Skummad mjölk

Onsdag var en slö dag med endast en lektion samt Nacka Forum med mamma. Fick ett par gladiator-/jesussandaler, äntligen. Torsdag var också en slö dag med två lektioner och sen kommer jag inte ihåg typ, haha. Det var i alla fall tråkigt väder både onsdag och torsdag. Fredag började hemskt. Sedan var det sång på treornas utspring och sång på Stockholms sjukhem. Innan hemåkning var jag och Lisa en sanbbis på stan och spanade in den fina väskan på Mathilde. Kvällen tillbringades hos kusinerna Hannar eftersom Frida tog studenten. Dagen slutade hemskt. Och så fick jag åka moppe!

Idag vaknade jag sent av att Lisa sms:a. Sedan gjorde jag inte så mycket innan hon dök upp runt halv två. Vi har myst hela dagen. Druckit te med massa skummad mjölk och kanel, spelat piano (jag hade minikonsert och sedan lärde jag Lisa början av Månskanssonaten), flummat och ätit grillad korv. Mycket trevlig lördag måste jag säga.
   Ikväll funtar jag på att knalla iväg och hyra en film eller två att titta på i min ensamhet. Tänkte typ Marie Antoinette eftersom jag vill se alla underbara klänningar i filmen. Fast någon trevlig romantisk komedi skulle inte heller vara helt fel. Kanske Bridget Jones, haha. Eller någon annan trevlig film. Gustaf är borta hela natten så hans rum och tv står till mitt förfogande all night long.
   Imorgon ska jag nog träffa Hannsipannsi för första gången på länge, länge. Får se vad vi kan hitta på för något kuligt. Beror helt på vad vädret blir antagligen. Vart tog den fina sommaren vägen? Tänkte kanske övningsköra imorgon också, skulle vara roligt!

Aja, snart är det middag... Lax, klyftpotatis och örtsmör, mumsigt värre.

See ya.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0