Sista timmarna på sommarlovet

Sitter och njuter av de sista timmarna av mitt sommarlov. Imorgon börjar skolan igen och jag har verkligen ingen lust med det. Veckan efter skolstarten ska jag med klassen på ennattsläger (bra ord). Vet inte riktigt vad vi ska göra då, säkerligen kommer vi att sjunga mycket. Jag tror att det är bra att åka på läger. Har, som de många av er vet, väldigt bra erfarenheter av hur snabbt och bra man kan lära känna någon/några på läger. Ulla och Linnea måste ju vara de bästa exemplen om man säger så.
   Annars så börjar vi med vanligt schema på tisdag efter lunch... Det tycker jag är lite segt. I övrigt den här veckan så kommer Linnea till Stockholm och vi ska gå på bio tror jag. Martin hade det som idé i alla fall.
   Roliga saker som händer den här terminen är typ efterträffen. Den var väldigt mysig förra året, längtar efter lilla julafton. Hoppas på en lika rolig och sömnlös efterträff som jag hade då. Sedan så tänker jag besöka flera vänner från SBG, Maria och min kära SK till exempel. Dessutom så ska jag och min familj flytta och det ganska snart. Spännande! Just nu håller vi på att fixa med huset så att till exempel sovrummen och liknande ska vara beboliga innan vi flyttar in.
   Var ute och sprang för ett tag sedan. Det var perfekt springväder idag, runt tretton grader och lite regn. Fast det bästa måste ha varit att det inte var så kvavt som det har varit många gånger i sommar. I vilket fall som helst var det en väldigt skön och njutbar springtur. Längesedan jag tyckte att det var så skönt att springa.
   Nu måste jag välja kläder till imorgon. Sedan ska jag måla min fina små naglar. Måste börja med det igen nu när skolan börjar. Säger bara mitt älskade Isadora nagellack som det knappt syns att det skavs av. Jättebra om man är lat med att ta bort nagellacket. När det är fint och nymålat ser det nästan ut som att man har en diskret fransk manikyr också. Alltså mitt nagellack är fan bäst. Jag tror att jag har tio olika rosa nagellack, hehe. Många ser likadana ut också. Som sagt... rosa nagellack.

Nää, nu måste jag ta tag i mitt problem (kläder imorgon). Jag orkar inte, men lite måste jag tänka. Om jag inte gör det ikväll kommer jag typ att komma försent imorgon och det skulle ju vara väldigt misslyckat och pinsamt. Att välja kläder är ett väldigt stort i-landsproblem måste jag säga. Fast jag är ju utseendefixerad vad gäller mig själv också. Det gör inte saken lättare direkt. Kanske ska ta på mig mjukisbyxor och min orange SBG-tröja. Skulle nog passa utmärkt.

Sussi Natti.
Kanskae inte riktigt än, men ändå...

Kommentarer
Postat av: Mangetsu

Ha ha.

Jag börjar på torsdag. (a)



Det kommer gå bra. <33

2008-08-17 @ 21:13:29
URL: http://levamedlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0