Tråkiiigt

Gräset är alltid grönare på andra sidan och jag är för lat för att orka ta mig till andra sidan.

Allt för något annat, utan att våga.




Jag måste ringa Elinpelin också!

Gillar inte kaffebönor...

...och nu har jag ätit så mycket kaffebönor att jag mår illa. Hur fan man nu lyckas med det?

Brush har åkt till Gotland för att leka med Alex och jag följde med till Nynäshamn där han placerades på en färjeterminal och efter mycket hjälp av pappa, som stod utanför ett fönster in till terminalen och läste skyltar som Gustaf totalt missade, lyckades checka in sina golfklubbor och sedan komma på båten. Imponerande att min bror faktiskt lyckades trassla sig på båten och sedan komma fram utan att glömma golfklubbor och liknande. Grattis honom.
   När brush var avlämnad gick vi runt i det som kallades för centrum i Nynäshamn, vilket var en stor besvikelse. Sedan gav vi oss ut på upptäcksfärd på landet (fem mil utanför Stockholm). Vi åkte till Smådalarö och Dalarö och kollade på pittoreska landställen och åt mat.
   På hemvägen åkte vi förbi på Lännamöbler och jag hittade en tapet som jag vill ha i mitt rum. Kommer att bli skitsnyggt! Därefter gick vi in på Lännasport och jag provade bikinisar och fick tokångest och höll på att krevera. Herregud vad jag hatar bikinisar. Hittade ingen bikini men ett par shorts, en blus och ett par vita låga Converse. Mina gamla Converse höll på att trilla i bitar efter hårt slit på jobbet.

Ska springa snart och lindra lite av den ångest som jag fortfarande känner efter bikiniprovningen. Hallelujah för att man kan springa.

Nästa vecka är jag ledig alla dagar utom måndag och tisdag... Någon som vill ses? Bisse är inbokad någon av dagarna tror jag, haha.

Hej på er

Härligt

Jag kom in på mitt första handsval på gymnastiet. Känns bra!

Kungsholmen here I come!

Klant

Jag måste skratta lite. I måndags när jag var ute och sprang råkade jag springa in i en brännässla och idag när jag var ute och sprang lyckades jag springa in i samma. Fnissfniss. Det här har varit en sådan dag när jag har gjort en massa knäppa grejer.

Har varit tvungen att ringa runt till lite olika Sundbornsmänniskor för att få reda på hur mycket det kostar att vara AL. Hittade till slut lappen där det stod. Tur för mig!


Mycket snack och liten verkstad




Blablablablablablablablablablablablabla




Tiiiiimbeeeer

Åhh vad jag önskar att jag kunde gå och lägga mig nu, men det går ju inte eftersom klockan är halv sex och jag har inte ätit middag eller varit ute och sprungit. Det är jobbigt att jobba och det är ännu jobbigare att kliva upp klockan sex för att gå till det jobbiga jobbet (nu fick jag till det allt).
   Idag började dagen med att jag och Elsa kravlade runt i en rabatt som vi blev klara med ganska fort. Sedan rensade vi lite på ett annat ställe. När det var klart fanns det inget mer att göra så Järven sa åt oss att ta rast fram till lunch. Sagt och gjort. Vi gick upp på taket och spanade ut över Sollentuna och lyssnade på Elsas iPod. 
   Lunchen var smarrig men jag missade min chans till att få en pannkaka. Vi åt och gick sedan ner till Grottan där vi spelade dator. Efter lunchen fick vi tömma papperskorgar och plocka skräp. Jag har aldrig känt mig så lodig i hela mitt liv. Fy fan alltså. Jag ska aldrig bli fastighetsskötare!
   När papperskorgarna var tömda gick vi in på en outlet som ligger i ett av husen där vi jobbar. Inget kul att se och vi gick ner till garaget och hämtade olja för att olja klart ett staket. Det blev klart på bara en liten stund och vi fick byta oljan mot färg och målade ett andra lager runt en garageport. Elsa lyckades med bäst grejen för dagen... Jag stod på en väldigt hög stege (den nådde upp till taket). Efter ett tag kommer jag på hur läskigt det skulle vara om porten gick upp. Det säger jag till Elsa och hon tycker att det är hen rolig idé att göra så att porten går upp. Jag blev så klart skiträdd när den börjar öppnas. Inte nog med det, stegen är för hög och börjar tippa. Jag hoppar av stegen och är bara några centimeter ifrån att hoppa rakt ner i färghinken. Elsa höll på att kissa på sig för att hon skrattade så mycket.
   Vi målade klart och sedan målade vi lite runt en annan garageport. Den ska vi göra klart imorgon.
   Nu är jag hemma och jag vet inte vad jag ska göra. Pallar inte datorn för det är inga roliga människor online. Haha.

