Hej

Fronter is the shit!
Och jag kommer att sakna att ha en dator...
Skola nu.

Sista natten i radhuset... Sorgligt!

Idag hade vi skola och den började 8.20 med gympa. Lycka eller vad? Vi spelade fotboll och jag tycker att lyckades riktigt bra för att vara jag. Det verkar vara bra för mig att ha gympa på Kungsholmen, men det kan bero på att jag inte vill skämma ut mig inför nya klassen. Något måste man ju lyckas med.
   Sedan har vi haft några lektioner, fotat till matkortet, jag och Bisse fixade mitt Friskiskort och så har det varit Karnevalplanering. En händelserik, trött och ganska tråkig dag kan jag sammanfatta det till.
   När jag kom hem från skolan var mormor och morfar hemma hos oss och hjälpte mamma med det sista innan flytten. Imorgon är det ju liksom dags!!!!! Jag kommer inte att ha något rum eller några möbler, typ. Dessutom kommer jag inte att ha något internet. Det betyder att det kommer att bli dåligt med uppdateringar ett tag, men håll ut I'll be back.
   Nu ska jag, antagligen för sista gången, ut och springa min vanliga runda. Kommer att sakna den. Den är så himla perfekt med lagom mycket backar och lagom mycket platt. Måste hitta en ny runda nu när vi flyttar.
   Efter springturen ska jag städa ur kaninburen lite och sedan ska jag SOVA. Det ska bli så sjukt skönt att sova. Då kanske min extremt trevliga sprängande huvudvärk försvinner. Det är så härligt när det gör ont ända ner till munnen för att man har så ont i huvudet.
   Och det är väldigt sorgligt att det här blir den sista natten som jag sover i min säng i vårt lilla radhus. Jag kommer att sakna det, tror jag. Eller jag vet det. Jag tror inte att jag vill flytta längre, vad hemskt. För mig skulle vi gärna kunna bo kvar här och ha det som vi alltid haft det.



Hejdå.
Nu ska jag ut och springa.
Fan vad skönt det ska bli.
Känner mig som en boll!

Puss.

Det ska va reggae på sommarn'

Nu är jag hemma från klassens "internat" på Graninge stiftsgård. Jag tycker inte att det var särskilt givande. Roligaste var typ när jag, Lisa och Bisse läste på sängarna i mitt och Lisas (och Johannas och Freddies) rum. Jag undrar om allt det som står om folks förlorade oskulder och olika bragder i lägersängarna är sant. Hmm...
   Det som var mest givande (eller vad jag nu ska kalla det) var på tunnelbanan hem när jag åkte med Cissi. Har nog inte pratat så mycket med någon på hela natten, pinsamt. Jag kan verkligen inte umgås i grupp, det är liksom inte min grej. Är mer en sådan där ensam människa som är bra på att umgås med några få i taget, haha. Vilken analys... Och så är jag sämst på att prata med folk jag inte känner.
   Idag ska jag ha terminens första danslektion. Ska bli skönt att röra på sig och hoppa runt lite. Nu är det dags för min hållning att förbättras efter sommarens slöhet.

So long.

Äsch då

Jag är inte alls taggad på att åka på läger med min nya klass, fan.
   
  

God kväll

Kom hem från bion för en liten stund sedan. Jag rekommenderar inte den nya Arnfilmen, eller jo det gör jag. Se den och se en riktigt dålig film, haha. Jag och Mattis skrattade oss igenom filmen och undrade varför ingen kunde säga något. Norrmannen var bäst!

"Öl, öl, öl, öl, öl, öl"

Martin, Linnea, jag och Mattias har grym humor. Fan vad den suger hörni.

Nu ska jag försöka hitta min familj, tror jag. Eller så ska jag ta och koka te och läsa min bok. Fast jag kanske struntar i teet, vet inte om jag orkar koka något te.

Om man blundar och låtsas att allt man drömmer är sant bli världen mycket roligare. Tyvärr tar alla drömmar slut.


