen för dagen) hade vi SO. Vi har börjat med ett nytt arbete och jag och Hannie ska arbeta om Kina efter 1945. Den här lektionen gjorde vi dock inte så mycket. Vi satt mest och pratade om annat. I slutet av lektionen fick vi även tillbaka våra ekonomiprov. Det hade gått helt okej för mig. Typ som jag väntade mig att det skulle gå.
   Till lunch var den pannkakor och det var ganska gott. Bättre än skinksås i alla fall. Under lunchen bestämde sig hela klassen för att skolka från klassrådet som vi skulle ha som sista lektion. Anledning, Gretel var inte i skolan, inte Marianne heller, vi skulle ha jättelång rast innan eftersom gympan var inställd och vår sovmorgon försvann i tisdags eftersom det var nationella. Dessutom hatar alla i klassen klassråd eftersom det enda vi gör är att sitta och skrika åt varandra.
   Efter skolan åkte jag och Hannie till Globala gymnasiet för att Hannie skulle kolla runt och se om hon verkligen vill börja där nästa år. Värsta moderna nya skolan! Efter det åkte jag hem till mitt lilla hus och nu har jag precis ätit en god glass. Om en stund ska jag plugga engelska och sedan ska jag spela piano. Senare ikväll tänkte jag springa också.

Jag blir galen på dessa sommarlovskänslor. Jag blir helt slö efter skolan och tror att vi inte har något att göra, trots att vi har det.

Måste bara tipsa om ett trevligt litet spel också http://nanok.com/pen. Det är väldigt roande om man inte har något annat att göra.

Varma hälsningar
Hehe


Ticktack går fel

Jag hatar att min klocka på datorn går x-antal minuter efter alla andra klockor. Inte nog med att den går efter, tiden den går efter med ändras hela tiden. Ibland går den efter sex minuter och ibland går den typ rätt. Jag blir galen. Och jag är alltid så dum att jag inte tänker på det först. När jag väl kommit på att den går fel måste jag vända mig om för att kolla på klockan bakom ryggen, fatta jobbigt. Haha.

image138

Men nu måste jag seriöst sova... och plugga spanska. Måste bli bättre på ord. Klarar grammatiken galant, men jag klarar inte orden. Det är så himla mycket ord att kunna och komma ihåg. Skit också. Aja, nog om skolan. Det räcker med att jag tänker på den hela tiden. Alla måste inte läsa om mina problem med den. Fast det kommer ni att få göra ändå (6) haha.

Sussi Natti
Citat från vän

Och jag måste göra något åt mitt hår, Det växer som... jag vet inte vad. Dessutom har det en gräslig färg. Jag vill att det ska vara vitare, utan att vara platina. Fattar ni?

Looser

Att jämföra vem som är bäst är kul, så länge man själv vinner.


Jag hatar att förlora!

Hablo español

Idagidagidag har det varit en riktigt bra dag. Först musik och massa pip uppe i sopranstämman. Jag fattar inte varför alla låtar vi sjunger ska ligga så himla högt upp. Okej, det är säkert bra att få öva lite på det, men det är jobbigt. Speciellt när man har musik klockan 8.15 på morgonen. Efter musiken hade vi i alla fall någon form av håltimme eftersom Hynge ville ha sovmorgon istället för att ha en 20 minuters lektion med oss. Vi knallade iväg till Odenplan och köpte fika lite överallt medan vi väntade på den teater som hindrade oss från att ha matte skulle börja. Den började klockan tio och handlade om droger. Kanske inte var den bästa teatern jag har sett, men det var ett bra budskap i alla fall.
   Efter teatern gick vi tillbaka till skolan och hade lunch. Skinksås. Den är så sjukt äcklig. Fattar inte hur man ska servera den. Jag åt en massa makaroner istället. De var i och för sig inte heller särskilt goda, men med lite ketchup så löser sig allt.
   Under rasten gjorde jag dessutom klart allting inför mitt föredrag som jag skulle hålla idag. Började med det igår vid typ elva. Jag är alltid så duktig på att skjuta upp saker när jag sitter framför en dator. Fixade i alla fall en bild och läste igenom det jag skrivit några gånger. Gjorde fina kort med stödord igår.
   Första lektionen efter lunch var musik halvklass. Pip igen. Sedan hade vi spanska och vi repade inför morgondagens prov. Efter det var det dags för svenska. Jag fick börja hålla föredrag. Usch och fy. Det är tortyr att hålla föredrag. Mina händer skakar och jag känner mig som en ful klump som står framme och pratar. Klarade i alla fall hela föredraget och efteråt fick jag massa beröm av mina klasskompisar. De sa att mitt föredrag hade varit intressant och värt att lyssna på. Shit alltså. Fick tillbaka resultatet för svenskanationella också. Det hade gått bra.
   Sista lektionen var fysik. Vi trixade lite med kulor och rännor. Och så räknade vi. Trist säger jag. Hynge sa dessutom att vi inte ska till Naturhistoriska på fredag, vilket innebär att vi kommer att ha Checkpoint på engelskan. Fan.
   Efter skolan sprang jag iväg och hann med god marginal till pianot. Hann till och med köpa hö till ninen innan. Spelade piano och det gick dåligt. Kunde inget. Kom hem och började plugga. Även om jag inte vet riktigt vad jag har pluggat på.