Imorgon är sista dagen jag jobbar, yes!

Pussokram

Jag är så glad

Träffade Elli och vi såg på Indiana Jones på bio. Eftersom varken hon eller jag har sett på Sex and the City så tyckte vi att det inte var någon idé att se filmen, därför var Indiana Jones ett bättre val. Den var bra, men ganska spårad.
   Efter bion åt vi på Kungshallarna och sedan knallade vi bort till Café 60 och drack te. Hur mysigt som helst och jag tror inte att jag har skrattat så mycket på länge. Vi gick upp till Odenplan där vi skilldes åt. VI MÅSTE SES SNART IGEN ELLI!

Nu ska jag sova annars kommer inte jag att kliva upp ut min säng imorgon, haha.

God natt alla söta

Save me?

Nu är min rast slut. Vill inte sätta mig i samma bil som Järven och höras hans babbel. Rädda mig!

Jobbjobbjobb

Igår var det Allsångspremiär och först Morden i Midsommer avsnittet för i sommar. Nu känner jag att det verkligen är sommar. För första gången på länge dog det tre personer i Morden i Midsommer, det har varit dåligt med mord på senaste tiden. Dessutom råkade de såklart ghripa fel person och göra allt annat som hör till den bäst deckaren som finns.
   Har jobbat två dagar och är inne på min tredja dag den här veckan. Idag är jag ensam och rensar en gigantisk rabatt, helt sjukt segt. Dessutom har jag jord innanför alla mina kläder och jag vet inte vad. För att göra saken bättre så babblar han som är fastighetsskötare just nu HELA TIDEN. Jag blir helt galen. Han bara babblar och babblar och allt handlar om att det här borde man inte och när jag var ung. Han klagar på precis allting som är modernt och han säger att jag inte ska ta åt mig av allt vad tidningar skriver... Blablabla.
   Efter jobbet idag ska jag leka med Elli. Får se vad vi hittar på, men jag har i alla fall något att se fram emot efter jobbet. Det gör att de hela blir liiite med uthärdligt.

Om en stund slutar min lunchrast och då ska jag tillbaka till det eviga babblet och till rabatten. Det går i alla fall framåt. Just nu sitter jag på pappas kontor. Han är inte inne, men det är lugnt och skönt här, hallelujah.

Nu är det inte långt kvar till SBG!!

See ya... om jag överlever

Dum anime

Jag har tråkigt och försöker titta på Naruto eller Death Note eftersom GB hela tiden tjatar om att jag måste titta. Nu när jag äntligen har tid råkar det ju förstås vara så att det inte funkar. Stackars mig! Jag vill titta på Death Note! Precis just nu känner jag en väldigt stor längtan efter det. Lite Light och lite L... Det är det enda som behövs för att förgylla min kväll.

