Dåligt väder och snart jag i ide träder

Vädret är dåligt och jag borde egentligen städa, men det är alldeles för tråkigt. Istället har jag suttit och kollat på en massa bilder som folk har laddat upp på facebook och varit allmänt lat. Jag måste säga att jag är ganska ostrukturerad vad gäller att göra saker som jag måste. Det är bara när vardagsstressen sätter in som jag kan strukturera mig och vara effektiv. Synd måste jag säga.
   I onsdags var Erica här eftersom hon sov över. När hon åkte hem kom Marty, Linnea och Matte på besök och de tittade runt här ett tag innan vi åkte hem till Marty. Där åt vi hemmagjord pizza och tittade på film. Först tittade vi på Saw 1 och sedan tittade vi på Pirates of Caribean (stavning?) 1. Fast då somnade alla och vaknade lagom till slutet. Det var trevlans ändå!
   Vi sov och vaknade sent. Åt pizza till frukost/lunch. Jag blev SMS-bombad och stack sedan iväg till stan för att träffa Hanna. Hon och jag gick till Café Saturnus och åt en jättebulle och jag drack godaste chailatten ever. Vi hade mysigtpysigt. Dessutom spanade vi på den snygga norrmannen som jobbar i kassan där, haha.
   På kvällen skrämmde mamma mig. Jag trodde att jag skulle vara ensam hemma hela kvällen, men medan jag duschade hörde jag att någon gick runt på övervåningen. Som tur var så var det ju bara mamma, men det var sjukt läskigt innan jag fick reda på det.
   Senare på kvällen gjorde jag en hemlig sak och sedan tittade jag på 300 som jag hade fått låna av Marty. Måste säga att jag faktiskt sett det viktigaste. Jag som trodde att jag missat typ hela filmen när jag såg den första gången. Den var i alla fall bra. Krigsfilmer är bra, i alla fall när de slåss med svärd och sånt. Skjutfilmer är inte lika kul för då blir jag inte lika avundsjuk.


Aja, back to work.


Puss.


Fyefrewfr

Det suger att det inte går några bra filmer på TV när man har en massa filmkanaler. Känns bara så onödigt!

Lat som en fisk

Sitter i min säng och funderar på om jag kommer att träffa Erica idag eller om jag kommer att behöva hitta på något annat. Inget ont mot Erica, men man vet aldrig om hon hör av sig. Egentligen borde jag och all den mat jag åt igår gå ut och springa nu, men jag orkar inte för det regnar. Kan det bli värre? Ja, men ändå... Känner mig inte direkt taggad. Om jag ska erkänna finns det väldigt mycket jag borde göra istället för att sitta framför datorn. Typ spela piano, gå ut med kaninen, träna eller fixa lite annat. Fast jag orkar inte, varför skulle jag. Det är lov och då ska man ta det lugnt.
   Igår träffade jag Linnea, Marty, Matte och flera av deras kompisar och vi spelade laserdome. Efter det gick jag, Matte, Marty, Linnea och Martys kompis Tony och åt. Jag åkte hem och gjorde ingenting på kvällen ända tills jag somnade i min säng utan att orka kliva upp. Jag är en seg människa.
  
Nu borde jag verkligen ta tag i mitt liv och hitta på något bra att göra, men som sagt, jag orkar inte!

Have a nice day.

Tidigt

Jag är uppe klockan nio och det är lov. Känns väldigt konstigt måste jag säga. Ska iväg och träna om något tag, hur jättedåligt samvete över att jag struntade i det igår. Aja... Nu ska jag inte häcka framför dumburken mer.

HÖSTLOV

Igår åkte jag till Ellen vid tre och sedan spenderade jag tillsammans med Hanna, Elli, Julia, Moa och så klart Ellen kvällen med trevliga samtal och väldigt mycket skratt. Det jag verkligen jättekul att träff allihopa, som vanligt. Vi flummade runt och fixade. Bakade kladdkaka, öppnade presenter (okej, Ellen öppnade), skrattade, åt, tittade på film, drack te, åt kladdkakan, åt annat gott, blev "gravida" och mycket mer. Jag kan inte beskriva hur kul det var. Ni är så himla bra.
   Efter filmen musicerade vi, nördiga som vi är. Sedan drack vi mer te innan alla utom jag åkte hem. Jag och Ellen fölljde dem till bussen och sedan promenerade vi en stund innan vi gick hem och pratade. Gick och la oss sent och klev upp sent. Inte så sent som vi trodde dock eftersom det blev sommartid idag.
   Idag har vi nästan inte gjort någonting. Vi tittade på V for Vendetta och det var väldigt bra. Sedan promenerade vi lite och åt lite och så. Tittade på Youtubeklipp. Dessutom lyssnade vi på låtar baklänges. Det finns massa låtar som har en annan text när de spelas baklänges. Mycket läskigt faktiskt.

