Mjauuwvoff

Godermorgon, mina föräldrar väcker mig klockan halv nio... Somnar om för att vakna till att jag måste kliva upp fort så att jag kan städa kaninburen. Jag kliver upp och äter frukost. Sedan städar jag den himla kaninburen och hjälper mamma med att rensa lite i rabatterna. Boring, jag har kommit fram till att jag inte ska bli hemmafru. Jag tycker att det är tråkigt att laga mat, jag avskyr att städa och jag tycker att det är tråkigt att hålla på i trädgården. Alltså, jag ska bli en sådan kvinna som jobbar och har någon som fixar hemma åt en. Mitt monster till kanin redan lyckats smutsa ner i sin bur igen.
   Duschade medan jag väntad på att mamma skulle bli klar i trädgården. Sedan åkte jag och mamma ner på stan för att vårshoppa lite åt mig. Vi köpte lite fina kläder. Men, som vanligt kan det ju alltid bli mer. Jag fick skavsår eftersom att jag använde ett par av mina nya skor. Korkat, men det är typ ett av de enda par skor som passar. Alla mina skor är förstora.
   Hemma igen ringde jag till Hanna.Z och pratade med henne samtidigt som jag försökte svara på GBn. Det gick ganska bra, men det tog ett tag att skriva GBt. Sedan läste jag lite. Satte på datorn igen och spelade The Sims (hallåå, hur har jag fått den idén??). Vi åt vid typ 22.00 eftersom att min käre lillebror spelade hockeyfinal sent. hade hunnit bli mätt igen då.

PUSSKRAM 


Missat bussen, igen

Ännu en dag då jag har missat bussen. Hur klantig kan man bli?? Eller jag borde snarare fråga mig själv om hur seg och dålig på att välja kläder man kan bli. Alla säger åt mig att lägga fram kläder på kvällen så vet jag vad jag ska ha. Om jag gör det så är jag inte nöjd dagen därpå eller så glömmer jag bort det. Det finns inget sätt för mig att komma i tid till bussen. De flesta mornar spelar det ingen roll, då jag ändå kommer i tid till skolan. Men mornar som den här då jag kommer försent svär jag över att jag missar bussen jämt. Om jag hade vart kille och sluppit sminka mig också så hade jag hunnit till bussen, tror jag.
Men i alla fall, vi började med matte, genomgoång av senaste matteprovet. Vilket betydde att man slapp tänka så mycket själv. Bara kolla så att Hynge hade rättat rätt. Sedan var det musik. Vi sjunger bara tråkiga sånger just nu. Hemkunskap, jobbade med Fanny. Vi gjorde guldgul fisksoppa. Riktigt gott faktsikt. Men vi råkade göra några fel här och där. Sedan ska vi inte prata om den hemska salladen som vi gjorde till.
   Eftersom att vi blev klara långt i tid gick vi in till den andra hemkunskapsgruppen och spanade in deras kök. Det är kaos(!!) i den andra gruppens kök. Ni kanske förstår vad jag menar??

 

Aja, halvtimmes lektion med Gretel. Halvklass med Gretel, vi ska göra ett häfte om Selma Lagerlöf. Tillsist hade vi spanska, jag somnar. Men det var inte så farligt idag. Vi hade muntligt förhör. Det var ganska enkelt. Jag som inte ens hade pluggat. Sedan tittade vi på en hemsk film. Men den funkade.

Efter skolan hade jag piano, det gick inte så bra... Sedan åkte jag hem och gjorde inget särskilt. Nu sitter jag här som vanligt.

PUSSKRAM


Miniankan är mytoman

Okänd man: OUP
Erica: Ojojojoj

Det här har varit en riktigt bra dag. Livet har rullat på och jag kom perfekt i tid till skolan. Valde kläder som jag blev nöjd med på morgonen dessutom. Första lektionen hade vi biologi. Biologi är ett bra ämne. Det är lätt och jag har bra betyg i det, och ganska intressant. Vi tittade på en film om fostrets utveckling. Den var filmad "på riktigt". Sedan var det spanska och sedan geografi, även det ett ämne som man är bra i. Vi fick tillbaka våra biologiprov, fick VG+... Det fanns inte MVG.

Lunchen var ÄCKLIG, fiskpanetter med paprikaris och äckelpäckel sås!! Vad fan är parikaris liksom??

