Glad dag

Det här har verkligen varit en perfekt dag! Vaknade vid tio och var utvilad (gick och la mig halv tio igår!!). Klev upp och segade. Startade datorn och satt där en stund. Sedan ringade Erica och undrade om jag visste att det är vintertid. Det visste jag, ska jag vara ärlig hade jag funderat på om Erica visste det. Efter ett tag åkte jag in till stan. Lyckades ändra min frisyr fem gånger på väg in till stan. Det var ganska många som skakade på huvudet åt mig. Tillslut betsämde jag mig för att ha tofs. Kom till Östermalmstorg där jag träffade Erica. Vi styrde stegen mot Espresso House. Beställde varsin Chai Latte och jag beställde en Brownie (Erica tog en mudcake). Satt och spanade ut över Stureplan och jag såg Martyy kila förbi. 
   När fikan var slut och vi inte orkade sitta och frysa på uteserveringen åkte vi hem till mig. Erica ville spela spel så vi spelade Trivial Prisuit (eller hur det nu stavas). Vi har ett gammalt Trivial Prisuit hemma så vissa frågot handlade om Sovjet och Östtyskland... Det var i alla fall inte många frågor som vi lyckades svara rätt på. Man känner sig verkligen dum när man spelar det där himla spelet. Vi fick skratta väldigt mycket i alla fall.
   När vi hade ledsnat på spelet kom mamma och pappa hem och vi åkte till Samurai och åt. God, japansk mat är så sjukt gott. Jag skulle kunna äta hur mycket som helst. Känner mig alltid helt fullproppad när jag går därifrån. Som en liten boll om jag ska vara ärlig.

Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik. Alltså, jag förstår inte vad folk har emot japansk musik egentligen... Den äger ju. Enda nackdelen är att man inte fattar ett enda ord av texterna... Menmen, en dag kanske jag kan lära mig, eller något. Jag blir i alla fall glad av musiken.

PUSSKRAM

Weei

Höstlov... kan det blir bättre?

Demokratidag

Orkade inte skriva igår efter att jag hade titta klart på Heroes. Men vi hade i alla fall konsert. Den gick bra, men vi tyckte att den var seg...

Idag hade vi demokratidag i skolan. Riktigt kul faktiskt. Jag trodde att den skulle vara mycket tråkigare än vad den var. Först fick vi titta på en film om när några tredjeklassare i Kina (eller var det Japan?) skulle välja ordningsman till klassen. Det var helt sjukt! Föräldrarna satt typ och skrev ihop tal till barnen. Jag tror inte att de fattade hälften av det de sa (barnen alltså). När jag gick i trean förstod jag i alla fall inte det. Sedan skulle vi såklart diskutera filmen. Kände att vi var några stycken som pratade mest. Efter pratande skulle vi titta på de fina filmerna som skolans olika råd hade gjort. Det blev en hel del skratt...
   Lunchen var äcklig. Det slutade med att jag fick köpa boring smörgåsar på fritids för att äta något. Vi spelade ordsnurran nu på rasten också. Det gick inte så bra för mig. Haha, vet inte riktigt vad vi har fått för ryck, men vi spelar ordsnurran hela tiden. 
   När lunchen var slut skulle vi upp till Aulan och lyssna på några ungdomspolitiker. Ingen var särskilt positiv till det, men det visade sig vara kul. Det väckte många tankar och åsikter. Avslutingen på dagen bestod av att vi diskuterade ungdomspolitikeras debatt och skrev i en pratbubbla vad i tycker att demokrati är.
   Efter skolan hade jag gitarr. Snart kan jag spela en låt. Haha, då kan jag också skryta lite... När jag kom hem tvingade jag Gustaf att laga mat. Sedan pluggade jag till SOprovet imorgon och mamma förhörde mig. Jag är sjukt nervös inför provet.