Och jag har fått ett objekt till mitt bildprojekt. Hannie ska få stå modell. Det kommer att bli finfint så sötis som hon är!

Besos y Abrazos

Samvetet

Vet ni hur tungt ett dåligt samvete väger? Det vet ni säkert. Jag tror att det är det tyngsta man kan gå och bära på. Att inte kunna göra något åt det. Att ha dåligt samvete över vad man har gjort mot sig själv och mot någon annan.
   Snart tror jag att jag inte kliver upp ur min säng mer, så  tungt är mitt samvete. Jag vet inte vad jag ska göra åt det. Känns så sjukt fel. Hur ska jag säga att allt är mitt fel, utan att du tar illa upp. Eller utan att du börjar hata mig. Jag är alldeles för feg för att våga mig på sanningen. Den skrämmer mig mer än lögnen. Även om både du och jag, i alla fall jag, skulle må bättre av sannningen, så är den alldeles för stor och skrämmande. Det är bara på grund av att jag är så feg som den här situationen har uppstått.

Jag ska nog bli emo och deprimerad. Då kanske du godtar mig, ha. Eller så hoppar jag från Eiffeltornet och hoppas på att du är snäll nog att fånga mig, även om jag inte har förtjänat det och aldrig kommer att förtjäna det.

image136 Förgätmigej

Men nu ska jag försöka stänga av datorn... Lycka till mig själv.

Sova gott

The truth

Förr var det du som skulle säga förlåt
Jag lät allting vara ditt fel
Skyllde varenda småsak på dig


Jag har tagit varje tillfälle i akt att kräva din uppmärksamhet
Krävt att du ska bry dig
Älskat de stunder då du brytt dig om mig


Många gånger har jag hatat dig
Velat bryta all kontakt med dig
Gömma dig i något avlägset hörn av minnet


Ännu fler gånger har jag älskat dig
För varje gång jag hatat dig har jag älskat dig flera gånger om
Du är så jävla bra



Varför lura mig själv?
Du är alldeles för bra för mig
Älskade älskade du


För bra är vad du är
Vad alla än säger så vet jag att det är så
Ingen annan skulle ha orkat



Jag fattar det nu
Det tog ett tag
Faktiskt ett helt fucking år



Och det enda du har fått tillbaka är mer skit
Jag har kastat allt på dig
Som om du var någon papperskorg i en sommarpark



Många gånger har jag sagt att du ljuger
Kanske var det sant att du ljög
Kanske är det sant att du fortfarande ljuger


Den enda sanningen jag vet om är att jag har ljugit
Tusen gånger har jag ljugit
Tusen och säkert fler


Du har ändå inte klagat
Min finaste vän
Som verkligen har orkat med mig




Men nu är det min tur att säga förlåt
För alla de gånger jag förstört för dig
Krävt din uppmärksamhet


Det trodde du väl aldrig att du skulle få höra?
Ett förlåt från mig
Mitt första förlåt till dig


Ett förlåt
Mitt farväl
Nu eller aldrig


Smått och gott

Nu vill jag aldrig mer höras talas om nationella i matte. Jag tror aldrig att det har gått så här kast för mig på ett matteprov. Shit alltså, nu när det verkligen gällde. Jag har gjort fel på nästan varenda tal, haha. Dessutom kom jag försent eftersom min buss utgick. Kulkul. Och när jag väl kommit till skolan hittade jag inte vart vi skulle vara. Tillslut frågade jag en annan klass, som visste. Sprang upp till trean. I klassrummet hittade jag inte mitt pennskrin... Och sedan gick provet åt helvete. Skitkul... not.
   Efter det hade vi i alla fall håltimme och jag och Bisse gick och köpte youguhrtglass på Sleven som vi åt sittandes ute i solen på skolgåren. Trevligt nog hade vi en en och en halv timmes lång lunchrast efter det. Satt ute i solen ännu mer... Ända till spanskan typ. På spanska repeterade vi inför provet som vi har på torsdag.
   Så gott som sista lektionen var fysik. Vi gjorde nästan ingenting. Typ tittade på en film. Asbra. Det som var sista lektionen var ingen hel lektion eftersom Hynge tyckte att det var onödigt med en mattelektion efter provet. Vi gick bara igenom lite saker och slutade.
   Efter skolan åkte jag, Erica och Lotta till Espresso House där vi alla köpte varsin scones med creme cheese och jag och Erica köpte varsin Chai Latte. Mysigtpysigt. Bredvid oss satt det tre tjejer som var skiträdda för duvor, vilket vi hade väldigt kul åt. Lotte gick efter ett tag och lämnade mig och Erica ensamma. Vi satt kvar en stund innan vi knallde mot Balettakademien för att ha terminens sista balettlektion.
   Förra gången sa läraren att man kunde ta med sig föräldrar och syskon. Jag och Erica trodde aldrig att någon skulle ta med sig någon... Men det var skitmånga som hade med sig föräldrar. Jag menar, vad hade vi att visa upp? Kul att titta på medan vi gör sit-ups och massa grundläggande skit.