Latmask

Idag har jag och Elsa klippt ner ett helt buskage. Det var väldigt roligt.
Elsa hoppade på grenarna i soptunnan. Det resulterade i en skojig film.
Jag var ute och sprang igår trots att jag inte fick. Mamma upptäckte mig inte!
Snart ska jag gå ut och springa. Är bara lite för lat, haha.
Jag har precis läst ut Du Sköna Nya Värld. Läs den om du vill läsa en konstig bok som är värd att läsa.
Elli SMS:ade precis och ville leka. Jag vill leka med henne också.
Igår lyckades jag skicka över 20 SMS på en timme. Jag fattar inte hur du och jag kan skicka så mycket SMS.
Istället för att springa sitter jag som vanligt framför datorn. Åhh vad jag är slö.
Hejdå

Ångest

Vad har jag gjort?
Vad har jag sagt?
Denna jävla ångest som biter sig fast

Allt blev så fel
Kommer aldrig att bli rätt
Förstår vi inte det?

Det är bara mina ord
Enkla och utnötta
Sönderslitna som spindelväv

Jag försöker nå
Sedan går allting snett
Nu börjar vi om från ruta ett

Fyller år

FYLLER ÅR!
16 år och sååå mycket bättre!


 Glad midsommar förresten...

Ohuuu

Jag har sett vårt nya hus nu! Det kommer nog att bli bra...

Slut för idag, tack för idag

Slutade för tio minuter sedan. Grymt skönt att ha halvdag, har bara jobbat till tolv i dag nämligen. De fem timmar som jag har jobbat har jag oljat ett staket. Inte särskilt ansträngade och det är inte lika mycket kryp på ett staket som i rabatterna. Dessutom har solen skinit fint på lilla bleka mig. Har faktiskt fått färg på kinderna den gågna veckan, känns bra.
   Den här veckan har det inte hänt särskilt mycket. Jag har jobbat, jobbat och jobbat. Jätteroligt. Större delen av tiden har jag krupit runt i olika rabatter, men jag har också trimmat en häck med en maskin (nya favoritleksaken...) och som sagt oljat in staket. Nästa vecka får jag se vad som händer. Kommer att ha Järven som chef, skit. Han är så jobbig, haha.
   I eftermiddag ska jag leka med lilla Erica, får se vad vi hittar på. Hade tänkt gå ut och springa också. Gjorde inte det igår, tyvärr. Tittade på fotboll istället. Den hade jag hellre struntat i. Det var riktigt pinsamt att se hur dåligt Sverige spelade. Alltså shit.

Nu sitter jag på pappas kontor och väntar på att han ska komma upp. Jag tror att han är och äter just nu. Klarade precis ett av spelen på min nya mobil, lite dumt kanske. Ska nog testa några av de andra spelen också.

Imorgon åker jag till Västerås och firar min lilla födelsedag. Pallar inte vara hemma i Stockholm på midsommar, alla är ju ändå borta. Som till exempel Julia som åker till England idag! Och Hanna som är i Italien. Snyft, alla mina kompisar försvinner. Elli ska ut till sitt landställe också tror jag, så försvann hon. Bläää.

Heeeejdååååå


Ny Mobil



Jag har en ny mobil!

Nu ska jag ut och springa. Håll i hatten för snart susar jag förbi.
Okej, jag borde inte springa med min förkylning... Men ändå!

TeIO I EssEEx

Idag har jag jobbat och jag klev upp klockan tio i sex. Det är inte mänskligt att kliva upp den tiden, men vad gör man inte för pengar?
   Har suttit i olika rabatter hela dagen och dragit upp gigantiska maskrosor. I jobbet ingår även att krypa runt under diverse buskar och titta ner i jorden. Fy fan vad jag avskyr småkryp... Har sett tusenfotingar, sniglar, tvestjärtar, larver och många andra *hosthost* trevliga små äckliga insekter. Euw säger jag bara.
   Lunchen var helt okej. Åt på Kocken och Rivhjärnet där jag praoade i höstas. På rasten kollade jag och mina kusiner in på pappas (och min faster och farbrors) nyligen omgjorda kontor. Annorlunda men ändå väldigt likt.
   Fortsatte med samma jobb efter lunchen. Blev även bombad med SMS samt ett telefonsamtal från Erica. Det är jobbigt att stå på alla fyra under massa buskar och skriva SMS kan jag upplysa om.
    Jobbade ännu mer och tog en rast. Efter rasten arbetade jag och Frida. Plötsligt började det regna. Det var ingen liten skur utan värsta regnbombardemanget. Jag och Frida bestämde oss för att bli klara med det vi höll på med, vilket ledde till att vi blev två blöta katter. Väldigt charmigt. En stund efter att regnet slutat var det dags att gå hem och i bilen började jag frysa. Hittade även en äcklig grön larv i håret. 
   Kom hem och startade duschen och duschade läääänge. Det hjälpte en stund mot nedkylningen. Sedan sa mamma åt mig att gå ut med kaninen och jag blev kall igen. Ni sitter jag ordentligt påklädd med strumpor, mjukisar, t-shirt och e varm tjocktröja... Och fryser.
   Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Det är inget direkt bra på TV som jag vill se (förövrigt är jag som de flesta vet inte en särskilt hängiven TV-tittare... När börjar Heroes igen?). Tänkte koka te för att höja min temperatur lite. Kanske blir varmare av att sova också. Sov inte så bra inatt.