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM

I-ri-ta-ti-on

Så skulle man kunna uttrycka mina tankar i eftermiddags. Skulle fixa en tröja till konserten imorgon eftersom att jag inte hade något i någon av de färger som vi kunde välja mellan (orange, rött eller brunt). Jag åker alltså till Lidingö Centrum efter skolan för att försöka hitta en tröja. Efter att ha provat ett okänt antal tröjor i någon av de tänkta färgerna får jag panik, alla ser lika fula ut. Panikslagen ringer jag till mamma och möts av hennes telefonsvar! Ringer istället till pappa som försöker hjälpa mig att komma på butiker. Det går inte heller särsklit bra och det enda plagget som inte såg ut som crap kostade 1200 kronor. Kändes lite dyrt för en kofta som jag kanske inte ens ville ha... Det slutade i alla fall med en röd tunika (eller vad man nu ska kalla det) från Lindex.
   När jag och tröjan hade kommit hem och jag hde fått lite mat i magen (var sjukt hungrig). Kom pappa hem. Jag visade honom mitt inköp och helt plötsligt kom pappa på:
"Men du har ju en röd tunika, den från NY."
   Kändes så lagomt kul att han kom på det efter att jag hade fått springa runt hysterisk, hungriga och gråtfärdig i LC.

Ska lämna tillbaka mitt panikköp frå Lindex och använda min tunika imorgon.

Dålig start

Hade sämsta starten man kan ha på en måndag imorse. Vaknade och tänkte att jag hade massor med tid att kliva upp på. Plötsligt kom jag på att det hade jag inte alls, jag skulle örja en halv timme senare, så jag kastar mig ut och kommer bara tio minuter försent. Men det är tillräckligt för att allt ska kännas sämst. Till råga på allt hade vi två timmars musikrep som första lektion. Jobbigt. Ska inte glömma att säga att jag glömde min skåpnyckel. Sammaräknat, skitmorgon!
   Efter musiken hade vi SO och Ellen gjorde den braiga upptäckten att vi har prov på fredag. Bra jobbat säger jag. Vi hade en genomgång om makt och jag fick veta mitt betyg för terminen i religion. Håller kvar mitt MVG från förra året, yes. Musik
   Musik igen efter SOn. Vi sjöng julsånger och alla blev lite smått nostalgiska. Det är något med julen, sångerna under julen, lucia, Globen, allting liksom. Dessutom är det enkelt. Det enda jag undrar är vad vi egentligen ska göra fram till Lucia. Vi ska lära oss två nya sånger. Hallå, det är hur långt kvar som helst! Ska vi sitta och ha teori eller? En annan negativ sak (nu när jag ändå klagar), vi nior ska typ inte få dansa på Globen. Jag börjar typ gråta. Det är ju för tusan det alla har sett fram till och så ska vi inte få göra det!
   Lunchen var kort. En halvtimmes lunchrast är inte mycket, man hinner bara äta. Efter lunchen hade vi först slöjd och jag ritade klart mina ritningar på klockan jag ska göra. Den kommer nog att bli bra. Bara jag inte lackar ur på fanéret... Sista lektionen var teknik. Vi hade genomgång om vad vi ska göra den här terminen och började öva på att rita ritningar. Måste bara säga att min tekniklärare är för kul. De flesta lärare säger ju åt eleverna att spotta ut sina tuggummin, men inte Clas. Han ber om att få ett själv. Klockrent alltså!
   Efter skolan åkte jag till dansen där jag träffade Erica. Dansade. Det var sköntsköntskönt att röra på sig lite. Haha, måste säga att jag och en sal med speglar inte är någon bra kombination. Jag speglar mig konstant, det är nästan lite pinsamt.

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM


Många dagar

Ska skriva lite kort om alla dagar som har gått sedan jag skrev senast.