Aja, nu ska jag nog ta och äta. Är hungrig. Sedan ska jag skriva ett litet föredrag till svenskan imorgon, fast det är enkelt.

Have a nice evening

Jag fattar inte vad som är fel. Snart kommer jag nog att göra något ännu dummare. Varför i hela världen skulle vi bråka?


Som att vinna på Triss

Ibland undrar jag vad det är för fel på mig. Jag vill något väldigt gärna och när det väl händer önskar jag att det aldrig hänt. Blir så himla trött på det. Det är ju inte direkt kul att gå och längta och när det väl händer så vill man inte. Ungefär som att vinna på Triss, men bara vinna 25 kronor och så ångrar man att man köpte lotten för att man inte vann någon storvinst.

Och vi har fått ett nytt projekt på bilden. Vi ska gestalta en person och en plats. Tyvärr har jag ingen aning om vem och vart jag ska fota. Några tips?

Godmorgon

Jag har sovmorgon idag... till kvart över tio. Känns väldigt bra. Så nu sitter jag här och ska alldeles strax stänga av datorn och lägga mig i min säng och läsa en bok. Det är en evighet kvar tills bussen går och jag har valt kläder. Ska bara äta frukost, borsta tänderna och sminka mig, vilket inte tar särskilt lång tid!

Ha det bra idag

Jag hatar måndagar!

Du din

Det gör så ont att veta om dina lögner. Jävla idiot.

Slut på helgen

Nu ha Tess åkt hem. Sitter vid datorn i källaren igen och funderar på vad jag ska hitta på. Antingen ska jag gå ut och springa eller så ska jag plugga spanska. Om jag ska vara ärlig låter springturen mer lockande. Behöver springa lite, har varit onyttig som fan den här helgen.

image135
Kärlek

Igår var jag och Tess på Grönan. Vi spanade på två snygga killar, åkte radiobilar, berg-och dalbanan och massa annat. Tyvärr vann vi ingen jättechoklad eller jättenalle. Men jag kan ju hoppas att jag ha bättre tur när jag ska dit efter skolavslutningen. Det ska också bli nice.
   Idag har vi inte hunnit göra så mycket. Vi ha typ sovit och promenerat ut till Långängen där vi åt varsin macka innan mamma kom och hämtade oss och kärde oss till Centralen där Tess lämnade oss. Kanske ska träffa Marty och Linnea senare där idag också... Om jag hinner vill säga.

Har fixat mitt gymnasieval precis också. Plockade bort några val som jag inte vill ha kvar och så.

Poess

Långhelg

Nu har Tess varit här sedan i onsdags. På kvällen gjorde vi typ inget annat än att ta massa roliga kort på varandra. I torsdags träffade vi Elin och gick på stan med henne. Eftersom det var första maj var nästan allting stängt, så vi gick Strandvägen i finvädret, åt glass och fikade på Kófi. På kvällen hyrde jag och Tess två helt störde filmer. Den ena var det nästan aldrig hel bilder i, utan bilden var uppdelad i fyrkanter. Den var obehaglig och väldigt psykande. Den andra filmen vi hyrde trodde vi skulle vara rolig, och det var den. Tyvärr var den på spanska och var väldigt överdriven, som spanska filmer brukar vara.
   Igår träffade vi Marcus och Boll som kom hit från Västerås. Kul att träffa dem. Var längsen man såg dem, speciellt Marcus. Vi gick först och fikade på Espresso House. Sedan kom Elin och vi satt kvar en stund till. Vi satt länge och funderade på vad vi skulle göra och kom till slut fram till att vi skulle åka och spela Laserdome. Försökte få tag på några fler SBG:are, men alla var borta. Vi åkte i alla fall iväg och spelade. Var kul, men jag var dååålig.
   Efter det gick vi till MCDonalds och Marcis och Bollen åt. Jag åt litegrann och Tess drack en milkshake. Sedan gick vi till 7eleven och köpte yougurtglass. Den är asgod, min nya favorit. Så skulle killarna åka hem. Vi åkte till Centralen med dem och tog fina kort och kramades hejdå. Snyft, vi ses i sommar... typ.
   Jag, Elin och Tess fortsatte vår tur på stan och tittade i lite affärer innan vi åkte hem till Ön och lämnade tillbaka filmerna. Väl hemma var det middag och sedan satt vi och sjöng SBGsånger. Mysigt värre. Jag kunde typ känna lukten som finns på gården. Vi bakade lite chokladbollar, mums.
   Senare på kvällen sommade Tess och jag och Elin satt och pratade. Vid två gick vi och la oss. Vi sov i samma säng, trångt men mysigt.
   Idag klev vi upp ganska sent och för ungefär en timme sedan åt vi frukost. Nu sitter Elin och Tess och tittar på So You Think You Can Dance och jag sitter vi datorn.

Ha det bra idag


RSS 2.0