Jag



Jag orkar inte vara jag just nu. Det är så tråkigt och allmänt trist att vara den jag är. Hur kul är det liksom att gå och tänka så om sig själv? Hmm, jag tror att jag blir deppad av att vara i skolan. så här kändes det aldrig på lovet.
   Jag är bara så trött på allting just nu. Det är inte kul att gå runt och hoppas, låtsas. I min lilla drömvärld där allt är som jag vill ha det. Där är jag alltid glad, omtyckt och får vara med dem jag älskar och dem jag saknar. Jag får blunda och lyssna på när ni sjunger. Gråta med er, skratta med er. Precis som där och då, inte som nu. Fan vad jag hatar att vara i nu och inte i då. Varför är då alltid bättre än det som är och det som kommer? Kanske blir det som kommer bättre, men det vet jag inte. Nu kan jag ju bara utgå från hur allting känns just precis nu.
   Ikväll ska jag tända ljus och mysa. Om jag kan mysa. Kanske kommer jag att börja gråta. Saknar så många, det är inte roligt. Nya klassen är inte som jag har tänkt mig. Gymnasiet är inte som jag har tänkt mig. Jag längtar tillbaka till AF. Vill vara med er som jag var med då. Ni fanns där varje morgon och hälsade. Trots att huvudet värkte och stressen trasade sönder bjöds det alltid på minst ett skratt om dagen fyllt av sann glädje.
   Nej nu ska jag ut och springa i augustimörkret. Vad snabbt det blir mörkt. Fast det ska bli skönt att springa, sträcka ut, bli av med alla konstiga spänningar. När jag springer är jag fri, behöver bara se vägen framför mig och kämpa. Ingen kan klaga eller säga att jag inte får göra som jag gör när jag springer. Det är min egen tid till mina drömmar. En dag ska de uppfyllas.


Någon dag, någon vacker dag...

FYRA?!

Livet leker för idag slutade vi klockan elvapunktnollnoll. Då hade vi först haft svenska och sedan matte. Jag har aldrig varit med om att mattelektioner har gått så fort som de har gjort den här veckan, men det beror nog på att de är så korta i jämförelse med alla andra lektioner. Vi har dock upptäckt att vi har fyra, FYRA, mattelektioner i veckan. Jag som valde sam för att slippa ha så mycket matte... Aja, that's life.
   Efter skolan gick jag och Bisse och åt och pratade. Sedan fikade vi och hade allmänt trevligt och ganska rejält flummigt. Vi diskuterade såklart nya klassen och livet i vår nya skola. Den är som att vinna på Triss... Fast inte högsta vinsten, hehe.
  


I helgen är det packa som gäller. Imorgon ska jag dock på nya Arnfilmen med mina kära vänner Linnea, Marty och Matte. "Tyvärr" missar jag ettornas lilla möte i Rålis. Ingen större förlust om man jämför med det sällskap som jag kommer att ha istället.
 
Nu tror jag att jag ska försöka packa ungefär det sista som finns att packa i mitt rum (det är inte mycket kvar nu!!). Har en hylla, mina "burkar på pinne" och garderoben kvar. Vill dock inte packa ner mina kläder eftersom jag måste ha något att ha på mig. Får packa dem så sent som möjligt. Kanske ska packa sådant som jag vet att jag inte kommer att ta på mig.

Måste ut och springa ikväll!

Puss.

Dagens

DAGENS VILL HA: Min gamla klass (säger jag verkligen det där?)

DAGENS KLÄDSEL: Beige chinos, svart linne med färglatt tryck, svart kofta, svarta ballerina, grå och vit sjal

DAGENS SMINK: Solpuder och mascara

DAGENS FRISYR: Frisyr?

DAGENS LÅT: The Call - Regina Spektor

DAGENS PLANER: Skola, packa lådor, sooooova

DAGENS SAKNAD: Hanna, Julia, Ellen, Elli, Elin, Linnea, Maria, SK, Julia.T, bitchen

DAGENS BÄSTA: Sluta skolan en timme för tidigt och komma hem innan vi skulle ha slutat + min msnkompis, haha

DAGENS ROLIGASTE: Andreas kommentarer i matsalen

DAGENS DUMMASTE: Att jag känner mig utanför i min klass, jättekul

DAGENS MISSLYCKANDE: Att jag är så osocial att jag inte kan prata med folk

DAGENS DROG: Te

DAGENS KÖP: Inget

DAGENS GODIS: Några chips

DAGENS HUMÖR: Trött, irriterad, lite smådepp och GLAD (när jag kom hem då)


God kväll och välkommen in till min blogg...

