Många dagar

Ska skriva lite kort om alla dagar som har gått sedan jag skrev senast.

I torsdags hade vi studiedag, så jag var ledig. Sov alldeles för länge och vaknade en halvtimme innan jag skulle åka in till stan. Hade tänkt gå ut och springa på morgonen, men det hann jag ju inte. Skyndade mig som tusan och hoppade över frukosten. Hann till bussen och kom in till stan vid ett och mötte upp Elin. Vi åt lunch på Kofi, asmysigt. Spelade gitarr senare på kvällen.

I fredags var det vanlig skola igen. Dagen segade sig igenom. Vi hade två timmars musikrep efter lunchen, det gick bra. Efter skolan skyndade jag mig hem för att träffa Martin och Mattias inne i stan. Lyckades klä på mig något som såg okej ut och packa. Fick skjuts av pappa en bit och stressade sedan till tåget. Träffade pojkarna inne i stan och jag och Mattias gick och åt. Sedan kom Martin igen efter att ja hämtat Axel på Centralen. Därefter åkte vi hem till Martin. Gjorde inget särsklit en stund innan det började komma folk. Hade en trevlig kväll. Jag sov över hos Martin.

Igår vaknade jag hos Martin och vi segade kvar i sängarna. Ärligt talat segade vi hela morgonen. Någon gång mitt på dagen ringde Erica och ville ses. Eftersom att alla skulle in till stan åkte jag med dem. Sedan skilldes vi åt på T-centralen och jag fortsatte till Espresso House där jag träffade Erica. Vi träffade som av en slump Petra och hennes kompis Carro. Satt en lång stund på Espresso House. Sedan drog jag och Erica.
   På hemvägen uträttade vi flera ärenden. Först hyrde vi film, Pans Labyrint och Epic Movie. Sedan köpte vi godis. Därefter var vi tvugna att åka till Tryffeln för att köpa hö. Där köpte vi dessutom mat, budgetsushi och snabbnudlar. Kom hem och började titta på film. Lyckades dricka två stycken Loka igårkväll.

Idag vaknade vi sent. Segade som vanligt hela morgonen tills vi vid halv tre kom på att vi ville åka in till stan. Eftersom att vi kom på det så sent fick det bli så att vi åkte till Fältöversten. Jag köpte blondspray (haha) och en iPod(!). Äntligen har jag en iPod. Är asglad över att jag har köpt en. Den ligger på laddning bredvid mig just nu. Imorgon ska den lilla sötnosen får vara min underhållning när jag åker till och från skolan...

http://isil.bilddagboken.se

PUSSKRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0