Nu är jag hemma och snart är det matdags. Får se vad jag hittar på sedan. Ska ut och springa. I veckan är jag fullbokad (tror jag), men det är härligt.

Det här höstlovet har verkligen börjat BRA!

Tjingeling.

Jag har ett stort ego

Och dagen har varit som den varit. Plenarsession var väldigt tråkigt, men den var ju obligatorisk och något kanska jag har lärt mig. Jag är i alla fall väldigt bra på att se svagheter i motioner. Åhh, vilken fantastisk kunskap. Kanske ska börja jobba med det, att se svagheterna och vara lite elak mot dem. Fast det är i och för sig aldrig någon som lyssnar på mig. Buhu, mitt ego och min väldigt besserwissiga sida är sårad. Mitt väldigt stora ego...
   På tal om mitt ego så är jag väldigt egoistisk har jag kommit fram till. Jag pratar gärna om mig själv, tycker synd om mig själv och är lat bara när det passar mig. Trevligt det låter. Jag undrar om folk uppfattar mig så. Denna bloggen är faktiskt ett bevis på mitt ego då den nästan uteslutande handlar om mig och min dag. Yeey, jag är ett ointressant ego!
   Annars har det inte hänt så mycket idag. Vi hade "föredrag" på spanskan och det gick väl sådär. Sedan hade vi geografi och det var kul. Vi gjorde reklam för ett mineral. Mucho givande *host*. Jag var sten och kungen. Min grupp bjöd på ett gott skratt i alla fall.
   Efter skolan var jag, Bisse och Lisa på stan och jag shoppade loss. Köpte ett par silvriga strumpbyxor, vit hårspray och presenter (alltså hemligt fakta). Haha, vilken shopping... De två första grejjerna ska jag ha på Lisas tjejmiddag imorgon. Jag ska nämligen klä ut mig till... Vita drottningen i Narnia. Hmm, det ska bli intressant att se hur det blir. Bilder kommer skulle jag tro.
   Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag drar ut och springer sedan blir det Heroes klockan 21.00. Ser fram emot det. Har för mig att det slutade spännande som vanligt.

See ya.

Min högsta önskan

Min högsta önskan tänkte jag på när jag blåste iväg den mascarakladdiga ögonfransen som trillat ner på kinden.
Min högstaönskan tänkte jag på när jag tittade på klockan och insåg att den var 23.23 eller varför inte 07.07.
Min högsta önskan tänkte jag på precis innan jag somnade på kvällen.
Min högsta önskan ekar runt, runt i mitt huvud.

Tyvärr blir den ju aldrig uppfylld, hur mycket jag än vill det.

Min högsta önskan är att min högsta önskan ska gå i uppfyllelse.


Elva och jag pluggar

Det är inte kul att sitta klockan elva en onsdagskväll och skriva två olika tal/föredrag. Det ena är ett försvarstal för en motion som jag tycker är jättedålig. Jag måste säga att det är väldigt svårt att komma på motargument mot folks klagomål mot något när man själv klagar på exakt samma saker.
   Föredraget är på spanska och mitt är alldeles för kort. Jag tror att jag blir tokig. Ingenting blir riktigt som jag vill. Dessutom vill jag sova, men det kan jag inte. Och dricka te, men jag fattar inte hur jag ska hinna. Äsch... Får duscha och sedan dricka te, hur sent det än blir. Kommer nog att klara det. Har faktiskt liiite sovmorgon imorgon.

Aja, idag har vi varit på teater och den var bra. Dessutom gymmade vi på gympan och spelade innebandy. Annars har det inte hänt så mycket förutom att Bisse hittade sina bortslarvade nycklar... I sitt OLÅSTA skåp. Haha.

Nu ska jag göra klart spanskan.

Tjingeling.


Utan röd tråd

Jag dissar engelskaläxan och sitter istället och spanar in alla roliga sidor som jag besöker regelbundet (=varje dag). Vi har haft konsert idag och det var helt amazing, typ. Fast det blev lite segt i slutet. Niorna som var med sjöng alldeles för många låtar och vi sjöng alldeles för få. Jag, Lisa, Bisse och Agnes (speciellt jag och Lisa) spårade totalt. Vi fick lust att spela lite teater innan och så blev det... Film av teatern blire på fredag.
   Lördag ska jag till Ellen tydligen och hon ska ha kalas. Min och Julias myskväll blev flyttad till en annan dag för vi vill ine dissa de andra... Skulle kännas lite elakt. Tralala. Och Linnea kommer till Stockholm i helgen. Saknar min älskade vän! Och hon och SK måste komma till Stockholm snart också så vi kan ha party i spaavdelningen.
   Nu ska jag duscha och dricka te. Te är ett måste varje kväll för det är bäst. Agnes hävdar att jag är beroende, men det tror jag inte alls, hehe... Och jag måste sluta skriva "..." hela tiden för det är fult.

