Borta bra, men hemma bäst... Eller??

Hemma igen efter att ha varit borta i nästan en hel månad. Skönt till viss del, men jag känner en stor saknad till Sundbornsgården. Alla gulliga människor, kramar och allt vad SBG nu innebär. Det är i alla fall skönt att ha kommit hem från Fjällnäs. Att vara uppe i fjällen på somrarna är vääääldigt segt.

Tillbaka till SBG... Veckorna där har varit de bästa, men också de sämsta i mitt liv. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde på SBG. Men jag har nog aldrig gråtit så mycket heller. Som jag och pappa Kalle kom fram till när vi pratade (inga namn nämns):

"Han klagade på att Hon grät i en halv timme igår kväll." (jag)
"Det får du lätt ihop till på en kväll" (Kalle)

Det har hänt sjukt mycket på tre veckor. Första natten var en besvikelse för mig och Elin som var piggapiggapigga, men alla AL (och DK:s) sov. Som tur var sovs det inte alla nätter. En natt var alla SBG:s ungdomar och grillade, en natt var det spökhistoria i Härbret (läskigt värre) och en natt gjorde jag illa hälen och fick åka in till Faluns lasarett. Samma natt hade tre (o)mystiska AL-killar varit och ritat på oss.
   På dagarna hände det annat skoj, lekar, kramar, pratstunder och tjejsnack. Tjejsnack på SBG ska det aldrig talas illa om!! DB-Björn uppskattde det till och med. Sedan ska inte AL:arnas godnattsång glömmas bort. Mysfaktor 1000 och den ska avslutas med ett AAAAAW. Underskatta aldrig ett AAAAAAAW från massa DK-tjejer årgång 07...
   Det har hänt lite annat på dagarna som inte har varit lika kul, lektioner, kyrkospel och FAFNU. Lektionerna har ibland släpat sig fram och FAFNU, det kan aldrig vara kul. Fast jag tror inte att det är meningen att FAFNU ska vara kul. Jag fick en gång rensa duschavloppen som FAFNU, never more, det säger jag bara. Trots att de här sakerna är tråkiga så har de upplevts med glädje.

Men allt har inte upplevts med glädje. Många gånger har jag gråtit uppe på SBG. Som jag sa, jag har nog aldrig gråtit så mycket förut. Men, som tur var fanns pappa Kalle och mamma Becki att prata med när det blev för jobbigt. Jag tror faktiskt att det slutade bra. Hoppas det i alla fall...

Jaaa... vad ska jag mer säga?? Jag skulle kunna skriva om SBG hur länge som helst, men jag tror inte att utomstående skulle förstå allt.

Sundbornsgården, alltid i mitt hjärta <3

image80

Saknar er DK-07 <3

Marcus, Linnea, Axel, Tess, Boll, Elin, Mackan, Lollo, Niklas, Ebba, Pelle
Hanna, Felix, Karin, Lovisa, Mattias, Maria, Filip, Mirjam, ET, Helena

Mamma Becki och Pappa Kalle

Saknar er AL också, fast ni är så elaka (vem sa att AL är snälla??)

IMORGON

Imorgon är det dags... Efter alla nedräkningar och all väntan så är det dags för SBG. Det ska bli så kul att få träffa alla DK, AL och ledare imorgon. Jag kan knappt tro det.

image79 Riktiga schnyggigar @ SBG

Idag ska jag åka till mormor och morfar som ska skjutsa upp mig till SBG imorgon. Så, det här blir nog sista blogginlägget innan SBG.

För Hanna (och alla andra som vill veta något om vad som händr på konfan):

Telefonnummret till SBG: 023 600 44

SBG:s hemsida: www.ifss.nu, om ni vill fortsätta till bloggen klickar man på Bilder uppe i menyn, där klickar man sedan på 2007 och till sist klickar man in på Sommarblogg eller vad det nu kommer att heta. Det kan hända att länken till bloggen ligger på förstasidan om man scrollar ner.

Det kan också hända att jag lyckas hålla mobilen hemlig. I så fall kan ni testa att ringa till den på kvällarna. Men det är smartare att skicka ett litet SMS till mobilen.

Ha det bra allihop, ses om en månad...

PUSSKRAM


RSS 2.0