Uttråkad och inte behöver jag sova än

Varför har jag så mycket tid alla kvällar då jag verkligen inte behöver gå och lägga mig i tid? Börjar klockan tolv imorgon och tänker inte kliva upp förrän klockan halv nio, vilket innebär att jag för en gångs skull inte behöver ha dåligt samvete över att klockan snart är elva och jag sitter framför datorn. När jag för en gångs skull vill gå och lägga mig. Jag har ingenting att göra...

Imorgon blir det en springtur direkt efter att jag klivit upp. Sedan lite chill och pianospel innan jag åker till Bergianska för ett studiebesök där. Tillbaka till skolan för samhälle och sedan slut. Ska och träna då, måste träna efter mitt och Julias frosseri igår.
   Tisdag blir halvdag. Onsdag en timmes badmintonspel och sedan tror jag att det blir lite träning också. Torsdag halvdag. Fredag vanlig dag, fast utan musik, vilket innebär att vi slutar typ 11.10 eller något sådant.
   Någon som har lust att gå på stan med mig i veckan, hör av dig i sådana fall? Jag vill ha en ny tunika, jeans (vill ha, vill ha, ska ha ett par Cheap Monday), någon tröja eller något.

See ya darlings...

God Natt.

Kommentarer
Postat av: Mangetsu

AKTIVA SKITUNGE! <3

2009-02-02 @ 15:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0