Dragningskraften

Grymt rolig eftermiddag med Lisa på stan. Shopping till tusen och Lisa hittade dragningskraften. Jag köpte en blommig tunika på Indiska, en randig tröja från Indiska, svart långt linne från Gina och en svart blommig halsduk från någon affär. Dessutom köpte vi finfina ringar.

IMORGON ÅKER JAG TILL FJÄLLEN!


Hultsfredbiljetter fixade...

Snö och solsken

Det är sol ute idag igen. Vilken härlig start på ett lov som känns som att det kommer att bli underbart. Fast det snöade ju imorse en stund, samtidigt som det var solsken, väldigt fint.

Idag ska hela familjen till farmor och farfar och så ska jag träna. Inget ensam hemma ikväll tyvärr eftersom middagen hos familjen Lindholms blev inställd. Nu är min kväll helt oplanerad, synd. Blir väl lite Melodifestival och så får jag spana efter mina klasskompisar som är där. Aja, får se vad som händer och fötter kanske hittar någon som är hemma och har tid att leka med mig...


Uppfylld

Bara för att jag är uppfylld av en sådan kärlek just nu.
Hej jag är knäpp.

All kärlek till de som får mig att le och de som är värda att sakna även om det bara är för en vecka.
Fast de flesta behöver saknas mycket längre.
Kärlek.

Hon är hemma

Feel good-fika med Hanna. Mycket trevligt må jag säga. Hon har varit i London och jag är avis, fast nu är hon hemma hos mig. Hah, så nu kan jag dricka hur mycket te som helst tillsammans med henne. I alla fall efter sportlovet eftersom vi nu styr åt olika håll i den nordligare delen av Svea rike.

Och strax ska jag ut och springa i kylan, vill inte. Menmen, sånt är livet och nästa vecka kommer jag inte att behöva springa något alls för då är det skidåkning som gäller, weeeeii. Lycklig = jag.

Imorgon ska jag till farmor och farfar. Och så ska jag träna intensivjympa. Sist blir det nog ensam hemmakväll, det låter lockande på något sätt. Samtidigt funderar jag på att ringa Julia... Det återstår att se hur jag löser denna konflikt inom mig själv.

Puss.

VI ÄR SMÅ

Längesen sist...

Jag är så bra och vi är så små!
Hejja mig och Julia alltså.

Skola, springa, piano, skämma ut mig, intensivpass, cykling, telefonprat.

Hejdå.

Sportlov snart, längtar som tusan upp till fjällen, efter Linna, Julia.T och alla skidåkning.

Bläääääääääusch

Jävla geografiprov...


Hejja Julia!

Tråkig dag

Dagen idag har ägnats åt att plugga järnet. Först har jag försökt hitta källor till min lilla text om Tibet. Sedan ändrade jag lite i min saga på spanska. Efter det svenskaplugg inför provet på fredag, lunch, geogrfiplugg (jag somnade av tristess här).
   För att hålla mig vaken kokade jag te, yogi, hur gott som helst. Sedan mera geogrfiplugg innan pappa och Gustaf kom hem och skjutsade mig till Friskis. Där blev det löpband, medeljympa och tillsist lite spinning. Härligt och jobbigt till och från. Hemma igen så strök jag och sedan duschade jag (intresseklubben skriver så att pennorna glöder!).
   Ikväll tänker jag titta på någon trevlig film och sedan blir det hopp i säng för imorgon är det skoooola. Jag pallar inte gå i skolan i en hel vecka, suck. Dessutom två prov, inlämning av individuella valblankett. På lördag (alla hjärtans dag by the way) så ska hela familjen till Västerås och fira morfar = jag missar Ellis födelsedagspartaj. Det är jag mycket ledsen för.
  

Efter den här veckan är det dock bara EN vecka kvar till sportlovet, grymt jue!

Puss.

Shoppingglädje

Svenska, matte, samhälle.

Efter skolan lite planering för samhällsarbetet. Sedan åkte jag hem och åt lunch.
Tillbaka in till staden en timme senare för att möta upp Hanna.
Vi gick på stan och det var mys.
Har köpt ett par jeans från Cheap Monday, bh och trosor från H&M, födelsedagspresent åt Elli,
grejer till att göra coola örhängen och en svart t-shirt från Urban Outfitters.

Hanna ska åka till London nästa vecka, lyckans ost hon är.
Fast vi ska faktiskt åka dit någon annan gång, tillsammans.

Wäwä, jag har tråkigt och är allmänt rastlös.
Snart är det dags för en kopp yogi te.

Önskedrömmar

Jag vill verkligen gå ut och springa, igen.
Kan det inte finnas någon som håller om mig och viskar i mitt öra att jag är fin?
En sådan där kille helst.
Någon som jag kan ringa när jag egentligen borde sova.

Trallar

Lay all yout love on me...

*Sjunger*

Segt

God morgon.
Missade tåget imorse, men vår lärare är sjuk så det är chill.
Jag vill hem!

Gagagagaggaga

Blubb.

Uttråkad och inte behöver jag sova än

Varför har jag så mycket tid alla kvällar då jag verkligen inte behöver gå och lägga mig i tid? Börjar klockan tolv imorgon och tänker inte kliva upp förrän klockan halv nio, vilket innebär att jag för en gångs skull inte behöver ha dåligt samvete över att klockan snart är elva och jag sitter framför datorn. När jag för en gångs skull vill gå och lägga mig. Jag har ingenting att göra...

Imorgon blir det en springtur direkt efter att jag klivit upp. Sedan lite chill och pianospel innan jag åker till Bergianska för ett studiebesök där. Tillbaka till skolan för samhälle och sedan slut. Ska och träna då, måste träna efter mitt och Julias frosseri igår.
   Tisdag blir halvdag. Onsdag en timmes badmintonspel och sedan tror jag att det blir lite träning också. Torsdag halvdag. Fredag vanlig dag, fast utan musik, vilket innebär att vi slutar typ 11.10 eller något sådant.
   Någon som har lust att gå på stan med mig i veckan, hör av dig i sådana fall? Jag vill ha en ny tunika, jeans (vill ha, vill ha, ska ha ett par Cheap Monday), någon tröja eller något.

See ya darlings...

God Natt.

Träning = knark

Hur mycket jag än hatar att träna, hatar allt som har med kroppsfixering att göra, så kan jag inte låta bli att älska känslan efter att ha tränat. Det är då jag förstår varför jag utsätter mig för det gång på gång. Jag känner mig faktiskt bra. Ärligt talat så lever jag på den känslan, känslan över att jag kan någonting som vissa inte klarar. Att jag orkar ta ut mig mer än alla andra på vissa pass, att jag orkar släpa mig till träningen (eller ut och springa) nästan varje dag, varje vecka. Då känner jag mig riktigt duktig, den ni.

Haha

Gör aldrig Dumledrömmar med olivolja. Det är inte gott.

Mysdag med Julia igår, tack för den.

RSS 2.0