God Jul

Imorgon åker jag till fjällen. See ya!


Julkappar

Idag har jag lyckats köpa alla julklappar. Det känns så skönt. Som jag sagt tidigare (tror jag) så hatar jag att köpa julklappar, det är så himla svårt. Men jag lyckades även det här året och är faktiskt ganska nöjd med mina inköp. Det enda negativa är att jag har väldigt lite pengar kvar nu, hmm. Tvärr är det sånt man får ta. Aja, bättre med alla klappar i säcken än alla pengar i plånboken (eller något sådant).

Jag hade tänkte springa idag, men klockan var över åtta när jag kom hem och det är skola imorgon (dessutom är det iskallt ute). Så jag tror att jag springer någon annan dag. Eller snarare, jag måste springa någon annan dag!


Trevlig kväll


Efterlyses

Självförtroende och självbehärskning

image111

Luciadagen

Imorse hade vi vår sista Luciamorgon med klassen. Ojojoj säger jag bara. Jag började nästan gråta i kyrkan när jag kom på att det faktiskt var den sista Luciamorgonen. Okej, min klass kanske inte är världens bästa och det är många jag inte tycker om, men ändå. Det är så himla fint när vi står där i kyrkan och bara... Efter konserten visade det sig att jag inte hade varit den enda som varit nära till tårar.
   I övrigt lyckades i riktigt bra! Vi hade konsert tillsammans med 4a och 4b. Jättesöta små fyror. De sjöng fint också. En liten fyra var nära på att svimma när de skulle gå ut, såg lite läskigt ut. Jag brukar alltid missa att folk svimmar. 
   Efter Luciamorgonen åkte jag och Erica och köpte varsin Chai Latte och fortsatte sedan till Globen. Alla var lite små trötta där. Själv har jag knarkat Dextrosol hela dagen, fick en liten dipp på eftermiddagen när jag inte hade ätit Dextrosol på en stund, hehe. Frågan är bara om jag hade orkat över huvud taget idag om det inte hade funnits Dextrosol.
   The Real Group och SLB (kommer inte ihåg vad det står för riktig) var med och repade idag. Jag vill inte att TRG ska vara med! De förstör hela Globen. Som jag har sagt väldigt många gånger om Globenkonserten på senaste tiden "det var bättre förr". Dessutom kan jag upplysa om att vår dans är en katastrof. Den är så sjukt ful och simpel att det finns inte. Enda problemet är att vi ska dansa på led och leden blir krokiga.
   När vi äntligen fick sluta fikade jag och några stycken i klassen innan vi skulle till Utrikes Departementet för att lussa tillsammans med klassen. Det var jättekul. Alla japanska diplomater filmade och tog kort. Om jag ska vara ärlig var det bara de som tog kort. En annan kul, eller snarare cool grej var att det var en afrikansk kvinna som hade afrikanska kläder. Där stod alla i män i kostym och kvinnorna hade prydliga kläder och så hade hon lång färgglad tunika och stora byxor. Det var bara för coolt.

   När konserten var slut och jag och Ellen hade bytt om kom vi ut från rummet där vi hade våra grejer samtidigt som diplomaterna kom ner från salen där de hade varit. Jag och Ellen log lite artigt och helt plötsligt nickade en av japanerna till oss och log jättestort. Tihi, jag gillade japanerna, de var gladast.

Nu vill jag gå och lägga mig, är helt slut. Imorgon är det ännu en dag med hektiska rep.

Glad Lucia (lite i efterhand)


Hjääälp

Nu börjar jag bli stressad. Jag har ingen aning, och då menar jag verkligen ingen aning, om vad ag ska köpa till folk i julklapp. Det är nästan det svåraste som finns att köpa julklappar. Hittar man något är det för dyrt eller så hittar man inger alls. Julklappstips från tidningar och så vidare kan slänga sig i väggen. De säger inte vad just min kompis önskar sig. Nej, usch... Jag tycker inte om att köpa julklappar. Inte andra presenter heller för den delen. Fördelen med att det är nära jul är att jag snart inte kan dra ut på det längre. Alltså måste jag köpa julklapparna snart, det gör det hela lite enklare.

Annars flyter väl livet på. Imorgon har vi Globenrep i Globen och i helgen är det konserter. På torsdag ska vi ha luciamorgon på morgonen och på kvällen ska vi gå luciatåg på UD. Ska bli kul. Lucia är min favorithögtid. Så himla fint med alla ljusen och sångerna.

Sov så gott allihopa :)

Trist

Hmm, sitter här hemma och har INGENTING att göra. Har varit sjuk i två dagar nu så jag har inte gjort något på dagarna heller, vilket gör att det är extra segt att sitta hemma. I vanliga fall brukar jag vara sjukt trött på fredagskvällarna, men som sagt, nu är jag utvilad och uttråkad. 

Upplysningvis ser det ut som att alla rum här hemma på övervåningen är satta i karantän eller någonting, det är nämligen plast upptejpat över dörröppningarna. Varför? Jo för att hela vårt badrum håller på att bli utrivet. Så vi har inte ens en dusch hemma. Panik! Här har det hela dagen sprungit runt byggare som har... fixat. Inte så kul när man sitter hemma i myskläder och så.

Har för första gången i år tittat på Idol (om man räknar bort auditionsen). Jag måste bara säga att Amanda äger. Hon är bara för grym. Tyvärr tror jag att Marie vinner, trots att hon är sämre. Eller, hon sjunger grymt, men Amanda är helt enkelt mycket coolare.

Det var det lilla jag hade att komma med. Får se vad jag hittar på resten av kvällen... Kanske ser klart på Idol eller något sådant.

Hejsvejs!


Första advent

Första advent. Vad ska jag säga? Igår bakade jag och Erica pepparkakor för fulla muggar. Jag har aldrig haft så kul när jag bakat förut. Dessutom glömde vi hela tiden bort att vi hade pepparkakor i ugnen, vilket resulterade i lite brända pepparkakor. Idag har mamma och Gustaf fortsatt med bakandet av pepparkakor. Det luktar i hela huset efter allt bakand, mums.
   För att bättre på julstämningen har vi dessutom plockat fram julskivorna. Det känns så himla vant att höra julmusik. År efter år har vi lyssnat på samma julskiva. Den är fortfarande lika bra, det går inte att tröttna på den. I och för sig kan det nog bero på att vi bara tar fram den vid just jul...
 
Idag har jag haft en slödag, förutom att jag skrev anteckningar till kemiprovet. Vi ska få ha anteckningar på provet, fatta skönt! Annars har jag mest läst HP, suttit vid datorn och slöat och ätit lite pepparkakor. Som vanligt misslyckades jag med att sticka ut och springa, hm.

Första ljuset i advent nu vi tänt.


RSS 2.0