Detta inlägget är ett konstigt inlägg utan röd tråd...

Jag har kommit på att den fantastiska sången "Ugglans sång" liknar min samhällslärare Åsas idéer om hur vi ska tänka på samhällen.

"Vi måste noga hålla oss till fakta
Vad och när och om och hur vi vet.
Och vad som finns och inte bli abstrakta
Här gäller det att vara helt konkret.

Så lyssna inte på sagor och på myter
Ni ser väl att vi flyter
Åsnan bara skryter
Lyssna inte på svammligt tal och drömmar
Ni försummer dyrbar tid..."

Och nu saknar jag min Ulla också. Henne var det vääääldigt längesedan jag träffade. Vi som skulle vara så duktiga på att ses.

God Natt.

Icke så lockande söndag

Tralala, söndag och jag ska plugga all day long. Denna dagsplanering gjorde att det inte kändes särskilt lockande att kliva upp ur sängen, jag menar, det räcker fan med skolan. Menmen, nu ska jag i alla fall skriva mitt miniföredrag till spanskan, sedan blire engelska och samhälle... Måste spela piano och sjunga och gå ut med ninen också. Om det blir lite sol ska jag och fota på värsta coola/fina stället. Jag undrar om jag kommer att hinna ens hälften av det jag har planerat så seg som jag är... 
  


Tänk om det sa pling... I wish, I wish.

Ha en bra dag.

Vänner är viktiga

Igårkväll vad jag och Bisse och åt på Fridays. Det var väldigt trevligt och gott, men jag var så mätt att jag fick sjukt ont i magen efteråt. Vi knallade bort till Dramaten och såg, tillsammans med Joel och Jossan, halva delen av Drottningens Juvelsmycke. Efter två timmar var det paus och då gick vi. Jag och Bisse gick till Sergel och tittade på bio, vi såg Wanted. Det var en riktig killfilm, haha. Angelina Jolie och väldigt mycket pangpangsplatt.
   Efter filmen åkte jag hem och på väg hem träffade jag kusin Elsa som var på väg hem från skolan. Gick hem sista biten och såg Karlavagnen. Jag är så stolt att jag såg ett stjärntecken.

Idag har jag först tagit det lite lugnt. Var ute med ninen och städade hennes bur/mattor. Sedan blev dte bråttom för jag skulle träffa Hanna på centralen. Juste, lagade min stövel vars dragkedja hade gått sönder. Hann i alla fall till Hanna och vi spande runt i lite affärer. På Indiska hittade vi väldigt mycket fina grejer, temuggar, lyktor, halsdukar, kuddar och mycket mer. Dessutom köpte vi varsitt par örhängen.
  Spanande runt lite till innan vi gick och mötte Julia på Hötorget. Sedan gick vi alla tre till Vetekatten och tog en mumsig fika. Väääldigt mysigt! Efter ett tag gick vi till ett annat café och fikade mera och sedan kom Ellen. God, ibland är det läskigt att inse hur mycket man saknat folk utan att riktigt inse det. Ni är verkligen viktiga!
  Vi satt och pratade länge och sedan skulle alla hem och jag åkte hem. Gick från Ropsten och så fotade jag lite på vägen. Någon annan snubbe som också fotade började prata med mig. Han var lite läskig, men tillslut skakde jag av mig honom. Kom hem och nu sitter jag här.

Jag vill ha photoshop!

God kväll.

Effektiva Rebecka

Jag har blivit sjukt effektiv. Nu efter skolan (kom hem runt 13.15) har jag hunnit skämma ut mig, äta, läsa, dricka te (okej jag gjorde alla dem tre samtidigt), varit inne på datorn, sprungit och duschat. Det är nästan så att jag blir stolt över mig själv.
   Har lyckats hinna hur mycket som helst den senaste veckans kvällar. Kanske är det för att jag har så mycket att göra att det gäller att hinna göra allting. Inte vet jag, men effektiv är jag i alla fall. Fast det är inte särskilt effektivt att sitta här... Borde typ spela piano, men jag orkar inte.

Bäää.


