Dåligt väder och snart jag i ide träder

Vädret är dåligt och jag borde egentligen städa, men det är alldeles för tråkigt. Istället har jag suttit och kollat på en massa bilder som folk har laddat upp på facebook och varit allmänt lat. Jag måste säga att jag är ganska ostrukturerad vad gäller att göra saker som jag måste. Det är bara när vardagsstressen sätter in som jag kan strukturera mig och vara effektiv. Synd måste jag säga.
   I onsdags var Erica här eftersom hon sov över. När hon åkte hem kom Marty, Linnea och Matte på besök och de tittade runt här ett tag innan vi åkte hem till Marty. Där åt vi hemmagjord pizza och tittade på film. Först tittade vi på Saw 1 och sedan tittade vi på Pirates of Caribean (stavning?) 1. Fast då somnade alla och vaknade lagom till slutet. Det var trevlans ändå!
   Vi sov och vaknade sent. Åt pizza till frukost/lunch. Jag blev SMS-bombad och stack sedan iväg till stan för att träffa Hanna. Hon och jag gick till Café Saturnus och åt en jättebulle och jag drack godaste chailatten ever. Vi hade mysigtpysigt. Dessutom spanade vi på den snygga norrmannen som jobbar i kassan där, haha.
   På kvällen skrämmde mamma mig. Jag trodde att jag skulle vara ensam hemma hela kvällen, men medan jag duschade hörde jag att någon gick runt på övervåningen. Som tur var så var det ju bara mamma, men det var sjukt läskigt innan jag fick reda på det.
   Senare på kvällen gjorde jag en hemlig sak och sedan tittade jag på 300 som jag hade fått låna av Marty. Måste säga att jag faktiskt sett det viktigaste. Jag som trodde att jag missat typ hela filmen när jag såg den första gången. Den var i alla fall bra. Krigsfilmer är bra, i alla fall när de slåss med svärd och sånt. Skjutfilmer är inte lika kul för då blir jag inte lika avundsjuk.


Aja, back to work.


Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0