Jävligt

Jahaja, så var det söndag igen... Skolveckan var rent ut sagt förjävlig. Inte på grund av att klasskompisarna var elaka eller något sådant, men jag orkade verkligen inte med. Känns att jag har varit borta en del och jag märker hur långt ifrån fri jag är. Inte roligt alls. Dessutom dras jag bakåt när jag är i skolan. Jag vill verkligen inte då, vill ingenting. Helst vill jag bara åka hem och gömma mig på mitt rum.
   Fredagens biobesök med Jossan var trevligt, förutom att filmen inte alls var bra. Somnade ärligt talat, men blev som tur var väckt av Jossan. Var längesedan vi sågs. Från att ha varit med varandra HELA tiden till att inte ses på flera veckor...
   På lördagen blev det en promenad och lite bad på morgonen. Åkte runt med pappa och fixade en massa grejer för kräftskivan han och mamma skulle ha på kvällen. Var ute med kaninen och åkte till Hanna. Vi hyrde film, Remember Me, lagade mat, svampfylld ravioli med tomatsås och så hade vi supermysigt. Verkligen skönt med en sådan myskväll med Hanna.
   Åkte hem mitt i natten och kom hem till en massa fulla vuxna, men jag stängde in mig på mitt rum och låg och läste ett tag innan jag somnade. Idag har jag och pappa fixat med en massa olika saker och så har jag läst. En seg men skön söndag så att säga. Har känt mig grymt rastlös som inte rört på mig mer, men det blir ju en del i veckan med tanke på skolan...

Nu ska jag kolla upp yogayama en sista gång, vill skaffa kort där!

Tjöt i skolan

I skolan nu. Sjukt tråkigt och trots att jag bara haft två lektioner så känns det som att jag ska sluta nu. Fast jag har ju en JÄTTEROLIG, host, lektion kvar efter. Ska ha matte och det suger. Hemma väntar plugg, vila och promenad. Åhh, jag längtar hem så himla mycket! Hemhemhem.
   Vi har fått en inneboende för en vecka också. En österrikisk kille som ska provträna i bruuush hockeylag. Undrar om han kommer att vara hemma när jag kommer hem...? I sådana fall måste jga vara trevlig och prata med honom, skit. Jag hatar den här dagen, den här veckan och hela skolan och allting. Jag ORKAR INTE JUST NU.

Imorgon är det fredag och då ska jag till SCÄ på morgonen, skitkskitskit. Är så galet nervös. Har ju inte alls skött mig den här veckan. Men tänk om, TÄNK OM, jag har gått upp. Då blir det ju fel, helt fel.  Jag vill inte. Varför vill jag aldrig helhjärtat? Det blir ju bara fel HELA TIDEN.
   Men efter fredag kommer helgen och helgen är nice! Ska träffa Jossan på fredag och Hanna på lördag. Det ska bli skönt i alla fall. Lite kompisar och lite skratt och deep talk är aldrig helt fel. Tror att det blir bio båda gångerna, men på lördag ska jag nog sova hos Hanna också.

Litet barn

Hmm, skolan har börjat och det SUGER. Jag hatar att gå i skolan.


De positiva känslorna flödar!


Och livet är som en nedågående spiral, jag är fan helt jävla hopplös. Vill inte vara hopplös.




Nu ska jag titta på Fångarna på Fortet och låtsas att jag är ett litet barn igen!

Långklänning

Det blev Sickla med mamma idag. Och shopping. En svart långklänning med lång ärm från Sisters, har velat ha en hela sommaren men nu blev det faktiskt en. Kommer säkert vara UTE i vinter, men den var fin i alla fall. Sedan så blev det en svart stickad poncho/stor tröja från H&M och en mörkblå stickad tröja från H&M. Mamma köpte skor, ett par jeans och så köpte vi en yogamatta. Haha.
   Ikväll blir det sushi med lillebror och filmtittande tror jag. Mamma och pappa ska bort men jag och Gus ska inte med så vi får hitta på något annat. Får se om brush är hemma eller om han också drar iväg. Åhh, jag älskar att vara ensam hemma!
   Nu ska jag försöka hitta på något att göra. Har ingen aning om vad jag har lust att göra, känner mig uttråkad. Tiden går i alla fall snabbare här hemma än vad den gör på Avdelningen. Eftermiddagen bara rusade förbi när jag och mamma var borta. Skönt värre.

