Dagisfröken igen

Anmälde mig till vikariepoolen för Lidingös förskolor för två veckor och en dag sedan. Blev jobb dagen efter och jobb förra veckan måndag, tisdag och onsdag. Den här veckan har jag jobbat alla dagar utom i tisdags. Är helt slut i huvudet. Känns att jag inte är van vid att det händer så mycket på dagarna. Dessutom är förskolan en väldigt händelserik miljö med mycket ljud och rörelse. 
 
Har tröstat barn, byggt sandslott, skruit potatis och spagetti, läst sagor, hjälpt barnen att klä på och av sig, lekt "klara-färdiga-gå" och annat sådant som man gör på dagis. Kan ju säga att jag inte tycker att det är ett särskilt roligt jobb, men det är ett jobb och det känns ju bra att jobba istället för att bara sitta på min feta röv hemma och tycka att jag ska få pengar av mamma och pappa. Nej, jobba är bra och det ska bli ytterst trevligt att få lön.
 
Annars har jag övningskört en gång den här veckan. Ridning i måndags. Leo var här igår och det var superdupermysigt. Ikväll ska jag och Leo äta sushi på Akki och sedan är planen att vi ska gå och se Palme på bio. Trevligt, trevligt. Imorgon ska jag gå på museum med Hanna, Nordiska tror jag att det blir. På söndag ska jag träffa Erica innan hon åker till Berlin i flera månader. Kommer att sakna henne så. Ska även titta på lägenheten på söndag eftermiddag. Åh, vad jag längtar! Vill verkligen börja fixa och dona i den och längtar efter att BO i den. Min lägenhet är så fin! Hihi.
 
Känner mig just nu trött och sliten, men ska bli super att ha en biokväll med pojken min. Har en riktigt härlig helg framför mig tror jag.

Bored

Idag har jag varit uttråkad. Usch oh fy och blä, jag avskyr att vara uttråkad. Förutom att det är tråkigt(!) så får det mig att känna mig tjockare och äckligare än vanligt. Får väl mer tid att tänka på det och tycker dessutom att jag inte är värd att äta när jag bara sitter på min feta rumpa.
 
Trots att jag har varit uttråkad har jag väl ändå gjort några saker. Klippte äntligen klart gräsmattan som jag började klippa i fredags. Hade världens motgångar när den skulle klippas, haha. Först tog bensinen slut precis när jag hade börjat, men jag hittade lite att fylla på med. När jag nästan var klar tog bensinen slut helt och jag försökte klippa klart gräsmattan med en annan maskin (vet inte vad den heter). Batteriet tog slut på den då jag kanklippt resten av gräsmattan med den så jag fick sätta den på laddning. När den laddat klart tog snöret slut i den och det gick inte alls att klippa med den. Pappa köpte ny bensin i lördags, men då fick jag inte upp den nya bensindunken så det var först idag jag lyckades få klar den som sagt.
 
Ja, annars har jag strukit och gått på en och en halvtimmes promenad med hunden. Och ridit. Okej, det låter som om jag gjort en del, men allt har varit tråkigt eftersom det är sådant jag gör dagarna i ända just nu.
 
Var i alla fall jätteroligt att rida. Hade ridskolans nya ägare som lärare idag då vår ordinarie lärare var sjuk. Ägaren var i alla fall jättenoga och sträng och jag kan nog inte rida egentligen. Borde väl egentligen rida i lättaste nybörjargruppen, menmen. Hade dålig sits (ingen har klagat förut, snarare berömt!) och mina händer var för hårda. Men vad fan, hästen måste ju lyssna också. Min gamla ridlärare sa alltid att det var bättre att ta lite hårdare och visa för hästen vem som bestämde, men inte hon vi hade idag.
 
Jaja, nu ska jag mixa ihop lite hallon och vaniljyoghurt som ska in i frysen ett tag innan det ska ätas. Sedan ringa pojken min och prata lite.
 

Händelselöst liv

Nu var det längesedan jag skrev och det beror väl framförallt på att jag inte har så mycket att säga. Går hemma dagarna i ända och inte så mycket mer. På jobbfronten står det ganska stilla och den här veckan har jag dessutom varit praktförkyld så har inte riktigt varit läge för mig att ge mig ut på jobbjakt. 
 
Har farmors hund här (fortfarande) och jag håller väl mest på och fixar med henne. Går långpromenad varje dag och eftersom hon fått någon svamp måste jag tvätta hennes tassar varannan dag. Tråkigt, tråkigt, speciellt eftersom stackars vovven måste ha strut på sig hela tiden för att inte klia. Tycker så synd om henne när hon tassar runt i sin strut. Dessutom fastnar den i saker ibland. Hon slipper den dock när vi är ute och promenerar.
 
Träffat Hanna litegranna och varit lite med Leo. Pojken min är dock upptagen med en massa plugg så vi hinner inte ses så mycket som vi önskar. Vill vara med honom mer och ordentligt. Nu ses vi bara snabbt på kvällarna och så åker han iväg tidigt på morgnarna. Skulle vilja kunna ta det lugnt och mysa med honom lite.
 
Har fortsatt att titta på lägenheter också. Var på en jag tyckte om idag. Mamma och pappa ska på en annan som ser fin ut imorgon och vi hoppas på att få en förvisning på en annan i början av veckan också. Lite jobbigt att det är visning på en lägenhet imorgon eftersom jag har ridning då. Har dock väldigt svårt att välja bort ridningen då den är så himla roligt. Hade första lektionen i måndags och andra lektionen imorgon. Är så roligt att rida!
 
Nej nu har jag inte mycket mer att säga. Som sagt så händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället. Ska gå ut och tvätta utemöbler nu och sedan blir det tasstvätt för hunden.

RSS 2.0