Idag samt en vecka framåt

Dagen innan sportlovets början. Fysik med Hynge, alltid lika intressant när Hynge ska utföra ett experiment. Det blir aldrig som hon vill. Efter det musik med prooov, ganska enkelt. Sedan blev det gympa. Vi var på GIH-badet och simmade, 500 meter skulle simmas. Det är bättre än 1 kilometer, det fick vi simma när vi var på Eriksdalsbadet för ett tag sedan. Jag hatar att simma med klassen. Det är så jobbigt. Dessutom är man ju så himla blek på vintern. Det betyder att man ser ut som ett lik i sin bikini som har en perfekt färg för en snygg, solbränd kropp. Inte en blek som inte har sett solen på flera år!! Kom jättesent till lunchen eftersom att vi aldrig blev klara i omklädningsrummet. Det är jobbigt att vara tjej och simma på gympan.
   Efter gympan hade vi SO, äntligen har jag lämnar in serien (som ser förjävlig ut eftersom att jag inte kan rita), ett sammandrag om den industriella revolutionen och recensionen om den valfria deckaren. Härligthärligt, nu är det lov som gäller. På träslöjden hade vi en vikarie som var finlandsvensk och hette typ Mika. Vi böjde min himla svepask. Den kommer definitivt sänka mitt betyg!! Under träslöjdslektionen gick brandlarmet och alla sprang ut på skolgården. Senaste gången brandlarmet gick var det övning. Enligt lärarna skulle typ 200 personer eller nått ha dött/skadats om det hade brunnit på riktigt. När jag nu frågar Marianne (en lärare) om det var en rikig brand eller övning svarar hon:

M: Det var inte övning. Det är fredagen innan sportlovet. Haha

Jag, Fanny och Lotta blev lite fundersamma på det svaret.

När träslöjden sedan slutat, träffar jag Erica och vi går in i kiosken och köper godis, aldrig kan man vara nyttig. Men det var i alla fall gott. Väl hemma börjar jag packa eftersom att vi åker till fjällen imorgon, kulkulkulkulkulkulkulkulkulkulkulkul. Mamma är hysterisk när vi packar och blir skitsur på både mig och Gustaf. Shit asså, hon skulle behöva ta det lite lugnt ibland. 

Imorgon åker vi som sagt till fjällen. Som vanligt är det farmor och farfars stuga i Fjällnäs som är målet. Skidor åker vi i Tänndalen. I bilen upp kommer det att vara jag, Eriiica, Gustaf, Alex och mamma (inte att glömma bort, vem ska annars betala allt??). Men det är inta bara jag och Erica som ska upp till Tänndalen från klassen, även Anton, Filip och Lotta ska dit upp. Kanske kommer jag även att träffa min kääära konfirmationskompis Linnea där, Linnea <3 Becka <3 skratt!! Jag längtar efter att komma upp till fjällen med Erica. Det ska bli så himla mysigt. Backen på dagarna, sitta i stugan på kvällarna och titta på film/spela spel/prata och äta godis.
Hmm, jag och Erica kommer att rulla nerför backarna där uppe efter allt godis som vi kommer att äta!!

Nu sitter jag och lyssnar på min urgamla musik från förra våren, HAHA. Ikväll ska Erica sova här. Sedan har mamma tänkt att vi ska åka vid klockan 7. Så det blir tidig uppstigning.

PUSSKRAM


Idag

Dagen började på Tekniska Muséet där vi skulle redovisa US. Det gick ganska bra för oss. Men efter ett tag började det bli lite segt att titta på alla "framtids visioner". Efter US gick jag, Erica och Maria tillbaka till skolan. Vi gick bakom några killar... Tänker inte nämna några namn. De tyckte att det var "kul" att fota oss eftersom att Maria skrek och gömde sig bakom sin pärm varenda gång de försökte ta kort. Hon skulle behöva inse att de flesta killar gör allt för att reta henne på grund av att hon börjar skrika varje gång de gör något som retar henne. Men vi älskar henne ändå. För utom att Maria skrek gick Erica och klagade på att det var för kallt. Eller, egentligen klagade hon på allt som gick att klaga på. Suck...
Tillbaka till skolan åt vi lunch, usch. Sedan hade vi musik och efter det hade vi kör. Efter kören slutade vi och jag och fröken Moberg tog tunnelbanan från Stadion till Tekniska Högskolan, där hon åter igen började klaga på kylan.

Jag och en viss Moberg satt innan baletten i det varma och väldigt sköna omklädningsrummet på balett akademien. Ett av de få ställen där det faktiskt har varit varmt denna kalla dag. I våra fina balettkläder satt vi på golvet och rent ut sagt betedde oss som två sinnessjuka galningar. MEN, vi hade även några seriösa samtal om livet och dess konsekvenser. Dessutom åt  vi en hel del godis. Vill inte tänka på godis just nu. Alltid äter man något onyttigt.
Baletten gick bra. Det känns bra efter att man ha tränat på något sätt. Kanske det där godiset lyckades bli borttränat.

Semla

Idag, tisdagen den 20 februari 2007, på fettistdagen, har jag ätit min första och antagligen sista semla för året.  Den smakade mycket gott med massor av mandelmassa och grädde.
Den stod i kylskåpet när jag kom hem från dansen och ropade på mig. Eller jag ropade efter att få äta upp den. Så jag tog fram min semla och satte mig framför datorn... och åt upp semlan!! Helt otroligt. Nu är semlan slut. Men den var god så länge den fanns i detta liv. Kommer att komma ihåg den där semlan i ungefär en vecka. Vila i frid lilla semla.