...just nu sitter jag och lyssnar på när min käre bror läser den fina sagan i föregående inlägg (han garvar vill jag lova). Egentligen borde jag packa ner grejer i kartonger. Tyvärr är jag väldigt less på det här packandet. Har en hel del kvar att packa så det kanske inte är så bra att jag redan är trött på det, hmm. Hela min säng är ett kaos av grejer (askar med mammas och pappas gamla bokmärken, en låda halvtfylld med kläder, pennor, en trollerilåda och lite annat smått och gott). Resten av rummet är antingen belägrat av kartonger eller av diverse olika saker som tar en himla massa plats. Jag tycker inte om att flytta, det är bara jobbigt.
  
Har inte helt kommit in i klassen ännu, trist med sant. Kanske är jag bara överspänd och tror att jag inte är inne i klassen eller så är det verkligen så. Okej, det där låter konsigt, någon som förstår? Ska jag erkänna en sak så saknar jag gamla klassen just nu. Där visste jag att jag alltid hade någon att vara med och alla visste vilka som var med vilka. Igår träffade jag och Bisse till exempel Hanna efter skolan och det var så mysigt och skönt att bara vara med personer som man känner bra.
   Nu låter det som att jag är väldigt negativt inställd till hela den här grejen med ny klass. Jag hoppas att det känns bättre efter "internatet" nästa vecka (vi ska till Graninge under en natt). Dessutom är jag trött och orkar inte vara social.
   En annan sak jag ser fram emot är bion med Marty, Linnea, och Matte. Det är också bara människor som jag känner bra och kombinationen kan ju inte bli annat än flummig. Linnea och jag flummar alltid, Marty är flum och Matte han är som han är, hehe. Nää, men jag vet att de tycker om mig. Eller jag antar det i alla fall...
   Imorgon är det fredag och vi slutar som senast 12.40. En så tidig sluttid har vi inte haft schemalagd sedan i sexan. Fast då har vi i och för sig dagar som är senare än vad vi tidigare har haft också. Uppskattar inte att vi som läser språk i b-blocket slutar senare två dagar i veckan än de som läser språk i a-blocket. 

Men nu ska jag packa lite till så att jag kan gå och lägga mig med gott samvete. Imorgon är det nog en springtur som gäller. Härligt. Blev värsta peppad när jag kom först på löpningen på första gympalektionen. Ibland behövs det lite uppmuntran för att man ska kunna uppskatta något igen. Har ledsnat lite på löpningen, men dte blir lätt så om man gör något som är relativt enformigt mellan tre och fem gånger i veckan. Ska bli skönt när jag har uppdaterat mitt Friskiskort. Ska försöka träna spinning i år nu när jag har så nära till en Friskis där det går att träna spinning.

So long.

Läs sagan i föregående inlägg... Den är grym!!

Solen som försvann - en saga

DE VA EN SOLIG VARM DAG SOLEN SDOG HÖKT PÅ HIMELEN PLÖTSLIKT BLEVDE DE KÅLSVAT OCH DET BLEV SVAT DET BLEV INTE RENGN OCH ALA SOM VA UTE SPRANG IN OCH UDRA VA SOM HADE HENT NU BLEV DE NAT OCH NESTA DAG VA DE FOTFARANDE MÖRKT OCH ALA VA INE I HUSEN OCH DE VA INGEN SOM VA UTE MEN DE PÅGIK NÅGOT PÅ GATAN FAST DE BLEV ENDÅ GANCH JUST FAST MAN INTE VAD SOM PÅGIK MEN PLÖTSLIKT BLEV DET JUST IJEN OCH ALA SOM HADE VARIT UTE OCH LEKT SPRANG UT OCH LEKTE OCH DERAS FÖRELDRAR BLEV SÅ GALDA SÅ AT DE BURJA DANSA OCH ALLA BAN LEKTE OCH TJOADE OCH KIMMADE OCH DE KASTADE SAND MEN PLÖTSLIKT BURJA DE RENGNADE OCH PLÖTSLIKT BURJA DE BLIKSRADE PLÖTSLIKT SLOG BLIKSTEN NER OCH ALLA SPRANG IN I HUSEN

