Försent och försent igen

Imorse kom jag försent till musiken (som vanligt alltså). Helen hade straffpredikan till oss som alltid kom försent och jag fick lust att gömma mig. I övrigt gick det riktigt bra på musiken. Efter musiken hade vi matte. Lätt som tusan! Roade mig med att klottra ner Ellens mattebok också. Vi kom fram till att det finns många sätt att skriva hej på. Därefter hade vi gympa. Vi har fått som uppgift att skriva kost- och motionsdagbok. Inte bra, jag har ingen lust att skriva en sådan. Kommer att få grymt dåligt samvete av den... 
   Om någon är smart kan det gissa vad vi fick till lunch... Det var såklart fiskpanetter. Lika oätligt som vanligt. Jag gillade fiskpanetter förut, men nu kan jag knappt äta det längre. Dåligt av skolan.
   Efter lunchen hade vi halvklass musik. Vi övade på teckenspråk. Det är en jättefin sång som man ska teckna i refrängen på. Det ser väldigt häftigt ut när alla gör det samtidigt. Ett annat språk som inte rikigt är lika coolt hade vi efter musiken. Vi skulla skriva en spökhistoria på spanska. Men jag och Bisse tyckte att det fanns roligare saker att göra. På halvklassen i svenska var vi i biblioteket på bokprat. Vi fick sitta på några små röda kuddar på golvet. Det kändes lite som att gå på dagis igen, haha. Innan lektionen började läste vi Guiniess Rekordbok. Vi fick reda på att den lägsta limbon som någon har klarat är 1,5 decimeter. Det är ju helt sjukt! Sista lektionen hade vi fysik. Jag erkänner att min aktivitet på den lektionen var lika med ungefär noll. Istället för att svara på frågor ritade jag fina bilder och pratade med Tilda. Men jag var alldeles för trött för att orka fysik och det var Tilda också, en bra lösning att göra något annat alltså. 
   Stressade iväg från skolan för att hinna i tid till pianot. Trodde att jag skulle hinna ända tills T-banan stod still flera minuter på både Karlaplan och Gärdet. Helvete tänkte jag och kom såklart försent till pianot. Suck, men min pianolärare blev i alla fall inte så sur.
   Promenarade hem efter pianot och pratade med Mattias i telefon. Även Martin var delaktig i samtalet. Måste säga att jag kände mig liiite duktig som promenerade hem...

PUSSKRAM

Kommentarer
Postat av: agnes

det var fiskpanetter i min skola också (; men jag gick hem och åt smoothie :)

2007-10-18 @ 00:06:22
URL: http://chaampagnes.blogg.se
Postat av: ELIN

Haha jag veet helt flummigt :S:D SEES IMORGON!

2007-10-18 @ 00:22:20
URL: http://eliinpeliin.blogg.se
Postat av: agnes

nej men jag slutade efter lunch, så jag hann (;

2007-10-18 @ 17:26:45
URL: http://chaampagnes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0