Slutet på klass 9b

Nu är det slut, på riktigt. Igår hade vi skolavslutning, en tårdrypande sådan. Alla grät och i pauserna mellen sångerna i kyrkan hörde man hur all nior snyftade. Vårnatt är kanske inte riktigt den bästa sången att sjunga på avslutningen eftersom den är väldigt dramatisk. Sommarpsalm var också jobig och framkallade ännu mer tårar i redan överfulla ögon.
   Efter kyrkan knallade vi till klassrummet för betygsutdelning och hejdå tal från Gretel och Helen. De måste vara världens bästa lärare. Helen klarade inte av att hålla tal eftersom hon inte ville börja gråta. Av Helen fick vi en skiva med alla låtar som sjöngs på avslutningskonserten. Sitter och lyssnar på den just nu.
   När alla var färdigkramade gick jag och mamma och åt lunch på Grill. Det var gott och trevligt. Sedan ringde jag Hanna och vid två träffade jag henne, Moa, Elli och Julia på Odenplan. Vi åkte sedan till Gröna Lund där vi träffade Anton och Niklas. Elli och Julia stannade bara en lite stund på Grönan och när de gått åkte vi andra i sex timmar till. Jag lyckades våga mig upp i både Extreme och Katapulten, vilket jag aldrig har vågat förut. Nu är det bara Fritt Fall kvar.
   Jag och Niklas åkte även det fantastiska barnatraktionerna. Till exempel åkte vi Farfarsbilarna och Nyckelpigan. Haha, alla som jobbade på de barnatraktioner vi åkte verkade vara lite smått irriterade på oss.
   När Grönan stängde åkte vi till Skinnis och träffade lite andra nior. Pratade med några blivande klasskompisar. Drog vidare till Donken sedan där vi satt en stund innan vi var tvugna åka för att hinna med sista bussen. Jag och Hugo hann precis, som tur var. Medan vi väntade på tunnelbanan hade några killar lekt med en städmaskin och en av killarna satt och storgrät på den och sa att han skulle sakna AF, haha. På tunnelbanan satt vi och sjöng vacker stämsång (okej, det där med vackar kan ju diskuteras).
   Jag kom hem och kokade te och duschade innan jag stupade i säng, trött som jag var.

Idag vaknade jag av att Elin skickade SMS. Hade tänkt kliva upp i tid, men då var klockan halv tolv... Vilket jag inte riktigt räknar som i tid. Har typ inte gjort så mycket sedan jag vaknade. Ska typ inte göra någonting idag om jag ska vara ärlig. Enda planen jag har är att jag ska gå ut och springa och ringa Tess.

Have a nice day


Det är flera stycken i klassen som jag antagligen aldrig kommer att träffa igen, det känns onekligen sorgligt. Säger det nu: Jag kommer faktiskt att sakna klassen lite. Inte mycket, bara lite.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej ville önska en fin dag

www.enlitentax.blogg.se

2008-06-13 @ 13:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0