Filmer och sånt

Jag upptäkte lite tidigare idag att pappa har Spiderman 3 på mobilen (filmen alltså). Såg ungefär en halvtimme innan maten. Jag tycker om att se om filmer. Vet inte riktigt varför. Kanske är det för att jag alltid upptäcker nya saker för varje gång jag ser filmen. I till exempel Sagan om Konungens Återkomst upptäckte jag och Astrid när vi såg den för femtioelfte gången att någon grymtar under slaget vid Osgiliath. Väldigt roligt tyckte vi och såg om det stället väldigt många gånger.
   Första gången jag ser en film tänker jag på de viktigaste händelserna. Gången efter tänker jag på dem och lite annat. Tredje gången är själva storyn inte så viktig längre. Då är det mer spännande med småsaker. Gångerna efter det är huvudscenerna för det mesta ganska tråkiga att se, medan sådant som inte är lika viktigt, som konstiga ljud och roligt skådespel är det jag koncentrerar mig på.

Haha, min brorsa är så knäpp. Han berättade om en uppsats som han hade skrivit. Den skulle handla om Jesus och hans liv. När han skulle skriva varför det skulle skriva en uppsats skrev han "för att min gudomliga lärare Agneta vill det". Hmm... Sedan hade han skrivit om stallet där Jesus föddes "de tog in på ett hotell med minus fem stjärnor där det bodde djur". Alltså, det var ju roligt, men ändå... Jag undrar vad Gretel skulle säga om någon skrev så i en uppsats.

Nu ska jag duscha efter min lilla springtur. Mötte en massa folk som var ute och njöt av vårkvällen, pinsamt. Fast kvällen var verkligen något att njuta av. Det luktade sommar och himlen var sådär fint rosaskiftande.

Trevlig kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0