SNIPSANP SLUT


Var jag inte väldigt dukitg på att skriva berättelser när jag var liten? Denna otroligt fina och välstavade (tyvärr kommer inte de fina bakvända j:na med...) saga tror jag att jag skrev i ettan. De extremt fina bilderna som är början på min konstnärskarriär (ironi) finns inte heller med. Haha, jag tycker att den här sagan var ganska gullig. Observera att "alla" är rättstavat i slutet...

Ojoj

Nästa vecka ska vi flytta. Värsta läskigt!

Skola igen...

Okej, nu är den första dagen på min nya skola avklarad. Svårt att säga något om klassen nu, har inte direkt lärt känna alla. Det är jag, Bisse, Issan och Fanny från gamla klassen i den nya klassen. Sex killar... Sex stycken som inte har gått på AF förut. Några verkar vara trevliga. Andra vet jag inte.

Ska ut och springa någon gång snart också har jag tänkt mig. Är inte särskilt taggad på det.

Hej så länge.

Sista timmarna på sommarlovet

Sitter och njuter av de sista timmarna av mitt sommarlov. Imorgon börjar skolan igen och jag har verkligen ingen lust med det. Veckan efter skolstarten ska jag med klassen på ennattsläger (bra ord). Vet inte riktigt vad vi ska göra då, säkerligen kommer vi att sjunga mycket. Jag tror att det är bra att åka på läger. Har, som de många av er vet, väldigt bra erfarenheter av hur snabbt och bra man kan lära känna någon/några på läger. Ulla och Linnea måste ju vara de bästa exemplen om man säger så.
   Annars så börjar vi med vanligt schema på tisdag efter lunch... Det tycker jag är lite segt. I övrigt den här veckan så kommer Linnea till Stockholm och vi ska gå på bio tror jag. Martin hade det som idé i alla fall.
   Roliga saker som händer den här terminen är typ efterträffen. Den var väldigt mysig förra året, längtar efter lilla julafton. Hoppas på en lika rolig och sömnlös efterträff som jag hade då. Sedan så tänker jag besöka flera vänner från SBG, Maria och min kära SK till exempel. Dessutom så ska jag och min familj flytta och det ganska snart. Spännande! Just nu håller vi på att fixa med huset så att till exempel sovrummen och liknande ska vara beboliga innan vi flyttar in.
   Var ute och sprang för ett tag sedan. Det var perfekt springväder idag, runt tretton grader och lite regn. Fast det bästa måste ha varit att det inte var så kvavt som det har varit många gånger i sommar. I vilket fall som helst var det en väldigt skön och njutbar springtur. Längesedan jag tyckte att det var så skönt att springa.
   Nu måste jag välja kläder till imorgon. Sedan ska jag måla min fina små naglar. Måste börja med det igen nu när skolan börjar. Säger bara mitt älskade Isadora nagellack som det knappt syns att det skavs av. Jättebra om man är lat med att ta bort nagellacket. När det är fint och nymålat ser det nästan ut som att man har en diskret fransk manikyr också. Alltså mitt nagellack är fan bäst. Jag tror att jag har tio olika rosa nagellack, hehe. Många ser likadana ut också. Som sagt... rosa nagellack.

Nää, nu måste jag ta tag i mitt problem (kläder imorgon). Jag orkar inte, men lite måste jag tänka. Om jag inte gör det ikväll kommer jag typ att komma försent imorgon och det skulle ju vara väldigt misslyckat och pinsamt. Att välja kläder är ett väldigt stort i-landsproblem måste jag säga. Fast jag är ju utseendefixerad vad gäller mig själv också. Det gör inte saken lättare direkt. Kanske ska ta på mig mjukisbyxor och min orange SBG-tröja. Skulle nog passa utmärkt.

Sussi Natti.
Kanskae inte riktigt än, men ändå...

