På tåget

Nu sitter jag och väntar på att tåget från Falun ska åka. Tänkte skriva på min motion, typ skriva hela. Det kommer säkert att ta hela tågresan eftersom jag inte har någon aning om vad jag ska skriva och hur man skriver en motion, men det blir säkert bra.
   Jag vet inte om jag är taggad för SBG. Var jättetaggad förut, men nu... Jag vet inte. Fast det brukar bli så väldigt ofta när jag ska till SBG. Det brukar kännas bättre när jag väl är där. Fick precis höra att SK och Hanna ska komma försent för min skull. Hur gulligt är inte det? Okej, jag längtar efter alla människor, mycket.
   Idag har vi haft en ganska chill dag. På svenskan läste vi ur Medea, värsta långt men inte så jobbigt. Sedan diskuterade vi det vi läst och tittade på en mystisk film. Nästa vecka ska vi titta på Troja och alla tjejer kommer att sitta och sukta efter alla snyggingar som är med.
   Efter svenskan var det i alla fall matte och det var lika tråkigt som vanligt. Matte A är ENKELT. Lunchen var amazing. Vi fick tortillas, två stycken. Smaskens!
   Istället för kör lyssnade vi på en konsert med ryska gubbar. Jag och Lisa döpte dem: Kvinnan, Dvärgen, Tråkig, Vinkmannen, Grisen och Bamse. Så kul hade vi.
   Efter skoltid var vi på teambuilding på EG men jag smet från den eftersom jag skulle hinna med tåget. Hanna lugnt och jag måste säga att jag uppskattat en lugn stund här på tåget mer än teambuildingen.

Aja, dags att vara duktig. Önska mig lycka till för det här kommer att gå åt helvete. Jag hatar min samhällslärare.

Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0