Fjällen

Fjällen med Moberg på sportlovet!!

Jag lääängtar dit.

En skidtös och en snowboardtös <3


Filosofiskt

Det finns ingen dålig humor,
bara annorlunda.

Det betyder att jag har bra humor och alla andra har annorlunda humor      *ego*.

Suck

Mamma och pappa har nu köpt en ny bil. Men de har inte lyckats köpa en ny dator vilket vi har behövt hur länge som helst... Jag förstår inte hur de kan köpa en bil men inte köpa en ny dator och skaffa ett bredband. Det är inte okej att ha en dator med Windows 98 och utan bredband. Att datorn ens funkar är ett under. Men jag blir i och för sig utkastad från www.playahead.se varje kväll bara för att datorn inte orkar med.
Att de bara lyckas köpa något med mindre prioritet. Det förstår jag inte.

US

Vi har blivit klara med Unga Spekulerar. Jag är överlycklig!!

Jag visste det

Jag visste att det skulle bli fel!!

Slappa

Den här eftermiddagen har jag - slappat.
När jag kom hem från skolan satte jag på datorn. Efter en stund stängde jag av datorn och började titta på TV istället. Jag har tittat på Wild Kids, Du Blir Vad Du Äter, Från Koja Till Slott och på Så Ska Det Låta. Snacka om att jag inte brydde mig särskilt mycket om vad jag tittade på.
Wild Kids är det töntigaste program jag någonsin tittat på. Som ett Expedition Robinson för barn. Kan det bli värre??

Shiat

Jag är hopplös. Så fort jag gör något jag är tveksam på ångrar jag mig direkt efter. Hur irriterande kan saker bli egentligen?? Kan jag aldrig tänka, gjort är gjort och så var det med det?? Vad mycket enklare allt skulle bli då. Eller varför kan det jag har gjort aldrig få bra följder. Alltid ska det vara något som jag ångrar i något totalt oöverlagt jag har gjort. Men som sagt, det blir nästan aldrig som jag vill när jag gör något som jag inte brukar göra.
Haha, jag har värsta depperioden nu ju. Menmen, that´s life.

Varför??

Varför är allting alltid så svårt?? Jag föstår inte, aldrig kan något vara enkelt att göra eller tänka. Det ska alltid vara något som är svårt att uppfylla. Kan inte allt vara enkelt??


<3

Min kära granne som alltid finns där, i ur och skur, i vått och torrt.
Ibland gör du dumma saker. Men det göra alla människor... Fast du visserligen gör ovanligt många dumma saker.
Jag har känt dig i snart tre år, men det känns som att vi har känt varandra hela livet. Första gången jag var hemma hos dig gjorde vi pärlkrokodiler och nu sitter vi mest och pratar om skitsaker. 
Kommer aldrig att glömma dig och du får inte tänka så negtivt!!

Älskar dig Hanna.Z

HAHA

BåtMAST      |       BrysselKÅL      |      GrusHATT      |      mjukostmjukost

Film

Det är den bästa filmen som någonsin har gjorts. Jag kommer alltid att gråta i slutet när Maximus dör fast att han har dödat den onde kejsaren. Kommar aldrig att kunna se den för många gånger. The Gladiator <3

Helgen

Den här helgen har jag varit hos Linnea i Kil. Jag, Markus, Maria, Filip och så klart Linnea var där. Det var mysigt!!

Första kvällen tittade vi på "Stay Alive", en skräckis som inte var så läskig. Sedan var vi uppe ett tag nere i stugan. Jag, Maria och Linnea sov i samma rum och killarna sov i det andra. Vi lyssnade på vad killarna snackade om genom väggen.

På lördagen vaknade vi vid 10.00. Vi gick upp till huset och åt frukost (vi så i en stuga på gården). Lite senare på dagen åkte vi till Löfbergs Lila hallen och tittade på hockey, Färjestad mot Luleå (skoterraggarna). Vi stod på ståplats i hejaklacken. Färjestad vann med 8-3.
Sedan åkte vi och hyrde film, vi hyrde "Besatt", ännu en oläskig skräckis och "The Gladiator", världens bästa film!! Jag gråter varja gång jag ser slutet. Efter det gick vi och la oss... Eller vi gick ner till stugan. Vi ändrade sängplatserna, till att alla sov i samma rum och jag och Linnea delade säng. Trångt och... mysigt?? Sedan pratade vi och jag och Linnea terrade alla med vårt skratt, vi skrattar skitfult. VI somnade och alla störde sig på mitt skratt.

Idag vakande vi vid elva och steg upp lite snare och åt frukost. Efter en stund skulle jag åka hem. Och nu är jag hemma.

Tortyr

Att plugga till ett prov, det är tortyr. Man sitter och läser cirka 40 sidor om något som man antagligen glömmer bort ett halvår senare. Sedan kommer provet och det är lite värre tortyr. Att kunna formulera ett svar som är tillräckligt utförligt för att det ska ge MVG. Man skriver tills man får skrivkramp. Sedan lämnar man in lite svar och en text på några sidor.
Efter provet vill alla veta vad man skrev, hur man skrev, hur mycket man skrev och så vidare.
Men den värsta tortyren är att få tillbaka provet, precis innan man ser vad det står för betyg och vad man hade kunnat göra bättre, då flyger fjärilarna i magen för att man tror att betyget är sämst.


RSS 2.0