Huset

Nu har jag varit inne i vårt nya hur för andra gången. Jacuzzin är helt klart det bästa. Tar man bort speglarna i taket så kommer det ju faktiskt att de helt okej ut.

Kläder?!

Vad mycket tråkigare allt blir när man är ensam (eller inte ensam, utan kompis snarare) hemma. Det är mycket enklare att se positivt på allting när man är med någon som man kan skratta åt saker med. Aja, det är bara idag sedan börjar skolan igen.
   Och jag har panik för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon. Vill inte vara för fin eller för ful... Sedan beror det ju på vad det bli för väder. Usch och fy det var enklare att börja nian, då var alla så trötta på AF att de inte brydde sig. Hmm... det måste vara enklare för dem som inte gått på AF innan att välja kläder till imorgon. Ingen vet ju liksom vad de brukar ha på sig. Funderar på min nya gråa kjol, men samtidigt känns den fel. Kan bli för uppklätt första skoldagen. Mitt nya linnea (som jag köpte i Karlstad, även det från Monki) kan bli lite tråkigt. Skulle vilja ha ett par mönstrade tights till dem, men då kan folk tycka att jag är konstig.
   Haha, vilka stoooora problem man kan ha. Får fråga mamma eller något. Hon brukar ha bra idéer, i alla fall till hälften.
 


Det ska faktiskt bli lite spännande att börja ny skola. Bara det att jag vet hur mycket plugg och skit som väntar. Hoppas verkligen att vi får bra lärare så att ämnena blir roliga. Sämsta på schemat är att vi börjar på måndagar med spanska. Det var väl ändå det värsta som kunde hända.

Bevis

Äntligen har jag bevis, jihoo!

Linnea <3

Nu är jag hemma från min älsklings Linnea. Har haft hur kul som helst och vår egna lilla minnesbok har fyllts på, eller hur gumman? Till exempel har vi för första gången i våra liv tittat på Sex and the City (till Martins stora fasa), nu är vi addicted och kommer att köpa samlingen... eller inte. Dessutom har vi köpt svarta linnen, vart på bio, sett Hulken (se den inte!!!), bakat kakor som blev mums, promenerat, genomskådat en stor lögn och bara haft allmänt kul (och tittat på Pussy Cat Dolls, det måste vara det "bästa" programmet ever).
   Det är svårt att hitta vänner som Linnea som alltid finns där och som kan få en att le trots att allt känns sämst. Tänk om vi inte hade hittat SBG... Hur skulle det ha gått då? Vi skulle aldrig ha legat i Linneas säng på förträffen och tittat på Anders och Måns, eller skrattat åt skräckfilmer, eller haft kul åt stenar i kapellet, vunnit en jättechoklad, vart på en konstig dubbeldejt som var både lyckad och misslyckad, gråtit tillsammans, sjungit högt, fult och underbart samtidigt, kramats, varit konstiga, skrattat hejdlöst, köpt Frasse. Alltså, vi har gjort så mycket kul som kanske inte låter så kul men som värmer mig bara jag tänker på det. Vi är bäst!

Åka moppe-moped åka moppe-moped åka moppe-moped åka moppe-moped PED!


Två stycken texter om bra vänner på rad! Kärlek kallas det.


Hanna <3

Idag har jag träffat världens sötaste Hanna. Har nog inte insett hur mycket jag har saknat henne. Träffar man hela tiden folk så är det svårt att ha tid att sakna och när man väl träffar personen så vet man att man har saknat den. Vi fikade i alla fall en stund på Bagdad Café. Hennes brorsa var med och vi satt och retade honom. Måste träffa henne snart igen. Hon ska komma och väldgästa mig på Kungsholmen och skämma ut mig för mina nya vänner. Eftersom hon inte börjar förrän den 25e så har hon ju tid med det (jag är inte avundsjuk, haha).


