Ointressant

Igår var jag mest inne eftersom det var så varmt, haha. Sedan kom Hanna.Z och vi badade och pratade. Vid halv sex gick vi in och startade Harry Potter och Fången från Azkaban. Hihi, vi hade Harrymarathon hela kvällen, med avbrott för hemmagrillade hamburgare. Fast vi hoppade över film ett och två.

   Film tre följdes i alla fall av film fyra och fem. Mycket mysigt. Under fyran hade vi även sällskap av varsin stor kopp med te, vilket inte var helt dumt. Hanna fick skjuts hem av min käre bror vid halv två och jag gick och lade mig.

Idag klev jag upp vid nio (intresseklubben antecknar). Frukost och så fick jag tvätta poolhuset med högtryckssprutan, som inte var inställd på högtryck så det gick assegt. Sedan var det soft vid poolen och lunch. Efter lunch hände inget särskilt. Nu på kvällen har jag i alla fall klippt gräsmattan och cyklat lite. Jag känner mig så otroligt löjligt lat... Och taggad för Hultsfred, hihi.

Hejdå.


TRÅKIGT SOM FAN

Har du pojkvän/flickvän? Nej, låt mig hitta en gullig en
Är du kär? Inte det heller
Hur tidigt stiger du upp? Tidigt?
Vem/vilka vet mest om dig? Mamma kanske
Gillar du att slåss? Inte alls, jag kan ju inte ens se folk slå varandra i film
Vad ska du göra ikväll? Det är kväll nu och jag göra nada så... nada!
När var du senast full? Pinsamt längesedan
Har du utländska föräldrar? Svenska
Var har du ont? Rumpan, den vill inte sitta ner mer
Är du bra på att måla? I suck
Vem kramade du senast? Liiiiisaaaaa
Vad längtar du till? HULTSFRED och sbg lite kanske
Favoritalkohol? Skumpa
Vad heter dina husdjur? Deya
Har du körkort? Övningskör
Favoritgodis? Choklad... typ lösgodis i många av dess former
Morgon- eller nattmänniska? Natt
Sparare eller slösare? Slösa, slösa, slösa
Har du några homosexuella vänner? Säkert
Bio eller promenad? Beror på... Älskar både och

Är du kittlig? Hmm
Rädd för insekter? IIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHH
Anser du att du är stark? Nej, inte alls


Morgonstund har guld i mund

Jag älskar att ligga i min säng och titta ut genom min sovrumsdörr på morgonen efter att ha blivit väckt. Det är så härligt att ligga och titta ut genom dörren, ut på trädgården. Speciellt när det är strålande solsken ute, som det har varit på senaste tiden. Älskar att mitt täcke känns lite för varmt och att kunna ligga och dra mig de där extra minutrarna och fundera på vad jag ska äta till frukost och vad jag ska hitta på resten av dagen.
   Den där stunden är ganska kort och ibland önskar jag att den var längre, men samtidigt tror jag inte att den skulle vara lika underbar om den var för lång. I sådana fall skulle den inte bli lika dyrbar som den är nu.  Då skulle den bara vara som alla annan tid jag bara slår ihjäl. Istället är den en liten stund då jag egentligen borde kliva upp och äta frukost, men bara ligger och gör ingenting. Tittar ut genom en sovrumsdörr utan att egentligen se något eftersom jag inte har några linser och önskar att livet alltid var så enkelt.

Kväll

Nananana, någon som vill leka?


Jag skulle ge väldigt mycket för en STOR påse med lösgodis just nu...

Lovly

Goder förmiddag. Solen skiner idag igen, men jag ska snart städa så jag kan inte gå ut riktigt än.
   Började min dag med en lugn frukost bestående av en balja te (jag fick en JÄTTESTOR kopp i födelsedagspresent av min bror) och av mackor. Smaskens. Dessutom läste jag min trevliga bok, skulle gärna läsa lite till, haha.
   Dagen skall som sagt ägnas åt städning, inköp av födelsedagspresent åt min kära kanin som fyller sju år. Gammal som gatan är hon. Sedan ska jag träffa Hanna tror jag. Blir mysigtpysigt.

Och igår badade jag och mamma i poolen, värsta nice. Varför har vi aldrig haft en pool förut?

Hej.

Så att man vill sjunga

Sommar, sommar och sol
Havet och vinden och doft av kaprifol
Sommar, sommar och sol
En himmel så blå som viol


Nu äntligen är det sommar, bara det här vädret håller i sig nu... SNÄLLA VÄDERGUDAR!