Internskämt

Och så var det fredag igen och den här fredagen var väldigt lik många andra fredagar. Jag sprang till tåget, vi hade svenska, matte (som var trååååååkig), lunch (vi fick Gorby's piroger och Kungsholmen som är så stolta över att de gör sin egen mat, haha) och till sist kör. Fast i början av kören fick vi fylla i en undersökning. Sedan gick vi upp till sjuan och sjöng med tvåor och treor och jag kom fram till att jag MÅSTE lära mig "Dina kyssars eld". Det börjar bli lite jobbigt att inte kunna den... I och för sig har vi bara sjungit den i en vecka så...
   Jag, Bisse och Lisa har dessutom utökat vår lista på internskämt. I slutet av trean kommer vi att ha fått ihop en hel bok med sådana. Dagens var:
- Bä
- "Flickor, flickor, TopModel säsong 1... Det var så hemskt att HON vann. Alltså serilst jag började nästan att grååååta."

Från tidigare har vi även:
- "Älskade ängel"
- Idol
- Snygga öron

Jaa ni... Det spårar totalt.

Och i helgen ska jag träffa Hanna och Julia (det vill säga om Hanna skulle vara lite snabbare på att svara på SMS, vad har hänt?). Sedan så ska jag träna och plugga. Har väldigt mycket plugg att göra på söndag, men inte sörjer jag över det (host). Nästa vecka är en katastrof och sedan är det höstlov och då ska jag ha roligt för Linnea kommer att vara i Stockholm och så ska jag fota fina bilder och göra roliga saker.

Nu däremot så ska jag gå ut och springa, duscha och sedan åka in till stan för att träffa Bisse. Vi ska äta middag och sedan ska vi på teater, haha.

Puss.

Och jag måste vara världens pinsamaste syster. Idag när jag kom hem hade min käre bror några tjejer här och jag kommer in och hojtar "Broder!" i högan sky. Till mitt försvar kan det sägas att jag inte hade en aning om att de var där. Fast det blev en väldigt jobbig tystnad. Hoppas att de inte idiotförklarade mig totalt...


En liten berättelse

När hela livet stannar upp för att sedan snabbspolas blir det så kallt i fartvinden. Jag hinner knappt tänka utan sitter bara och skakar. Varför blev det plötsligt så svårt att andas? Det kändes liksom som att luften tog slut och jag glömde dessutom bort hur man andas. Sedan skrev jag något konstigt och blundade, hoppades. Klickade på en knapp och blev besviken. Inte den här gången heller.
   Och så blev tiden normal igen, men mitt hjärta fortsatte att dunka eftersom chocken inte riktigt hade lagt sig än. Är det farttårar eller något helt annat som rinner längs mina kinder? Kanske är det regnet som föll imorse när jag gick till skolan. Jag struntade nog i att torka av ansiktet för om jag gjorde det skulle alla se ränderna i mitt smink som bildas när jag sprang alldeles för fort till tåget.
   Nu är tiden verkligen normal igen ändå skakar händerna. De vill inte gärna tro att det var allt, att drömmen inte ska börja om. Jag tror att de letar efter repeatknappen som är gömd bakom ett öra. Den kan vara ganska svår att hitta eftersom håret är rufsigt och öronen alldeles för stora för knappen. Fast jag tror egentligen inte att de vill hitta knappen, för i så fall hade de varit mycket envisare, så svår kan den ju faktiskt inte vara att hitta.
   Någon bröt av en bit från mitt hjärta. Det gjorde lite ont, inte så mycket, bara lite. Sedan kom en annan och bröt det mitt itu. Jag kan tala om att det gjorde väldigt ont. Dessutom struntade den andre i att sätta tillbaka min hjärthalva. Den första lämnade ju faktiskt tillbaka den när den tröttnat på att hela tiden störas i sin nattsömn av hjärtbitens eviga dunkande. I och för sig tröttnade den andre också, men den låste in halvan i ett ljudsäkert skåp där den inte kan störa. Denne någon vill inte erkänna att den egentligen borde lämna tillbaka hjärthalvan. Fy på dig någon.


Ehh

Aj
Oj
Nej


Panikdag

Tisdagar är hemska, seriöst. Först skola från 8.20 (först lektionen är samhälls kunskap) till 15.40 (och den sista spanska). Dessutom slutar ju halva klassen 15.00 vilket gör det hela ännu roligare.
   Efter 15.40 har jag i alla fall väldigt bråttom hem för att hinna hem och äta och spela piano (eller något annat vikitgt) innan jag åker iväg till dansen. Dans i en och en halv timme. Den är i och för sig ganska rolig, men den gör mig stressad. Idag var jag duktig på lite och kände mig allmänt dålig på annat.
   När dansen är slut åker jag hem för att senast komma hem runt 20.30 och tidigast runt 20.10. Då äter jag middag och sedan är det plugg för hela slanten. Idag sjöng jag och pluggade musikteori. Vi har ju ett trevligt prov i det imorgon och jag vet knappt vad vi ska ha prov på. Going crazy I think.
   Dessutom har Bilddagboken fått spel så jag kan inte logga in på skiten. Suck. Och så måste jag duscha och så vill jag dricka te. Jag behöver mitt te. Sedan ska jag sova och drömma sött i min fina lilla säng.

