Myys

Har precis tänt massor med ljus i mitt rum. Det ser väldigt mysigt ut. Levande ljus är typ bland det mysigaste och mest stämningshöjande som finns. Det är så fint när ljuset inte är helt still, utan det rör sig lite. Dessutom luktar det gott när man tänder ljus. Nytända ljus luktar luciatåg, luciatåg är också mysigt.
   Dricker en kopp te också. Kan det bli mysigare? Nästan inte... Så sjukt mysigt och skönt. Lite SBG feeling över det hela. Usch, måse sluta tjata om SBG. Blir helt galen på mig själv. Jag nåste vara den tråkigaste personen i världen att prata med när jag har varit på SBG, pratar bara om det.

image121

Men nu ska jag läsa lite och dricka upp mitt te innan jag går och tar en dusch i vår nya och supercoola dusch. Den har faktiskt fem munstycken som sprutar vatten samtidigt (ja, jag skryter).

DRÖM SÖTT

Tillbaka!

Har varit hemma sedan i tisdags. Det enda jag vill är att få åka tillbaka till världens bästa gård! Pratade med Eliin på telefon, saknar henne asmycket. Allt är så himla tråkigt och tomt här hemma. Inga kramar, inget skoja, inga trötta människor som inte vet vad de ska göra. Tråkigt. Take me back please. Nu skulle det ha varit kvällsaktivitet, typ någon lek. Sedan kapell eller kvällsfika. Efter det god nattkramar och till slut god nattsång för DK:arna.
   Träffade Jojo idag i alla fall. Det var kul! Har inte träffat henne på jättelänge, utom de gånger vi lite snabbt har stött på varandra på tunnelbanan hem från skolan. Känner mig dock som en tjockis eftersom vi satt still och fikade hela dagen. Blä.  Skitsamma, huvudsaken är att vi hade kul.
   Apropå tjockis, jag ska äta pizza om en stund. Det är inte heller så bra för magen direkt. Kommer att behöva träna en hel del innan beach 08...

image119

PUSSAR

Gaaah

Jag avskyr att packa! Ett försöka få med sig allt man behöver. Antingen blir det för mycket eller för lite. Man glömmer alltid något och får ångra det jättelänge. Nä usch och fy för att packa!


image118


Nu har lilla jag väldigt mycket påsklov. Är ledig imorgon och ska träffa Elin klockan 11.15, sedan bär det av. Hoppas att jag har packat rätt nu...
   Brush fyller fjortis imorgon (observera att man ska utala fjortis med o inte med å). Hihi, han börjar blir stor nu den lille pojken.


See ya in the future...

Trevliga expediter

Idag var jag och gick runt i lite olika affärer innan jag skulle klippa mig. På Diesel kommer jag in och det är en glad och trevlig tjej som hälsar. När jag sedan ska gå ut ur butiken (med tomma händer) frågar hon om jag inte hittade något. Klart jag hade hittat något, typ allt i affären. Men allt är ju så dyrt så jag hade inte råd... I vilket fall som helst skojar hon med mig och pratar lite. Man blir så himla glad när man blir trevligt bemött i affärerna man går in i. Är expediterna trevliga blir man själv på bra humör och får större lust att köpa det som finns i affären, logiskt.
   Måste säga att det var väldigt mycket fina kläder på stan. Hittade hur mycket som helst som jag ville ha. På Urban Outfitters hittad jag ett halsband jag har velat ha jättelänge + massa andra fina saker, ett sött nattlinne till exempel. På Diesel hittade jag massa snygga tröjor och jeans. Såg ett par jättesnygga med hög midja som de dessutom hade matchat med en snygg tröja. På Mathilde hittade jag en Odd Mollyklänning som jag har letat efter. Såg den i en tidning, den var faktiskt ännu sötare i verkligheten! Uschusch, vill ha allting nu. Hittade massa andra fina klänningar/tunikor på Mathilde också. 


image117
Vår betyder nya fina kläder...


Har klippt mig idag också. Det blev fint, fast det känns jättekort. Har ju haft väldigt långt ett tag nu. Men den nya frisyren (inte så stor förändring mot den gamla i och för sig) känns mycket fräschare. Jag höll på att bli väldigt trött på mitt långa så gott som raka hår. Alltid kul med lite nytt fram emot vårkanten.

Tjingtjong

Nostalgi

Elin har laddat upp massa bilder från förträffen på SBG. Herrugud vad små vissa var (Mackan, Mattias och Tess känn er träffade). När jag såg bilderna, minnena bara trängde sig på. När jag och Linnea tittade på Anders och Måns. Alla var i Pig. Nätterna och vi trodde att vi kunde smyga. Jaa, minnena kan blir hur många som helst. Shit.
   Sedan var det påsken och den var BÄST det är nog den bästa veckan i hela mitt liv. Sommaren var också helt underbar. Lite kaos kanske, men ändå, underbar.

image116

Snart är det dessutom dags igen. Det är bara en seeeg skolvecka med massor av prov. En helg som jag tror kommer att bli bra. TVÅ dagar i skolan och sedan...
   Bokade tågbiljetter tillsammans med Elin idag också. Haha. Vi ska göra om förra årets tågresa innan påsklägret. Ska bli hur mysigt som helst. I år känner vi dock varandra, vilket vi inte gjorde förra året. Fast vi trodde det.

Nää, nu blir jag nästan ledsen... Jag vill ju till SBG nu, inte om en vecka och två dagar. Vart är snabbspolningsknappen?

God Natt

Kul söndag...

Åh, vad jag älskar att gå i nian, inte. Ska plugga hela dagen på grund av alla grejer som ska vara klara den här veckan eller nästa vecka. Har suttit i några timmar och skrivit på mitt arbete om Brasilien som jag äntligen har kommit igång med. Om en liten stund ska jag plugga kemi och sedan är det dags att skriva lite fysik. Hoppas att jag hinner arbeta på svenskan och plugga historia också...
   Hade tänkt gå och träna ikväll också. Får se om jag hinner det eller om jag måste strunta i det också. Usch jag hatar att plugga på helgen.


image115


Måste vara lite positiv också... Träffade Elin igår. Vi fikade, var på H&M i några timmar. Jag menar, hur kan man vara på H&M i några timmar? Sedan kollade vi i lite andra affärer. Det slutade med att vi satt på vårt favvocafé och myste. Saknar dig redan Elin <3 Ses på SBG om en vecka och två dagar! Lycka, jag säger bara det.

Ha en fortsatt bra söndag!
Nu kallar kemin

RSS 2.0