I torsdags hade vi studiedag, så jag var ledig. Sov alldeles för länge och vaknade en halvtimme innan jag skulle åka in till stan. Hade tänkt gå ut och springa på morgonen, men det hann jag ju inte. Skyndade mig som tusan och hoppade över frukosten. Hann till bussen och kom in till stan vid ett och mötte upp Elin. Vi åt lunch på Kofi, asmysigt. Spelade gitarr senare på kvällen.

I fredags var det vanlig skola igen. Dagen segade sig igenom. Vi hade två timmars musikrep efter lunchen, det gick bra. Efter skolan skyndade jag mig hem för att träffa Martin och Mattias inne i stan. Lyckades klä på mig något som såg okej ut och packa. Fick skjuts av pappa en bit och stressade sedan till tåget. Träffade pojkarna inne i stan och jag och Mattias gick och åt. Sedan kom Martin igen efter att ja hämtat Axel på Centralen. Därefter åkte vi hem till Martin. Gjorde inget särsklit en stund innan det började komma folk. Hade en trevlig kväll. Jag sov över hos Martin.

Igår vaknade jag hos Martin och vi segade kvar i sängarna. Ärligt talat segade vi hela morgonen. Någon gång mitt på dagen ringde Erica och ville ses. Eftersom att alla skulle in till stan åkte jag med dem. Sedan skilldes vi åt på T-centralen och jag fortsatte till Espresso House där jag träffade Erica. Vi träffade som av en slump Petra och hennes kompis Carro. Satt en lång stund på Espresso House. Sedan drog jag och Erica.
   På hemvägen uträttade vi flera ärenden. Först hyrde vi film, Pans Labyrint och Epic Movie. Sedan köpte vi godis. Därefter var vi tvugna att åka till Tryffeln för att köpa hö. Där köpte vi dessutom mat, budgetsushi och snabbnudlar. Kom hem och började titta på film. Lyckades dricka två stycken Loka igårkväll.

Idag vaknade vi sent. Segade som vanligt hela morgonen tills vi vid halv tre kom på att vi ville åka in till stan. Eftersom att vi kom på det så sent fick det bli så att vi åkte till Fältöversten. Jag köpte blondspray (haha) och en iPod(!). Äntligen har jag en iPod. Är asglad över att jag har köpt en. Den ligger på laddning bredvid mig just nu. Imorgon ska den lilla sötnosen får vara min underhållning när jag åker till och från skolan...

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM


Försent och försent igen

Imorse kom jag försent till musiken (som vanligt alltså). Helen hade straffpredikan till oss som alltid kom försent och jag fick lust att gömma mig. I övrigt gick det riktigt bra på musiken. Efter musiken hade vi matte. Lätt som tusan! Roade mig med att klottra ner Ellens mattebok också. Vi kom fram till att det finns många sätt att skriva hej på. Därefter hade vi gympa. Vi har fått som uppgift att skriva kost- och motionsdagbok. Inte bra, jag har ingen lust att skriva en sådan. Kommer att få grymt dåligt samvete av den... 
   Om någon är smart kan det gissa vad vi fick till lunch... Det var såklart fiskpanetter. Lika oätligt som vanligt. Jag gillade fiskpanetter förut, men nu kan jag knappt äta det längre. Dåligt av skolan.
   Efter lunchen hade vi halvklass musik. Vi övade på teckenspråk. Det är en jättefin sång som man ska teckna i refrängen på. Det ser väldigt häftigt ut när alla gör det samtidigt. Ett annat språk som inte rikigt är lika coolt hade vi efter musiken. Vi skulla skriva en spökhistoria på spanska. Men jag och Bisse tyckte att det fanns roligare saker att göra. På halvklassen i svenska var vi i biblioteket på bokprat. Vi fick sitta på några små röda kuddar på golvet. Det kändes lite som att gå på dagis igen, haha. Innan lektionen började läste vi Guiniess Rekordbok. Vi fick reda på att den lägsta limbon som någon har klarat är 1,5 decimeter. Det är ju helt sjukt! Sista lektionen hade vi fysik. Jag erkänner att min aktivitet på den lektionen var lika med ungefär noll. Istället för att svara på frågor ritade jag fina bilder och pratade med Tilda. Men jag var alldeles för trött för att orka fysik och det var Tilda också, en bra lösning att göra något annat alltså. 
   Stressade iväg från skolan för att hinna i tid till pianot. Trodde att jag skulle hinna ända tills T-banan stod still flera minuter på både Karlaplan och Gärdet. Helvete tänkte jag och kom såklart försent till pianot. Suck, men min pianolärare blev i alla fall inte så sur.
   Promenarade hem efter pianot och pratade med Mattias i telefon. Även Martin var delaktig i samtalet. Måste säga att jag kände mig liiite duktig som promenerade hem...