Pusspuss

Hmm...?

Imorgon ska jag kliva upp halv sex. Varför ligger jag inte i min säng och sover?

Jobba, jobba, jo-obba

Stackars lilla flikka

Nu tycker jag väldigt synd om mig själv, dumt. Det är inte ett dugg synd om mig och det vet jag. Hallå, varför skulle det vara synd om mig, jag som är så lat att jag inte ens pallar gå ut och springa? Åhh, din jävel... Vad jag hatar dig just nu.



Idag har jag inte gjort något kul. Jag har städat kaninburen och hjälpt till med att fixa båten. Kanonkul, noll av fem toasters!


Imorgon börjar jag jobba!!

Jag borde ju typ kanske möjligtvis

Jag har inte så lite tråkigt. Borde göra något annat än att slöa vid datorn... Typ borsta tänderna och läsa min spännande bok. Eller  varför inte lyssna på lite musik?

It was only a kiss vs. I'll write sincerly yours

The Killers
                                          The All-American Rejects

Mr Brightside
                                           P.S I Love you
When You Were Young
                                           Top of the World
Read My Mind
                                           Move Along
Under the Gun
                                           Dirty Little Secret
Somebody Told Me
                                           It Ends Tonight


You just call out my name, and you know whereever I am...

För det mesta bryr jag mig inte, men ibland kommer jag ihåg. Det är så längesedan att det inte ens är värt att minnas. Än mindre är det värt att jag bryr mig. Det är saknad jag känner. Jag hatar att sakna dig. Avskyr dig.

God kväll

YES

SOMMARLOVSOMMARLOVSOMMARLOV

Jag är fri att göra vad jag vill, nästan. Nu ska jag gå ut tror jag, solen skiner nämligen nu. Snacka om att dagen blir konstig när man sover för länge.  

Slutet på klass 9b

Nu är det slut, på riktigt. Igår hade vi skolavslutning, en tårdrypande sådan. Alla grät och i pauserna mellen sångerna i kyrkan hörde man hur all nior snyftade. Vårnatt är kanske inte riktigt den bästa sången att sjunga på avslutningen eftersom den är väldigt dramatisk. Sommarpsalm var också jobig och framkallade ännu mer tårar i redan överfulla ögon.
   Efter kyrkan knallade vi till klassrummet för betygsutdelning och hejdå tal från Gretel och Helen. De måste vara världens bästa lärare. Helen klarade inte av att hålla tal eftersom hon inte ville börja gråta. Av Helen fick vi en skiva med alla låtar som sjöngs på avslutningskonserten. Sitter och lyssnar på den just nu.
   När alla var färdigkramade gick jag och mamma och åt lunch på Grill. Det var gott och trevligt. Sedan ringde jag Hanna och vid två träffade jag henne, Moa, Elli och Julia på Odenplan. Vi åkte sedan till Gröna Lund där vi träffade Anton och Niklas. Elli och Julia stannade bara en lite stund på Grönan och när de gått åkte vi andra i sex timmar till. Jag lyckades våga mig upp i både Extreme och Katapulten, vilket jag aldrig har vågat förut. Nu är det bara Fritt Fall kvar.
   Jag och Niklas åkte även det fantastiska barnatraktionerna. Till exempel åkte vi Farfarsbilarna och Nyckelpigan. Haha, alla som jobbade på de barnatraktioner vi åkte verkade vara lite smått irriterade på oss.
   När Grönan stängde åkte vi till Skinnis och träffade lite andra nior. Pratade med några blivande klasskompisar. Drog vidare till Donken sedan där vi satt en stund innan vi var tvugna åka för att hinna med sista bussen. Jag och Hugo hann precis, som tur var. Medan vi väntade på tunnelbanan hade några killar lekt med en städmaskin och en av killarna satt och storgrät på den och sa att han skulle sakna AF, haha. På tunnelbanan satt vi och sjöng vacker stämsång (okej, det där med vackar kan ju diskuteras).
   Jag kom hem och kokade te och duschade innan jag stupade i säng, trött som jag var.

