Radhus

Radhus. Det låter tråkigt och engelsk, men är faktiskt mysigt. Just nu känner jag lukten av någon grannes grill in genom mitt öppna fönster och jag hör hur några småbarn hoppar studsmatta. Sommriga ljud.
   Igår var det städdag för hela längan och alla de vuxna var ute och städade. Mitt på dagen hade de fika med gigantiska nybakta bullar. Jag kunde ju inte direkt tacka nej till något sådant och tryckte i mig en samtidigt som jag satt på Hannas studsmatta tillsammans med henne och Teo. 
   Senare på kvällen var det middag med lite grannar och de vuxna var glada. Jag och brush tittade ju på hockey och fick senare sällskap av pappa och Sven-Åke. Också det var typiskt för vår mysiga lilla radhuslänga. Varma sommar/vårkvällar med middag och TV-tittande.
   Idag har jag legat ute på gräsmattan och pratat med diverse grannar över staketen. När jag har varit inne har jag hört familjen Zacharias spela musik, som vanligt. De hör oss och vi hör dem. Roligaste är att ringa hem till dem och höra hur de springer runt efter telefonerna.
   Trevlans med radhus. Kanske lite trångt i vissa lägen och ibland är det inte lika kul att ha grannarna precis in på knuten. Men nu under sommaren är det fint. Och glatt.

image139


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0