PUSSKRAM

Varför...

är gräset grönare på andra sidan?
Och varför kan man inte få det man vill ha?

Väckning a la SBG

Jag förstår inte varför mina föräldrar alltid väcker mig på Sundbronsmanér. Mamma brukar komma in i mitt rum och sjunga på helgmorgnarna. Inte nog med det, hon brukar dra upp persiennerna också. Skitkul om man hade hoppats på att få sova en stund.

Det som får mig att bli orolig är att mina föräldrar sammarbetade imorse... Först kom mamma in som vanligt och sjöng och var hur pigg som helst. Efter en stund kom pappa in och började bädda ur min säng innan jag ens hade klivit upp! Vad är det för stil liksom?

Hemma hos mig vet man inte vad helgsovmorgon är...

Älska fredag

Sista dagen på skolveckan. Det ska bli skönt med helg igen, speciellt då jag ska få sova i helgen... Tyvärr är våra fredagar i skolan sjukt långa. Det känns som att de aldrig tar slut.
   Första lektionen var kör. Helen var galen som vanligt. Jag tror att hon är lite orolig för att vi inte ska hinna lära oss alla låtar till vår konsert. Sedan hade vi matte i en timme. Skitsegt, men jag fick lyssna på musik. Efter matten hade vi SO. Vi håller på med hur Sverige styrs. Jag tycker att det är tråkigt med politik och sådant. Alltså är lektionerna tråkiga. Det är mycket roligare med historia och religion. Religion är nog roligast.
   På lunchen knallade jag, Hannie och Ellen bort till 7eleven. Träffade våra hemkunskapslärare där. De verkade inte tycka att det var så bra att äta lunch på 7eleven. Men när vi sa vad det var till lunch i skolan (kebabgryta) verkade de ändra åsikt.
   Efter lunchen hade vi svenska. Vi fick läsa en novell och skriva om den. Det var ganska svårt, för vi skulle besvara en fråga och den var konstigt utformad. Tror dock att jag fick till den. På musiken gick det bättre än vad det gjorde på kören. Fast musik är roligare också. Näst sista lektionen var halvklass fysik. Ganska kul och avslappnat. Vi fick leka med lite olika saker och göra några oavancerade labbar. Sista lektionen för dagen var engelska. Vi läste/lyssnade på en berättelse. Den var ganska läskig...
   När vi äntligen slutat satte jag, Erica, Fanny, Lotta och Petra på ett café i väntan på att manifestationen mot gatuvåld skulle börja. Jag och Erica köpte varsin brownie för 42 kronor. Det är ett helt sjukt pris ju! Den var i alla fall god, men mättande. Vi träffade lite andra människor och sällade oss sedan till den stora skaran i Kungsan. Tyvärr hörde vi ingenting. Men vi var i alla fall där. Efteråt satt vi på Donken en stund och sedan åkte vi hem.

Måste bara säga att jag raderade mitt PA-konto idag. Det känns... konstigt. Har liksom alltid haft det, men inte nu längre. Har i och för sig inte varit så aktiv på senaste tiden.

Nu ska jag softa hela kvällen och typ titta på Idol!