Idag vaknade jag av att Elin skickade SMS. Hade tänkt kliva upp i tid, men då var klockan halv tolv... Vilket jag inte riktigt räknar som i tid. Har typ inte gjort så mycket sedan jag vaknade. Ska typ inte göra någonting idag om jag ska vara ärlig. Enda planen jag har är att jag ska gå ut och springa och ringa Tess.

Have a nice day


Det är flera stycken i klassen som jag antagligen aldrig kommer att träffa igen, det känns onekligen sorgligt. Säger det nu: Jag kommer faktiskt att sakna klassen lite. Inte mycket, bara lite.

Tänka tanke

Jag inbillar mig att jag ska hinna dricka te innan jag går och lägger mig... Måste duscha nu alltså. Planera, planera, komma fram till slutsats. Jag ska hinna dricka te, kanske ska göra lite yoogi te nu så får det står och blir gott medan jag duschar. Bra idé.

Nu idiotförklarar jag mig själv.


HEJDÅ





Imorgon går jag ut nian, hallelujah!

Trökigt

Min klocka på datorn går nio minuter efter. Hallå, hur kan en klocka som inte borde kunna gå efter gå efter? Det hjälper ju inte att ställa om skiten heller. Jag tror att det är något med mig och klockor. Dessutom har jag kommit fram till att jag typ är tidsoptimist. Jag är typ aldrig ute i tid när jag ska hinna till saker (utom när jag ska träffa Elin, då kommer jag alltid tidigt och hon sent).

Och förresten, det är folk i klassen som jag efter imorgon aldrig kommer att träffa igen. Herrgud, hur kan det vara så? Nää, jag kommer att gråta på avslutningen. Mohaha, jag kanske ska blockera gången också. Tilda joinar mig säkert. Haha, kramkompisar for lajvf Tilda. Grillningen alltså...

Ja, jag har tråkigt. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Skaskaska. Måstemåstemåste. Önska mig lycka till allihopa!

Grattis Julia till ditt beslut att skaffa Facebook. Jag är väldigt stolt, haha.

