God kväll och välkommen in till min blogg...

...just nu sitter jag och lyssnar på när min käre bror läser den fina sagan i föregående inlägg (han garvar vill jag lova). Egentligen borde jag packa ner grejer i kartonger. Tyvärr är jag väldigt less på det här packandet. Har en hel del kvar att packa så det kanske inte är så bra att jag redan är trött på det, hmm. Hela min säng är ett kaos av grejer (askar med mammas och pappas gamla bokmärken, en låda halvtfylld med kläder, pennor, en trollerilåda och lite annat smått och gott). Resten av rummet är antingen belägrat av kartonger eller av diverse olika saker som tar en himla massa plats. Jag tycker inte om att flytta, det är bara jobbigt.
  
Har inte helt kommit in i klassen ännu, trist med sant. Kanske är jag bara överspänd och tror att jag inte är inne i klassen eller så är det verkligen så. Okej, det där låter konsigt, någon som förstår? Ska jag erkänna en sak så saknar jag gamla klassen just nu. Där visste jag att jag alltid hade någon att vara med och alla visste vilka som var med vilka. Igår träffade jag och Bisse till exempel Hanna efter skolan och det var så mysigt och skönt att bara vara med personer som man känner bra.
   Nu låter det som att jag är väldigt negativt inställd till hela den här grejen med ny klass. Jag hoppas att det känns bättre efter "internatet" nästa vecka (vi ska till Graninge under en natt). Dessutom är jag trött och orkar inte vara social.
   En annan sak jag ser fram emot är bion med Marty, Linnea, och Matte. Det är också bara människor som jag känner bra och kombinationen kan ju inte bli annat än flummig. Linnea och jag flummar alltid, Marty är flum och Matte han är som han är, hehe. Nää, men jag vet att de tycker om mig. Eller jag antar det i alla fall...
   Imorgon är det fredag och vi slutar som senast 12.40. En så tidig sluttid har vi inte haft schemalagd sedan i sexan. Fast då har vi i och för sig dagar som är senare än vad vi tidigare har haft också. Uppskattar inte att vi som läser språk i b-blocket slutar senare två dagar i veckan än de som läser språk i a-blocket. 

Men nu ska jag packa lite till så att jag kan gå och lägga mig med gott samvete. Imorgon är det nog en springtur som gäller. Härligt. Blev värsta peppad när jag kom först på löpningen på första gympalektionen. Ibland behövs det lite uppmuntran för att man ska kunna uppskatta något igen. Har ledsnat lite på löpningen, men dte blir lätt så om man gör något som är relativt enformigt mellan tre och fem gånger i veckan. Ska bli skönt när jag har uppdaterat mitt Friskiskort. Ska försöka träna spinning i år nu när jag har så nära till en Friskis där det går att träna spinning.

So long.

Läs sagan i föregående inlägg... Den är grym!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0