StressStressStress

Jag är så sjukt stressad.
Det blir inte bättre av att jag missat bussen två dagar i rad på morgonen. Morgonen börjar i med stress och sedan har både idag och igår fortsatt med stress. Jag tittar konstant på klockan och undrar varför min tid aldrig räcker till. Jag har pluggat som tusan i tre dagar nu också, hade fysikprov igår och biologiprov idag. Till imorgon har vi massor av läxor. Kan denna vecka inte ta slut snart?? Den slutar till och med hemskt. Den slutar med konsert.
JAG ORKAR INTE MER AV DEN HÄR VECKAN!!
I övrigt så har det inte hänt så mycket idag. Erica och Petra blev påkomna med en grej. Som tur var så var det ingen som trodde att jag var med på grejen (vilket jag inte var), så för mig är det okej. Eller det var bara Petra som blev påkommen på "riktigt". Så hon fick hemrigning. Jag har stort medlidande för henne.
Efter skolan hade jag och Erica dans. Innan dansen satt vi som vanligt i omklädningsrummet och käkade godis, mycket nyttigt och näringsrikt. Seda träffade vi en tjej från tisdagsdansen och hennes pojkvän. Snackade lite med dem och snackade lite till med pojkvännen på tåget. Det är alltid trevligt med nya människor. Bytte till Ropstentåget och är hemma nu. Ska stta här en stund och sedan ska jag SOVA.
PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0