Freeeeeee

Nu är jag så gott som utskriven från Avdelningen. Var där från mellis igår till middag idag. Känns konstigt, skönt, läskigt och underbart. Tyvärr skriker anorexin av glädje, men den här gången kanske den inte ska få vinna. Tycker jag har fått ut mer av Avdelningen än vad jag fick av dagvården. Kanske för att jag ville mer, kanske för att de har större möjlighet att tvinga en på Avdelningen än vad de har på dagvården...
   Aja, i vilket fall som helst börjar skolan på måndag. Ny klass, ny start? Ska bli spännande. Lite jobbigt att börja skolan dock. På heltid liksom... Gick inte heltid på hela tvåan så det blir en rejäl omställning. Fast det blir lite skönt också, att ha saker att göra som skingrar tankarna. Även om det är något så tråkigt som plugg så är det ju bättre än ingenting.
   Har precis suttit och tittat på olika yogaställen. Tror att det får bli Yogayama på Jungfrugatan, men är inte säker. Hittar inga andra ställen... Några tips?! Snälla, har ni några tips eller om ni har positiv/negativ kritik gentemot Yogayama, SKRIV. Ska ju göra projektarbete om yoga och tänkte prova på det "på riktigt" medan jag gör arbetet.
   Imorgon kanske jag och mamma ska åka ut till Sickla och kolla på kläder. Får dock inte shoppa än, men det är kul att kolla! Åhh, jag vill köpa så mycket kläder. Älskar kläder, mer än mest. Det är typ bland det roligaste som finns. Något att kämpa för kanske? Att få shoppa kläder...
   Gaaah, inget mera Avdelningen. Inga sega, tråkiga timmar då man bara väntar på nästa jävla måltid. Slippa se supersmala tjejer, känna avundsjukan, slippa jämförandet. Kunna gå ut och in hur jag vill, vara uppe hur länge jag vill, gå upp när jag vill. Shit alltså, i'm free from the Avdelning.
   Har gjort ett armband idag också, FRI står det på det. Fri i tankarna. Ska försöka titta på det när det känns svårt så jag vet vad jag jobbar mot. Det var Deirdre, min behandlares tips. Hon sa många bra saker faktiskt. Trodde inte hon skulle vara så bra, men det var hon!

Nu ska ni slippa läsa mer om mitt liv, det här är ju bara svammel...

Min sommar, typ


Permission
Jag och Jos


Bjuder på denna...
Musik på Avdelningen


Åka båten

Tråkigt om mitt liv

Okej, min uppdatering är värdelös...

Blev IKEA i helgen. Massa fin förvaring och nu har jag dessutom en "scrapbookinghörna" i källaren där jag kan sitta och pyssla. Helt underbart. Nu orkar jag liksom plocka fram grejerna igen. Tidigare har jag bara titta på den stora kartongen där jag hade alla grejer och tänkt att fan vad jobbigt att plocka fram den och sedan plocka tillbaka allt, nu slipper jag det!
   Sedan så är de inte så nöjda med mig på Avdelningen för jag slarvar. Bara det att jag hamnar i en ondcirkel, tror att jag går upp när jag fuskar och måste alltså fortsätta fuska. Så var då icke fallet så nu fick jag inte så många permisar som jag ville ha den här veckan.
   Igår var jag ute hos farmor och åt lunch, sjömansgryta. Den var supergod och det var första gången på länge jag var ute hos farmor samt första gången på en hel evighet som jag åt ordentligt hos henne. Var där i tre timmar innan vi hysterisk fick jaga bussen för att jag skulle komma med den. Åkte hem och satte mig med mitt älskade Sex and the City. Är på femte säsongen nu...
   Idag blir det lunch med Julia och Elli. Myspys. Har inte träffat dem på jag vet inte hur länge. Trist men sant. Förhoppningsvis är det fortfarande fint väder (pepparpeppartaiträ) då så vi kan köpa varsin smaskig sub på Sandys och sitta ute och äta den. Annars vet jag inte vart vi ska och äta...
   Har simmat lite idag och ikväll blir det en halvtimmespromenad. Jag är alldeles för aktiv för mitt eget bästa. Älskar att röra på mig i lagom mängd. Blir det för mycket är det inte roligt, men sådär lagom är det bara skönt. Vet att jag inte borde röra på mig så mycket, men jag kan inte låta bli.
  
Tänk om jag skulle vara fri nu. Undrar hur livet skulle se ut...?

Update

Nu var det längesedan jag bloggade. Väldigt längesedan faktiskt...

Vad har hänt?! Ingen aning faktiskt. Dagarna flyter på, den ena lik den andra. Jag har mycket permissioner nu och det är skönt. Är hemma och tar det lugnt, konstigt nog lättare att ta det lugnt hemma än på Avdelningen. På Avdelningen kan jag knappt sitta ner medan jag har hemma kan sitta och läsa eller titta på Sex and the City jättelänge.
   Ångesten finns hela tiden där. Nu ser jag väl normal ut, nu när jag inte längre är "mager"? Inte för att jag såg mig själv som mager, men ändå. Efter den här sommaren ser jag ju ut som jag är i de övre trakterna av normal, nästan knubbig. Eller hur?!
   Fast alla säger nej till det, men jag är övertygad. Jag ser inte smal ut längre, hur gärna jag än vill det. Visst blir det lättare och lättare att äta, men det gör inte min önskan om att vara smal mindre. Helst vill jag vara mager för då tycker jag i alla fall inte att jag ser ut som en uppblåst ballong.
   Idag ska vi kanske ut och åka båt, det blir fint. Och alldeles nyss tog jag en simtur i poolen. Inte så många längder, men skönt var det. Jag tycker verkligen om att simma, det är liksom avslappnande. Sedan så blir det en promenad ikväll, antagligen med pappsen. Och Avdelningen för lunch och vila. Varför tog jag inte permisarna direkt efter lunch istället för efter vilan?! Jag avskyr ju vilan...
   Aja, i helgen ska jag i alla fall inte till SCÄ en enda gång. Då blir det bara att vara hemma. Hoppas på ett IKEAbesök också för jag behöver förvaring till mina scrapbookninggrejer. Blev löjligt tydligt igår när jag och mamma städade min garderob. Allting blev superfint, utom scrapbookingkaoset. Tror att det blir roligare att hålla på också om det inte är sådant kaos. Jag orkar inte ens ta fram sakerna för att alltingg bara ligger hullerombuller.

Nu ska jag göra något annat en stund innan jag åker till SCÄ. Shit, det är bara torsdag idag fast det känns som fredag...

RSS 2.0