Charmigt med gamla bilder... <3

Första gången - Magnus Uggla



Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på
när den tiden snart är här ändå
och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick
Så medans ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick


Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
Snart är den dagen här
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär


Du som inte än
börjat måla dig kring ögonen
tänt en cigarett
hört på Bowie eller Nazareth
fått ett streck i kemi
vart på kurs i Torquay
färgat håret blått
vart så full så du spytt
då din oskuld flytt
behöver inte ha så brått


Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
Snart är den dagen här
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär


Och plötsligt så har du nått fram till den dag
då du ligger och tänker som jag
Varför längtar du så
när det går så fort ändå


Wihi

Igår var jag och Elin.J tillsammans med fem stycken av årets DK (Sara, Denise, Elina, Elin och Susanna) på Gröna Lund. Vi hade en grymt rolig heldag med fart och fläkt, haha. Till exempel fick vi personalen som jobbade på Rockjet att döpa om den till Löövjet. De fick dessutom Sara och Denises finfina Löövhattar.
   Jag och emo Elin (DK) vann söta små nallar och vann inte på chokladhjulet. Innan det hade vi dessutom tvingat upp emo Elin i Extreem som hon efter det vågade åka ännu en gång. Slutsats: den var inte så farlig som den verkade. Hon och jag dissade de andra i slutet och åkte Nyckelpigan, Karusellen (girafferna är de snabbaste djuren!), Lyktan, Vilda Musen och Jetline. Det blev riktigt snygga bilder både efter Vilda Musen och Jetline.
   Det tråkiga som hände var att Saras plånbok försvann. Stulen eller helt enkelt försvunnen vet vi inte...
   Efter Grönan åkte vi till Odenplan och träffade Viktor som blev överfallen av ett antal tjejer (jag och Sara ville inte vara med på överfallet). Sedan knallade vi ner till Donken och åt. Alla kände sig onyttiga och tyckte att det var dumt att äta på Donken efter en heldag på Grönan. Elinas mamma kom och vi skämde ut oss genom att ta gruppfoto. Viktor skämdes och vi skrattade. De flesta (utom jag, Sara, Elin.J och Viktor) åkte iväg. Vi andra hängde på Viktor en stund innan vi åkte hem i regnet.

Idag har jag inte en susning om vad jag ska göra. Tråkigt värre. Ska skriva av ett recept som jag ska ta med mig så att jag och Linnea kan baka kakor.

Pussokram.

Inte jag som har skrivit!!

glöm allt jag sa glöm det på riktigt
jag mår också bra
jag mår bäst i världen
det är du som står ensam kvar
det är jag som skrattar och ler onaturligt mycket
det är jag
som
lever


Fin, jag vill också skriva så fint...

Dagens

Okej, jag ska gå på Grönan idag. Kunde inte hålla mig borta. Haha, saknar ju min Kines och massa andra.

Mina JL-jeans är väldigt tighta... Konstigt eftersom de är flera storlekar större än vad jag brukar ha. Ibland undrar jag hur storlekarna kan variera så mycket mellan olika märken. Jag säger bara Cheap Monday...

Måste rekommendera boken Svart flicka Vit flicka. Den är jättebra, men ganska svårläst. Det är svårt att hänga med i handlingen, men det är väldigt känslofylld. Läs om ni vill ha en bra utmaning!

Nu måste jag kila.

Hääjdå.

J + R

Idag har jag varit med Julia och det var jättemysigt. Vi var och åt mackor på Bagdad café som ligger i Medelhavsmuséet. Där satt vi lääääänge och diskuterade viktiga saker. Det var kul och vi har kommit fram till att skolstarten inte är något vi ser fram emot.
   Sedan gick vi runt på stan och pratade och kollade i några affärer. Jag hittade en kjol på Monki. Väldigt fin, kanske mitt nya favoritplagg... Hittade en annan fin kjol där också, men jag ville hellre ha den jag köpte. Julia hittade ett par tights, men hon skulle önska sig dem i födelsedagspresent.
   Efter Monki gick vi till H&M, där hittade vi inget. Istället fikade vi och gjorde oss själva illamående eftersom vi inte orkade det vi hade köpt men åt det ändå. Haha, vem kan säga nej till godsaker?
   Slutligen tittade vi på skor och jag tror att jag har hittat ett par pumps jag vill ha (kommer att bli snygga med min nya kjol). Efter det gick vi till SOUK och tittade lite. Julia köpte en skjorta som hon tyckte såg ut som en pyjamas. Som vanligt tyckte jag att hon fynda. Julia har ALLTID fina kläder.
   Åkte till Ropsten och blev upplockad av en överfull bil. Mina kusiner är här idag och jag har sluppit dem, tjihoo.