God kväll.

English lesson

Just nu har jag engelska, men min dator vill inte fungera på det program vi ska använada så jag har inget att göra. Sitter och tittar på vad de andra gör och säger vilket ord jag tror att det ska vara. Riktigt tråkigt har jag. Läraren är borta just nu och det gör att jag kan skriva lite. Aja... Jag vet inte vad jag ska skriva.
   Var pigg som en glad mört imorse. Kände mig nöjd medan jag åt frukost och så. När jag började närma mig skolan sjönk humöret något och lite senare sjönk även energinivån. Nu är jag jättetrött och vill sova. Har dans ikväll, tyvärr. Och så ska jag plugga musikteori. Vad tråkigt det låter. Vi har musikteoriprov imorgon.

Hejdå.


Se mig för här är jag (repeat i min hjärna)



Ut i evigheten
Spanar den svaga

In i sig själv
Ser den som vågar


Rutiner och traditioner

Idag har det varit en ganska chill söndag. Klev upp sent och åt frukost ännu senare. Sedam ringde Erica och sa att jag skulle hämta henne på stationen 12.25. Jag skrev klart ett engelskaarbete som ska vara klart på tisdag och det var sjukt svårt. Kom inte på något att skriva. Sprang ner till tåget och hämtade Erica. Vi kom hem igen och Erica spanade runt i huset sedan satte vi oss vid jacuzzin (som funkar).  Pratade en stund och jag ska försöka vara läskigt trevlig mot mina klasskompisar. Tydligen tycker de att jag är otrevlig. Alltså, är jag det?
   Vi åt nudlar (som vanligt haha). Gick ut med kaninen och sedan gjorde vi en halv sats chokladbollar som vi åt medan vi tittade på Sagan om Konugens återkomst. Vi hann dock inte klart innan Erica skulle åka.
   När hon hade åkt spelade jag piano, åt middag, pluggade musikteori och nu ska jag ut och springa som avslutning på den här helgen. Gaah, jag hatar att jag känner mig tvingad till att träna hela tiden. Snart ger jag upp. Det är så himla tråkigt, men jag har tvångstankar på att jag måste. Blä på mig. Jag måste förnya mig... Plus att det inte finns någon springsträcka som är lika bra som min gamla här.

Äsch, nu ska jag springa så att jag hinner springa och duscha innan filmen.

Puss.

Imorgon är det måndag och då ska vi titta på Troja på svenskan, trevligt.


Aj


Helt borta från världen
Svävar ensam i rymden

Shiiiiiiiiiit

JACUZZIN FUNKAR!!!!

Irritationsmoment

Någon med dolt nummer ringde mig precis och sedan la den på. Irriterande.

Chopinvalser

Tittar man ut genom fönstret i mitt rum ser man väldigt många träd med gröna och gula blad. Dessa blad är belysta av den nedgående solen och gör att allting får en gyllene ton. Ibland är hösten väldigt vacker.
   Den här lördagen har varit skön. I och för sig var jag arg på mamma imorse också, men inte längre. Hon har lugnat ner sig nu och är inte arg på allt och alla längre. 
   I vilket fall som helst... Jag klev upp och åt frukost. Det fanns gott ciabatabröd så jag blev glad. Sedan tog jag på mig min nya superoutfit. Den består av: ett par tights, grå pjamasbyxor med blommor samt min gråa AL-tröja. Fatta vad snygg den är! Dessutom la jag till ett sjuuuukt snyggt hårband (observera att jag ser helt galen ut när jag har hårband). Mamma sa åt mig att städa toaletterna och det gjorde jag. Min outfit är väl lämpad för den sortens jobb.
   Mormor och morfar kom och det var nog då mamma blev snällare. Jag spelade piano och nu fan ska jag lära mig min läxa. Chopin is the shit! Jag älskar att spela Chopinvalser.
   Jag gick ut och sprang sedan skyndade jag mig in i duschen för att hinna göra mig i ordning. Blev klar och sprang ner till tåget och åkte in till stan och Café 60 där jag träffade Martin och Mattias. Vi fikade en stund, sedan kom stor Boll och gjorde oss sällskap innan vi bröt upp och jag lämnade de andra. Jag sprang runt en stund på stan och gjorde ingenting innan jag åkte hem. Åkte till Ropsten och gick därifrån, väldigt skönt.

Ikväll ska jag vara hemma och så ska jag prata med Tess.

Puss.


Finfinfin

http://www.youtube.com/watch?v=m-S5ABA9jJk&feature=related

DET ÄR ROSEN!!

