Glad dag

Det här har verkligen varit en perfekt dag! Vaknade vid tio och var utvilad (gick och la mig halv tio igår!!). Klev upp och segade. Startade datorn och satt där en stund. Sedan ringade Erica och undrade om jag visste att det är vintertid. Det visste jag, ska jag vara ärlig hade jag funderat på om Erica visste det. Efter ett tag åkte jag in till stan. Lyckades ändra min frisyr fem gånger på väg in till stan. Det var ganska många som skakade på huvudet åt mig. Tillslut betsämde jag mig för att ha tofs. Kom till Östermalmstorg där jag träffade Erica. Vi styrde stegen mot Espresso House. Beställde varsin Chai Latte och jag beställde en Brownie (Erica tog en mudcake). Satt och spanade ut över Stureplan och jag såg Martyy kila förbi. 
   När fikan var slut och vi inte orkade sitta och frysa på uteserveringen åkte vi hem till mig. Erica ville spela spel så vi spelade Trivial Prisuit (eller hur det nu stavas). Vi har ett gammalt Trivial Prisuit hemma så vissa frågot handlade om Sovjet och Östtyskland... Det var i alla fall inte många frågor som vi lyckades svara rätt på. Man känner sig verkligen dum när man spelar det där himla spelet. Vi fick skratta väldigt mycket i alla fall.
   När vi hade ledsnat på spelet kom mamma och pappa hem och vi åkte till Samurai och åt. God, japansk mat är så sjukt gott. Jag skulle kunna äta hur mycket som helst. Känner mig alltid helt fullproppad när jag går därifrån. Som en liten boll om jag ska vara ärlig.

Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik. Alltså, jag förstår inte vad folk har emot japansk musik egentligen... Den äger ju. Enda nackdelen är att man inte fattar ett enda ord av texterna... Menmen, en dag kanske jag kan lära mig, eller något. Jag blir i alla fall glad av musiken.

PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0