Imorgon är det SBG-träff på Grönan, men jag vet inte om jag pallar gå. Har ingen lust att gå på Grönan, har ju liksom varit där två gånger i år. Dessutom har jag varit på Tivoli i Köpenhamn så jag har ledsnat lite på nöjesfält. Fast jag vill ju väldigt gärna träffa alla SBGare. Åhh, vad ska jag göra?

Puss.

Det regnar, suck.

Poesi en kväll då allt känns sämst

Krossa alla drömmar
Sedan kan du sova

Dröm sött

Bara liksom

Jag har nu, som den duktiga flicka jag är, varit ute och sprungit. Det var väldigt skönt idag faktiskt. Ändå känns det väldigt jobbigt precis innan när jag tänker på min blivande springtur. Trots att det kan vara skönt under själva springturen så måste jag säga att det är skönast efteråt när jag ställer mig i duschen och vet att jag även denna dag har rört på mig,

Hejdå lilltå.

Åhh Bert, du har gjort att jag har lärt mig en ny underbar avslutsfras.

Skrämmande

Jag är så läskigt utseendefixerad vad gäller mig själv. Varför?

Skatten vid regnbågens slut

Världen har en grå nyans idag. Det gör en inte särskilt lycklig, bara trött. Jag borde verkligen gå ut och springa, men bara tanken på mina springskor gör mig illamående. Idag är en sådan där dag då man helst vill sitta i en god väns sällskap och skratta (Linnea, nästa vecka). Eller titta på en film... Sagan om Ringen är bra, fast jag vet inte om jag pallar att se dem. Ärligt talat, jag vill inte göra någonting. Kan inte någon rolig människa ringa/SMSa och muntra upp mig?


Saknad <3

Ska jag gå på Grönan med SBG-folk på söndag? Har ingen lust att gå på Grönan, men SBG-folk är aldrig fel.

Jag har så snälla vänner

Jag: Slå mig inte Elli.
Elli: Jag klappar.
Elli: Du är som en trumma för mig.
Jag: En blomma?
Elli: Nej en trumma. Tro inte att du är något.

Haha <3


Telefånen

"Jag hatar att bestämma saker, man måste ju tänka då"

Jag när jag pratade med Elli i telefon.




Det är inte jag som leder statistiken, haha.

Goder Morgon

Idag har jag klivit upp i tid. Så skönt. Ska träffa Elli idag och så ska jag klippa mig. Mamma vill att jag ska slipa bord också, suck. Det kommer jag kunna hålla på med hur länge som helst ju. Att slipa är min grej, bara det att jag är så hysteriskt nogrann. På slöjden kunde jag sitta i flera lektioner och slipa på något. Enkelt och bra, läraren uppskattade det, haha.

Nä, jag ska inte sitta framför datorn hela dagen. Kanske ska gå ut och springa också. Det behövs verkligen.

Puss

Cheap Monday

Har dragit fram mina gamla Cheap Mondayjeans. De är så himla snygga, jag är helt kär i dem. Dessutom är det tighta utan att sitta ett dugg obekvämt. Som ett par tights, fast det är jeans. Att jag inte har använt dem mer. Tur att det är en hel höst och vinter nu som jag kan använda dem under.
   Igår träffade jag min vän Astrid och det var väldigt trevligt. Vi promenerade och pratade och var på bio (vilket jag nämnde igår).
   Idag har jag städat kaninburen i regnet. Dessutom har jag sprungit i regnet. Vad blöt jag var sedan. Det droppade om mina kläder när jag kom in, hehe. Jag får skylla mig själv, är man en idiot som promt ska ut och springa i ösregnet så är man. Det var i alla fall ganska skönt att springa, lite jobbigt. Konstigt att det var jobbigt fast det regnade, jag brukar gilla att springa i regn.
   På eftermiddagen åkte jag in till stan och träffade Viktor som var DK i år. Det var trevlans, men jag kände mig väldigt mycke äldre än hans kompisar. Förlåt Viktors kompisar. Vi gick runt på stan och sedan drog jag och två tjejer (och Viktor så klart) hem till Viktor och tittade på Torkel i knipa. Ganska skoj faktiskt. Lite mordiskt ibland, vilket är passande eftersom jag är en mordisk blondin. Saknar min mordiska blondinkompanjon dessutom.