Det hjälper inte att vara snäll

Jag förstår inte varför mina föräldrar alltid ska klaga när jag är snäll och hjälper till. Först klagar mamma över att jag borde ha haft mer honung på naanbröden, men jag visste ju inte att det fanns någon mer. Sedan klagar hon på att ag inte har satt någon duk i brödkorgen, men säg att jag ska ha en då. När vi sedan har ätit upp vill hon ha hjälp med disken och när jag hjälper till så gör jag allting fel. För att göra det hela ännu roligare så hjälpte Gustaf inte till ett skit utan satt framför den jävla datorn eller något och roade sig. Varför kan ingen vara lite snäll när jag är snäll?

Café 60, två klantigheter, en Hanna och en Becka

Jag och Hanna på Café 60:
Det hela började med att jag satt och väntade på Hanna länge alldeles ensam och hade dåligt samvete över att jag satt på ett café utan att beställa något. Efter en stund kom plötsligt Elin upp i trappen och det var trevligt. Fick vänta ännu en stund innan Hanna kom. När hon kom skulle vi kramas över bordet och då välte vi ut ljuset som stod på bordet och jag fick stearin på min klänning. Det var det första klantiga som vi lyckades med.
   Vi gick ner och beställde. Varsin te och Hanna tog en chokladboll och jag en stor cookie, smaskigt värre. Uppe vid vårt bord igen lyckas jag snubbla på bordsbenet till ett av borden vid våra platser det ledde till att jag trillade ner i min fåtölj. Dagens klantighet nummer två. Den incidenten ledde till skratt. 
   Länge, länge satt vi och pratade och skrattade. Mysigt och väldigt givande. Vi växlade mellan att diskutera finanskrisen och citera olika Sagan om Ringen-parodier. En utomstående måste tycka att vi växlar samtalsämnen väldigt konstigt. Skitsamma i och för sig, jag trivs när jag är med Hanna. Vi är helt klart bra och bäst.
   Vi har tagit en hel drös med fula foton på varandra. Blixten på min mobilkamera är inte smickrande och eftersom det var mörkt aktiverades den automatiskt. Fast jag har lovat Hanna att jag ska lägga ut alla fula bilder på oss på facebook, vänta du bara Hanna.
   Pappa ringde och sa att det var dags för mig att åka hem och Hanna skulle hem och plugga. Så vi började bege oss mot tunnelbanan. Vid nedgången fastnade vi och pratade länge till. Det finns alltid så mycket att säga när man ska skiljas åt.

   Nu är jag hemma och jag vill sova.


Träningskläder

Jag vet vad jag vill ha, jag vill ha snygga träningkläder (snygg oversizetröja och ett par tight träningsbyxor, typ tights fast ändå inte) och så vill jag ha en snygg träningsväska. Så mycket som jag tränar ändå så borde jag faktiskt ha det. Det skulle fakiskt vara trevligt att se snygg ut när jag tränar. Eller inte snygg, men lite bra klädd i alla fall. Ska nog försöka få tid att titta lite efter det på stan. Frågan är bara när... I och för sig är det ju inte allt för långt kvar till höstlovet. Läääääääängtar efter höstlovet!
   Och jag borde som sagt plugga men jag hatar att plugga på saker som det känns som att jag kan. Dessutom är jag hungrig. Jag undrar vart mamma har tagit vägen för hon borde komma hem snart tycker jag. Gaah, ge mig mat jag är helt beroende, haha.
   Ikväll är det Heroes och jag längtar efter det. Hoppas att det är ett bra avsnitt ikväll, annars blir det segt. Min bror tycker att det börjar bli för mycket folk som är med i Heroes nu, men alla är ju typ släkt så det känns ganska logiskt. Det som jag mest vill veta är vad bröderna Petrellis mamma har för kraft, hon är så mystisk. Hoppas att det är lite om Hiro i det här avsnittet, jag saknar honom.
"Ta av dig skjortan kvinna" - någon man som var med i första avsnittet och som var elak mot Nicki/Jessica... Minnen!

Aja, nu ska jag spela piano och se om jag verkligen är så dålig som jag kände mig på lektionen idag. Alltså, det är något med pianot hos läraren där jag spelar. Det suger seriöst. Pedalen är konstig och allting blir alldeles för starkt och om jag försöker spela svagare låter det ingenting och jag då blir jag nervös och börjar tänka på annat och då går det åt helvete.

Hejdå.

Ikväll SKA jag gå och lägga mig i tid, jag vill inte sova mig igenom morgondagen också.

