FredagLördagSöndag

Jaa, så kom fredagen med en helg efter. Hade Sh-prov i fredags, det gick skit. Efter skolan åkte jag hem och satte mig framför datorn. Ducschade och klädde på mig. Sedan åkte jag och Hanna.Z ut mot Hässelby gård. Det tog nästan exakt en timme. Vi satt på tåget i en hel evighet. Väl framme träffade vi Stella och väntade med henne på övriga tjejmaffian. Så kom de andra (Erica, Petra, Mirri och Maria) och vi gick och handlade mat. När vi kom hem till Stella började vi laga mat. Eller, det var Hanna som lagade mat. Maten blev god när den blev klar. Sedan blev det ju lite festa av också och jag fick nog lite mycket i mig...

På lördagen vaknade jag första gången klockan sex. Efter att ha borstat tändern(?) gick jag och la mig igen. Vaknade sedan vid klockan nio och då klev vi alla upp. Städade lägenheten. Jag erkänner att jag inte hjälpte till men jag skulle nog ha spytt då. Sedan åkte vi till donken. Efter donken åkte vi till den loppis som klassen hade på Odenplan. Jag, Petra, Maria och Erica stod tillsammans. Efter det åkte jag hem och sedan åkte jag och mamma till Västerås. Jag satt hemma hos mormor och morfar hela kvällen och tittade på film.

Söndagen började med att vi nästan försov oss eftersom att det är sommatid nu. Men vi lyckades kliva upp i tad och jag och kusinen åkte till kyrkan. Nu har jag bara en gudstjänst kvar. Åkte hem till mormor och morfar igen och åt lunch. Sedan fikade vi och till slut åkte jag och mamma hem.
   Nu sitter jag framför datorn, oj så ovanligt.

PUSSKRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0