Dagisfröken igen

Anmälde mig till vikariepoolen för Lidingös förskolor för två veckor och en dag sedan. Blev jobb dagen efter och jobb förra veckan måndag, tisdag och onsdag. Den här veckan har jag jobbat alla dagar utom i tisdags. Är helt slut i huvudet. Känns att jag inte är van vid att det händer så mycket på dagarna. Dessutom är förskolan en väldigt händelserik miljö med mycket ljud och rörelse. 
 
Har tröstat barn, byggt sandslott, skruit potatis och spagetti, läst sagor, hjälpt barnen att klä på och av sig, lekt "klara-färdiga-gå" och annat sådant som man gör på dagis. Kan ju säga att jag inte tycker att det är ett särskilt roligt jobb, men det är ett jobb och det känns ju bra att jobba istället för att bara sitta på min feta röv hemma och tycka att jag ska få pengar av mamma och pappa. Nej, jobba är bra och det ska bli ytterst trevligt att få lön.
 
Annars har jag övningskört en gång den här veckan. Ridning i måndags. Leo var här igår och det var superdupermysigt. Ikväll ska jag och Leo äta sushi på Akki och sedan är planen att vi ska gå och se Palme på bio. Trevligt, trevligt. Imorgon ska jag gå på museum med Hanna, Nordiska tror jag att det blir. På söndag ska jag träffa Erica innan hon åker till Berlin i flera månader. Kommer att sakna henne så. Ska även titta på lägenheten på söndag eftermiddag. Åh, vad jag längtar! Vill verkligen börja fixa och dona i den och längtar efter att BO i den. Min lägenhet är så fin! Hihi.
 
Känner mig just nu trött och sliten, men ska bli super att ha en biokväll med pojken min. Har en riktigt härlig helg framför mig tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0