Älska fredag

Sista dagen på skolveckan. Det ska bli skönt med helg igen, speciellt då jag ska få sova i helgen... Tyvärr är våra fredagar i skolan sjukt långa. Det känns som att de aldrig tar slut.
   Första lektionen var kör. Helen var galen som vanligt. Jag tror att hon är lite orolig för att vi inte ska hinna lära oss alla låtar till vår konsert. Sedan hade vi matte i en timme. Skitsegt, men jag fick lyssna på musik. Efter matten hade vi SO. Vi håller på med hur Sverige styrs. Jag tycker att det är tråkigt med politik och sådant. Alltså är lektionerna tråkiga. Det är mycket roligare med historia och religion. Religion är nog roligast.
   På lunchen knallade jag, Hannie och Ellen bort till 7eleven. Träffade våra hemkunskapslärare där. De verkade inte tycka att det var så bra att äta lunch på 7eleven. Men när vi sa vad det var till lunch i skolan (kebabgryta) verkade de ändra åsikt.
   Efter lunchen hade vi svenska. Vi fick läsa en novell och skriva om den. Det var ganska svårt, för vi skulle besvara en fråga och den var konstigt utformad. Tror dock att jag fick till den. På musiken gick det bättre än vad det gjorde på kören. Fast musik är roligare också. Näst sista lektionen var halvklass fysik. Ganska kul och avslappnat. Vi fick leka med lite olika saker och göra några oavancerade labbar. Sista lektionen för dagen var engelska. Vi läste/lyssnade på en berättelse. Den var ganska läskig...
   När vi äntligen slutat satte jag, Erica, Fanny, Lotta och Petra på ett café i väntan på att manifestationen mot gatuvåld skulle börja. Jag och Erica köpte varsin brownie för 42 kronor. Det är ett helt sjukt pris ju! Den var i alla fall god, men mättande. Vi träffade lite andra människor och sällade oss sedan till den stora skaran i Kungsan. Tyvärr hörde vi ingenting. Men vi var i alla fall där. Efteråt satt vi på Donken en stund och sedan åkte vi hem.

Måste bara säga att jag raderade mitt PA-konto idag. Det känns... konstigt. Har liksom alltid haft det, men inte nu längre. Har i och för sig inte varit så aktiv på senaste tiden.

Nu ska jag softa hela kvällen och typ titta på Idol!


PUSSKRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0