Idag

Dagen började på Tekniska Muséet där vi skulle redovisa US. Det gick ganska bra för oss. Men efter ett tag började det bli lite segt att titta på alla "framtids visioner". Efter US gick jag, Erica och Maria tillbaka till skolan. Vi gick bakom några killar... Tänker inte nämna några namn. De tyckte att det var "kul" att fota oss eftersom att Maria skrek och gömde sig bakom sin pärm varenda gång de försökte ta kort. Hon skulle behöva inse att de flesta killar gör allt för att reta henne på grund av att hon börjar skrika varje gång de gör något som retar henne. Men vi älskar henne ändå. För utom att Maria skrek gick Erica och klagade på att det var för kallt. Eller, egentligen klagade hon på allt som gick att klaga på. Suck...
Tillbaka till skolan åt vi lunch, usch. Sedan hade vi musik och efter det hade vi kör. Efter kören slutade vi och jag och fröken Moberg tog tunnelbanan från Stadion till Tekniska Högskolan, där hon åter igen började klaga på kylan.

Jag och en viss Moberg satt innan baletten i det varma och väldigt sköna omklädningsrummet på balett akademien. Ett av de få ställen där det faktiskt har varit varmt denna kalla dag. I våra fina balettkläder satt vi på golvet och rent ut sagt betedde oss som två sinnessjuka galningar. MEN, vi hade även några seriösa samtal om livet och dess konsekvenser. Dessutom åt  vi en hel del godis. Vill inte tänka på godis just nu. Alltid äter man något onyttigt.
Baletten gick bra. Det känns bra efter att man ha tränat på något sätt. Kanske det där godiset lyckades bli borttränat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0