Internskämt

Och så var det fredag igen och den här fredagen var väldigt lik många andra fredagar. Jag sprang till tåget, vi hade svenska, matte (som var trååååååkig), lunch (vi fick Gorby's piroger och Kungsholmen som är så stolta över att de gör sin egen mat, haha) och till sist kör. Fast i början av kören fick vi fylla i en undersökning. Sedan gick vi upp till sjuan och sjöng med tvåor och treor och jag kom fram till att jag MÅSTE lära mig "Dina kyssars eld". Det börjar bli lite jobbigt att inte kunna den... I och för sig har vi bara sjungit den i en vecka så...
   Jag, Bisse och Lisa har dessutom utökat vår lista på internskämt. I slutet av trean kommer vi att ha fått ihop en hel bok med sådana. Dagens var:
- Bä
- "Flickor, flickor, TopModel säsong 1... Det var så hemskt att HON vann. Alltså serilst jag började nästan att grååååta."

Från tidigare har vi även:
- "Älskade ängel"
- Idol
- Snygga öron

Jaa ni... Det spårar totalt.

Och i helgen ska jag träffa Hanna och Julia (det vill säga om Hanna skulle vara lite snabbare på att svara på SMS, vad har hänt?). Sedan så ska jag träna och plugga. Har väldigt mycket plugg att göra på söndag, men inte sörjer jag över det (host). Nästa vecka är en katastrof och sedan är det höstlov och då ska jag ha roligt för Linnea kommer att vara i Stockholm och så ska jag fota fina bilder och göra roliga saker.

Nu däremot så ska jag gå ut och springa, duscha och sedan åka in till stan för att träffa Bisse. Vi ska äta middag och sedan ska vi på teater, haha.

Puss.

Och jag måste vara världens pinsamaste syster. Idag när jag kom hem hade min käre bror några tjejer här och jag kommer in och hojtar "Broder!" i högan sky. Till mitt försvar kan det sägas att jag inte hade en aning om att de var där. Fast det blev en väldigt jobbig tystnad. Hoppas att de inte idiotförklarade mig totalt...


Kommentarer
Postat av: bissethaman

hahah va piiiinsaaaam du är!!

typ alla våra internsskämt är att alla garvar åt mig..iaf idol..och mina moves på älskade ängel..asså det är egentligen mobbning...typ.

2008-10-17 @ 15:19:44
URL: http://bissebeach.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0