Miniankan är mytoman

Okänd man: OUP
Erica: Ojojojoj

Det här har varit en riktigt bra dag. Livet har rullat på och jag kom perfekt i tid till skolan. Valde kläder som jag blev nöjd med på morgonen dessutom. Första lektionen hade vi biologi. Biologi är ett bra ämne. Det är lätt och jag har bra betyg i det, och ganska intressant. Vi tittade på en film om fostrets utveckling. Den var filmad "på riktigt". Sedan var det spanska och sedan geografi, även det ett ämne som man är bra i. Vi fick tillbaka våra biologiprov, fick VG+... Det fanns inte MVG.

Lunchen var ÄCKLIG, fiskpanetter med paprikaris och äckelpäckel sås!! Vad fan är parikaris liksom??

Efter lunchen hade vi matte, sedan musik. Vi hade musikprov, usch. Men jag tror att det gick bra. Efter musiken var det kör. Det är rätt jobbigt att ha två musiktimmar efter varandra.

Efter skolan åkte jag och Ericafica (mytomanen) fyran. Vi klev av vid T-baneuppgången Tekniska Muséet vid Odengatan. Vi köpte godis (ojdå). Sedan gick vi till "parken" bredvid donken på Sveagatan. Erica skämde ut isg och jag skämde ut mig, så vi är kvitt. Men det var i alla fall skönt att sitta ute i det fina vädret. Sedan gick vi till dansen och åt upp det godis som fanns kvar. Balettlektion, ojojoj, vad roliga vi måste ha sett ut.

Jag har även haft utvecklingssamtal efter dansen. Det gick bra, som vanligt. Men jag är alltid lika nervös innan att Gretal ska säga något dumt. Men jag har tur och sköter mig i skolan.


NU ÄR DET BARA EN VECKA KVAR TILL SBG!!!



 PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0