TeIO I EssEEx

Idag har jag jobbat och jag klev upp klockan tio i sex. Det är inte mänskligt att kliva upp den tiden, men vad gör man inte för pengar?
   Har suttit i olika rabatter hela dagen och dragit upp gigantiska maskrosor. I jobbet ingår även att krypa runt under diverse buskar och titta ner i jorden. Fy fan vad jag avskyr småkryp... Har sett tusenfotingar, sniglar, tvestjärtar, larver och många andra *hosthost* trevliga små äckliga insekter. Euw säger jag bara.
   Lunchen var helt okej. Åt på Kocken och Rivhjärnet där jag praoade i höstas. På rasten kollade jag och mina kusiner in på pappas (och min faster och farbrors) nyligen omgjorda kontor. Annorlunda men ändå väldigt likt.
   Fortsatte med samma jobb efter lunchen. Blev även bombad med SMS samt ett telefonsamtal från Erica. Det är jobbigt att stå på alla fyra under massa buskar och skriva SMS kan jag upplysa om.
    Jobbade ännu mer och tog en rast. Efter rasten arbetade jag och Frida. Plötsligt började det regna. Det var ingen liten skur utan värsta regnbombardemanget. Jag och Frida bestämde oss för att bli klara med det vi höll på med, vilket ledde till att vi blev två blöta katter. Väldigt charmigt. En stund efter att regnet slutat var det dags att gå hem och i bilen började jag frysa. Hittade även en äcklig grön larv i håret. 
   Kom hem och startade duschen och duschade läääänge. Det hjälpte en stund mot nedkylningen. Sedan sa mamma åt mig att gå ut med kaninen och jag blev kall igen. Ni sitter jag ordentligt påklädd med strumpor, mjukisar, t-shirt och e varm tjocktröja... Och fryser.
   Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Det är inget direkt bra på TV som jag vill se (förövrigt är jag som de flesta vet inte en särskilt hängiven TV-tittare... När börjar Heroes igen?). Tänkte koka te för att höja min temperatur lite. Kanske blir varmare av att sova också. Sov inte så bra inatt.

Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0