PUSSKRAM


Orientering

Första idrottsdagen för nian. Idag har vi orienterat vid Rösjön. Det gick faktiskt bra, men så sprang jag ju med Ellen. Även om hon säger att hon inte kan läsa kartor så är hon i alla fall bättre än mig. Alltså behövde jag bara komma med några smarta kommentarer och springa efter. Sprang med Tilda också, hon var lite bättre på kartor, men Ellen hade kartpowern! Vi lyckades ändå ganska bra och kom först av oss tjejer i B. 

image98

Att ta sig till Rösjön var sjukt segt. Det tog över en timme att åka dit. Varför är vi alltid någon annanstans än nära mig när vi har idrottsdag? I vanliga fall brukar vi ju vara vid Grimsta, vilket innebär att man måste åka tunnelbana i en hel evighet. Blää, ha idrottsdagar på Lidingö snälla AF!

PUSSKRAM

Helvete

Varför blir det alltid så fel? Vill inte mer... Orkar inte, när allt blir bra så går det skit igen!

Back to school

Så var man tillbaka till skolan igen. För det första hade jag ingen lust att vara i skolan och för det andra var jag sjukt trött. Var i alla fall tvungen att tvinga mig upp ur sängen imorse. Glömde mobilen hemma när jag gick och fick gå tillbaka och hämta den. När jag kom fram till skolan kom jag på att jag dessutom hade glömt skåpnyckeln och sångpärmen. Fick dela skåp med Bisse. 
   Första lektionen var engelska. Vi skrev uppsats om PRAOen, usch och fy och blä. Sedan hade vi SO och jag somnade. Blev väckt av att Gretel sa till hela klassen att jag skulle sluta sova och börja jobba med frågorna i häftet. Pinsamt... Efter SO:n hade vi musik och Helen var skitsur. Vi var helt enkelt för dåliga. Som straff ska vi lära oss den japanska sången utantill till på fredag. Det är nu man behöver vilja lära sig japanska... Fast vi behöver i och för sig inte veta vad allt betyder. Men ändå, kan typ bara "Yaren soran soran soran soran". Känns inte bra eftersom att den är ganska lång.
   Åt lunch med Ellen. Det fick bli fil och flingor eftersom att det var pyttipanna till lunch. Vi pratade lite grann och vi bestämde att vi ska orientera imorgon (har orienteringsdag med skolan imorgon, blääää). Jag suger verkligen på att orientera. Var riktigt duktig i fyran och femman, men jag vet inte vart de talangen har tagit vägen nu. Skulle vara bra att ha den för mitt betyg i gympa.
   Efter lunchen hade vi först slöjd. Vi tittade på bilder på olika klockor. Höstens projekt är alltså att göra en klocka. är vi hade tittade klart fick vi börja rita på en egen klocka. Jag tror att jag vet hur min ska se ut. Det eda dumma är att jag har bestämt mig för att skära i fanér i år igen. Någon som kommer ihåg hur mycket jag svor över svepasken och dess fanér? Klockans fanér kommer att bli ännu svårare att skära ut än det på asken. Aja, allt för att få behälla mitt MVG. 
   Nästan direkt efter slöjden hade vi bild. Jag har sagt det förut och jag kommer att säga det igen, jag kan inte rita. Då kanske ni tänker att "så dålig är hon inte". Men det är jag. Allt jag ritar är en katastrof! Första ämnet jag kommer att få G i. Suck, menmen...

image97

   På eftermiddagen var jag och dansade med Erica. Det gick bra och vi hade vikarie för vår vanliga lärare. Hon var bra och vi dansade en skitkul koreografi.

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM

Efterträff

Som många kanske vet har jag de är helgen varit på efterträff uppe på SBG. Sjukt mysigt med massor av minnen. Det började med en skojig tågresa upp till Falun med mycket BANG-spelande. Väl på gården var det kul att träffa alla som man inte hade träffat på tåget. Mat och sedan... jag kommer faktiskt inte ihåg. Men jag vet att senare på kvällen var det mässa i kapellet och sedan mysigt kvällsfika som avslutades i ett efterlängtat normalt samtal med dig. Tack för det. 

