Wihoo

Imorgon åker jag till fjällen!
Längtar som f*n efter att få åka skidor. Ska träffa Linnea där också, saknar henne!
Hoppas att ni får ett bra lov! Det kommer jag att få.

image114

Idag var jag och Hannsipannsi på spinning. Det var det jobbigaste jag har gjort sedan jag slutade med innebandyn. Vad vältränad jag måste ha varit när jag tränade innebandy...

Se ya!

Ännu en dag

Freeeedag! Jag tycker om fredagar, trots att fredagsschemat i skolan suger. Vi har i alla fall sovmorgon nu under testveckorna. Imorse sov jag alltså till halv åtta. Klev sedan upp och segade tills jag kom på att jag inte hade så mycket tid som jag trodde, hmm. Höjde tempot och hann med bussen. Kom i tid till skolan. Första lektionen, matte. Tråkigt. Sedan SO och alla kom försent, som vanligt. Hynge kom in i vårt SO-klassrum och skällde ut oss för att hon tror att vi snor hennes miniräknare (vår mattelärare lånar ut miniräknare). När Hynge hade gått skällde Gretal ut oss för att vi inte lämnade in utvecklingssamtalslapparna. Efter det började lektionen med ett läxförhör som jag inte kunde ett skit i. Sedan tittade vi på film.
   Lunchen var helt ok. För en gång skulle kunde jag fatiskt få ner det vi fick till mat. Ibland undrar jag om jag inte inbillar mig att lunchen är äcklig bara för att det är skolmat...

image113
  
Efter lunchen hade vi svenska, men större delen av lektionen gick åt till att titta i en bok med massor med fina bilder (en hel del hemska också). Håltimme. Vi satt i caféet först och sedan knallade vi ner till korridoren. Där satt vi resten av håltimmen och Hannie tog massa fula foton. Efter håltimmen hade vi biologi. Vi skulle redovisa våra arbeten om olika ämnen inom genetik. Det gick... inte så bra. Alla ämnen liknade varandra, så det var inte så kul för den sista som fick berätta det alla redan hade berättat.
   Direkt efter biologin åkte jag och Bisse till Kungsholmens gymnasium för att göra intagningsprov dit. Vi kom i sista minuten kutandes uppför trapporna, alldeles anfådda och svettiga Efter typ en minut skulle jag sjunga. Fy vad nervös jag var. Kunde knappt sunga i början för att jag var så nervös. Tror att det gick ganska bra i alla fall.
   Från Kungsholmen åkte jag till Café 60 där jag mötte upp Hannie, Ellen och Julia. Vi satt och fikade en stund och jag åt en supergod chokladbeskvi. Efter stund kom Elli också.
   När jag kom hem satte jag mig framför datorn, men mamma kom och skällde ut mig och sa att jag var helt dum i huvudet som inte hjälpte pappa med maten. Kul för mig att höra. Hon har sagt sådant hela veckan, jag undrar vad jag har gjort fel. Försökte hjälpa pappa, men han gjorde typ allt själv. Efter maten skällde sedan mamma och pappa ut mig för att de tycker att det är för stökigt i mitt rum. Det tycker jag ärligt talat att de ska skita i. De bor ju inte i mitt rum, det gör ju jag. Arg och frustrerad har jag alltså suttit uppe på mitt rum resten av kvällen och läst. Fy fan för mig och mitt liv.

Hare bra sötisar

Det är snö ute! Jag tycker om när det är snö ute!

Fattar inte

Jag fattar inte vad jag har gjort för fel! Mamma och pappa är arga på mig konstant och skäller ut mig bara för att jag typ läser en bok. Om inte jag plockar undan disken, städar, hjälper till, övar och så vidare så skäller de ut mig. Det är helt sjukt. De vill typ inte att jag ska ha någon fritid...

Inget lösenord

Sitter vid en dator i skolan. Hade tänkt att jag skulle skriva ut min gymnasieansökan, men jag har glömt mitt lösenord... Får fixa det ikväll istället och hoppas på att hemsidan inte hänger sig.
   Hannie sitter också och försöker komma på vad hon har för lösen, men det går ungefär lika bra för henne som det går för mig. Känner mig så grymt smart ibland alltså...

Snart börjar nästa lektion, kemi. Jag har verkligen ingen lust att ha kemi. Just nu fattar jag ingenting, men min lärare tror att jag fattar allt. Känns inte särskilt bra! Aja, får göra det bästa av saken. Vi slipper i alla fall sista lektionen eftersom vi har kemi nu istället för sedan.

Och ikväll ska jag spela piano. Egentligen vill jag hinna träna också, men det kommer jag antagligen inte. Måste liksom ta ner mina skidor från vinden och sånt. Imorgon klockan 06.45 är det samling på skolgården, fy fan. Jag hatar att kliva upp tidigt! Men vad gör man inte för att få åka skidor?

Puss och kram
Nu ska jag överleva resten av dagen...


Jag har blivit en sån där...

Ha, nu har jag blivit en sån där som har Friskis & Svettiskort! Har nekat till att jag vill ha det ganska länge, men har insett att det är typ enda sättet för mig att röra på mig flera gånger i veckan. Hittade bara en rolig danskurs i år som jag ville gå på och det är för lite, hade tänkt gå två. Jag tycker faktiskt att det är kul att motionera. I alla fall om det är riktigt jobbigt.

På torsdag är det friluftsdag och jag ska upp till Romme. Längtar faktiskt en hel del! Ska bli skitkul att åka skidor. Det var visserligen inte så längesedan, men tillräckligt längesedan för att jag ska längta till att få åka det!

Ha det bra

Weeeii

Snart ska jag iväg och träna!

LYCKA

RSS 2.0