Dramatentrappan

Sommar och sol och idag har jag och Erica softat lite inne i City. Var på H&M och Erica köpte en bikini och jag köpte sminkborttagning. Sedan gick vi runt lite innan vi gick till Sandys och Erica köpte en wrap och jag köpte en Ramlösa mango. Måste verkligen rekomendera den smaken, sjukt god!
   Efter lunchen gick vi och satte oss på Dramatentrappan och njöt av solen. Helmysigt, älskar verkligen sommaren i Stockholm. Lite surt att de flesta affärerna var stängda inne i stan bara. Varför? Jag menar, visst det är midsommarhelgen, men det här är ju för tusan bara en vanlig söndag egentligen...

Imorgon ska jag jobba och det ska jag göra resten av veckan. Aja, sedan är jag fri i en vecka innan jag åker till Hultsfred och äger tillsammans med Linnea. Fast, jag undrar hur tusan jag ska göra med kläder så att jag har kläder för både SBG och Hultsfred. Får hoppas på att det blir fint väder på Hultsfred för i sådana fall kan jag köpa en hel massa linnen på typ Gina Tricot och ha tights till. Hoppas, hoppas!

Tjingtjong.

Mjoo

Det är sol ute och det känns bra!

Idag är det söndag och imorgon blir det jobb igen, suck. Hade en så gott som fin födelsedag igår, prinsesstårta (som jag hade önskat mig!), fina presenter och jättegod middag. Nu ska jag borsta tänderna och lite sådant. Jag och mamma har ett ärende in till stan och så sedan tror jag att jag ska träffa Erica.

Aja, solen skiner köp gardiner. Nu ska jag gå ut och njuta lite!

Tjohej.

Prinsessan

Oh god, jag fick den superfina väskan jag önskade mig!

Grattis mig på födelsedagen... Prinsesstårta är väldigt gott.

Små grodorna

Visst är det fint i Sverige på sommaren när solen skiner på midsommarafton? Synd bara att de mörka molnen hopar sig mer och mer över vårt lilla hus. Aja, det blev i alla fall en frukost, en förmiddag (?) och en midsommarlunch i solen så jag ska inte klaga.

Hej jag har precis upptäckt att jag gillar sill och löjrom, detta är något nytt...

Och ingen dans runt någon midsommarstång i år för mig inte, haha.

Min bror lermonstret

Jobb idag. Först rensade jag och Gustaf bland buskarna och jag såg allt för många daggmaskar och andra smaskiga kryp för att känna mig helt till freds. Sedan åt vi lunch och jag åt räkor, äntligen. Mera rensa och sedan fick jag plantera lite innan vi packade ihop i regnet. Gustaf såg ut som ett lermonster efter att ha krupit runt bland buskarna, haha.
   Hemma, duschade och åkte iväg och träffade världens bästa Hanna. Vi tog en snabb fika på nya Vurma, som var mer restaurang än fik. Dit ska vi gå och äta någon gång. Dessutom har vi så gott som alla grunläggande planer inför London klara. Nu är bara frågan om NÄR vi ska åka. Till våren nästa år tänkte vi. Jag längtarlängtarlängtar! Det kommer att bli så underbart.
   Nu ska jag ägna kvällen åt ingenting särskilt. Ska prova mitt nya chokladte tror jag. Och läsa ut min spännande bok. Var tvungen att gå och lägga mig igår precis när jag började närma mig upplösningen. Ihh, jag vill veta vad som händer.

Och imorgon är det midsommarafton. Ute regnar det och temperaturen ligger runt en tolv-tretton grader, svenska sommar är underbar!

Tjing.


Hohojaja

Idag har jag köpt te, ätit mammas underbara köttbullar med pasta, ätit sushi och så har jag läst min spännande bok.

Fast jag är ju en missbrukare, bara omvänt.

Fölsedasmiddag

Födelsedagsmiddag igår. Den blev lyckad och alla faten blev barskrapade. Det enda som fanns kvar var en halv påse med skruvar (eller makaroner som Julia kallade dem). Verkligen jättemysigt och jag tackar stort för att alla kom och för alla fina presenter. Kärlek till er mina vänner.

I övrigt har det inte hänt så mycket. Lisa sov kvar och det regnar som tusan ute. Har inga sommarlovkänslor om man säger så. Suck alltså, jag vill ha 25 grader varmt och solsken. Inte nio grader och heldagsregn. Ska börja jobba imorgon och det är det inte särskilt kul med regn. Aja...