   På natten blev det inte mycket sömn. Jag och Linnea sprang runt på gården och gjorde lite olika saker. Vi var bland annat uppe i kapellet och sjöng lite sånger. Dessutom gick vi Lilla Triangeln (gaah, som jag hade längtat). Mycket fniss blev det dessutom eftersom att det var jag och Linnea som var inblandade. Efter det satt jag inne på tionde med lite olika människor, mysigt. Gick och la mig vid sex...


Vi blev väckta av att flera glada AL:are kom in och dansade. De tvingade upp oss ur sängarna och lät oss dansa. Jag och Elin var snabbt uppe på fötter, men så fort AL:arna hade gått kröp vi ner i sängarna igen. Morgonbönen var såklart fantastisk. Frukosten smarrig. Vet inte riktigt vad vi gjorde, men någon gång under dagen gick vi en tipspromenad. Mitt lag vann!! Men vad hade man väntat sig?

   Någon gång under eftermiddagen/kvällen var det "lilla julafton". Man får en lapp som man sätter fast på ryggen och så får alla skriva något snällt på lappen. Skit kul att läsa efteråt.

   På kvällen lekte vi lekar. Lekledare vad OB och GB. Blinkleken, fruktsallad och näringskedjan lektes bland annat. Efter lekarna var det trosvandring med tema Döden. Ledde för första gången. Kan ju vara smart att ha gjort det innan man ska leda de nya DK:arna. Var ganska kul att leda också, väldigt annorlunda från att bli ledd. 

   Natten började med att vi sjöng god nattsång istället för AL:arna. Sedan var det dags för en sista natt på gården som DK:s. Vi var mest på Kines och pratade. Var ute och gick ett tag, vet inte hur länge, men jag tror inte på Mattias när han säger att det var en halvtimme. Väl tillbaka fortsatte vi att prata och började sedan lyssna på musik. Asmysigt, men jag somnade en stund. Vaknade och var vaken en stund innan vi bestämde oss för att sova. Vi sov fyra stycken i samma säng. Det behövdes lite planering för att få plats.


Morgonen efter kom Kalle och Becki in och väckte oss. De blev lite förvånade över mängden människor i en och samma säng. Vi drog oss en stund och sedan gick jag ner och duschade. Jag tror aldrig att det har varit så skönt att duscha. Frukost och sedan en stund fritid/packtid. Efter det gick vi till kyrkan. Hade ganska kul i kyrkan. En grej prästen nämnde i sin predikning var klockren och jag gissade rätt på en sak... Efter kyrkan gick vi upp till gården igen efter en snabbvisit hos Paletten.

   Väl tillbaka på gården pratade jag med Tess. Var lite irriterad över en grej och så. Vi kom i alla fall försent till maten och fick sjunga själva. När maten var uppäten blev det kramkalas uppe på vinden. Jag förstod knappt att vi skulle åka hem. Låg på vindsgolvet en lång stund och sedan fick jag och Helena skjuts in till Falun av Filips mamma. I Falun var vi på Donken innan vi skulle med tåget. 

   Hade en trevlig hemfärd. Dock lite mycket kameror för min smak... Kunde inte heller sova som jag hade tänkt mig. 


När jag kom hem åt jag middag och sedan somnade jag i en fåtölj. Nu ska jag sova och sedan är det skola imorgon.


http://isil.bilddagboken.se/


PUSSKRAM


Ä1

Efter som att Tess sa idag att jag har varit ovanligt ondskefull måste jag upplysa om att jag är en småond ängel. Nu är det två personer som har sagt det och jaa... det kanske stämmer.

