Långklänning

Det blev Sickla med mamma idag. Och shopping. En svart långklänning med lång ärm från Sisters, har velat ha en hela sommaren men nu blev det faktiskt en. Kommer säkert vara UTE i vinter, men den var fin i alla fall. Sedan så blev det en svart stickad poncho/stor tröja från H&M och en mörkblå stickad tröja från H&M. Mamma köpte skor, ett par jeans och så köpte vi en yogamatta. Haha.
   Ikväll blir det sushi med lillebror och filmtittande tror jag. Mamma och pappa ska bort men jag och Gus ska inte med så vi får hitta på något annat. Får se om brush är hemma eller om han också drar iväg. Åhh, jag älskar att vara ensam hemma!
   Nu ska jag försöka hitta på något att göra. Har ingen aning om vad jag har lust att göra, känner mig uttråkad. Tiden går i alla fall snabbare här hemma än vad den gör på Avdelningen. Eftermiddagen bara rusade förbi när jag och mamma var borta. Skönt värre.

Kommentarer
Postat av: Angelica

aa kan nog va så.. tror att behandlingarna kommit för snabbt. jag har inte riktigt varit i det stadiet...:/ o jag har liksom inte haft viljan heller.

2010-08-22 @ 20:38:39
URL: http://fluffen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0