Efter lunchen hade vi matte, sedan musik. Vi hade musikprov, usch. Men jag tror att det gick bra. Efter musiken var det kör. Det är rätt jobbigt att ha två musiktimmar efter varandra.

Efter skolan åkte jag och Ericafica (mytomanen) fyran. Vi klev av vid T-baneuppgången Tekniska Muséet vid Odengatan. Vi köpte godis (ojdå). Sedan gick vi till "parken" bredvid donken på Sveagatan. Erica skämde ut isg och jag skämde ut mig, så vi är kvitt. Men det var i alla fall skönt att sitta ute i det fina vädret. Sedan gick vi till dansen och åt upp det godis som fanns kvar. Balettlektion, ojojoj, vad roliga vi måste ha sett ut.

Jag har även haft utvecklingssamtal efter dansen. Det gick bra, som vanligt. Men jag är alltid lika nervös innan att Gretal ska säga något dumt. Men jag har tur och sköter mig i skolan.


NU ÄR DET BARA EN VECKA KVAR TILL SBG!!!



 PUSSKRAM

Half day off

Idag har vi varit lediga halva dagen. Såå skönt, tisdagar som dessutom är min absolut sämsta skoldag. Det är nästan bara (eller det är bara) tråkiga ämnen. Vi slutade efter lunch, men eftersom att skolmaten inte är så god så åkte jag hem och åt istället. När jag åkte hem träffade jag en kille från USA som började prata med mig. Han frågade om jag gick i gymnasiet, på universitet eller om jag jobbade. Haha, jag som inte ens går i nian.
   När jag hade ätit gick jag ut på baksidan till solen som skiner där ute. Det är hur varmt som helst ute just nu. Gjorde de mattetal som jag hade missat att göra (när sa Hynge att vi skulle göra dem??) och allmänt softade. Även mitt lilla monster till kanin fick komma ut till solen på baksidan. Hon sitter fortfarande där.
  
Nu har jag precis gjort klart framsidan till diagramhäftet som vi har gjort i geografin. Snart ska jag plugga till musikprovet och spela piano. Senare ikväll har jag dans. Det är Dance Jam ikväll med Erica, Hanna.S och Natalie.

   Nu har även säsongen då det vimlar av små röda skalbaggar med svarta detaljer på, börjat. De är överallt och ligger i stora grupper, euuuw. Om ni vet vad de heter, kontakta mig (på bilden med skalbaggar nedan).
  

PUSSKRAM

Äntligen vår

Och så kom våren i år också. Nu hoppas jag dessutom på att den ska hålla i sig fram till sommaren. 

image33   

FredagLördagSöndag

Jaa, så kom fredagen med en helg efter. Hade Sh-prov i fredags, det gick skit. Efter skolan åkte jag hem och satte mig framför datorn. Ducschade och klädde på mig. Sedan åkte jag och Hanna.Z ut mot Hässelby gård. Det tog nästan exakt en timme. Vi satt på tåget i en hel evighet. Väl framme träffade vi Stella och väntade med henne på övriga tjejmaffian. Så kom de andra (Erica, Petra, Mirri och Maria) och vi gick och handlade mat. När vi kom hem till Stella började vi laga mat. Eller, det var Hanna som lagade mat. Maten blev god när den blev klar. Sedan blev det ju lite festa av också och jag fick nog lite mycket i mig...

På lördagen vaknade jag första gången klockan sex. Efter att ha borstat tändern(?) gick jag och la mig igen. Vaknade sedan vid klockan nio och då klev vi alla upp. Städade lägenheten. Jag erkänner att jag inte hjälpte till men jag skulle nog ha spytt då. Sedan åkte vi till donken. Efter donken åkte vi till den loppis som klassen hade på Odenplan. Jag, Petra, Maria och Erica stod tillsammans. Efter det åkte jag hem och sedan åkte jag och mamma till Västerås. Jag satt hemma hos mormor och morfar hela kvällen och tittade på film.

Söndagen började med att vi nästan försov oss eftersom att det är sommatid nu. Men vi lyckades kliva upp i tad och jag och kusinen åkte till kyrkan. Nu har jag bara en gudstjänst kvar. Åkte hem till mormor och morfar igen och åt lunch. Sedan fikade vi och till slut åkte jag och mamma hem.
   Nu sitter jag framför datorn, oj så ovanligt.

