Café 60, två klantigheter, en Hanna och en Becka

Jag och Hanna på Café 60:
Det hela började med att jag satt och väntade på Hanna länge alldeles ensam och hade dåligt samvete över att jag satt på ett café utan att beställa något. Efter en stund kom plötsligt Elin upp i trappen och det var trevligt. Fick vänta ännu en stund innan Hanna kom. När hon kom skulle vi kramas över bordet och då välte vi ut ljuset som stod på bordet och jag fick stearin på min klänning. Det var det första klantiga som vi lyckades med.
   Vi gick ner och beställde. Varsin te och Hanna tog en chokladboll och jag en stor cookie, smaskigt värre. Uppe vid vårt bord igen lyckas jag snubbla på bordsbenet till ett av borden vid våra platser det ledde till att jag trillade ner i min fåtölj. Dagens klantighet nummer två. Den incidenten ledde till skratt. 
   Länge, länge satt vi och pratade och skrattade. Mysigt och väldigt givande. Vi växlade mellan att diskutera finanskrisen och citera olika Sagan om Ringen-parodier. En utomstående måste tycka att vi växlar samtalsämnen väldigt konstigt. Skitsamma i och för sig, jag trivs när jag är med Hanna. Vi är helt klart bra och bäst.
   Vi har tagit en hel drös med fula foton på varandra. Blixten på min mobilkamera är inte smickrande och eftersom det var mörkt aktiverades den automatiskt. Fast jag har lovat Hanna att jag ska lägga ut alla fula bilder på oss på facebook, vänta du bara Hanna.
   Pappa ringde och sa att det var dags för mig att åka hem och Hanna skulle hem och plugga. Så vi började bege oss mot tunnelbanan. Vid nedgången fastnade vi och pratade länge till. Det finns alltid så mycket att säga när man ska skiljas åt.

   Nu är jag hemma och jag vill sova.


Kommentarer
Postat av: Mangetsu

Ha ha. Ni är gulliga ni.

2008-10-11 @ 01:04:44
URL: http://levamedlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0