Hejsvej.

Vilken fråga

"Vad tänker dina kompisar om dig?"
Hur fan ska jag veta det?

Idag har jag inte gjort så mycket, fast samtidigt gjort en hel massa saker. Först var jag iväg på en grej som är hemlig. Sedan blev det Plantagen med mamma. Det började regna och mamma knallade runt ute i regnet och hittade lite fina blommor medan jag gick runt där inne och väntade. Vi åkte hem och åt broccoli med leverpastej och det var smaskens. Tänka sig vilken konstig smak på mat jag har. Jag menar, det är få som äter broccoli och det är få som äter leverpastej, jag kombinerar dem.
   Efter lunchen hände det inte så mycket innan jag och mamma åkte iväg och handlade. Ska ju ha födelsedagsmiddag imorgon så det blev shopping inför den. Åkte hem och packade upp allting. Städade lite. Sedan var det middag, mycket god middag måste jag säga.
   Nu efter middagen har jag fixat efterrätten till imorgon. Haha, tänker inte skriva den här. I och för sig har jag nog sagt till alla vad jag ska göra, men ifall jag inte har sagt till någon är det dumt att avslöja den. God tror jag i alla fall att den blir! Det var ett himla pyssel i vilket fall som helst, så om folk inte är nöjda får de hålla tyst och låtsas att den var god.

På måndag blir det jobb, suck. Fast samtidigt är det alltid trevligt att tjäna lite egna pengar. Ska lägga undan till min och Hannas Londonresa. Den ska bli av, det har jag bestämt.

Nu ska jag duscha och läsa min bok. Sedan är det dags att sussa så sött.

God natt.

Ettan kom, tvåan kommer så småningom

NU ÄR DET SOMMARLOV!!!

Dock känns det inte alls så. Ute regnar det och är runt tolv grader, jag ska inte göra något ikväll och dessutom är jag förkyld. Suck... Inte direkt det mest peppande avslutet på terminen om man säger så. Fast vem vet, det kanske är som rektorn sa i sitt tal idag "eftersom vi inte slösar på några soltimmar nu kommer det att bli desto fler under lovet". Aja, jag kan ju alltid hoppas.
   I vilket fall som helst... Igår var ännu en ovärd dag i skolan med endast en lektion som hade något som helst värde. Efter skolan åkte jag i alla fall till Artemis, min gamla pianolärare. Där blev jag bjuden på fika och satt och pratade med henne länge. Har saknat Artemis och hennes bullar, de är godast!
   Kvällen var fullkomligt och obeskrivligt sämst. Nog om den.

Idag var det som sagt skolavslutning. Jag kom försent till uppsjungningen eftersom jag glömde bort tiden. Avslutningen i Aulan gick fort och sedan var det hejdå, hejdå i klassrummet. Jag, Ag och Lisa var på stan en stund. Lisa åkte hem och jag och Ag köpte en väska åt henne och underkläder, haha. Sedan gick vi till Kungshallarna och åt wok, mycket gott men jag ångrar att jag tog med kyckling och inte vegetarisk eftersom den var billigare och jag åt nästan bara grönsaker ändå.
   Nu är jag hemma och är otaggad. Imorgon blir det stan och födelsedagsshopping med farmor. Shit vad det inte känns som att det är sommarlov. Vart tog sommaren vägen och vart tog allt pepp inför lovet vägen? Aja, jag får tagga för mitt födelsedagskalas (haha) på lördag. Det blir mys med både gamla och nya vänner!

Ettan har gått så fort. Somliga har två år kvar... Vad fan ska jag göra sedan?