PUSSKRAM

Mon Dieu

Erica: Mon Dieu
Becka: Je ne comprendes pas

Dagen började med matteprov. Jag tror att det gick ganska bra. Sista talet blev i och för sig en katastrof, men det kan inte hjälpas. En annan sak som hände när vi hade matteprov var att vi slapp spanskan, jippie. Efter matten hade vi geografi. Vi gjorde diagram i excell, det var enkelt. Sedan hade vi lunch. Det var äckliga köttfärsbiffar, jag kan inte äta skolans köttfärsbiffar. Jag, Erica, Petra och Maria satt och betraktade alla roliga människor som går i vår skola. Matsalen är ett bra ställe att betrakta människor på. Efter lunchen var vi uppe i datasalen igen. Vi arbetade med vårt arbere om socker (jag och Petra är i grupp). Det kommer inte att bli bra vårt arbete. Loggade in på playahead.se (loggade in på geografin också). Orka arbeta hela tiden om man sitter framför en dator. Sedan hade vi musik. Det var lite halvtråkigt. Lyckades som vanligt säga fel på allting.

Efter skolan var det balett. Har fått reda på att jag är överledad. Jag som alltid har trott att jag är "underledad". Annars gick det bra på baletten. Innan satt jag och Erica som vanligt i omklädningsrummet och åt godis och pratade om trevliga saker.

När jag åkte hem ringde jag till Tess (saknar dig gumman). Vi pratade läänge. Det är alltid trevligt att prata med en social skåning. Skånska är typ en av de bästa svenska dialekter som finns. Dessutom är det ju alltid trevligt att prata i telefon. Pratar inte så mycket i telefon nu för tiden. Jag tror till och med att jag får prata längre än till halv elva nu för tiden...

När jag kom hem åt jag middag, och nu sitter jag framför min nya dator med BREDBAND.

PUSSKRAM


NY DATOR

Jag lever fortfarande, trots denna stressvecka. Överlevde proven och repetitionen (fast jag fick käka ett paket dextrosol och dricka en Burn för att överleva repet). Vi fick en rejäl utskällning på fredagen för att vi hade varit så stökiga. I och för sig var utskällningen till hela klassen. Men jag kände att jag var en av dem som hade pratat liiite för mycket. I övrigt har dagarna förflutit relativt bra. Hemkunskapsprovet gick helt okej. Skrev kanske lite mycket. Vet faktiskt inte var jag fick allt ifrån.
Jag och Petra såg den snyggaste killen som någonsin setts på denna jord på Donken innan repet också. Vi har aldrig sett något så snyggt i hela våra liv. Tyvärr hade han flickvän...
Träffade min kära granne när jag kom hem på fredagen. Vi spelade dansmatta och hon körde på "Workout mode", vilket betyder att hon fick veta hur mycket hon förbrände när hon körde dansmatta. Efter några låtar ledsnade vi och slöade i soffan istället. Så hurtiga var vi.

Idag, lördag har jag suttit hemma och slöat. Min käääära familj försökte väcka mig ur min härliga koma i morse. Det lyckades så klart. När mamma inte hade lyckats få upp mig ur sängen klev pappa runt i min säng och min älskade lillebror hoppade på mig. Jag får aldrig sova längre än till elva på helgmorgnarna. Det är skandal för en tonåring som behöver sin skönhetssömn.
Klev upp till sist och käkade frukost. Sedan började jag vattna blommorna i mitt rum. Spelade på pianot, tråkigt värre. Gick ut med kaninen och satt och målade naglarna, medan kaninen förskrämt satt under ett bord och önskade sig någon annan stans. Tittade på film och käkade godis, Godis <3 Becka <3 Godis. När jag hade tittat klart på filmen åkte vi till en tråkig middag. Som vanligt är vi hos familjen Lindholms. Jag som älskar att vara här. Aja, det finns i alla fall en dator här.

Men den största saken som har hänt idag är att mamma har kopplat in den nya datorn!! Det som är ännu bättre är att vi får bredband på måndag också. Jag är så glad så att jag kan slå kullerbyttor (i alla fall nästan). Nu är vi äntligen också moderna människor.