Sista... dagen innan avslutningen

Idag klev jag upp halv nio, vilket var alldeles för sent. Då hade jag först blivit väckt av först mamma och sedan pappa. Därefter somnat om och blivit väckt av min väckarklocka som jag snozzade i en halvtimme innan jag stängde av den. Somnade om och sov i en halvtimme och klev upp. Det är ingen bra start på morgonen. Skyndade mig men missade ändå bussen och var tvungen att vänta i tjugo minuter på nästa. Satt och läste min Cosmotidning.
   I skolan tittade vi på gamla bilder och filmer. En film från när vi var på Vässarö i sexan. Herregud vad man såg ut. Och vad långt hår jag hade. Ni som kommer ihåg hur långt mitt hår var i somras, det var ingenting mot hur långt det var i sexan. Lite bilder från sjuan, åttan och bilder från Montenegro nu i nian. Mycket skratt och inga tårar, ännu.
   Efter lunchen tittade vi på en del av en film och plötsligt började det skvala skum musik i högtalarna som finns i hela skolan. Alla blev hysteriska och började snacka om att det var en skräckfilm. De hela slutade med att hela klassen rusade ut i korridoren. Sedan knallade alla iväg till Adolf Fredriks kyrka. Där övade vi inför skolavslutningen imorgon.
   När "skoldagen" var slut gick jag och Julia till Indiska och Julia köpte en klänning till imorgon. Sedan knallade vi runt på stan och gjorde inget särskilt. Vi köpte varsin hamburgare på MCDonalds, provade jeans på Weekday. Vi hittade ett par som var snygga på både mig och henne. Julia köpte en present till Helen. Sedan åkte jag hem.
   Nu sitter jag och är hungrig och det kommer antagligen inte att bli mat på väldigt länge. Stackars mig säger jag bara. Är grymt trött eftersom jag gick och la mig alldeles för sent igår. Jag behöver faktiskt sova ordentligt på natten för att vara pigg. Om jag sovar för lite blir jag arg och om jag sover bara lite för lite blir jag sjukt trött.

Ha en fortsatt bra kväll

Slut på visningar, jihoooo!

Hjäälp

Läste en artikel i Cosmo (DK tjejerna 07's bibel). Den handlade om att man ska få bättre självförtroende och att det faktum att man är ful ock tjock bara sitter i ens huvud. Jag tänker då "vad bra, den måste jag läsa, jag som har så dåligt självförtroende". Och så läser jag den... När jag sitter där och läser tänker jag hela tiden "även om det är så här så är jag ju faktiskt tjock och ful". Som ni förtsår så leder det ju till att den där artikeln inte funkar eftersom jag motarbetar den medvetet. Jag VILL INTE tycka bra om mig själv. Varje gång jag försöker är det något som säger åt mig att ändra den åsikten.

Hur i helvete får man bättre självförtroende?!




Ledsen för svordomen!


God natt

Nu ska jag sova... Ska bara säga godnatt till Aron och Erica.

GodnattAron,visesiskolanimorgon

Godnatt Erica, ses också i skolan!



Trots att min klocka har stannat så går tiden. Shit jag måste verkligen sluta sitta och lalla vid datorn.

Jag har kommit ihåg att fixa bilder till imorgon!

Sveeeeerige

HEJA SVERIGE






Jag erkänner, jag tittade på matchen.


Tiden


Farligt farligt



Jag har alltid sagt att kanadagäss är livsfarliga... Nu har jag bevis.




Ja, jag har fobi för kanadagäss och det är läskigt att springa förbi dem nere i Kyrkviken när jag är ute och springer.

Sista... skoldagen i nian

Den här dagen har varit riktigt, riktigt onödig. Vi har tittat på film, städat skåpen, sjungit gamla sånger (Hallelujahkören i mitt hjärta), haft matkrig, övat till dans på gården och tittat på en film från sexan. Okej, den sista filmen var väldigt gullig, men ändå... palla vara i skolan för att inte göra något.
   Efter skolan  gick jag, Elli, Hanna, Moa och Anton och fikade en stund. Sedan åkte jag hem och slöade och jag slöar fortfarande. Har nästan läst ut en bok och snart tänker jag gå ut och springa fast jag är förkyld. Hjärtproblem here I come, haha.