Blablablablablabla

Jag är så klantig, imorgon har vi svenskaprov och jag har glömt alla stenciler i skolan. Inte bra alls, nu kan jag ju inte plugga på dem. Jag som var säker på att jag hade dem hemma... Usch vilken panik jag får. Dessutom borde jag verkligen plugga just nu.
   Gör så att min gamla pianolärare börjar jobba igen. Jag saknar henne. Hon var mycket bättre än den jag har fått istället, det är som att jag inte kan spela piano längre. Jag skäms, det är pinsamt.

Ellen, vadå konstnär?

Skönt



LÄTTNAD
Den känns djupt inne i mig.




Brasa

Det värmer när man har kompisar som bryr sig!

Sista morgonen - Niklas Strömstedt

Du kom till mig. Våren var som vackrast, när du kom till mig
Om jag vetat det jag vet nu, när du fanns hos mig. Nu är det försent.

Förälskade satt vi på balkongen och berusade.
Vi delade en flaska till och älskade varandra till sömns.

Och när vi vaknade var rummet ljust och gatan utanför var lika full av liv och rörelse som jag.
Och i en säng på tredje våningen drack vi te med mjölk och honung.
Du hade en gitarr och jag spelade, du dansade.

Den sommaren. Vi åkte ut på Lidingö och hem igen.
Och körde på en fågel och begravde den nånstans vid en sjö.

När hösten kom sa du att nu känns det som det börjar om.
Men jag var bara tyst och tom när hösten kom och sommaren dog.

Men det händer att jag går förbi huset som du bodde i.
Det händer att jag ser dig då och då.
Vi trodde att vi fattade.Vi blundade och skrattade.
Vi tog allting vi kunde få. Jag undrar vad vi tänkte på.


Den morgonen. Jag minns dig där i fönstret sista morgonen.
Det hände nåt på natten och på morgonen var allting förbi.



Som Elin sa "bitterljuv".


Nu spårar jag

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Snälla, låta mig bara få veta. Snart blir jag galen och gör något dumt som jag kommer att få ångra och det vill jag inte. Det skulle förstöra så mycket, om det nu finns något kvar som går att förstöra... Tveksamt. Allting är nog redan krossat och ligger som en nedknuffad vas på marken. Jag som verkligen inte ville att det skulle sluta så här och ändå, ändå sitter jag här i precis den situation jag ville undvika. Bry dig om mig.

Idag har allting varit segt. Bisse och Lisa var sjuka och det sög. Jag kan verkligen inte umgås med folk i min klass, shit vad det är pinsamt. Alla andra verkar vara så nära varandra och jag är så utanför när de jag känner inte är i skolan. Åh, vad jag skulle vilja berätta för henne om gågna tider...
   Vi hade i alla fall engelska klockan 8.20 imorse och det sög. Sedan var det matte och det var ännu värre. Det enda bra på matten var att min lärare hela tiden berömde mig. Lunchen var totalt urkass och jag blev totaldissad, kulkulkul. Engelska igen och då begick jag självmord av tristess (nästan). Kör och då gick brandlarmet och det var lite skoj. Det var värsta rösten som babblade och vi fick gå utrymningsväg uppe på sjuan. Spanskan var segare än segast och vi fick tillbaka våra bokresuméer, min hade gått bra.
   Så kul var min skoldag idag. Efter skolan åkte jag hem och slöade innan dansen. Dansen gick väl sådär och jag var grymt otaggad. Nu är jag hemma och har ätit alldeles för mycket middag. Dessutom börjar min huvudvärk komma tillbaka. Om det inte hade varit för det jävla ungdomsparlamentet hade jag nog stannat hemma imorgon för jag mår verkligen inte bra. Istället ska jag vara vid spärrarna på Skärholmens tunnelbanestation klockan 8.20 imorgon. Åhh, vad jag hatar att vara jag just nu.

Snälla, hör av dig!
Herregud jag blir galen.
Vad är det för fel på mig?

Puss.

It's just another day for you and me in paradise

God kväll.
Jag är trött och har väldigt ont i huvudet.
Dessutom gör det ont i mitt hjärta för jag insåg i helgen att det aldrig,  aldrig kommer att bli likadant igen och det gör minst lika ont som min huvudvärk, om inte värre.
Paradiset är inte perfekt för ingenting är perfekt.
Så ont den gör, insikten.
Jag ska se till att skicka in mitt samhällsarbete nu för sedan kan jag sova.
Och Linnea är fin, finare än finast, älskar dig gumman.
Du är bäst och utan dig vet jag inte vad jag skulle göra.
SK, du är också bra.
Saknar er båda två.

Hare bäst allihopa.

