Virrpanna

Min hjärna känns tom på ett väldigt fascinerande vis. Trots att jag tänker hur mycket som helst är det som om allting går in på ett ställe för att sedan trilla ut på något annat. Det är ganska lustigt och jag kan absolut inte förklara varför det är så. Kanske är det bara för att jag är en sådan virrpanna som vill ha sommarlov, inte vet jag. I vilket fall som helst skulle jag gärna ha sommarlov och sitta med nära vänner vid vattnet dagarna i ända och prata strunt, det skulle vara något det.

AF och sång på gården imorgon!


Ihhhh

Fullproppad vecka med ingen tid över, fast fredag blir BÄST för då ska jag till Linnea <3

Hallå alla!

Jag vill ha picnic i kvällssolen, någon som är på?

Grrr

Jag vill hoppa på min musiklärare... Hur kan man sätta in reptider på valborgsmässoafton, samt kvällen innan plus ha konsert kvällen innan det. Hallå, när ska man få leva sitt eget liv?!

Tvång



Att tvinga sig själv är det enklaste sättet att få saker gjorda på.


Våga

Jag vill som en blomma stark
Tränga tyst igenom
Asfaltsvägens hårda mark
Och slå ut i blom

In my heart

Fin lördag med en fin vän, du är så viktig!

Te, norrmannen, elefanter, kläder, promenader, choklad, caféer, pyssel, flum, shopping, foton...
Allt som är underbart är du.


Borde, men vill inte

Jag borde verkligen inte sitta framför datorn just nu. Istället borde jag vara duktig och spela piano innan det blir mörkt och läsa lite samhällskunskap. Vet inte riktigt varför jag ska läsa den egentligen, vi får ju ha papper, men det kanske är lika bra.

Ganska vanlig dag idag. Matte (kom i tid!!!!!), gympa (först badminton sedan löpning), lunch, engelska som för en gångs skull var rolig och sedan slutade vi. Ingen lång håltimme och musikteori idag alltså. Istället blev det lite minishopping. Har köpt en flytande eyeliner, ska teste den ikväll när jag tagit bort sminket. Köpte lite annat också, men det kan jag inte skriva för det är hemligt...
   Gymmade och var på spinning. Spinningen började en halvtimme tidigare än det passet jag brukar köra så det var skönt. Kom hem och prata med min bror som vart på SBG och sedan var det middag. Nu måste jag som sagt spela piano och låtsas att jag kan samhällen.

Det är fint med sol ute! Fast jag skulle hellre sitta med lite vänner utomhus än slava i skolan i 37 skoldagar till. Blä på skolan och ge mig ledigt. Inte långt kvar till första maj dock. Då tänker jag åka till Kil och njuta av en väldigt god väns sällskap.

Love u all.
En så fin avslutningsfras...

Tjuff.

Jag är hemma och extremt otaggad på skola.
Ta mig tillbaka till fjällen, skidåkning, stugmys och snö.

Några dagar med sol, några utan.
En dag med strålande sol och 25m/s uppe på fjället, jävlar vad det blåste.

Saknar mina snyggingar (läs töntar <3).
Vi måste ses snart!

Brush är på SBG och lever loppan.
Jag är extremt nyfiken på vad som har hänt.
Skvaller med Elin är att se fram emot.


Ikväll ska jag chilla riktigt mycket innan helvetet börjar igen.

Varför är inte lovet liiiiiite längre?


Livet vaknar

Underbar dag med en underbar människa.

Box klockan elva och sedan mys i solen med Hanna.
Satt nere vid vattnet vid Strandvägen och åt lunch, toasts.
Resten av eftermiddagen spenderades också vid vattnet med en massa prat.
Du är bara bäst!

Påsklovlov

Nu är det påsklov och på söndag blire fjällen med Lisa!

Ganska slapp dag i skolan. Svenska först och typ genomgång av retorik. Sedan matte och en massa andragradsekvationer som jag inte fattar ett skit av. Kör och vi sjöng Glad Så Som Fågeln och Vårvindar Friska. Kanske inte lät helt fantastiskt, men det var lite fint.
   Lunchen var ganska tråkig och jag och Lisa skrev en packlista. Vi blev klara med listan och gick ut till solen och fantiserade om glass och goda, smaskiga, mumsiga, varma brownies från 7eleven. Fast duktiga som vi är så åt vi inget av det.
   Vid tre gick jag och tränade och efter det träffade jag Elin. Det var sjukt längesedan och jättemysigt. Vi chillade på Kofi och mindes fina Sundbornsminnen. Är sugen på att åka dit nu. Det är ju läger nästa vecka, men jag ska inte dit. Haha, fast fjällen blir nog också brabra. I alla fall om solen skiner.

Hare bäst.

Vårigt

Softish dag idag, oh yes!

Klev upp klockan halv nio och åt frukost och hade det allmänt lugnt. Fick lite bråttom, men vad gjorde det när solen strålade på mig medan jag i raskt takt gick till tåget? Kom till skolan vid tjugo i elva och klockan elva var det dags för musikteoriprov. Att göra provet tog ungefär tre minuter och jag gick efter fem.
   Efter provet blev det lunch i skolan med Bisse, AG och Lisa. Trevlans i solskenet. Lisa åkte trean och jag, Bisse och AG gick till Åhléns för att kolla lite. Jag köpte två böcker, Så Länge Vi Båda Andas (ouups) och Bibeln - en bok om dina vänner. Det är typ en sådan där Mina Vännerbok som man hade när man var liten, fast med grövre frågor. AG köpte en film på rea. Bissou köpte inget på Åhléns, men däremot en tändare på Pressbyrån för hon vill lära sig att tända tändare...
   Jag åkte hem till Ön. Fast inte hem, utan jag åkte till Centrum och provade lite klänningar och övervägde att köpa te, men det får vänta tills köket har blivit klart. Promenerade hem i solskenet. Gick ut och sprang när jag kom hem, i springbyxor och t-shirt utan att frysa. Hoppade hopprep och var ute med kaninen också.
   När träningen var avklarad duschade jag och sedan spelade jag lite piano. Sedan dess har jag endast softat med en kopp te och en bok. Hur skönt som helst att för en gång skull inte vara iväg och träna på kvällen. Dessutom har jag gjort det mesta som jag skulle ha gjort idag. Ska bara skicka in mitt geografiarbete, sedan kan jag fortsätta att softa resten av kvällen.

Imorgon blir första dagen den här veckan som vi inte har sovmorgon, men vad gör det när det endast är torsdag och fredag kvar innan påsklovet? Om det dessutom skulle vara lika fint väder idag skulle jag faktiskt inte tycka att det var särskilt jobbigt. Då vet jag ju till och med vad jag ska ha på mig, haha.

So long.

RSS 2.0