Mina färdigredigerade bilder Hanna: http://beckschen.blogspot.com


Avslöjande

Jag har blivit fökyld. Kul att jag har blivit det lagom till sommaren och lovet. Haha. Nu blev det ju väldigt roligt allting. Det är faktiskt inte så kul att sitta hemma när det är 30 grader varmt och solen gassar. Dessutom kan jag inte gå ut och springa ikväll. Det är oftast bara jobbigt att springa när man är sjuk. Fast jag behöver springa...
   Idag vaknade jag och kunde knappt prata. Sedan gick jag ner och åt frukost. Den värsta hesheten släppte och då fick jag hjälpa till med att städa. Städade mitt rum och lite sånt. Mamma och pappa åkte iväg och badade när vi städat klart och jag stannade hemma och läste en bok. Ha, jag tror att det är ett år sedan jag läste den boken sist.
   När mamma och pappa kom tillbaka åt vi lunch och sedan kunde vi inte göra så mycket efter som vi inte kunde stöka till huset. Vid halv fyra kom mäklaren och det var dags för visning. Jag, mamma och pappa åkte iväg och åt glass och sedan åkte vi och tittade på vårt nya hus.
   Haha, det här är första gången jag nämner att vi ska flytta här. Jag tror att det flesta som läser redan vet om det, men den som inte visste det innan vet om det nu. Vi kommer att ha pool och värsta jacuzzin (staving). Nu har jag skrutit om det.
   Just nu väntar jag på att Gustaf ska komma hem så att vi ska kunna äta. Det blir ceasarsallad, mumsigt värre. Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig tidigt. Imorgon är det "vanlig" skoldag. Vi kommer dock inte att göra någonting utom att öva på niornas danser till dans på gården. Allt är slut nu, hallelujah!

Jag är så sjukt trött, kanske berorpå värmen... Nu ska jag i alla fall läsa lite till. Tror att jag ska sätta mig ute med mitt lilla monster.

So long

Plans

Imorgon (om jag ska vara noga så är det idag vi ska dit...) ska jag till famor och farfar. Hoppas att jag får god mat då! Dessutom ska vi nog bada där, då kommer det att vara ganska varmt i vattnet. Det är nästan alltid varmt i vattnet ute hos farmor och farfar.

Var ute och sprang, bra jobbat. Och jag måste sluta skriva om att jag springer hela tiden, förlåt.



Jag är förkyld, det suger. Måste ju vara frisk till lovet! Ska jobba de två första veckorna av lovet, sedan ska jag vara ledig en vecka. Någon som vill leka med mig då? Veckan därpå åker jag till SBG i två veckor. Sedan vet jag faktiskt inte vad som händer... Ska typ till Grekland. Fast jag vill ha med mig en kompis. Någon som vill åka till Grekland och sola med mig?

Haha, jag planerar.


Fläng

Hej och hopp. Idag har jag varit ute hela dagen och njutit av solen. Väldigt skönt måste jag säga. Var och badade med Erica i Rålis, första badet för i år. Träffade Mirri, Stella och Denise där också. Dessutom träffade vi Isak som jag festade en hel del med i åttan.
   Igår var det skola på dagen, fast vi gjorde inte så mycket. På kvällen var jag först med Erica och fikade. Satt på Espresso House vid Stureplan och spanade på alla flak som åkte förbi. Jag blev lite avis måste jag erkänna. Vi fick en keps av en student. Den var indränkt med öl och fick därför namnet Ölkepsen. Sedan åkte jag hem och bytte kläder innan jag åkte mot T-Centralen för att möta upp Hanna och Julia. Vi åkte sedan till Skinnarviksparken och var på Niornas Avslutningsgrilling. Det var väldigt mysigt. Jag skämde ut mig litegranna, men det är sånt man får ta.
   När jag kom hem kastade jag mig in i duschen och sedan gick jag och la mig. Det är så skönt att få sova när man är trött.

Nu tror jag att jag ska gå ut och springa.

     
 
Några bilder från balen. Det var hur kul som helst. Erkänn att alla är väldigt fina i sina klänningar!

Hejdå allihopa

Kakor

Vet ni? När man har suttit i en park och ätit kakor får man riktiga tvångstankar på att gå ut och springa. Det innebär för mig att jag nu, klockan 22.23, ska gå ut och springa. När nu blir jag trött på mig själv!

Fast det var mysigt att äta kakor i en park med Julia!

Balbilder kommer sen...