Motion klar

Jag är klar, färdig, finito med min motion! Det tog bara två timmar att skriva den, men ändå. Har verkligen försökt så gott jag kunnat. Ärligt talat så fattar jag knappt vad en motion är. Such life, går det inte bra så gör det inte det men då kan det bara bero på min lärare för hon har egentligen aldrig förklarat vad en motion går ut på och hur man skriver. Hon pratade bara en massa om källor sedan sa hon inget om resten. Aja, jag har som sagt gjort så gott jag kunnat och räcker inte det så blir det trist för mig.

Tjingeling.


På tåget

Nu sitter jag och väntar på att tåget från Falun ska åka. Tänkte skriva på min motion, typ skriva hela. Det kommer säkert att ta hela tågresan eftersom jag inte har någon aning om vad jag ska skriva och hur man skriver en motion, men det blir säkert bra.
   Jag vet inte om jag är taggad för SBG. Var jättetaggad förut, men nu... Jag vet inte. Fast det brukar bli så väldigt ofta när jag ska till SBG. Det brukar kännas bättre när jag väl är där. Fick precis höra att SK och Hanna ska komma försent för min skull. Hur gulligt är inte det? Okej, jag längtar efter alla människor, mycket.
   Idag har vi haft en ganska chill dag. På svenskan läste vi ur Medea, värsta långt men inte så jobbigt. Sedan diskuterade vi det vi läst och tittade på en mystisk film. Nästa vecka ska vi titta på Troja och alla tjejer kommer att sitta och sukta efter alla snyggingar som är med.
   Efter svenskan var det i alla fall matte och det var lika tråkigt som vanligt. Matte A är ENKELT. Lunchen var amazing. Vi fick tortillas, två stycken. Smaskens!
   Istället för kör lyssnade vi på en konsert med ryska gubbar. Jag och Lisa döpte dem: Kvinnan, Dvärgen, Tråkig, Vinkmannen, Grisen och Bamse. Så kul hade vi.
   Efter skoltid var vi på teambuilding på EG men jag smet från den eftersom jag skulle hinna med tåget. Hanna lugnt och jag måste säga att jag uppskattat en lugn stund här på tåget mer än teambuildingen.

Aja, dags att vara duktig. Önska mig lycka till för det här kommer att gå åt helvete. Jag hatar min samhällslärare.

Puss.


Det är så lätt att krossa glädjen

Nu har jag köpt ett par hörlurar, det känns bra. Har visserligen inte provat dem än men de borde funka bra. Jag är i vilket fall som helst inte särskilt bra på att bedöma om hörlurar är bra eller dåliga. För det mest är ljudet likadant liksom.
   Vi sprang imorse på gympan. Jag är en hurtigbulle för att vara någon som går i min klass. Det känns väldigt bra. Samtidigt är det trist när jag har en brorsa som säger att det jag har presterat inte alls är särskilt bra. Folk undrar varför jag har dåligt sälvförtroende och en anledning kan ju vara att när jag känner mig bra så är det alltid någon som ska övertyga mig om att jag inte alls är det. Jätteroligt, verkligen... Jag tror att jag viker mig dubbel av skratt. När vi åt middag satt jag glatt och berättade om hur snabbt jag sprungit och då säger Gustaf (min bror):
"Det var ju inte särskilt snabbt."
En stund senare berättar jag att min gympalärare sa att jag tränar nästan lika mycket som någon som elitsatsar. Men min käre bror säger då att det gör jag inte alls för jag tränar ju inte särskilt mycket. Tack, tack, tack det värmer och gör ju verkligen att jag blir mer peppad.
   Resten av dagen har släpat sig fram. Som vanligt gick jag och la mig försent och vi gör ingenting roligt i skolan just nu. Seriöst, varför kan man inte göra roliga saker i skolan? Eller svenskan är kul, men jag har alltid tyckt att svenska är roligt.

Just nu håller pappa och jag på att försöka fixa bokhyllor till mitt rum. Det är skitsvårt eftersom jag vill ha speciella mått, väldigt speciella. De ska passa perfekt i mellanrummet mellan min tapet och den andra väggen. Okej, man fattar inget av den beskrivningen, men de som har varit här fattar nog.

Nu ska jag läsa igenom mina geografianteckningar, sedan kan jag inte plugga mer för provet imorgon typ. När det är klart ska jag dricka te och duscha, sedan HOPP i säng. Jag längar verkligen efter att få sova.

Säng säng säng sova sova sova säng säng säng!

Min bror hävdar att de Death Note avsnitt som jag och Gustaf (egentligen Gustaf) laddad ner typ förra året går att titta på. Det tycker jag är bra, visserligen har jag nog sett dem, men ändå. Haha, jag hade glömt bort dem.

Tralala, är det någon som har en bra idé om vad jag skulle kunna skriva här i bloggen? Jag vill förändra och göra den roligare.

Hejhopp.


RSS 2.0