PUSSKRAM


StressStressStress

Jag är så sjukt stressad.
Det blir inte bättre av att jag missat bussen två dagar i rad på morgonen. Morgonen börjar i med stress och sedan har både idag och igår fortsatt med stress. Jag tittar konstant på klockan och undrar varför min tid aldrig räcker till. Jag har pluggat som tusan i tre dagar nu också, hade fysikprov igår och biologiprov idag. Till imorgon har vi massor av läxor. Kan denna vecka inte ta slut snart?? Den slutar till och med hemskt. Den slutar med konsert.
JAG ORKAR INTE MER AV DEN HÄR VECKAN!!
I övrigt så har det inte hänt så mycket idag. Erica och Petra blev påkomna med en grej. Som tur var så var det ingen som trodde att jag var med på grejen (vilket jag inte var), så för mig är det okej. Eller det var bara Petra som blev påkommen på "riktigt". Så hon fick hemrigning. Jag har stort medlidande för henne.
Efter skolan hade jag och Erica dans. Innan dansen satt vi som vanligt i omklädningsrummet och käkade godis, mycket nyttigt och näringsrikt. Seda träffade vi en tjej från tisdagsdansen och hennes pojkvän. Snackade lite med dem och snackade lite till med pojkvännen på tåget. Det är alltid trevligt med nya människor. Bytte till Ropstentåget och är hemma nu. Ska stta här en stund och sedan ska jag SOVA.
PUSSKRAM

Dansmatta

Måndag igen. Det är alltid lika surt med måndagar. Spanska första lektionen, såå segt. Det enda som var bra var att är tillbaka. Jag har saknat den lilla bitchen. Engelska och SO, sedan lunch. Efter lunchen hade vi svenska. Vi skulle skriva en "spännande inledning" till en deckare. Ganska enkelt. Men jag skulle gärna ha fortsatt med fortsättningen. Efter det hade vi gympa. Vi dansade på gympan. Fett sooft. Det gick sådär. Kände mig ganska duktig tills vi skulle gå därifrån och vi upptäckte att Sveriges tredje bästa på dansmatta stod och dansade där. Han var sjukt bra!! Typ träffade hela tiden och så... Helt sjukt. Åkte hem och pluggade på morgondagens fysikprov. Stressvecka nummer ett. Fysikprov, engelskauppstats och klassmöte på kvällen imorgon, biologiprov på onsdag, konstig hemkunskapsgrej och repetition på torsdag och konsert på söndag. Men jag tror att jag ska hoppa över klassmötet och gå på dansen istället imorgon. Det är i alla fall roligare.PUSSKRAM

Gissa vem jag har varit med...

Igår (lördag) gick jag på stan med Erica. Vi såg sjuukt mycket snygga kläder och jag längtar efter sommaren mer än någonsin, sedan jag såg alla fina sommarkläder och framför allt alla snygga bikinis. Det är bara solbrännan och värmen som saknas nu *längtar*. Det blev inte så mycket köpt. Men det blev en ny necessär, jag har behövt en ny väldigt länge nu. Som vanligt hamnade vi på donken och satt där och kände oss onyttiga. Efter att vi hade varit på staden åkte vi hem till Erica och gjorde lite olika saker. På kvälle gick vi på bio. Det var längesedan jag var på bio.  Gick hem till Erica och sov över där. Det händer inte så ofta, vi sover ju alltid hemma hos mig.

På söndagen åkte jag hem vid halv två. Hemma puggade jag fysik, har fysikprov på tisdag. Ringde till Hanna.Z och hon övertalade mig att vi skulle gå ut och springa. Sprang en kort bit och sedan satte vi oss i köket och drack C-vitamin, brustabletter. Vi gick upp på mitt rum och satt och pratade en stund. Hanna rotade igenom min garderob och kom fram till att jag har mycket kläder som jag inte använder. Hanna gick hem och jag gick på gudstjänst. Täffade Jojo där. Efter gudstjänsten gick jag hem och åt middag. Nu ska jag titta på film.
PUSSKRAM


Äntligen fredag

Så kom äntligen dagen som i alla fall jag går och längtar efter hela veckan, nämligen fredag. På fredagar kan man tänka att man har två hela dagar framför sig då man slipper skolan.
Men denna fredag bestod inte så mycket av skola den heller. Vi var nämligen på teater med skolan. Tyvärr hade jag redan sett den en gång förrut. Vi såg på Djungelboken. I övrigt hade vi biologi och musik på morgonen. Satt i matsalen lääänge och sedan teater. Åkte hem efter teatern. Såg min gamla innebandykompis på Ropsten. Hon såg lika bitchig ut som hon förrut. När jag kom hem hjälpte jag till med att städa. Dammsög hela huste. Det var längesedan. Nästan tradition sista terminen i sjuan. Tittade på Så Ska Det Låta med mamma och pappa. Sedan har det inte hänt så mycket mer idag.
Glömde att säga att jag kippte sönder ett par jeans igår till ett par shorts.
PUSSKRAM 

