Utan röd tråd

Jag dissar engelskaläxan och sitter istället och spanar in alla roliga sidor som jag besöker regelbundet (=varje dag). Vi har haft konsert idag och det var helt amazing, typ. Fast det blev lite segt i slutet. Niorna som var med sjöng alldeles för många låtar och vi sjöng alldeles för få. Jag, Lisa, Bisse och Agnes (speciellt jag och Lisa) spårade totalt. Vi fick lust att spela lite teater innan och så blev det... Film av teatern blire på fredag.
   Lördag ska jag till Ellen tydligen och hon ska ha kalas. Min och Julias myskväll blev flyttad till en annan dag för vi vill ine dissa de andra... Skulle kännas lite elakt. Tralala. Och Linnea kommer till Stockholm i helgen. Saknar min älskade vän! Och hon och SK måste komma till Stockholm snart också så vi kan ha party i spaavdelningen.
   Nu ska jag duscha och dricka te. Te är ett måste varje kväll för det är bäst. Agnes hävdar att jag är beroende, men det tror jag inte alls, hehe... Och jag måste sluta skriva "..." hela tiden för det är fult.

Detta inlägget är ett konstigt inlägg utan röd tråd...

Jag har kommit på att den fantastiska sången "Ugglans sång" liknar min samhällslärare Åsas idéer om hur vi ska tänka på samhällen.

"Vi måste noga hålla oss till fakta
Vad och när och om och hur vi vet.
Och vad som finns och inte bli abstrakta
Här gäller det att vara helt konkret.

Så lyssna inte på sagor och på myter
Ni ser väl att vi flyter
Åsnan bara skryter
Lyssna inte på svammligt tal och drömmar
Ni försummer dyrbar tid..."

Och nu saknar jag min Ulla också. Henne var det vääääldigt längesedan jag träffade. Vi som skulle vara så duktiga på att ses.

God Natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0