Vädret

Jag läser väderleksrapporten varje morgon i tidningen. Det fascinerande är att den alltid ändrar sig, igår stod det att det ska regna idag och idag stod det att det ska vara strålande solsken... SMHI verkar ha lite fel i sina mätningar (eller vad man nu säger).

Byggjobbar-Kalle

Jag skottar och skottar... Och bygger. Fast av någon konstig anledning tycker jag att det är roligt, eller inte roligt men stimulerande. Det kräver inte att jag är snygg eller trevlig, det enda som krävs är att pappa och jag samarbetar. Ibland undrar jag vad det är för fel på mig... Jag är för tusan sjutton år och tycker att det är helt okej att vara med mina föräldrar. Seriöst, jag är mammig/pappig. Aja, alla tonåringar måste ju inte avsky sina föräldrar.
   Har i alla fall varit inne i stan idag också. Köpte födelsedagspresent till pappa och till AG. Träffade Martin.F också. Han hjälpte mig lite i min jakt på en present till pappa. Fast jag vet inte riktigt om jag är nöjd, menmen.

Nu är det middag så jag hinner inte skriva mer...

Puss.

Bakakakka

Idag har jag bakat Utölimpa hemma!

Skotta sand

En hel evighet sedan jag bloggade nu...

Förra veckan tillbringade jag på SBG som huvudpiga tillsammans med Linnea. Vi bakade bröd, kakor, bröd och kakor. Dessutom fick vi bossa i köket lite till och från, vilket inte var helt fel. Vi bakad i alla fall alicebröd, utölimpa, grötbröd, brysselkex, drömmar, chokladdrömmar, kladdkaka med marshmallows, chokladcupcakes, rulltårta, drömtårta, kolakakor, kanelbullar och havreflarn med choklad. Haha, ingen kort lista det inte. Kul hade vi det i köket i alla fall.
   Första delen av den här veckan har jag lärt mig att hugga ved, klippt gräsmattan, tittat på Forrest Gump, ätit på Donken för första gången på evigheter, sett Morden i Midsomer samt skottat en väldans massa grus. Jag kommer att ha världens träningsvärk imorgon efter allt skottande. Aja, då vet man ju att man lever. Imorgon blir det nog dessutom att bära plankor också, wiho!
   Ikväll ska jag och mina kära föräldrar på Harry Potter. Ska bli spännande. Fast jag har inga direkta förväntingar, filmerna kan inte mäta sig med böckerna. Dessutom har jag fått höra att en hel del har blivit ändrat, tillagt och borttaget i filmen. Bio är i alla fall mysigt och jag ser fram emot godispåsen jag ska ha! Älska lukten på biografer, typ popcorn...

 Bäst i världen

Om ett tag är det dags för middag, men nu ska jag se om pappa behöver hjälp med den sista sanden tror jag.


CYA


Tjiho

PÅ SUNDBORNSGÅRDEN!!!

HP äger skiten ur alla...

RSS 2.0