Finaldags

Igår lekte jag med Hanna.Z för första gången på evigheter. Det var mycket trevlans. Vi åt mackor, promenerade, pratade och tittade på Harry Potter två. Nästa gång ska det bli Harry Pottermarathon har vi bestämt!
   På kvällen hände inget särskilt förutom att jag och pappa var ute och övningskörde. Jag fick starta och stanna och växla upp till tvåan. Måste erkänna att jag är ganska stolt, att det var svårt och att jag kommer att bli en grym bilförare (haha).
   Idag började morgonen med att jag inte hörde min väckarklocka. Sedan kom mamma in och väckte mig. Frukost och allmänt seg fram tills jag skulle åka till skolan vid elva. Åkte till skolan och hade geografi i en halvtimme. Sedan håltimme och till sist samhälle. En väldigt ovärd dag måste jag erkänna, hehe. Menmen, sånt är livet. Bestämde med min gamla pianolärare att jag ska hem till henne imorgon för lite fika, längtar. Och bestämde med farmor att det får bli födelsedagsshopping på torsdag. Längtar till det också. Hihi, fast jag vet inte vad jag ska köpa med farmor...
   Efter skolan var jag på stan en stund, sedan åkte jag hem och läste. Pappa kom hem och han och jag åkte iväg för att lämna in min dator. Den blev vi dock inte av med så lätt. Just nu håller jag på att säkerhetskopiera massa filer så att vi ska kunna lämna in den imorgon. I alla fall kom vi hem med en CD- och iPodspelare till mig och en iPodspelare till Gustaf. Det var även nära att pappa köpte den nya coola jättetunna TVn, men det får vänta... Haha.
   Imorgon blir ännu en ovärd skoldag med nyhetsanalys för mig och Freddie första lektionen. Sedan blir det gemensam avslutning av matten och samhällen, engelska med film och sedan ska jag ju som sagt till Artemis.

Stor nackdel just nu bara, jag har fruktansvärt ont i halsen. Suck.

Good to know, det är final i Project Runway ikväll!!!!!

Hejdå.

Skummad mjölk

Onsdag var en slö dag med endast en lektion samt Nacka Forum med mamma. Fick ett par gladiator-/jesussandaler, äntligen. Torsdag var också en slö dag med två lektioner och sen kommer jag inte ihåg typ, haha. Det var i alla fall tråkigt väder både onsdag och torsdag. Fredag började hemskt. Sedan var det sång på treornas utspring och sång på Stockholms sjukhem. Innan hemåkning var jag och Lisa en sanbbis på stan och spanade in den fina väskan på Mathilde. Kvällen tillbringades hos kusinerna Hannar eftersom Frida tog studenten. Dagen slutade hemskt. Och så fick jag åka moppe!

Idag vaknade jag sent av att Lisa sms:a. Sedan gjorde jag inte så mycket innan hon dök upp runt halv två. Vi har myst hela dagen. Druckit te med massa skummad mjölk och kanel, spelat piano (jag hade minikonsert och sedan lärde jag Lisa början av Månskanssonaten), flummat och ätit grillad korv. Mycket trevlig lördag måste jag säga.
   Ikväll funtar jag på att knalla iväg och hyra en film eller två att titta på i min ensamhet. Tänkte typ Marie Antoinette eftersom jag vill se alla underbara klänningar i filmen. Fast någon trevlig romantisk komedi skulle inte heller vara helt fel. Kanske Bridget Jones, haha. Eller någon annan trevlig film. Gustaf är borta hela natten så hans rum och tv står till mitt förfogande all night long.
   Imorgon ska jag nog träffa Hannsipannsi för första gången på länge, länge. Får se vad vi kan hitta på för något kuligt. Beror helt på vad vädret blir antagligen. Vart tog den fina sommaren vägen? Tänkte kanske övningsköra imorgon också, skulle vara roligt!

Aja, snart är det middag... Lax, klyftpotatis och örtsmör, mumsigt värre.

See ya.

Motsatser

Underbar morgon igår med frukost i Vasaparken tillsammans med Julia, baguetter med mozzarella och sallad, te, stackars skolbarn som hade gympa och strålande solsken. Tack för den morgonen.
   Började skolan klockan 11.50 och då var det musikteoriprov som gällde. Blev klar med det fortfort och sedan hände lite annat. Samhälle och sedan slut på dagen. Jag och AG gick på stan en stund och sedan gick jag till frisören. Har värsta kort hår nu! Fast jag är nöjd, ack så nöjd.
   På kvällen hände inget särskilt. Tittade på Project Runway, mitt favoritprogram för tillfället. Näst sista avsnittet för säsongen. Nästa avsnitt är liksom sista... Undra vem som kommer att vinna...?

Idag var det utflykt till Utö med klassen. Blev kanske inte riktigt som det var tänkt eftersom det har regnat större delen av dagen. Samtidigt var det en mysig utflykt lite då och då. Svårt att förklara, men den kunde helt klart ha varit bättre. Känner mig fortfarande som en liten isbit, haha.

Måste säga att det är synd att vädret kan växla så fruktansvärt fort. Hade idag på något sätt liknat gårdagens hade den här dagen helt klart varit underbar.

Ikväll tänker jag titta på film och vara lat.

Tjing.


Jag vill ha en stor godispåse med choklad och sånt plus en stor påse med naturgodis, typ olika nötter i choklad. CHOKLAD!!!!

RSS 2.0