MMS from mjukost

Idag har jag fått ett MMS från Petra som är borta i Thailand och blir brun (nää, jag är inte alls avis *hosthost*). Men tyvärr kan jag inte se min MMS på mobilen. Så jag ska försöka kolla det nu på datorn.
Matte, musik (hade vikarie), hemkunskap (hade matlagningsprov, lagade lök- och kaprisfyllda köttfärsbiffar med fullkornsmakroner), SO, svenska (redovisade deckare) och tillslut spanska. Tråkig dag alltså. Har verkligen inte varit på humör idag, fast jag har ändå varit det på något sätt... Träffade Hugo och David när jag åkte hem, hade en trevlig pratstund med dem. Väl hemma vände jag efter att ha hämtat pianonoterna och åkte till Lidingö Centrum. Kollade runt lite i butikerna där, det är ett så stort utbud, inte. Men jag hittade ett jättegulligt linne. Sedan hade jag pianolektion. Det gick bra, för en gångs skull fick jag beröm av min lärare.
När jag åkte hem träffade jag min kära granne Hanna som jag aldrig träffar (fråga inte varför vi aldrig ses när vi bor bredvid varandrai radhus, det bara är så). Vi pratade om ditt och datt. Vem säger så egentligen?? Men som vanligt hade vi inte tid att ses mer än en kort stund på bussen och uppför vägen till husen.
Till middag blev det soppa och SEMLA och vi som aldrig äter mer än en/år i min familj. Sedan loggade jag in på datorn och här sitter man.
PUSSKRAM

RagadigidagadigiDAM

Dagen startade med skola. I skolan har Maria eller Mia, som hennes nya "bitchnamn" är, försökt att vara sin nya personlighet. Jag önskar henne lycka till. Hon får lite tillbaka fall till sin gamla personlighet då och då.
Efter en hel skoldag åkte jag hem och önskade att jag inte skulle göra något mer på hela dagen. Men sådan tur har man ju aldrig. Så jag övade på pianot. OJOJOJ, det kommer inte att bli kul på pianolektionen. Sedan åt vi här hemma och sedan åkte jag på dans.
På dansen hade vi en allmänt galen vikarie. MEN, han var bra. Han räknade genaom att säga ragadigiragadigi osv... Jag, Hanna och Erica hade lite svårt att hålla oss för skratt. Natalie va inte på dansen idag!! Jag tror att hon också skulle ha uppskattat vikarien. Vikarien kom från Amerika och pratade mest engelska. Det var en riktigt bra erfarenhet. Imorgon har jag och Erica då dans.
Tova, min lilla psykolog, som skulle behöva en psykolog efter att hon har haft mig som patient, har försökt komma på vad jag tänker. Jag tror att hon kom fram till något idag och jag har erkänt det hon har vlat att jag ska erkänna. Det går framåt.
 PUSSKRAM


Jihooo

Kolla in www.lovecalculator.com. Du kanske upptäcker att du och din drökille passar utmärkt tillsammans. Eller så kan du alltid roa dig som jag gjorde. Men aja, den är egentligen inte värd ett besök... Men ändå.
PUSSKRAM

Hemma igen

Nu har vi kommit hem från fjällen. Det första jag och Erica gör när vi kommer hem är att sätta på datorn. Datanördar!!Det har varit mycket jobbigt att vara uppe i fjällen. De första dagarna gick vi och la oss innan halv elva. Hallå, något har gått fel här. Varje kväll har vi bastat och Erica har övervunnit sig själv och rullat runt i snön *burrr*. Backen hela dagarna och stugan på kvällarna.   Sötaste snowboardpöjkarna har blivit inspanade. Det var "han i vita jackan", "han i grönt", "han i blåa jackan" samt "den korta". "Han i vita jackan" frågade oss på engelska om hur mycket klockan var. HAHA, jag och Erica har glömt klockan på engelska. Erica har även ramlat ur sittliften, det är det inte många som har lyckats med.Imorgon händer inget särskilt. Nu tittar vi på Hey Baberiba.PUSSKRAM

RSS 2.0