Om 45 minuter är det dags för Morden i Midsomer. Det är en av de somrigaste traditionerna som finns att titta på Morden i Midsomer. Kommer nog alltid att vara. Tyvärr är det för få som dör nu för tiden. Det var bättre förr, haha.

Hejdå.

Knäppiga jag

Det regnar och jag är blöt. Kul.
Kommer att bli ännu blötare för nu ska jag (galen som jag är, haha) ut och springa.
Bra jobbat.

Speglar

Speglar är en av de bästa sakerna i hela denna i-landsvärld. Eller, jag hat-älskar speglar. Kan står hur länge som helst framför en spegel och stirra. Går jag förbi ett fönster på stan som det går att spegla sig i tittar jag i det och rättar till håret. Samtidigt kan en spegel få mig att gråta. Hatar när jag tittar i spegeln och inte gillar det jag ser, så ont det gör. Många säger att jag inte borde känna så, ändå gör jag det. Då känns det ännu värre. Till alla dem som säger att snälla saker, det har äntligen börjat gå in i min skalle att det kanske är sant. Tack för att ni finns. 
   Tittar man på en text i en spegel blir den spegelvänd. Det betyder att allt jag ser i spegeln på mig själv är vänt åt fel håll. Okej, konstig tanke, men det är ju på något sätt sant. Jag blir ju också spegelvänd i spegeln, liksom resten av världen.

Nu har jag beställt biljetter till Linnea. Ska åka dit nästa onsdag. Nu vill jag bara att det ska bli onsdag så att jag får träffa min älskade Nea!

Puss

Jag gillar ordet puss. Det är gulligt och fint när man skriver det.

The Black Knight

Såg The Black Knight med Astrid idag. Fy vad bra den var! Några riktigt oväntade händelser... Och slutet. Bästa filmen jag har sett på läääänge. Se den, det är den värd!

Fundera

Mamma säger att hon har teflonminne och att allting rinner av som hon ska komma ihåg.

Undra vad jag har i så fall eftersom jag alltid kommer ihåg saker så länge.

Svindel

Ser ner
Får svindel

Blundar
Hela världen försvinner

Snurrar
I en drömvärld

Ramlar
Framför dina fötter

Svimmar
Ser vitt ljus

Ser ner
Och blundar

Igen

Låtsas som det regnar

Det är trist med regn. I alla fall när man har sommarlov och vill att det ska vara fint väder. Samtidigt är det skönt att slippa mammas tjat om att jag måste åka och bada. Palla bada hela tiden, bara för att hon gjorde det när hon var liten.

Har hittat den tapet som jag ska ha i mitt blivande rum. Svarta blommor och vit grund, skitsnyggt, precis vad jag har velat ha hur länge som helst nu. Ska ha den på en vägg, som fondvägg.

Åhh, jag har sådan ångest... Det skulle ju inte bli fel, inte den här gången.

Och jag ska ut och springa, fett skönt. Idag är det inte så varmt som det har varit innan heller. Hatar att springa när det är för varmt, man blir bara tröttare och orkar inte springa lika bra.

Måste säga att det är dumt att gå och lägga sig klockan 03.30. Det slutar ju bara med att man är jättetrött dagen efter. Jag som inte ens hade någon anledning att vara vaken igår.

Har ett nytt favoritord: svammel (även svamla)

Tjingeling.

Hemligheter

Allt annat än glädje. Snälla, vi som tydligen kan prata om allt... Varför kan du inte säga. Om du vill så kan jag be dig, le sött och aldrig mer prata med dig efter att du har sagt det. Enkelt? Eller vill du att jag ska göra något annat?

Har träffat Ellen idag. Trevlans. Vi har promenerat så nu har jag ont i fötterna.

Hejdå.

RSS 2.0