Dagen har varit som alla andra dagar på PRAOen. Fast det var grymt lite kunder! Istället fick jag tid till att ha en lång SMSkonversation med Tess. Det kan man ju inte säga nej till. Hon beskrev mig på x-antal sätt... Lite intressant, haha.
   Idag har jag liksom alla andra dagar varit trött. Gjorde några av de läxor som vi hade under PRAOen igår. Försökte få Matte att hjälpa mig vilket ledde till att han anklagade mig för att inte tillåta folk vara ledsna. Hmm, vi bytte samtalsämne någon gång mitt i. Det var kul i alla fall.

Har köpt en ny jacka idag också. Jättesnygg från Fred Perry. Bara ett problem, Fred Perry är ett "Djurgårdsmärke". Inte bra, men det var snygg...

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM


Bäst på länge

Jag har fått en ny favoritserie. Eller ny och ny, den har gått i några veckor nu. Men den är i alla fall grymt bra och jag ser fram emot att få se nästa avsnitt imorgon. Dissade både Tess och Mattias ikväll för att titta på denna serie. Vad gör man inte för TV-serier?

Kvällens avsnitt slutade äckligt precist mitt i allt, precis som avsnitten brukar. Tur att det är två avsnitt per vecka och inte ett. Missade dock ett avsnitt förra veckan. Men det är långa intron om avsnittet innan, så jag vet ungfär vad som hände då.

Någon som kan gissa vilken serie jag gillar??

Tandläkare och Frisör

Känns skönt att ha varit hos tandläkaren nu. Av någon anledning blir jag alltid lika nervös när jag ska till tandläkaren. Jag är alltid helt säker på att hon ska upptäcka att jag har hål i täderna eller något liknande. Men varje gång kan jag gå lika lättad därifrån med orden "du har jättefina tänder" ringandes i öronen. Fast man kan ju aldrig vara säker...
   Kom lite sent till PRAOen imorse eftersom jag hade varit hos tandläkaren. Började hjälpa till i köket direkt efter att jag hade bytt om. Efter en stund fick jag gå ut och hjälpa Eva i kassan. Nu kan jag nästan helt säkert säga att jag har lärt mig hur den där himla kassan fungerar. En stor lättnad för både mig och Eva. Men jag önskar att fler hade kunponger, för det är så mycket enklare. 
   Folk som äter ofta på restaurangen känner igen mig nu. Det är kul eftersom att de pratar lite med mig då. I och för sig var det många som gjorde det förrut också. Men det är väldigt kul att folk pratar lite med mig som de gör med Eva. Det är inte så mycket tid kvar nu av PRAOen. Om jag är där på fredag är det ju tre dagar. Annars är det bara två. 
   När jag hade slutat åkte jag och klippte mig. Träffade Jojo på vägen hem också. Klippningen blev bra i alla fall. Inte så stor skillnad. Bara lite mer uppklippt och kortare lugg. Den blev nästan lite kort.
   Jag avskyr att klippa mig, för jag blir nästan aldrig riktigt nöjd. För det mesta tycker jag att håret blir för kort. Grejen är att jag gillar tanken på att jag ska klippa mig. Och jag gillar att gå till frisören. Men när klippningen är klar blir jag nästan alltid missnöjd. Fast man ser typ ingen skillnad när jag klipper mig, bara om man tittar riktigt noga.

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM


Ahh

Jag blir galen på alla sega människor som ska betala när jag står i kassan på PRAOen. Det finns en snubbe från Samhall (ett företag där det bara jobbar utvecklingsstörda) som alltid är seg. Som idag, jag hade inte hunnit slå in summan på hans mat på kortavläsaren och så började han dra kortet. När jag sedan hade lyckats slå in summan slog han fel kod! Jag bad honom att slå om den och det gjorde han. Problemet var bara att han inte tryckte på OK. Alltså fick jag stå och tjata på honom tills han tryckte. Det blev inte bättre av att det var ganska lång kö. Jag blir bara så trött...


image95

RSS 2.0