This måndag and other måndagar

Jag hatar verkligen måndagar. Okej, de flesta hatar måndagar. Grejjen är att jag hatar de flesta ämnena vi har på måndagar. Först har vi engelska, som är trist. Idag tittade vi visserligen på film, men ändå. Sedan har vi SO och det är okej. Musik... Det är kul ibland, beror på vad vi sjunger och vad jag är på för humör. Idag sjöng vi inga roliga sånger. Sedan är det lunch och rasten är bara en halvtimme. Det är inte kul att bara ha en halvtimmes lunchrast.
   Efter lunchen har vi slöjd och på senaste tiden har jag haft det riktigt tråkigt på slöjden. Har gjort en grej som jag inte orkar förklara och idag slutade det hela med att jag storgrät. Jag måste säga att jag har en talang för att gråta åt onödiga saker. Sista lektionen är det bild eller teknik. Det är i och för sig ganska roligt. Hade bild idag, som jag redan skrivit i ett inlägg. Pysslade med mina bilder. Blev klar och hade roligt med Elli och Bisse.
   När skolan var slut idag gick jag och Bisse till tekniken och gjorde klart våra metronomer. Min blev ful, men den funkar och Clas tyckte inte att den var allt för dålig. Vad är det med lärare? Jag tror de säger snälla saker bara för att inte såra hysteriska elever. Herregud alltså.

Om ett tag (som vanligt) ska jag gå ut och springa. Seriöst, jag är verkligen sjukt trött på att springa, men det går så snabbt att göra det så jag gör det ändå.

Morgondagens planering
Börjar 9.20 med engelska
Slutar 13.25, efter spanskan
Frisören klockan 14.00
Åka hem och hämta grejer
Åka till Julia för sminkning och kläder på
Träffa Gurra någonstans
Åka till balen på okänt sätt (tänk till nu Gurra)
18.30 BAL
00.00 slut

Jag lovar att det kommer minst en balbild, hihi.

Okej, jag skriver kanske mer senare ikväll. Beror på om jag stänger av datorn innan jag går ut och springer.

Hejdå

Bild

Sitter bredvid Elli i bildsalen och har lite kul och lite tråkigt. Vi ska egentligen redigera bilder, men jag är klar. Istället sitter jag, Bisse och Elli och pratar. Det är den roliga delen! Om en halvtimme slutar vi och då får jag se vad jag ska göra. Ska nog åka hem  och sola... Men jag har ingen lust att vara själv.

"Men Elli, du kan ju ta Paint Screan"

Finn ett fel...

Hejdå


God kväll

Snart är helgen slut. Trist, fast det är i och för sig inte mycket kvar i skolan nu. Den här veckan, som bara är fyra dagar. Ska dessutom tillägga att på tisdag är det halvdag eftersom det är bal på kvällen och på onsdag har vi sovmorgon. Härligt. Fredag är ju, som de flesta antagligen vet, ledigt.
   I fredags gjorde jag ingenting typ. Hade tänkt gå på Mirris grillning, men kom fram till att jag var alldeles för trött. Igår var jag första på stan med Julia. Vi köpte lösögonfransar och lim till dem. Jag köpte en glittrig eyeliner och Julia köpte sina balskor. När vi kom hem upptäckte vi att hon hade fått två högerskor, misslyckat.
   När vi var innen i stan träffade vi Gurra också. Vi hjälpte, eller försökte hjälpa honom, att välja vad han skulle ha för skjorta och slips på balen. Sedan gick vi alla tre till BurgerKing och utnyttjade Julias rabatter där. Efter det åkte vi hemåt.



   När jag och Julia kom hem spelade vi pingis. Vi ägde! Försökte oss på att spela rundpingis också, men det var lite misslyckat då vi bara var två. Efter det knallade vi bort till Centrum och hyrde film, som jag redan nämnt. Kom hem och åt, sedan bakade vi chokladbollar.
   Idag har jag mest legat ute och solat. Har bränt mig på lite olika ställen, blä. Vid fyra var det pianouppspel. Sista någonsin för min lärare. Det känns faktiskt väldigt sorgligt. När jag kom hem läste jag sedan var det mat och snart ska jag gå ut och springa.

God Kväll

RSS 2.0