Händelselöst liv

Nu var det längesedan jag skrev och det beror väl framförallt på att jag inte har så mycket att säga. Går hemma dagarna i ända och inte så mycket mer. På jobbfronten står det ganska stilla och den här veckan har jag dessutom varit praktförkyld så har inte riktigt varit läge för mig att ge mig ut på jobbjakt. 
 
Har farmors hund här (fortfarande) och jag håller väl mest på och fixar med henne. Går långpromenad varje dag och eftersom hon fått någon svamp måste jag tvätta hennes tassar varannan dag. Tråkigt, tråkigt, speciellt eftersom stackars vovven måste ha strut på sig hela tiden för att inte klia. Tycker så synd om henne när hon tassar runt i sin strut. Dessutom fastnar den i saker ibland. Hon slipper den dock när vi är ute och promenerar.
 
Träffat Hanna litegranna och varit lite med Leo. Pojken min är dock upptagen med en massa plugg så vi hinner inte ses så mycket som vi önskar. Vill vara med honom mer och ordentligt. Nu ses vi bara snabbt på kvällarna och så åker han iväg tidigt på morgnarna. Skulle vilja kunna ta det lugnt och mysa med honom lite.
 
Har fortsatt att titta på lägenheter också. Var på en jag tyckte om idag. Mamma och pappa ska på en annan som ser fin ut imorgon och vi hoppas på att få en förvisning på en annan i början av veckan också. Lite jobbigt att det är visning på en lägenhet imorgon eftersom jag har ridning då. Har dock väldigt svårt att välja bort ridningen då den är så himla roligt. Hade första lektionen i måndags och andra lektionen imorgon. Är så roligt att rida!
 
Nej nu har jag inte mycket mer att säga. Som sagt så händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället. Ska gå ut och tvätta utemöbler nu och sedan blir det tasstvätt för hunden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0