Helgen

Den här helgen har jag varit hos Linnea i Kil. Jag, Markus, Maria, Filip och så klart Linnea var där. Det var mysigt!!

Första kvällen tittade vi på "Stay Alive", en skräckis som inte var så läskig. Sedan var vi uppe ett tag nere i stugan. Jag, Maria och Linnea sov i samma rum och killarna sov i det andra. Vi lyssnade på vad killarna snackade om genom väggen.

På lördagen vaknade vi vid 10.00. Vi gick upp till huset och åt frukost (vi så i en stuga på gården). Lite senare på dagen åkte vi till Löfbergs Lila hallen och tittade på hockey, Färjestad mot Luleå (skoterraggarna). Vi stod på ståplats i hejaklacken. Färjestad vann med 8-3.
Sedan åkte vi och hyrde film, vi hyrde "Besatt", ännu en oläskig skräckis och "The Gladiator", världens bästa film!! Jag gråter varja gång jag ser slutet. Efter det gick vi och la oss... Eller vi gick ner till stugan. Vi ändrade sängplatserna, till att alla sov i samma rum och jag och Linnea delade säng. Trångt och... mysigt?? Sedan pratade vi och jag och Linnea terrade alla med vårt skratt, vi skrattar skitfult. VI somnade och alla störde sig på mitt skratt.

Idag vakande vi vid elva och steg upp lite snare och åt frukost. Efter en stund skulle jag åka hem. Och nu är jag hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0